!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Ξεκολλήστε δίκαια το πηρε η Αργεντινή
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το έγραψα και χθες:
Ο πρώτος του ομίλου της Αργεντινής έπαιζε προημιτελικό, ημιτελικό, τελικό στο ίδιο γήπεδο.
Σαν πολλές συμπτώσεις δεν μαζεύονται?
vantono
Ο πρώτος του ομίλου της Αργεντινής έπαιζε προημιτελικό, ημιτελικό, τελικό στο ίδιο γήπεδο.
vantono
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα, ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι…
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Δεν σας αρεσε το Καταρ, φατε στην μαπα το επομενο μουντιαλ στις ΗΠΑ με τους αγωνες να ειναι 4 η ωρα το πρωι
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Ναι διότι το Κατάρ είναι αχανης χώρα και οι αποστάσεις τεραστιεςLugozzi έγραψε: 19 Δεκ 2022, 14:14 Το έγραψα και χθες:
vantono
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν το έγραψα για τις αποστάσεις
Αν δεν βλέπεις το pattern δεν φταίω εγώ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Το ίδιο κάνουν και στο πρωτάθλημα. Οι Ελλαδίτες εκφωνητές είναι για τα σκουπίδια: υποκειμενικοί, οπαδικοί, φλύαροι, μια κακή μίμηση του αγγλικού τρόπου μετάδοσης. Χίλιες φορές Κύπριοι ή η Κορτάνα.vantono έγραψε: 19 Δεκ 2022, 13:25Τραγικός. Πάντα μου τη βίδωνε οταν ακουγα ελ σπηκερς να παιρνουν εντελως ανοιχτά και απροκάλυπτα το μερος μιας εκ των δύο ξενων ομάδων (ειτε εθνικών ειτε συλλόγων).Kotas έγραψε: 19 Δεκ 2022, 12:15 τερμα αντιεπαγγελματικη η περιγραφη του Σπυροπουλου, λες και ηταν ελληνικη ομαδα η Αργεντινη και ελληνας ο Μεσσι
Ειχα ακουσει προσφατα εναν (δεν θυμαμαι ονομα) που ειχε γαμηθει με τη Λιβερπουλ σε εκνευριστικό βαθμο. Και φαντάσου οτι ειμαι και εγώ Λιβερπουλ.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δύο πέναλτι έδωσε στους Γάλλους, αλλά μόνο επειδή ήταν στημένο μπόρεσε να το πάρει η Αργεντινή. Τυχαία έχει πάει 6 φορές σε τελικό μουντιάλ. Τυχαία έχει ένα απο τα πιο ακριβά ροστερ στο κόσμο. Οι οιμωγές του πόνου τους, αυξάνουν περισσότερο την καύλα μας. 
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Θυμησε μου το 70 και το 86 στο Μεξικό σε πόσα στάδια έδωσε η Βραζιλία αγώνες?Lugozzi έγραψε: 19 Δεκ 2022, 14:36Δεν το έγραψα για τις αποστάσεις
Αν δεν βλέπεις το pattern δεν φταίω εγώ![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Σου εξήγησα χθες ότι έχουν δημιουργήσει το δικό τους αντισυστημικό κοινό παγκοσμίως και θέλουν να το διατηρήσουν - κάτι σαν παγκόσμιος ποδοσφαιρικός αυριανισμός.vantono έγραψε: 19 Δεκ 2022, 13:30Πολύ "ρούφα φύσα τραβατόνε πούτσο μου" και "σας γαμάω δυο φορες" και τροπαια πανω στη μπουτσα τους κτλ ρε παιδί μου. Γιατι τόση μανία να διαφημίσουν τη μπούτσα τους? Σε κανουν να υποψιάζεσαι οτι ειναι γκέουλες σε άρνηση. Ας βγουν απ'τη ντουλαπα τα παιδια. Τωρα τελείωσε η διοργάνωση, δεν θα τους το παρουν πισω τα ομοφοβικά μουσλίμια. Ας φορεσουν και περιβραχιόνιο.Maspoli έγραψε: 19 Δεκ 2022, 12:19 https://twitter.com/VarskySports/status ... 3665495%2F
Κλαίει ο Μπατιστούτα, δακρύζουμε κι εμείς
Μπράβο σε όλους όσοι εργάστηκαν για να πάει ξανά το τρόπαιο στη Νότιο Αμερική, εκεί που ανήκει. Είκοσι χρόνια ήταν πολλά και τα τριάντα έξι για την ισπανόφωνη Αμερική, ακόμα περισσότερα. Ευτυχώς ανήμερα των γενεθλίων του Ιωσήφ έλιωσαν οι πάγοι και κατακτήθηκε το τρόπαιο.
Ευχαριστούμε το γίγαντα Μέσι αλλά ιδιαίτερο το ευχαριστώ στους συγκλονιστικούς
https://twitter.com/AlbicelesteTalk/sta ... oy-parei-p
Στοίχημα ότι εάν καθήσεις και μετρήσεις οπαδούς της Αργεντινής θα βρεις αντιμνημονιακούς,οχιτζήδες,αντιεμβολιαστές και ρωσόφιλους σε δυσανάλογα μεγάλο ποσοστό.
Φυσικά πολώνοντας την κατάσταση δημιουργούν και αντιθέτους αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
Εάν πολώσεις την κατάσταση και είσαι ο ένας πόλος κέρδος έχεις.Αρκεί να το καταλάβεις για να μην του δίνεις σημασία.Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Μέσι τουλάχιστον είναι παρόμοιος χαρακτήρας - για τον Μαρτίνεζ δεν ξέρω - αλλά ήταν υποχρεωμένος να μπει στον ρόλο που παίζει η ομάδα.
Λαϊκούραπατησιωτης έγραψε: 19 Δεκ 2022, 15:27Σου εξήγησα χθες ότι έχουν δημιουργήσει το δικό τους αντισυστημικό κοινό παγκοσμίως και θέλουν να το διατηρήσουν - κάτι σαν παγκόσμιος ποδοσφαιρικός αυριανισμός.vantono έγραψε: 19 Δεκ 2022, 13:30Πολύ "ρούφα φύσα τραβατόνε πούτσο μου" και "σας γαμάω δυο φορες" και τροπαια πανω στη μπουτσα τους κτλ ρε παιδί μου. Γιατι τόση μανία να διαφημίσουν τη μπούτσα τους? Σε κανουν να υποψιάζεσαι οτι ειναι γκέουλες σε άρνηση. Ας βγουν απ'τη ντουλαπα τα παιδια. Τωρα τελείωσε η διοργάνωση, δεν θα τους το παρουν πισω τα ομοφοβικά μουσλίμια. Ας φορεσουν και περιβραχιόνιο.Maspoli έγραψε: 19 Δεκ 2022, 12:19 https://twitter.com/VarskySports/status ... 3665495%2F
Κλαίει ο Μπατιστούτα, δακρύζουμε κι εμείς
Μπράβο σε όλους όσοι εργάστηκαν για να πάει ξανά το τρόπαιο στη Νότιο Αμερική, εκεί που ανήκει. Είκοσι χρόνια ήταν πολλά και τα τριάντα έξι για την ισπανόφωνη Αμερική, ακόμα περισσότερα. Ευτυχώς ανήμερα των γενεθλίων του Ιωσήφ έλιωσαν οι πάγοι και κατακτήθηκε το τρόπαιο.
Ευχαριστούμε το γίγαντα Μέσι αλλά ιδιαίτερο το ευχαριστώ στους συγκλονιστικούς
https://twitter.com/AlbicelesteTalk/sta ... oy-parei-p![]()
Στοίχημα ότι εάν καθήσεις και μετρήσεις οπαδούς της Αργεντινής θα βρεις αντιμνημονιακούς,οχιτζήδες,αντιεμβολιαστές και ρωσόφιλους σε δυσανάλογα μεγάλο ποσοστό.
Φυσικά πολώνοντας την κατάσταση δημιουργούν και αντιθέτους αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
Εάν πολώσεις την κατάσταση και είσαι ο ένας πόλος κέρδος έχεις.Αρκεί να το καταλάβεις για να μην του δίνεις σημασία.Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Μέσι τουλάχιστον είναι παρόμοιος χαρακτήρας - για τον Μαρτίνεζ δεν ξέρω - αλλά ήταν υποχρεωμένος να μπει στον ρόλο που παίζει η ομάδα.
- Αχθος Αρουρης
- Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης
καλλινικον στεφος, τον αρχαιον,
τοδε τους Γαλατες στεφανωσαι.
το λαφυρον αποθαυμαζετε,
τους δε Αργεντινους
γρυλλους εστεμμενους προσομοιαζετε
τοδε τους Γαλατες στεφανωσαι.
το λαφυρον αποθαυμαζετε,
τους δε Αργεντινους
γρυλλους εστεμμενους προσομοιαζετε
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Επειδή ρώτησες και χθες για το τι θα υποστηρίζω όταν σταματήσει ο Μέσι θα σου πω ότι ούτε και τώρα ήμουν Αργεντινή, Μέσι ήμουν γιατί είναι ο GOAT. Αν έπαιζε στην Κόστα Ρικα αυτή θα ήθελα να κερδίσειLugozzi έγραψε: 19 Δεκ 2022, 14:17 Και για να μη ξεχνιόμαστε με τις μεσιτσες
που μόλις σταματήσει ο κοντός θα αλλάξουν εθνική
![]()
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση μεσιτσαCitroenakias έγραψε: 19 Δεκ 2022, 17:10Επειδή ρώτησες και χθες για το τι θα υποστηρίζω όταν σταματήσει ο Μέσι θα σου πω ότι ούτε και τώρα ήμουν Αργεντινή, Μέσι ήμουν γιατί είναι ο GOAT. Αν έπαιζε στην Κόστα Ρικα αυτή θα ήθελα να κερδίσειLugozzi έγραψε: 19 Δεκ 2022, 14:17 Και για να μη ξεχνιόμαστε με τις μεσιτσες
που μόλις σταματήσει ο κοντός θα αλλάξουν εθνική
![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-