Ξέρεις κάτι Το θέμα δεν είναι να ασχοληθεί κάποιος μαζί μου σοβαρά.George_V έγραψε: 28 Φεβ 2024, 09:06Ποια αμπελοχωραφα? Έχεις εσύ αγωγή και ταπεινοτητα?seismic έγραψε: 28 Φεβ 2024, 07:35Σαν να μου λες έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου.George_V έγραψε: 27 Φεβ 2024, 15:48
Το ότι είσαι λάθος και που είσαι λάθος έχουν προσπαθήσει να στο πουν και να σε βοηθήσουν να το διορθώσεις δεκάδες άτομα τα τελευταία χρόνια.
Αλλά η αλαζονεία σου έχει φτάσει σε τέτοια εωαφορικου τύπου επιπεδα που νομίζεις ότι μόνο εσύ κρατάς την απόλυτη αλήθεια και όλοι οι άλλοι είναι άχρηστοι που θέλουμε το κακό σου.
Ξεκίνα με το να μάθεις λίγο ταπεινοτητα και μετά συζητάς με κάποιον που θέλει να σε βοηθήσει για το που είσαι λάθος και πως θα το διορθώσεις
Έχεις διάθεση να μάθεις? Έχεις διάθεση να αναγνωρίσεις τα λάθη σου?
ΟΧΙ
Έχεις μόνο μια εωσφορικη αλαζονεία οτι εσύ είσαι ο μόνος σωστός και όλοι οι άλλοι είναι λάθος και όχι μόνο ότι είναι λάθος αλλά θέλουν να σε βγάλουν κι από τη μέση.
Κάνε μας τη χάρη λοιπόν και προσγείωσου. Μάθε να μιλάς πρώτα και μετά συζητά ήρεμα με κάποιον για τα λάθη σου.
Βρες τα διόρθωσε τα καιβτοτε ίσως αν δεν έχεις καταστρέψει τελείως το όνομα και την υπόληψη σου με την προηγούμενη συμπεριφορά σου κάποιος μπορεί να ασχοληθεί μαζί σου σοβαρά.
Το θέμα είναι να ασχοληθώ εγώ σοβαρά μαζί σας.
Εγώ έχω την νέα έρευνα όχι εσείς.
Τα παλιά τα ξέρω και εγώ δεν θα μου τα μάθετε εσείς.
Εγώ σας μαθαίνω.
Αντί να ανοίξετε τα στραβά σας και να ακούσετε τι λέω, εσείς ομαδικά με υποβιβάζεται σαν άνθρωπο και σαν επιστήμονα.
Δεν πάει έτσι το πράγμα.
Μάθετε πρώτα να ακούτε τον άλλο, να τον σέβεστε για αυτό που κάνει, και μετά μπορεί και εγώ να ασχοληθώ μαζί σας.
Δεν περιμένω από εσάς να μου πείτε ποιος είμαι μετά από 65 χρόνια που ζω το ξέρω πολύ καλά.