Ε, για το πλιάτσικο δεν έχει και άδικοenaon έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 21:59 ακούω τον τζίμερο να ζητά να είναι κακούργημα η αμέλεια που προκαλεί φωτιά, και το πλιάτσικο, να αναβαθμιστεί και απο κλοπή που ειναι σε κανονικές συνθήκες όπως τις λέει, τώρα να είναι κακούργημα.
Το λέει για τους 65+ που καίνε τα χόρτα τους οι αλήτες και σκοτώνουν τον κόσμο. Με την ευκαιρία που τον ακούω θέλω να ρωτήσω παιδιά, έχουμε πάθει και άλλοι αυτό που έχει πάθει ο τζίμερος;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πυρκαγιες στην Αττική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- billy huge
- Phorum.gr user: Billy Huge
Re: Πυρκαγιες στην Αττική
Vae Victis
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έχεις δίκιοWalker έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 22:05ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 20:23 και σήμερα κουνάνε το δάχτυλο και αποποιούνται ευθυνών
μιλάμε για πολιτικό πάτο
Όλοι κουνάτε το δάκτυλο και είστε ακριβώς το ίδιο. Ποσώς ενδιαερεστε για τα θύματα κι αυτό φαίνεται από το μένος σας για τους πολιτικούς αντιπάλους. Αντί να τηρήσετε ήπιους τόνους τώρα που είναι νωπή η τραγωδία.
πρέπει να το βουλώσουμε όλοι
δεν πρέπει να αποδοθούν ευθύνες
όποιος τολμήσει να μιλήσει σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται για τα θύματα
το μένος μου γι'αυτούς πηγάζει από το γεγονός πως αποποιήθηκαν των ευθυνώ τους αμέσως ρίχνοντας το φταίξιμο στα αυθαίρετα και πως συνεπώς δεν ζήτησαν μία συγνώμη από αυτούς τους ανθρώπους
σήμερα είναι αυτοί, αύριο μπορεί εμείς
σε ένα κράτος με ανύπαρκτους μηχανισμούς όλοι κινδυνεύουμε
αλλά δεν πρέπει να μιλάμε μάλλον
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
συριζαιος και ο Τζημερος
- Μαυροβασίλης
και οι ενθουσιώδεις αντιδράσεις των αριστερών
στο εμετικό άρθρο / ρημινγκ του κοντού που εσπάμμαρα νωρίτερα

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Otto Weininger
O Mητσοτάκης όταν γίνει Πρωθυπουργός θα έχει την σκληρότερη και χυδαιότερη αντιπολίτευση που υπήρξε ποτέ. Μην υποτιμάς τον μηχανισμό των ζαίων. Ειδικά τώρα που μπήκαν στα κόζα.Μαυροβασίλης έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 22:11 και οι ενθουσιώδεις αντιδράσεις των αριστερών
![]()
Αν δεν είναι αμείλικτος ο Κυριάκος, θα έχει πολλά τράβαλα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το θέαμα πλέον αφορά δυο γύπες, κυβέρνηση και ΝΔ, που στέκονται αιματοβαμμένοι πάνω από τα καμμένα κουφάρια των νεκρών και κρώζουν άναρθρα. Είναι τραγικό και από τις δύο πλευρές.
Κράτα τα νεύρα σου λίγο, μπορεί να γίνουν τίποτα ωφέλιμο. Σε αυτό το νήμα έχουμε δύο αντιμαχόμενες πολιτικοφιλοσοφικές πλευρές, τους συριζαίους, τον απόπατο του σύμπαντος, τα σκουλίκια της ύπαρξης κλπ, και τους νδκρατες, που είναι κάτι σαν περήφανο καλτ της αχρηστίας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 22:08 το μένος μου γι'αυτούς πηγάζει από το γεγονός πως αποποιήθηκαν των ευθυνώ τους αμέσως
Ήπιο συριζοτρόλ που κηρύττει την αγάπη και την συγχώρεση.Walker έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 22:05 Όλοι κουνάτε το δάκτυλο και είστε ακριβώς το ίδιο. Ποσώς ενδιαερεστε για τα θύματα κι αυτό φαίνεται από το μένος σας για τους πολιτικούς αντιπάλους. Αντί να τηρήσετε ήπιους τόνους τώρα που είναι νωπή η τραγωδία.
«Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο»
«όστις σε ραπίσει επί την δεξιάν σιαγόνα, στρέψον αυτω και την άλλην»
Το παίζει Μετανοούσα Μαγδαληνή.
Ξέρουν από αυτά:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 30 Ιούλ 2018, 22:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ωραία περνάγανε οι Εβραίοι πάντως, όποιον δεν τον πήγαιναν τον εντοίχιζαν στο τοπίο. Εμείς με τα βοτσαλάκια κλπ, ξενερουά. Είχαν ωραίο πολιτισμό, πάλι καλά που το σώσαμε και δεν χάθηκε.
inb4 νδουλικη συγκυβέρνηση με το ροζουλί αυτό σκουπίδι αλα λοβέρδος /θα γίνει μακελειό.Μαυροβασίλης έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 22:11 και οι ενθουσιώδεις αντιδράσεις των αριστερών
![]()
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Ελβετός Τραπεζίτης
Προφανώς δυσκολευονται να δουν ότι ο ίδιος ο τσιπρας και συριζα είναι απόπατος και σκουπίδιαΜαυροβασίλης έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 22:11 και οι ενθουσιώδεις αντιδράσεις των αριστερών
![]()
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Εγώ ναι. Εδώ και χρόνια.enaon έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 21:59 Με την ευκαιρία που τον ακούω θέλω να ρωτήσω παιδιά, έχουμε πάθει και άλλοι αυτό που έχει πάθει ο τζίμερος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- nik_killthemall
δίνει πόνο ο Θάναρος ! όπως τα λέει είναι και λέει κι άλλα !enaon έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 21:59 ακούω τον τζίμερο να ζητά να είναι κακούργημα η αμέλεια που προκαλεί φωτιά, και το πλιάτσικο, να αναβαθμιστεί και απο κλοπή που ειναι σε κανονικές συνθήκες όπως τις λέει, τώρα να είναι κακούργημα.
Το λέει για τους 65+ που καίνε τα χόρτα τους οι αλήτες και σκοτώνουν τον κόσμο. Με την ευκαιρία που τον ακούω θέλω να ρωτήσω παιδιά, έχουμε πάθει και άλλοι αυτό που έχει πάθει ο τζίμερος;
(ΝΑΙ κακούργημα ! βόλτα στα χωριά του Πηλίου πριν χρόνια μέσα σε 1,5 ώρα οδηγησης μέτρησα 8 φωτιές από αθώους 65+ και πριν συναντήσω την 9η πυροσβεστικό πατημένο στο τσακ περνάει δίπλα στο αντίθετο ρεύμα σκούζωντας πάνω σε στροφή. Αφού αποφύγαμε το στράκο σταματάω στην άκρη δεξιά με αλάρμ κοιτάζω πίσω μου και βλέπω πως η 8η φωτιά που είχαμε δει από καποιον αθώο γουτσου 65+ είχε φύγει είχε κάψει όλη τη πλαγιά και έφτανε στη θάλασσα προς Αιγαίο μεριά. ΝΑΙ κακουργημα μπαστουνοβλαχοι κατσαπλιαδες πιθηκανθρωποι)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 30 Ιούλ 2018, 22:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ο Τζήμερος ανεξάρτητα του αν είναι συμπαθητικός ή αντιπαθής τύπος (στην τελική δεν τους ψηφίζουμε για να βγαίνουμε για μπύρες) λέει αρκετά πράγματα λογικά. H έκφραση και ο τρόπος του μπορεί να είναι ακραία ή / και για να κάνει εντύπωση (επαγγελματική διαστροφή) αλλά αν συγκρίνεις το λόγο του με τον μέσο πολιτικό είναι όαση λογικής. Ενδεχομένως έχεις ζήσει έξω και έχεις υψηλότερα standards αλλά αν προσπαθήσεις να βρεις 20 πολιτικούς πρώτης γραμμής που να μιλούν πιο ουσιαστικά νομίζω θα δυσκολευτείς.enaon έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 21:59 ακούω τον τζίμερο να ζητά να είναι κακούργημα η αμέλεια που προκαλεί φωτιά, και το πλιάτσικο, να αναβαθμιστεί και απο κλοπή που ειναι σε κανονικές συνθήκες όπως τις λέει, τώρα να είναι κακούργημα.
Μου κάνει εντύπωση επίσης ότι δεν στάθηκες στο ότι συμφώνησε μαζί σου
Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνει κακούργημα αυτή η αμέλεια. Αλλά πάλι ρε φίλε τι πρέπει να γίνει με τον κάθε εγκληματία-ηλίθιο που βάζει φωτιά σε μέρα με θυελλώδεις ανέμους και καίει 90 ανθρώπους και ολόκληρους οικισμούς;
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση