Ναι,αν θέλεις να βρώμας σαν γουρούνι,ένα μπάνιο την ημέρα είναι η ενδεδειγμένη λύση τώρα το καλοκαίρι.Green Dragon έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 22:48Δεν είναι υγιεινό αυτό που κάνεις. Ένα την ημέρα.Bazoomba έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:21 Κανω 4 μπανια την ημερα και αυτο αν δεν κανω 2 φορες γυμναστικη μεσα στην μερα. Αλλιως παει 5+.
Τα μπανια που τα κανω γιατι ζεχνω και δεν με αντεχω γινονται με σκετο νερο. Τα αλλα που γινονται γιατι ζεχνω και δεν θελω να μην με αντεχουν οι αλλοι γινονται με σαμπουαν και αφρολουτρο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
-
stergiosbik
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
εσύ κορόιδευες τους Αθηναίους οτι κλαίνε με ενα χιονακι ε;
Σκας; Πολυ;
Σκας; Πολυ;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Green Dragon έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 22:50Εγώ τους παππούδες τους βλέπω αφασία με την ζέστη, τον χειμώνα είναι που υποφέρουν.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:11 Γιατί ρε συ, παππούς είσαι και δεν αντέχεις τη ζέστα ή χωνάκι παγωτό και φοβάσαι μη λιώσεις;
Δεν την μπορώ την ζέστη σαν άνθρωπος, δεν αντέχω, ακόμα και με 5 βαθμούς ιδρώνω, έστω και λίγο. Φαντάσου τι γίνεται το καλοκαίρι. Καταραμένη εποχή![]()
Άλλο πώς είναι κι άλλο αν αντέχουν ή όχι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- kongrosian
Ο ΛΕΒΑΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΠΑΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑ. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ.
Και αγαπούν τις απόκριεςstergiosbik έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:23Υποψιάζομαι ότι οι καλοκαιρακηδες πρέπει να είναι ζαιοι και γενικά αριστερών πεποιθήσεων.Ερμής έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:49Η ζεστη είναι ζέστη τι να κάνεις; οι άλλες οι λουμπινες που σε αρχίζουν στα αχ καλοκαιράκι μου, τα νησάκια μας... Ρε τους πέρασε όμορφα ο Τσουβελας από του σκυλιού τον κωλο στο τελευταίο βίντεο
Δεν εξηγείται διαφορετικά η αγάπη τους για τον ιδρώτα και την μπιχλα του καλοκαιριού.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
stergiosbik
Φυσικά και τους κοροϊδεύω.enaon έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:25 εσύ κορόιδευες τους Αθηναίους οτι κλαίνε με ενα χιονακι ε;
Σκας; Πολυ;
Το χιόνι το παλεύεις.
Την ζέστη όμως όχι.
Αυτή την στιγμή δεν σκάω καθόλου γιατί το κρύο αεράκι της Πίνδου χαϊδεύει το κορμί μου!
-
stergiosbik
Μασκαραδες φίλε μου,τι περιμένεις!Ερμής έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:28Και αγαπούν τις απόκριεςstergiosbik έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:23Υποψιάζομαι ότι οι καλοκαιρακηδες πρέπει να είναι ζαιοι και γενικά αριστερών πεποιθήσεων.Ερμής έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:49
Η ζεστη είναι ζέστη τι να κάνεις; οι άλλες οι λουμπινες που σε αρχίζουν στα αχ καλοκαιράκι μου, τα νησάκια μας... Ρε τους πέρασε όμορφα ο Τσουβελας από του σκυλιού τον κωλο στο τελευταίο βίντεο
Δεν εξηγείται διαφορετικά η αγάπη τους για τον ιδρώτα και την μπιχλα του καλοκαιριού.![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τέτοια κλάψα για τη ζέστη ούτε έγκυος που έχει ΠΗΤ την τελευταία μέρα του Αυγούστου.stergiosbik έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:29Φυσικά και τους κοροϊδεύω.enaon έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:25 εσύ κορόιδευες τους Αθηναίους οτι κλαίνε με ενα χιονακι ε;
Σκας; Πολυ;
Το χιόνι το παλεύεις.
Την ζέστη όμως όχι.
Αυτή την στιγμή δεν σκάω καθόλου γιατί το κρύο αεράκι της Πίνδου χαϊδεύει το κορμί μου!![]()
πολυ χαίρομαι που φυσάει αεράκι, θα σε ρωτήσω αυριο το μεσημέρι παλι, και μεθαύριο κλπ.stergiosbik έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:29 Φυσικά και τους κοροϊδεύω.
Το χιόνι το παλεύεις.
Την ζέστη όμως όχι.
Αυτή την στιγμή δεν σκάω καθόλου γιατί το κρύο αεράκι της Πίνδου χαϊδεύει το κορμί μου!![]()
Γιατι λεμε βρομοκοπάμε ομως; Απο πάντα με την ζεστη ή τελευταία;
-
stergiosbik
Θέλω να νιώθω άνθρωπος και όχι βρωμερό γουρούνι.Gherschaagk έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:32Τέτοια κλάψα για τη ζέστη ούτε έγκυος που έχει ΠΗΤ την τελευταία μέρα του Αυγούστου.stergiosbik έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:29Φυσικά και τους κοροϊδεύω.enaon έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:25 εσύ κορόιδευες τους Αθηναίους οτι κλαίνε με ενα χιονακι ε;
Σκας; Πολυ;
Το χιόνι το παλεύεις.
Την ζέστη όμως όχι.
Ενοχλώ;
-
stergiosbik
Και αύριο θα με φυσάει.enaon έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:35πολυ χαίρομαι που φυσάει αεράκι, θα σε ρωτήσω αυριο το μεσημέρι παλι, και μεθαύριο κλπ.stergiosbik έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:29 Φυσικά και τους κοροϊδεύω.
Το χιόνι το παλεύεις.
Την ζέστη όμως όχι.
Γιατι λεμε βρομοκοπάμε ομως; Απο πάντα με την ζεστη ή τελευταία;
Από μεθαύριο θα σας ξαναρχίσω τα μπινελικια!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Άρα δεν είναι η ζέστη το πρόβλημα, είναι που ιδρώνεις σαν βρωμερό γουρούνι με το που θα ανέβει η θερμοκρασία πάνω από τους 25.stergiosbik έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:36Θέλω να νιώθω άνθρωπος και όχι βρωμερό γουρούνι.Gherschaagk έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:32Τέτοια κλάψα για τη ζέστη ούτε έγκυος που έχει ΠΗΤ την τελευταία μέρα του Αυγούστου.stergiosbik έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:29
Φυσικά και τους κοροϊδεύω.
Το χιόνι το παλεύεις.
Την ζέστη όμως όχι.
Ενοχλώ;
Κόψε τα κοψίδια και τα τσίπουρα μήπως συνέλθεις.
-
stergiosbik
Εδώ κάνεις τελείως λάθος.Gherschaagk έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:40Άρα δεν είναι η ζέστη το πρόβλημα, είναι που ιδρώνεις σαν βρωμερό γουρούνι με το που θα ανέβει η θερμοκρασία πάνω από τους 25.stergiosbik έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:36Θέλω να νιώθω άνθρωπος και όχι βρωμερό γουρούνι.Gherschaagk έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:32
Τέτοια κλάψα για τη ζέστη ούτε έγκυος που έχει ΠΗΤ την τελευταία μέρα του Αυγούστου.
Ενοχλώ;
Κόψε τα κοψίδια και τα τσίπουρα μήπως συνέλθεις.
Κάνω πολύ υγιεινή ζωή.
Τα κοψιδια και το αλκοόλ δεν είναι στην καθημερινότητά μου.Ουτε καν σε εβδομαδιαία βάση.
Ακόμα και λίγο να ιδρώσω,νιώθω βρώμικος,η δυσφορία μου εκτοξεύεται και θέλω να διώξω από πανω μου την βρώμα
Αν εσύ δεν ζεσταίνεσαι το καλοκαίρι μάλλον για σαύρα σε κόβω παρά για φυσιολογικό άνθρωπο.
τελικά εισαι βρωμερό γουρούνι ή ιδεοψυχαναγκαστικός;stergiosbik έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:48 Ακόμα και λίγο να ιδρώσω,νιώθω βρώμικος,η δυσφορία μου εκτοξεύεται και θέλω να διώξω από πανω μου την βρώμα
-
stergiosbik
Μπορώ να πάρω και τα 2;enaon έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:52τελικά εισαι βρωμερό γουρούνι ή ιδεοψυχαναγκαστικός;stergiosbik έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:48 Ακόμα και λίγο να ιδρώσω,νιώθω βρώμικος,η δυσφορία μου εκτοξεύεται και θέλω να διώξω από πανω μου την βρώμα![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις