Του εργάτη γραμμένου της εξυγίανσης που έχεις τα περισσοτερα πεναλτι που είχες τα τελευταία 30 χρόνια;arisordeath έγραψε: 05 Φεβ 2021, 22:50 ειπε ο υποστηρικτης του τιμιου εργατη γραμμενου.θα φταρνιζεται ο φουκαρας,που να ξερε ομως οτι τον υπερασπιζεται ενας φιλος του αγνου ποδοσφαιρου στο πχορουμ.γρ..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Re: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
-
arisordeath
ποιος ειναι πρωτος αληθεια στα πεναλτι;οεο;jason0 έγραψε: 05 Φεβ 2021, 22:54Του εργάτη γραμμένου της εξυγίανσης που έχεις τα περισσοτερα πεναλτι που είχες τα τελευταία 30 χρόνια;arisordeath έγραψε: 05 Φεβ 2021, 22:50 ειπε ο υποστηρικτης του τιμιου εργατη γραμμενου.θα φταρνιζεται ο φουκαρας,που να ξερε ομως οτι τον υπερασπιζεται ενας φιλος του αγνου ποδοσφαιρου στο πχορουμ.γρ..
- NewModelArmy
Ο Ολυμπιακος θα μου εξηγησει κανενας γιατι γκρινιαζει;Tου κακοπεσε η κληρωση με ομαδα που εχει να τον κερδισει 15 χρονια;Απολαυση το ποσο ξεδιαντροπα καρφωνονται
-
arisordeath
αλλος ενας ευχαριστημενος πελατης του γραμμενου.καντε λαικ και σαμπσκραιμπ μαγκες..NewModelArmy έγραψε: 05 Φεβ 2021, 23:00 Ο Ολυμπιακος θα μου εξηγησει κανενας γιατι γκρινιαζει;Tου κακοπεσε η κληρωση με ομαδα που εχει να τον κερδισει 15 χρονια;Απολαυση το ποσο ξεδιαντροπα καρφωνονται
- NewModelArmy
Φιλε, πειστε τον Βαγγελα να κανει το ψυχικο και να σας αφησει να περασετε.Αν και ουτε μια στο εκατομμυριο.Υπαρχει και ενα τιμημα στο να εισαι παραρτημα του Γαυρου,τιποτα δεν ειναι τσαμπα σε αυτη τη ζωη.arisordeath έγραψε: 05 Φεβ 2021, 23:03αλλος ενας ευχαριστημενος πελατης του γραμμενου.καντε λαικ και σαμπσκραιμπ μαγκες..NewModelArmy έγραψε: 05 Φεβ 2021, 23:00 Ο Ολυμπιακος θα μου εξηγησει κανενας γιατι γκρινιαζει;Tου κακοπεσε η κληρωση με ομαδα που εχει να τον κερδισει 15 χρονια;Απολαυση το ποσο ξεδιαντροπα καρφωνονται
-
arisordeath
φιλε με γραμμενους,ξανθες-παραρτηματα,υπαλληλους πρωην διαιτητες και τροπολογιες απο τις κυβερνησεις εχεις γινει πιο κοκκικος και απο τον ταυρο της redbull.να μας ζησεις να σε χαιρομαστε..NewModelArmy έγραψε: 05 Φεβ 2021, 23:06Φιλε, πειστε τον Βαγγελα να κανει το ψυχικο και να σας αφησει να περασετε.Αν και ουτε μια στο εκατομμυριο.Υπαρχει και ενα τιμημα στο να εισαι παραρτημα του Γαυρου,τιποτα δεν ειναι τσαμπα σε αυτη τη ζωη.arisordeath έγραψε: 05 Φεβ 2021, 23:03αλλος ενας ευχαριστημενος πελατης του γραμμενου.καντε λαικ και σαμπσκραιμπ μαγκες..NewModelArmy έγραψε: 05 Φεβ 2021, 23:00 Ο Ολυμπιακος θα μου εξηγησει κανενας γιατι γκρινιαζει;Tου κακοπεσε η κληρωση με ομαδα που εχει να τον κερδισει 15 χρονια;Απολαυση το ποσο ξεδιαντροπα καρφωνονται
από συνέντευξη στον ΦίλαθλοΤι σου λείπει περισσότερο από την Ελλάδα;
«Ε, οι φίλοι, οι συγγενείς και το ελληνικό φαγητό. Θα το πω και το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ομάδα μου, ο Άρης».
Θα ήθελες να κλείσεις την καριέρα σου στον Άρη;
«Ναι. Θα το ήθελα. Οι άνθρωποι του Άρη με βοήθησαν να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου αγωνιστικά. Και τους ευχαριστώ πολύ. Νομίζω ότι μπόρεσα να δείξω παραπάνω πράγματα απ΄ότι στον Ολυμπιακό».
Είναι κάτι που δεν περίμενα από τον Φέτφα αυτό. Ποτέ δεν λαίκισε αλλά τελικά ένιωσε στην ομάδα .Και μάλιστα βγήκε μετά την μεταγραφή του ότι ενώ δεν χρειαζόταν χάρισε και κάποια χρωστούμενα που είχε να παίρνει από τον ΑΡΗ .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
μην κάνεις ότι δεν θυμάσαι, εδώ έφτασες τότε που αντί για κιλό ζυγίζαμε με οκάδεςArisvilla έγραψε: 05 Φεβ 2021, 22:37Τον γάβρο το 1972 με 1-2 νική μέσα εκεί (και όλο το γήπεδο να αποθεώνει τον ΑΡΗ), τον βάζελο το 1979 και το 2000 σε μονό ματς στα πέναλτι και τις 2 φορές, τη μια με 3 αποβολές του.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Ναι δεν ήταν λαγουδάκι? Ο Φύσσας που μούτζωσε τον κόσμο? Ημουν μέσα στο γήπεδο. Ομολογώ οτι εκείνη τη χρονιά βέβαια είχατε την πιο αδικημένη ομάδα που δεν πήρε το πρωτάθλημα από την παράγκα του γάβρου (που μεταφέρθηκε τώρα στο φίλο σας τον ταμτάκο)Tarkovsky έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:13μην κάνεις ότι δεν θυμάσαι, εδώ έφτασες τότε που αντί για κιλό ζυγίζαμε με οκάδες
-
arisordeath
μακαρι να γυρισει,μονο 30 λεει οτι ειναι..hades έγραψε: 06 Φεβ 2021, 15:22από συνέντευξη στον ΦίλαθλοΤι σου λείπει περισσότερο από την Ελλάδα;
«Ε, οι φίλοι, οι συγγενείς και το ελληνικό φαγητό. Θα το πω και το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ομάδα μου, ο Άρης».
Θα ήθελες να κλείσεις την καριέρα σου στον Άρη;
«Ναι. Θα το ήθελα. Οι άνθρωποι του Άρη με βοήθησαν να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου αγωνιστικά. Και τους ευχαριστώ πολύ. Νομίζω ότι μπόρεσα να δείξω παραπάνω πράγματα απ΄ότι στον Ολυμπιακό».
Είναι κάτι που δεν περίμενα από τον Φέτφα αυτό. Ποτέ δεν λαίκισε αλλά τελικά ένιωσε στην ομάδα .Και μάλιστα βγήκε μετά την μεταγραφή του ότι ενώ δεν χρειαζόταν χάρισε και κάποια χρωστούμενα που είχε να παίρνει από τον ΑΡΗ .
Tarkovsky έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:13μην κάνεις ότι δεν θυμάσαι, εδώ έφτασες τότε που αντί για κιλό ζυγίζαμε με οκάδες
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Obi Wan Iakobi
Η ΠΑΕ Άρης έστειλε αίτημα στην ΕΠΟ ζητώντας τη χρήση VAR στους αγώνες με τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.
Η χρήση VAR στους αγώνες του Κυπέλλου προϋποθέτει να κατατεθεί σχετικό αίτημα από τις ομάδες κι αυτό ζήτησε σήμερα (8/2) η ΠΑΕ Άρης από τη διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου.
Για την ακρίβεια, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε πρόσφατα ότι για να χρησιμοποιηθεί VAR στη φάση των «8» θα πρέπει καταθέσει σχετικό αίτημα (τουλάχιστον) η μία από τις δύο ομάδες.
Κατ’ επέκταση, στους αγώνες του Άρη με τον Ολυμπιακό θα υπάρχει η τεχνολογική υποστήριξη.
Τετάρτη το παιχνίδι 2130 η ώρα .Αρκετά αργά ενώ νομίζω έχουμε πάλι παιχνίδι το Σάββατο στις 15.00
Για το κύπελο πάμε για το μηδέςν εκεί γιατί ένα γκολ ο ΑΡΗΣ θα το βγάλει
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 18736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 910 Απαντήσεις