!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
απλά της έκατσε και το "σκάσιμο" γκριζμάν'
*συν των άλλων
*συν των άλλων
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Και στη φαση του πρωτου πεναλτι ο Ζιρου κατσαδιαζει τον αμυντικο που το εκανε και ολοι οι υπολοιποι κοιταζουν το σκηνικο.nostromos έγραψε: 19 Δεκ 2022, 01:33η Γαλλια ειχε ψυχραιμια ... χαρακτηριστικα οταν γινεται το χερι δεν ζητα κανεις το πεναλτυ ... οταν τους το δινει ο διαιτητης δεν σπανε ουτε χαμογελο ... μου εκανε τεραστια εντυπωσηLestat έγραψε: 19 Δεκ 2022, 01:29
Γενικα η Γαλλια σε αυτη τη διοργανωση δεν ειχε τα στοιχεια που της εδωσαν το τροπαιο το 2018.
Για παραδειγμα, εχασε απο την Τυνησια. Αδιαφορο ματς θα πει καποιος.
Επαιξε χειροτερα απο την Αγγλια, απλα οι αγγλοι ειναι λουζερς.
Δεν ενθουσιασε με το Μαροκο, μιλησε μονο η ατομικη ποιοτητα.
Ηταν ανυπαρκτη για 75 ολοκληρα λεπτα με την Αργεντινη.
Αυτο με εκανε να πιστευω οτι ηταν πεναλτι, δεν διαμαρτυρηθηκε κανεις στον διαιτητη.
Winter is coming
Καλά πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ βγήκε με 3 στον τελικό, τι να του πεις για καλάμι και να χεις και δίκαιοOrion22 έγραψε: 19 Δεκ 2022, 01:36 imho όλα έχουν να κάνουν με την απροθυμία? καλαμοκαβαλίκεμα του μπαπε
αφαντος για τα 3/4 των αγώνων που είπατε αλλά και η ειδοποιός διαφορά στο υπόλοιπο 1/4.
δεκτονjason0 έγραψε: 19 Δεκ 2022, 01:42Καλά πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ βγήκε με 3 στον τελικό, τι να του πεις για καλάμι και να χεις και δίκαιοOrion22 έγραψε: 19 Δεκ 2022, 01:36 imho όλα έχουν να κάνουν με την απροθυμία? καλαμοκαβαλίκεμα του μπαπε
αφαντος για τα 3/4 των αγώνων που είπατε αλλά και η ειδοποιός διαφορά στο υπόλοιπο 1/4.
Και στην φάση του Κομαν στο 95 που αφήνει πλεονέκτημα και μετά δεν δίνει κάρτα μόνο ο Ζιρού διαμαρτύρεται και τρώει κάρταLestat έγραψε: 19 Δεκ 2022, 01:41Και στη φαση του πρωτου πεναλτι ο Ζιρου κατσαδιαζει τον αμυντικο που το εκανε και ολοι οι υπολοιποι κοιταζουν το σκηνικο.nostromos έγραψε: 19 Δεκ 2022, 01:33η Γαλλια ειχε ψυχραιμια ... χαρακτηριστικα οταν γινεται το χερι δεν ζητα κανεις το πεναλτυ ... οταν τους το δινει ο διαιτητης δεν σπανε ουτε χαμογελο ... μου εκανε τεραστια εντυπωσηLestat έγραψε: 19 Δεκ 2022, 01:29
Γενικα η Γαλλια σε αυτη τη διοργανωση δεν ειχε τα στοιχεια που της εδωσαν το τροπαιο το 2018.
Για παραδειγμα, εχασε απο την Τυνησια. Αδιαφορο ματς θα πει καποιος.
Επαιξε χειροτερα απο την Αγγλια, απλα οι αγγλοι ειναι λουζερς.
Δεν ενθουσιασε με το Μαροκο, μιλησε μονο η ατομικη ποιοτητα.
Ηταν ανυπαρκτη για 75 ολοκληρα λεπτα με την Αργεντινη.
Αυτο με εκανε να πιστευω οτι ηταν πεναλτι, δεν διαμαρτυρηθηκε κανεις στον διαιτητη.
Το θυμάμαι γιατί το περίμενα για ταμείο
Ο Γκριζμαν μου φαινεται γατακι.
Καλος παιχτης, ντελικατος, αλλά μου θυμιζει κατι Αζαρ και λοιπους βελγους σουπερ ταλαντουχους, αλλά οχι κατι φοβερο που θα παρουν πανω την ομαδα στα πολυ δυσκολα. Αυτη ειναι και η διαφορά Γαλλιας-Βελγιου. Οι πρωτοι εχουν παιχτες που απο μονοι τους μπορουν να φερουν κουπες, πχ Εμπαπε, Μπενζεμα (που ελειπε).
Winter is coming
εδω διαφωνώLestat έγραψε: 19 Δεκ 2022, 01:47Ο Γκριζμαν μου φαινεται γατακι.
Καλος παιχτης, ντελικατος, αλλά μου θυμιζει κατι Αζαρ και λοιπους βελγους σουπερ ταλαντουχους, αλλά οχι κατι φοβερο που θα παρουν πανω την ομαδα στα πολυ δυσκολα. Αυτη ειναι και η διαφορά Γαλλιας-Βελγιου. Οι πρωτοι εχουν παιχτες που απο μονοι τους μπορουν να φερουν κουπες, πχ Εμπαπε, Μπενζεμα (που ελειπε).
ο γκριζμαν έχει παίξει θυσιαστεί για να κάνει ότι ζητά ο προπονητής του
Γάλλος Αραούχο έχει γίνει, έχει τρέξει χιλιόμετρα, και έχει καλύψει όποιες θέσεις απαιτήθηκαν από αυτόν.
επιμένω -μέχρι πειστικότερου επιχειρήματος- στα περί σκασίματος και μ-παπισμού
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 19 Δεκ 2022, 01:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Lestat έγραψε: 19 Δεκ 2022, 01:47Ο Γκριζμαν μου φαινεται γατακι.
Που πας με Γκριζμάν όταν σφυρίζουν τα κλαδευτήρια
διαλειμμα με ΚΜ αφιερωcic σε Lugozzi

- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Μεγάλη συγκίνηση ρε μάγκες. Περίμενα αυτή τη στιγμή, 32 ολόκληρα χρόνια, από το 1990 όπου και ξεκίνησα να βλέπω ποδοσφαιρο με το μουντιάλ της Ιταλίας. Το 1986 ήμουν πολύ μικρός και δεν θυμάμαι το Μουντιάλ του 86 και τον Μαραντόνα. Από το 1990 όμως και μετά τα θυμάμαι όλα. Πάντα με έτρωγε ότι οι ομάδες της Αργεντινής των 90s δεν πήραν ένα μουντιάλ. Μιλάμε για ομαδάρες. Αυτή του 1994 ακόμα και χωρίς τον Ντιέγκο είχε Κανίγκια-Μπατιστούτα-Ορτέγκα-Σιμεόνε-Μπάλμπο-Ρεδόντο. Εξίσου -ίσως και πιο τρομακτική- η ομάδα του 1998. Μπατιστούτα-Ορτέγκα-Σιμέονε-Βερόν-Κλαούντιο Λόπεζ-Γκαγιάρντο-Αγιάλα-Αλμέιντα-Ζανέτι. Μιλάμε για παικταράδες. Θα ήταν και ο Κανίγκια αλλά ο τρόμπας ο Πασαρέλα δεν έπαιρνε τους μαλλιάδες στην ομάδα. Αυτοί οι παικταράδες δεν πήραν παγκόσμιο κύπελλο - από τις μεγαλύτερες αδικίες της ποδοσφαιρικής ιστορίας.
Το 3ο παγκόσμιο κύπελλο λοιπόν πρέπει να αφιερωθεί σε αυτούς τους παικταράδες. Σε αυτούς τους γίγαντες του νοτιοαμερικάνικου ποδοσφαίρου αλλά και στους μεγάλους Αργεντίνους μπαλαδόρους της δεκαετίας 2000 Ρικέλμε, Αϊμάρ, Σαβιόλα, Νταλεσάντρο, Αγουέρο που δεν κέρδισαν μουντιάλ ενώ ποδοσφαιρικά το άξιζαν.
Νοσταλγία των παιδικών χρόνων...

Και δικαίωση στα 40+.

Πλέον μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος.
Το 3ο παγκόσμιο κύπελλο λοιπόν πρέπει να αφιερωθεί σε αυτούς τους παικταράδες. Σε αυτούς τους γίγαντες του νοτιοαμερικάνικου ποδοσφαίρου αλλά και στους μεγάλους Αργεντίνους μπαλαδόρους της δεκαετίας 2000 Ρικέλμε, Αϊμάρ, Σαβιόλα, Νταλεσάντρο, Αγουέρο που δεν κέρδισαν μουντιάλ ενώ ποδοσφαιρικά το άξιζαν.

Και δικαίωση στα 40+.

Πλέον μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος.
Δεν επιμενω γιατι δεν τον εχω παρακολουθησει πολυ τον παιχτη.Orion22 έγραψε: 19 Δεκ 2022, 01:52εδω διαφωνώLestat έγραψε: 19 Δεκ 2022, 01:47Ο Γκριζμαν μου φαινεται γατακι.
ο γκριζμαν έχει παίξει θυσιαστεί για να κάνει ότι ζητά ο προπονητής του
Γάλλος Αραούχο έχει γίνει, έχει τρέξει χιλιόμετρα, και έχει καλύψει όποιες θέσεις απαιτήθηκαν από αυτόν.
επιμένω -μέχρι πειστικότερου επιχειρήματος- στα περί σκασίματος και μ-παπισμού
Επισης αυτος ο Ντεσαν δεν μου γεμιζει πολυ το ματι. Οχι σαν εκλεκτορας, σε αυτο ειναι οκευ. Στη διαχειριση των παιχνιδιων και στις θεσεις των παιχτων.
Μπορει να κανω λαθος και να ειμαι αδικος μαζι του, ομως εχασε ενα γιουρο απο μια υποδεεστερη ομαδα που δεν ειχε επιθετικο και βγηκε με τραυματισμο ο καλυτερος παιχτης της (Πορτογαλια το 2016), μεσα στη Γαλλια.
Και τωρα, παλι με το καλυτερο ροστερ (στα χαρτια τουλαχιστον) χανει ακομα εναν τιτλο. Να θυμισω οτι η Γαλλια ξεκιναει τη διοργανωση ως μεγαλυτερο φαβορι απο την Αργεντινη. Επισης, ειναι τετοια η δυναμικη της και η ποιοτητα του υλικου που ξεκιναει φαβορι και για το επομενο μουντιαλ κι ας πηρε η Αργεντινη το φετινο.
Winter is coming
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Ξέχασες την πιρουέτα της κυρίας Φέλερ.
Με συγκίνησες μπαγάσαJimmy81 έγραψε: 19 Δεκ 2022, 02:03 Μεγάλη συγκίνηση ρε μάγκες. Περίμενα αυτή τη στιγμή, 32 ολόκληρα χρόνια, από το 1990 όπου και ξεκίνησα να βλέπω ποδοσφαιρο με το μουντιάλ της Ιταλίας. Το 1986 ήμουν πολύ μικρός και δεν θυμάμαι το Μουντιάλ του 86 και τον Μαραντόνα. Από το 1990 όμως και μετά τα θυμάμαι όλα. Πάντα με έτρωγε ότι οι ομάδες της Αργεντινής των 90s δεν πήραν ένα μουντιάλ. Μιλάμε για ομαδάρες. Αυτή του 1994 ακόμα και χωρίς τον Ντιέγκο είχε Κανίγκια-Μπατιστούτα-Ορτέγκα-Σιμεόνε-Μπάλμπο-Ρεδόντο. Εξίσου -ίσως και πιο τρομακτική- η ομάδα του 1998. Μπατιστούτα-Ορτέγκα-Σιμέονε-Βερόν-Κλαούντιο Λόπεζ-Γκαγιάρντο-Αγιάλα-Αλμέιντα-Ζανέτι. Μιλάμε για παικταράδες. Θα ήταν και ο Κανίγκια αλλά ο τρόμπας ο Πασαρέλα δεν έπαιρνε τους μαλλιάδες στην ομάδα. Αυτοί οι παικταράδες δεν πήραν παγκόσμιο κύπελλο - από τις μεγαλύτερες αδικίες της ποδοσφαιρικής ιστορίας.
Και δικαίωση στα 40+.
Πλέον μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος.![]()
Χωρίς να μαι Αργεντινή, η ομάδα του 98 Βερόν-Σιμεονε-Ορτεγκα κέντρο και μπροστά Μπατιστουτα-Κρεσπο ήταν καυλωτικη
Δεν θυμάμαι αν έπαιζε και το πουλεν μου ο Σοριν, θυμάμαι ότι ο Αγιαλα έφταιξε πολυ
Αλλά είπαμε, το 98 είχαν όλοι ομαδαρες, και την Αγγλία που απέκλεισες ομαδαρα ήταν
touché
ομολογώ πάντως πως στον σημερινό τελικό ήμουν 52/48 υπερ αργεντινής, με την διαφορά να οφείλεται σε lestat +> almeyda
@lestat
δεν έχω παρακολουθήσει ντεσαμ*, είναι αλήθεια όμως πως οι Γάλλοι έχουν δημιουργήσει σχολή, και πως δρέπουν τα αποτελέσματα αυτού.
Ιmho *ντεσαμ >>> από κάτι ντομενέκ και σαντινί.
ατυχίες και ηττες μπορούν να υπάρξουν, το όλο οικοδόμημα είναι όμως υγιές, για αυτό και η εθνική ομάδα της γαλλίας πρωταγωνιστεί χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία κορυφαίου -των κορυφαίων- προπονητή.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
5 γκολ μαραντονα το ενα χερι,5 ασιστ
7 γκολ μεσι τα 4 πεναλντι(τα δυο μουφα),3 ασιστ
7 γκολ μεσι τα 4 πεναλντι(τα δυο μουφα),3 ασιστ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-