!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Συχνά, νομίζω, βοηθάει να μην καταπιάνεται κανείς να επιλύσει κατά περίπτωση κάποιο αναφυόμενο πρόβλημα, αλλά να βυθιστεί και εξορύξει από μέσα του ποιο πρόβλημα είναι ΤΟ πρόβλημα.
Εάν δηλ. "σφίξει" κανείς μια "βίδα" σε κάποιο φερόμενο ως μακρινό σημείο, μπορεί εξ αυτού να διευθετηθούν πολλά επιμέρους εκάστοτε αναφυόμενα προβλήματα...
Εάν δηλ. "σφίξει" κανείς μια "βίδα" σε κάποιο φερόμενο ως μακρινό σημείο, μπορεί εξ αυτού να διευθετηθούν πολλά επιμέρους εκάστοτε αναφυόμενα προβλήματα...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Γιατί; Τέτοιες κρίσεις πανικού; Γιατί σωματοποιείς συμπτώματα; Γιατί δεν κάνεις κάτι;- Casper - έγραψε: 18 Μάιος 2021, 14:50Δεν είναι δικαιολογία αυτό που θα πω αλλά το παθολογικό άγχος είναι εφιάλτης και σε κρατάει πίσω σε πολλά. Δηλαδή ακόμα και το ότι δεν ανασαίνεις παίρνει κυριολεκτική σημασία.Πασιφάη έγραψε: 17 Μάιος 2021, 14:17
Γιατί βρε γλυκό μου κορίτσι, βασανίζεις τον εαυτό σου, εμποδίζοντάς τον να ανασάνει;
Τα έχω φάει στη μάπα χρόνια, γι'αυτό σε ρωτάω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Casper -
Έχεις δίκαιο σ' αυτό. Σίγουρα ΤΟ πρόβλημα είναι άλλο. Προσπαθώ. Βήμα βήμα. Δεν λύνονται αυτά τα θέματα εύκολα και γρήγορα. (Απάντηση και για τους 2).
Να ξέρεις πάντως πως ουδείς θα σου δώσει λύσεις. Κατευθύνσεις θα πάρεις. Εσύ θα πρέπει να ασχοληθείς ουσιαστικά με τον εαυτό σου. Βήμα, βήμα, σωστά.- Casper - έγραψε: 18 Μάιος 2021, 15:13 Έχεις δίκαιο σ' αυτό. Σίγουρα ΤΟ πρόβλημα είναι άλλο. Προσπαθώ. Βήμα βήμα. Δεν λύνονται αυτά τα θέματα εύκολα και γρήγορα. (Απάντηση και για τους 2).
Πίστεψέ με, όλα περνάνε. Όλα.
-
- Casper -
ΣυμφωνώΠασιφάη έγραψε: 18 Μάιος 2021, 15:18Να ξέρεις πάντως πως ουδείς θα σου δώσει λύσεις. Κατευθύνσεις θα πάρεις. Εσύ θα πρέπει να ασχοληθείς ουσιαστικά με τον εαυτό σου. Βήμα, βήμα, σωστά.- Casper - έγραψε: 18 Μάιος 2021, 15:13 Έχεις δίκαιο σ' αυτό. Σίγουρα ΤΟ πρόβλημα είναι άλλο. Προσπαθώ. Βήμα βήμα. Δεν λύνονται αυτά τα θέματα εύκολα και γρήγορα. (Απάντηση και για τους 2).![]()
Πίστεψέ με, όλα περνάνε. Όλα.![]()
Πόσο κομμάτια είμαι. Και παπούτσια να μ αρέσουν δεν βρήκα 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Πονάω από την ώρα που ξύπνησα χαμηλά στον δικέφαλο του χεριού και στην εσωτερική πλευρά του αγκώνος (βραχιόνιος μυς). Το χέρι μου δεν ανοίγει τελείως, παρά μόνο αν το ζορίσω και αυτό με πόνο. Δεν άλλαξα κάτι τραγικό στο πρόγραμμα γυμναστικής μου, ούτε το πίεσα εξωφρενικά. Επίσης, δεν πονάω στο καρπό ή κάπου αλλού (επικονδυλίτιδα).
Τι μπορεί να είναι, τύπισσες και τύποι;

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τενοντίτιδα ,welcome to the club. Γω πριν χρόνια είχα κάκωση στον υπερακάνθιο του ώμου. Προσωρινή ανακούφιση έδωσαν για μερικά χρόνια φυσιοθεραπείες και ατομικές ασκήσεις. Ποτέ δεν εξαλείφθηκε.Feindflug έγραψε: 23 Μάιος 2021, 16:58 Πονάω από την ώρα που ξύπνησα χαμηλά στον δικέφαλο του χεριού και στην εσωτερική πλευρά του αγκώνος (βραχιόνιος μυς). Το χέρι μου δεν ανοίγει τελείως, παρά μόνο αν το ζορίσω και αυτό με πόνο. Δεν άλλαξα κάτι τραγικό στο πρόγραμμα γυμναστικής μου, ούτε το πίεσα εξωφρενικά. Επίσης, δεν πονάω στο καρπό ή κάπου αλλού (επικονδυλίτιδα).
![]()
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Αγαπητέ, η επικονδυλίτιδα είναι δύο ειδών, και εσύ ίσως να έχεις την "έσω επικονδυλίτιδα"
https://www.doctoranytime.gr/p/epikondylitida
https://brilakisorthopaedics.gr/service ... topizetai/
https://www.doctoranytime.gr/p/epikondylitida
https://brilakisorthopaedics.gr/service ... topizetai/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ την 23 Μάιος 2021, 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Έχω και γω στον υπερακάνθιο, τύπε και απλά προσπαθώ να μην το πολυζορίζω σε συνδυασμό με ασκήσεις για το πρόβλημα.Στύγιος έγραψε: 23 Μάιος 2021, 17:19Τενοντίτιδα ,welcome to the club. Γω πριν χρόνια είχα κάκωση στον υπερακάνθιο του ώμου. Προσωρινή ανακούφιση έδωσαν για μερικά χρόνια φυσιοθεραπείες και ατομικές ασκήσεις. Ποτέ δεν εξαλείφθηκε.Feindflug έγραψε: 23 Μάιος 2021, 16:58 Πονάω από την ώρα που ξύπνησα χαμηλά στον δικέφαλο του χεριού και στην εσωτερική πλευρά του αγκώνος (βραχιόνιος μυς). Το χέρι μου δεν ανοίγει τελείως, παρά μόνο αν το ζορίσω και αυτό με πόνο. Δεν άλλαξα κάτι τραγικό στο πρόγραμμα γυμναστικής μου, ούτε το πίεσα εξωφρενικά. Επίσης, δεν πονάω στο καρπό ή κάπου αλλού (επικονδυλίτιδα).
![]()
Ελπίζω να είναι κάποιος μυϊκός τραυματισμός επειδή έχω να κάνω διατάσεις 2 εβδομάδες, ενώ έκανα 2-3 φορές την εβδομάδα.
Dein Herz, meine Gier