!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:02
Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 13:51
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2020, 13:40

Σταμάτα να διαστρεβλώνεις αυτά που γράφω. Δεν αναφέρθηκα σ' αυτούς που τον κυνηγούσαν αλλά σε αυτούς που του επιτέθηκαν όταν ήταν πεσμένος. Και ναι, για όποιον επιτίθεται σε όποιον κρατάει όπλο και έχει ήδη πυροβολήσει, ισχύουν αυτά που έγραψα.

Θα επαναλάβω ότι ξέρω γιατί το κάνεις γι' αυτό άσε τις εξυπναδούλες, έτσι;

:lol:
Έχει πολύ πλάκα να λέτε ρε φασιστόμουτρα ότι ξέρετε κάτι πιο πολύ οπότε να μιλάμε για να μην εκτεθούμε. Ένα αρχίδι ξέρεις και μια ζωή ασυνάρτητες αρλούμπες γράφεις. ποτέ στο θέμα, ποτέ ξεκάθαρη άποψη (λόγω ενοχής), πάντα ψέματα. Σε όποιους και να αναφέρθηκες είναι εξαρχής δεδομένο ότι πας να τους μειώσεις (νομίζεις ότι το καταφέρνεις κιόλας) αν δεν είναι φασίστες. μία ίδια τιτανοτεράστια μαλακία έγραψες χθες για τους προοδευτικούς και το σεξισμό. Παρουσίασες τα πράγματα έτσι ώστε να φαίνεται ότι από τους προοδευτικούς έρχεται ο σεξισμός κι ο ρατσισμός κι όχι από τα φασιστόσκυλα σαν του λόγου σας. Τώρα κοιτάς να κρίνεις αυτούς που την έπεσαν στον δράστη. ολύτε κουβέντα δεν λες ποτέ για τους δράστες όταν είναι δικοί σου. Είπες βέβαια εδώ ότι μπορεί να την είδε σούπερ σερίφης με την προοπτική να πέσει κάτω και να το αφήσουμε έτσι. Που να κάνεις κουβέντα ουσιαστική; Σε παίρνει; δεν σε παίρνει.
Το ξαναλέω το μόνο που έχεις να πεις είναι το αν είναι πρεζάκια οι διαδηλωτές. Όλοι. Και άσε τα "μόνο αυτούς" κλπ
Χαοτικέ, το κωμικό με σένα είναι ότι παριστάνεις τον ανθρωπιστή, όσο οι φάσεις είναι αμφίρροπες και όταν δεις κάτι που ενισχύει τις εμμονές σου, πετάγεσαι κι εκφράζεις αυτό που πραγματικά πιστεύεις.

Θα επαναλάβω ότι εμμένω σ' αυτά που έγραψα κι εσύ συνέχισε να παριστάνεις την ψυχολογοτσιρλίντερ για το κοινό σου. Το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσα να σκεφτώ εγώ, είναι το να θεωρήσω κάποιον μπουλουμουτζή ως καθοδηγητή ή αξιολογητή μου.

Συνέχισε λοιπόν να γράφεις ό,τι γουστάρεις. Αν δεν, δεν... :)
Έχω τ' αρχίδια εν αντιθέσει με όλους σας να πω τα χειρότερά μου και να τα βάλω και για επεξεργασία. Εννοείται ότι είμαι ανθρωπιστής συγκριτικά με σας. δεν μπορείς να με παγιδεύσεις σε ηθικό δίλημμα γιατί ότι κόμπλεξ έχω το εκθέτω και λέω και μισώ και τι σιχαίνομαι και ότι είναι και λάθος αλλά το κάνω. Δεν είμαι με το BLM και ποτέ δεν το δήλωσα. Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι άλλο. Αλλά μην μας πάθεις και τίποτα φοβάμαι!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:04
Το είπα αυτό. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το θέμα. Είναι ότι το κωλόπαιδο πήγε εκεί για να κάνει κακό
απο που βγαινει αυτο; απο αυτα που ελεγε σε ηρεμη κατασταση πριν το σκηνικο, βγαινει οτι πηγε εκει για να κανει καλο. η εστω, αυτο που ο ιδιος νομιζε καλο.

αυτοι που εφαγαν τις σφαιρες, ξερουμε με τι σκοπους πηγαν εκει; ειμαστε σιγουροι οτι πηγαν για καλο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 13:21
Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2020, 13:19
axilmar έγραψε: 27 Αύγ 2020, 13:17 Δεν υπαρχει καμμια δικαολογια για οποιον εχει σκοπο να σκοτωσει συνανθρωπο του. Ας σταματησουμε με την δικαιολογηση αυτων των ενεργειων...
:smt005:
Με τα χάλια σας γελάς; Αργά ή γρήγορα θα αποκαλυπτόσασταν. Το αρχίζετε με αυτοάμυνα και πίπες και στο τέλος λέτε ότι χαρήκατε κιόλας. Χαρήκατε με θάνατο ανθρώπων. Να πω αυτή είναι η δεξιά; όχι. Αυτή ήταν και είναι η δεξιά
Είσαι κολλημένος (με την δεξιά, και την αριστερά φδμ, ότι στομπούτσο και να σημαίνουν αυτά για σένα).
Spoiler
:8)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 13:54
Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 13:16

Αποθρασύνονται λέει ο άνους. Είναι θράσος δηλαδή να σου έρχεται ν' αφοπλίσεις κάποιον.
αν ο καποιος σου επιτιθεται, το να τον αφοπλισεις ισως ειναι κινηση απελπισιας.

το να κυνηγας ενοπλο να τον αφοπλισεις, ενω δεν κινδυνευει κανεις απο αυτον, αφου τρεχει να φυγει, ειναι απιστευτη ηλιθιοτητα.

Το είπα αυτό. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το θέμα. Είναι ότι το κωλόπαιδο πήγε εκεί για να κάνει κακό και το άλλο είναι τα φασιστάκια που χαίρονται.

Η άμεση δικαιολογία για τη χαρά αυτή είναι ότι "Ε αφού ήταν ηλίθιοι καλά να πάθουν. Εγκρίνω". Το λέω για να τους προλάβω και να το πω πρώτος.

Αν σου έλεγε εσένα ότι στο ΜΑΤΙ καλά πάθανε γιατί ήταν μαλάκες με την άναρχη και αυθαίρετη δόμηση; Κι όχι μόνο αυθαίρετη αλλά και καταχρηστική. Είχαν περιφράξει ότι γούσταραν κάποιοι και έκλεισαν διεξόδους. Παρόλα αυτά για πες. Είναι ικανοποίηση ο θάνατος των ανθρώπων; Μόνο και μόνο για τη δική μου οργή για την αυθαιρεσία;
Έτσι να καταλαβαίνουμε κάποτε τι παιδεία και τι κοινωνική συνείδηση έχουν κάποιοι και εν τέλει τι ανθρωπιά.
Ε, ναι, τα υπόλοιπα καλόπαιδα ήταν εκεί για να δώσουν μαθήματα ανθρωπιάς, παιδείας και κοινωνικής συνείδησης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:00
Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 13:26 Το μαλακισμένο πήρε όπλο που κάποιοι από σας υποστηρίζετε ότι είναι καλό και σωστό να υπάρχουν όπλα. Τελικά σκότωσε δύο ανθρώπους. ούτε σπίτι του μπήκανε ούτε τίποτα. Πήγε εκεί από μόνος του. Αν δεν κρατούσε όπλο θα τον πείραζε κανείς;
εδω λεμε τον πειραξαν, παρολο που κρατουσε οπλο. αν δεν κρατουσε λες να μην τον σαπακιαζαν κατ ελαχιστον;

και αυτοι που του επιτεθηκαν, απο μονοι τους πηγαν εκει.
Γιατί να τον σαπάκιαζαν; Δεν διάβασε κανείς τη σκέψη του να ξέρει ότι είναι αντίθετος ή εχθρός ενδεχομένως.
Δηλαδή με τη λογική σου, λέει να πάει και να βρεθεί εκεί πέρα. αλλά επειδή θα του την πέσουν ας πάρει και το όπλο για να μπορεί να αμυνθεί.

Έλα τώρα. Εσύ είσαι καλός στη λογική.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2020, 13:56
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Αύγ 2020, 13:54 Με τι καρδιά ρε Κάιλ, στο Ουισκόνσιν μπήκες, και άνοιξες πυρ ομαδόν, στους μπουλουμουτζηδες
Την κρατάμε αυτή τη μαντιναδα όταν ο Κάιλ θα είναι ένας ραντομ αστυνομικός ή της National Guard, επί Δημοκρατικού πλέον Προέδρου.
Και τώρα έχουν φάει άτομα οι αστυνομικοί. Δεν πολυέγινε θέμα. Αλλά οι παραστρατιωτικοι έχουν άλλη αξία γιατί δείχνουν βαθύ διχασμό της κοινωνίας.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:13
Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 13:54

αν ο καποιος σου επιτιθεται, το να τον αφοπλισεις ισως ειναι κινηση απελπισιας.

το να κυνηγας ενοπλο να τον αφοπλισεις, ενω δεν κινδυνευει κανεις απο αυτον, αφου τρεχει να φυγει, ειναι απιστευτη ηλιθιοτητα.

Το είπα αυτό. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το θέμα. Είναι ότι το κωλόπαιδο πήγε εκεί για να κάνει κακό και το άλλο είναι τα φασιστάκια που χαίρονται.

Η άμεση δικαιολογία για τη χαρά αυτή είναι ότι "Ε αφού ήταν ηλίθιοι καλά να πάθουν. Εγκρίνω". Το λέω για να τους προλάβω και να το πω πρώτος.

Αν σου έλεγε εσένα ότι στο ΜΑΤΙ καλά πάθανε γιατί ήταν μαλάκες με την άναρχη και αυθαίρετη δόμηση; Κι όχι μόνο αυθαίρετη αλλά και καταχρηστική. Είχαν περιφράξει ότι γούσταραν κάποιοι και έκλεισαν διεξόδους. Παρόλα αυτά για πες. Είναι ικανοποίηση ο θάνατος των ανθρώπων; Μόνο και μόνο για τη δική μου οργή για την αυθαιρεσία;
Έτσι να καταλαβαίνουμε κάποτε τι παιδεία και τι κοινωνική συνείδηση έχουν κάποιοι και εν τέλει τι ανθρωπιά.
Ε, ναι, τα υπόλοιπα καλόπαιδα ήταν εκεί για να δώσουν μαθήματα ανθρωπιάς, παιδείας και κοινωνικής συνείδησης.
Δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι και δεν σας δικαιολογεί το τι κάνουν οι άλλοι. πολύ πριν τα γεγονότα ίδιοι ήσασταν.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:12
Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2020, 13:19

:smt005:
Με τα χάλια σας γελάς; Αργά ή γρήγορα θα αποκαλυπτόσασταν. Το αρχίζετε με αυτοάμυνα και πίπες και στο τέλος λέτε ότι χαρήκατε κιόλας. Χαρήκατε με θάνατο ανθρώπων. Να πω αυτή είναι η δεξιά; όχι. Αυτή ήταν και είναι η δεξιά
Είσαι κολλημένος (με την δεξιά, και την αριστερά φδμ, ότι στομπούτσο και να σημαίνουν αυτά για σένα).
Spoiler

Ναι είμαι κολλημένος. Άλλοι όμως όπως βλέπεις γουστάρουν φόνους :wave:
Βγάλε το μαντήλι τώρα να ρίξομε μία γύρα καλαματιανό.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:17
sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:12

Spoiler

Ναι είμαι κολλημένος. Άλλοι όμως όπως βλέπεις γουστάρουν φόνους :wave:
Βγάλε το μαντήλι τώρα να ρίξομε μία γύρα καλαματιανό.
Δεν είμαι δεξιός.
Όχι όσο είσαι εσύ τουλάχιστον.

Επίσης, δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα την εξέλιξη του νήματος, απλά διάβασα μερικά σχόλια, συμφωνώ πολύ περισσότερο μαζί σου παρά με τους υπόλοιπους.
:D

.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:11
Το είπα αυτό. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το θέμα. Είναι ότι το κωλόπαιδο πήγε εκεί για να κάνει κακό
απο που βγαινει αυτο; απο αυτα που ελεγε σε ηρεμη κατασταση πριν το σκηνικο, βγαινει οτι πηγε εκει για να κανει καλο. η εστω, αυτο που ο ιδιος νομιζε καλο.

αυτοι που εφαγαν τις σφαιρες, ξερουμε με τι σκοπους πηγαν εκει; ειμαστε σιγουροι οτι πηγαν για καλο;
Όχι δεν είμαι σίγουρος για τι πήγαν αυτοί. πιστεύω καταλαβαίνεις ότι είναι μαλακία να πρέπει να ισχύει η αντίθεση καλού κακού για τους μεν και τον δε.

Ξαναλέω. Ένα φασιστάκι εκκολαπτόμενο πήγε να κάνει κακό και οι τελειωμένοι φασίστες εδώ μέσα γουστάρουν που έγιναν οι φόνοι. Αυτά σχολιάζω και πες μου που διαφωνείς αν διαφωνείς και αν θες.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:02
Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 13:36 Σου έβαλε βίντεο που δείχνει ότι τελικά τον κυνηγάνε γιατί είχε πυροβολήσει κάποιον (τελικά τον σκότωσε) στο ξεκάρφωτο.
που διατανο το βλεπουμε αυτο;
Στο βίντεο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:09
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:02
Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 13:51

Έχει πολύ πλάκα να λέτε ρε φασιστόμουτρα ότι ξέρετε κάτι πιο πολύ οπότε να μιλάμε για να μην εκτεθούμε. Ένα αρχίδι ξέρεις και μια ζωή ασυνάρτητες αρλούμπες γράφεις. ποτέ στο θέμα, ποτέ ξεκάθαρη άποψη (λόγω ενοχής), πάντα ψέματα. Σε όποιους και να αναφέρθηκες είναι εξαρχής δεδομένο ότι πας να τους μειώσεις (νομίζεις ότι το καταφέρνεις κιόλας) αν δεν είναι φασίστες. μία ίδια τιτανοτεράστια μαλακία έγραψες χθες για τους προοδευτικούς και το σεξισμό. Παρουσίασες τα πράγματα έτσι ώστε να φαίνεται ότι από τους προοδευτικούς έρχεται ο σεξισμός κι ο ρατσισμός κι όχι από τα φασιστόσκυλα σαν του λόγου σας. Τώρα κοιτάς να κρίνεις αυτούς που την έπεσαν στον δράστη. ολύτε κουβέντα δεν λες ποτέ για τους δράστες όταν είναι δικοί σου. Είπες βέβαια εδώ ότι μπορεί να την είδε σούπερ σερίφης με την προοπτική να πέσει κάτω και να το αφήσουμε έτσι. Που να κάνεις κουβέντα ουσιαστική; Σε παίρνει; δεν σε παίρνει.
Το ξαναλέω το μόνο που έχεις να πεις είναι το αν είναι πρεζάκια οι διαδηλωτές. Όλοι. Και άσε τα "μόνο αυτούς" κλπ
Χαοτικέ, το κωμικό με σένα είναι ότι παριστάνεις τον ανθρωπιστή, όσο οι φάσεις είναι αμφίρροπες και όταν δεις κάτι που ενισχύει τις εμμονές σου, πετάγεσαι κι εκφράζεις αυτό που πραγματικά πιστεύεις.

Θα επαναλάβω ότι εμμένω σ' αυτά που έγραψα κι εσύ συνέχισε να παριστάνεις την ψυχολογοτσιρλίντερ για το κοινό σου. Το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσα να σκεφτώ εγώ, είναι το να θεωρήσω κάποιον μπουλουμουτζή ως καθοδηγητή ή αξιολογητή μου.

Συνέχισε λοιπόν να γράφεις ό,τι γουστάρεις. Αν δεν, δεν... :)
Έχω τ' αρχίδια εν αντιθέσει με όλους σας να πω τα χειρότερά μου και να τα βάλω και για επεξεργασία. Εννοείται ότι είμαι ανθρωπιστής συγκριτικά με σας. δεν μπορείς να με παγιδεύσεις σε ηθικό δίλημμα γιατί ότι κόμπλεξ έχω το εκθέτω και λέω και μισώ και τι σιχαίνομαι και ότι είναι και λάθος αλλά το κάνω. Δεν είμαι με το BLM και ποτέ δεν το δήλωσα. Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι άλλο. Αλλά μην μας πάθεις και τίποτα φοβάμαι!
Εγώ δεν παθαίνω τίποτα.
Αντιθέτως κατανοώ ότι η κυκλοθυμικότητα σου σ' αυτά τα θέματα, οφείλεται σε έναν δικαιολογημένο εκνευρισμό ή και οργή για την κατακόρυφη πτώση που έχουν υποστεί τα ιδεώδη της αριστεράς.
Ουσιαστικώς χαοτικέ, αν και δεν είσαι στο BLM κίνημα, λειτουργείς με πιο απλούς συνειρμούς.

ΒLM -> Aριστερά
WS -> Δεξιά

Και αντιδράς αναλόγως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break »

Δεν είναι αυτοάμυνα αυτό που βλέπουμε. Αυτό είναι καθαρή αυτοδικία. Το παλικάρι πήγε εκεί με όπλο να επιβάλει την τάξη και όταν τα πράγματα ξέφυγαν άρχισε να πυροβολεί κόσμο για να γλυτώσει. Από που και ως που και με ποιό δικαίωμα κάνει αυτή την δουλειά ; Που βρήκε την νομιμοποίηση ; Σε ποιόν λογοδοτεί ; Ποιός διαβεβαιώνει ότι έχει την εκπαίδευση και την ικανότητα να διαχειρστεί τέτοιες καταστάσεις ;

Μόνο ένας θα πρέπει να ασκεί βία σε ένα πολιτισμένο κράτος και αυτή είναι η αστυνομία. Αυτά που βλέπουμε είναι αρρωστημένες καταστάσεις far west.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Χάο, βάλτα στην άκρη για λίγο, κρέμασε τα έστω για λίγο να στεγνώσουν τα ταμπελάκια (φασίστας, φασίστας, φασιστάκι, δεξιά, εγώείμαιαριστερός🗿™, κτρ) και πάρε την συζήτηση από την αρχή, όχι αυτήν, όλες, δες το σαν μία συζήτηση γιατί όντως περί μιας συζητήσεως πρόκειται.

Πάρα πάρα πολύ φιλικά και με απεριόριστη αγάπη, πάντα.
Ο καλός σου φίλος sysex.

.
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

Γιατί αναλώνεστε σε technicalities για το ποιος κυνηγούσε ποιον; Το θέμα είναι ότι δεν είχε καμία δουλειά να βρίσκεται οπλισμένος για να προστατέψει τρίτους. Αυτή είναι δουλειά εκπαιδευμένων ανθρώπων που ονομάζουμε αστυνομικούς. Από τη μία έχουμε τους ακροαριστερούς να φωνάζουν defund the police και από την άλλη τους ακροδεξιούς που την είδαν αντικαταστάτες της. Αφήστε την αστυνομία να κάνει δουλειά της.

Επίσης από τη στιγμή που πηγαίνεις μέσα σε μπάχαλα που γίνονται σε άλλη πολιτεία εμφανώς οπλισμένος δεν νομίζω ότι μπορείς να στοιχειοθετήσεις αυτοάμυνα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”