Ο Διέγο έπαιζε ποδόσφαιρο σε μία εποχή που όλα συνέβαιναν σε ...ριπλέι.
Ο Μέσι παίζει ποδόσφαιρο σε μία εποχή που χρειάζεσαι super slow motion για να δεις τι συμβαίνει. Η ικανότητα που έχει αυτός ο παίκτης να παίρνει κρίσιμες αποφάσεις σε χιλιοστά του δευτερολέπτου και στη συνέχεια να εκτελεί άψογα την κίνηση που αποφάσισε, είναι πραγματικά μοναδική.
Eίχε. Όταν τον κόβει ο κάθε 20χρονος Καμπανουμπάς καταλαβαίνεις ότι έφτασε το τέλος. 2 γκολ έβαλαν οι Γαλλοι στην κανονική διάρκεια, και τα δύο είχαν ως έμμεσο υπάιτιο τον Μέσι.
Έχει βρε συ. Ακόμα. Οι αποφάσεις του είναι φοβερές. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει την έκρηξη και την ταχύτητα να εκτελέσει άψογα την επιλογή που έχει λάβει.
Ξέρεις τι θα πει να λέει το πνεύμα σου "τρέξε μέχρι την απέναντι γωνία" και τα πόδια σου να καταρρέουν στα 20 μέτρα;
Τώρα θα συμφωνήσω. Αλλά αυτό που έγραψες τώρα έρχεται σε αντίθεση με αυτό:
και στη συνέχεια να εκτελεί άψογα την κίνηση που αποφάσισε
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Bazoomba έγραψε: 19 Δεκ 2022, 12:42
Eίχε. Όταν τον κόβει ο κάθε 20χρονος Καμπανουμπάς καταλαβαίνεις ότι έφτασε το τέλος. 2 γκολ έβαλαν οι Γαλλοι στην κανονική διάρκεια, και τα δύο είχαν ως έμμεσο υπάιτιο τον Μέσι.
Έχει βρε συ. Ακόμα. Οι αποφάσεις του είναι φοβερές. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει την έκρηξη και την ταχύτητα να εκτελέσει άψογα την επιλογή που έχει λάβει.
Ξέρεις τι θα πει να λέει το πνεύμα σου "τρέξε μέχρι την απέναντι γωνία" και τα πόδια σου να καταρρέουν στα 20 μέτρα;
Τώρα θα συμφωνήσω. Αλλά αυτό που έγραψες τώρα έρχεται σε αντίθεση με αυτό:
και στη συνέχεια να εκτελεί άψογα την κίνηση που αποφάσισε
Σωστή η παρατήρηση.
Αν και παραμένει μοναδική η ικανότητά του, ακόμα και τώρα που τα πόδια δεν ακούν το κεφάλι όσο το ακούγανε παλιότερα.
Θέλω να πω ότι πολλές φορές γελιόμαστε από τα ματς και νομίζουμε ότι ο Μέσι δεν έχει τις ικανότητες.
Στο ένας εναντίον ενός δεν έχεις ελπίδες να τον σταματήσεις. Απλά παλαιότερα ήταν ένας εναντίον όλων και δεν είχες ελπίδες να τον σταματήσεις.
Kotas έγραψε: 19 Δεκ 2022, 12:15
τερμα αντιεπαγγελματικη η περιγραφη του Σπυροπουλου, λες και ηταν ελληνικη ομαδα η Αργεντινη και ελληνας ο Μεσσι
Τραγικός. Πάντα μου τη βίδωνε οταν ακουγα ελ σπηκερς να παιρνουν εντελως ανοιχτά και απροκάλυπτα το μερος μιας εκ των δύο ξενων ομάδων (ειτε εθνικών ειτε συλλόγων).
Ειχα ακουσει προσφατα εναν (δεν θυμαμαι ονομα) που ειχε γαμηθει με τη Λιβερπουλ σε εκνευριστικό βαθμο. Και φαντάσου οτι ειμαι και εγώ Λιβερπουλ.
stavmanr έγραψε: 19 Δεκ 2022, 12:26
Πιθανότατα δεν θα ξαναδείτε χατ-τρικ σε τελικό Μουντιάλ.
Αλλά παραδόξως όλοι μιλούν για το Μέσι αντί του Εμπαπέ.
Αν κάτι θα έπρεπε να λέμε είναι ότι ο Εμπαπέ ήταν η μορφή του Μουντιάλ εξαιτίας της χθεσινής του εμφάνισης.
Κι αν έμπαινε το τετ α τετ του συμπαίκτη του λίγα δευτερόλεπτα πριν το τελικό σφύριγμα, θα μιλούσαν όλοι για το φαινόμενο που πέτυχε χατ τρικ σε τελικό μουντιάλ.
ενταξει τα δυο πεναλντι ηταν ρε σεις,το ενα ηταν γκολαρα
οχι οτι και τα πεναλντι δεν εχουν την πιεση σε τετοια ματς,αλλα δεν ειναι ακριβως και το πιο πολυπλοκο πραγμα στο αθλημα να εισαι μονος απεναντι στο τερμα
Μπράβο σε όλους όσοι εργάστηκαν για να πάει ξανά το τρόπαιο στη Νότιο Αμερική, εκεί που ανήκει. Είκοσι χρόνια ήταν πολλά και τα τριάντα έξι για την ισπανόφωνη Αμερική, ακόμα περισσότερα. Ευτυχώς ανήμερα των γενεθλίων του Ιωσήφ έλιωσαν οι πάγοι και κατακτήθηκε το τρόπαιο.
Ευχαριστούμε το γίγαντα Μέσι αλλά ιδιαίτερο το ευχαριστώ στους συγκλονιστικούς
Πολύ "ρούφα φύσα τραβατόνε πούτσο μου" και "σας γαμάω δυο φορες" και τροπαια πανω στη μπουτσα τους κτλ ρε παιδί μου. Γιατι τόση μανία να διαφημίσουν τη μπούτσα τους? Σε κανουν να υποψιάζεσαι οτι ειναι γκέουλες σε άρνηση. Ας βγουν απ'τη ντουλαπα τα παιδια. Τωρα τελείωσε η διοργάνωση, δεν θα τους το παρουν πισω τα ομοφοβικά μουσλίμια. Ας φορεσουν και περιβραχιόνιο.
Γενικά η διαιτησία η χθεσινή ηταν για τα γκράβαρα. Ουτε για τοπικό δεν κάνει. Ο Κολίνα θα έπρεπε να βγάλει μαλλιά απο τη ντροπή του.
Και δεν μιλάω μονο για σφυριγματα υπερ των Αργεντινων, αλλα και ορισμένα υπέρ των Γαλλων. Αλλα αυτά παιζει και να τα εκανε για ξεκάρφωμα.