Μπα δεν θα σε ελεγα κοτα.
Μαλλον για Δον Κιχωτης κανεις.
Μπα δεν θα σε ελεγα κοτα.
εκει ειναι το προβλημα. καθε τοσο το βλεπω κι εγω μπροστα μου στα ενεργα, και με τρωνε τα δαχτυλα μου να πληκτρολογησω οτι λεει μαλακιες, οπως κανω και με καθε αλλον που λεει μαλακιες.George_V έγραψε: 23 Φεβ 2024, 23:01 Nταξει παιδια σπασαμε πλακα ωραια ητανε αλλα αφηστε το να παει στο διαολο πια...
Κουράστηκα να βλεπω 350 σελιδες με το 80% απο αυτες να ειναι οι ιδιες επαναλαμβανομενες πιπες συνεχεια μπροστά μου στα ενεργα θεματα.
Αφηστε τον να μιλαει μονος του μεχρι να καταλαβει οτι δεν ενδιαφέρεται κανεις και να σταματησει επιτελους. Εχει καταντησει κουραστικος.
με παιδακια δεν σπαμε πλακα, γιατι εχουν δικαιωμα στην αγνοια.seismic έγραψε: 23 Φεβ 2024, 23:04Και εσείς κάτσετε στα λαγούμια σας και φάτε το αυγουλάκι και μην κάνετε τους έξυπνους σε εμένα.George_V έγραψε: 23 Φεβ 2024, 23:01 Nταξει παιδια σπασαμε πλακα ωραια ητανε αλλα αφηστε το να παει στο διαολο πια...
Κουράστηκα να βλεπω 350 σελιδες με το 80% απο αυτες να ειναι οι ιδιες επαναλαμβανομενες πιπες συνεχεια μπροστά μου στα ενεργα θεματα.
Αφηστε τον να μιλαει μονος του μεχρι να καταλαβει οτι δεν ενδιαφέρεται κανεις και να σταματησει επιτελους. Εχει καταντησει κουραστικος.
Και να σπάτε πλάκα με παιδάκια και όχι με επιστήμονες.
να, ειδες, το επαθες κι εσυ. δεν μπορει να συγκρατηθεις και να μην απαντησεις στις μαλακιες.George_V έγραψε: 23 Φεβ 2024, 23:35Εσπασε κανεις πλακα με επιστημονα?seismic έγραψε: 23 Φεβ 2024, 23:04Και εσείς κάτσετε στα λαγούμια σας και φάτε το αυγουλάκι και μην κάνετε τους έξυπνους σε εμένα.George_V έγραψε: 23 Φεβ 2024, 23:01 Nταξει παιδια σπασαμε πλακα ωραια ητανε αλλα αφηστε το να παει στο διαολο πια...
Και να σπάτε πλάκα με παιδάκια και όχι με επιστήμονες.
Αντιθετα με σενα τους παιρνουμε στα σοβαρα τους επιστημονες.
Με μπακαλογατους σαν εσενα σπαμε πλακα.
Η προσομοίωση που σου έκανε ο Παπαδρακάκης είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ. Δεν έχει τοιχώματα!!!seismic έγραψε: 23 Φεβ 2024, 18:24
Εφαρμοσμένη τάπα.
Φίλε ή με δουλεύεις ή έχεις κάνει λάθος. Ναι έχω το θράσος να μιλάω μόνο για 3g επιτάχυνση και να σου πω και το γιατί.
Το περισφιγμένο σκυρόδεμα που χρησιμοποιώ έχει αντοχή σε θλίψη 30 MPa Το δικό σου δεν ξέρω.
Η δική μου προσομοίωση έχει 9 υποστυλώματα 30Χ40cm και τρις ορόφους, και η δική σου 16 τοιχώματα 2,00mX0,30μ και έξη ορόφους.
Το δικό μου, εκτός τα στατικά φορτία θλίψης, δέχθηκε σε κάθε ένα από τα 9 υποστυλώματα πρόσθετη θλίψη 1200 kN

Ο Νταγκλής είχε μια ευκαιρία να γίνει πλούσιος και την κλώτσησε.Λοξίας έγραψε: 24 Φεβ 2024, 13:46 .
Πω πω κάτι...
...σβουριχτές που πέφτουν!
Κοκκινίζουν μάγουλα και σβέρκοι και αλληθωρίζουν μάτια λέμε...
![]()
Μα ο Νταγκλης, είναι ήδη πλούσιος...και αρκετά πλούσιος θα έλεγα.
Η λύσσα σου και μόνο να βγάλεις άχρηστη την ιδέα μου επιβεβαιώνει την αξία της.Λοξίας έγραψε: 24 Φεβ 2024, 16:42Μα ο Νταγκλης, είναι ήδη πλούσιος...και αρκετά πλούσιος θα έλεγα.
Έχει χτίσει τόσες πολυτελείς βίλες και χλιδάτες πολυκατοικίες, που εσύ δεν τις έχεις δει ούτε στον ύπνο σου.
Και όσο πάει γίνεται πλουσιότερος...
Χαζός είναι να επενδύσει σε επικίνδυνες πατέντες;
.
Φίλε καλή η προσπάθειά σου αλλά δεν με πείθειΝταγκλης έγραψε: 24 Φεβ 2024, 10:41Η προσομοίωση που σου έκανε ο Παπαδρακάκης είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ. Δεν έχει τοιχώματα!!!seismic έγραψε: 23 Φεβ 2024, 18:24
Εφαρμοσμένη τάπα.
Φίλε ή με δουλεύεις ή έχεις κάνει λάθος. Ναι έχω το θράσος να μιλάω μόνο για 3g επιτάχυνση και να σου πω και το γιατί.
Το περισφιγμένο σκυρόδεμα που χρησιμοποιώ έχει αντοχή σε θλίψη 30 MPa Το δικό σου δεν ξέρω.
Η δική μου προσομοίωση έχει 9 υποστυλώματα 30Χ40cm και τρις ορόφους, και η δική σου 16 τοιχώματα 2,00mX0,30μ και έξη ορόφους.
Το δικό μου, εκτός τα στατικά φορτία θλίψης, δέχθηκε σε κάθε ένα από τα 9 υποστυλώματα πρόσθετη θλίψη 1200 kN
![]()
Εχει απλά υποστυλώματα με υπάρχον οπλισμό. Προφανώς η πρόσθετη θλίψη (μέχρι ενός σημείου) επιδρά θετικά στον υπάρχον οπλισμό αφού του πρόσθετα περιθώρια εφελκυστικής παραμόρφωσης.
Εδώ συζητάμε για την καταστρεπτική επίδραση του αξονικού φορτίου στη θλιβόμενη παρειά των ΤΟΙΧΩΜΑΤΩΝ. Μιλάμε για το σημείο στον κύκλο:
Αυτά που σου εξηγώ ΔΕΝ είναι κάποιες εικασίες που κάνω.
Η σύνθλιψη του σκυροδέματος στη θλιβόμενη παρειά των τοιχωμάτων είναι φαινόμενο που παρατηρείται σε κάθε σεισμό και έχει μελετηθεί πειραματικά εξονυχιστικά.
Δες για παράδειγμα. Όλα τα σπίτια που έπεσαν στη Χιλή στο 2010 συνδέονταν με το υψηλό αξονικό φορτίο. Σε όλα τα σπίτια παρατηρήθηκε σύνθλιψη του σκυροδέματος στη θλιβόμενη καμπτικώς πλευρά. Το υψηλό αξονίκο φορτίο είναι η αιτία της αστοχίας. Και τα αποτελέσματα επαληθέυτηκαν πειραματικά..
Δεκάδες έρευνες αποδεικνύουν αυτό ακριβώς που σου επισημαίνω. Το υψηλό αξονικό φορτίο προκαλεί σύνθλιψη του σκυροδέματος στη θλιβόμενη καμπτικώς παρειά.
[img]https://i.postimg.cc/K8c8Lzbr/axia ... .png[/img]
Φάε και μια σφαλιάρα από εμένα.Λοξίας έγραψε: 24 Φεβ 2024, 13:46 .
Πω πω κάτι...
![]()
Ε βάλε μας ντε και την απάντηση από το μόνο σοβαρό περιοδικό που τόλμησες να στείλεις την έρευνά σου...seismic έγραψε: 24 Φεβ 2024, 18:26Φάε και μια σφαλιάρα από εμένα.Λοξίας έγραψε: 24 Φεβ 2024, 13:46 .
Πω πω κάτι...
![]()
Όσο και να προσπαθείτε δεν θα με σταματήσετε να το κάνω γνωστό παγκοσμίως.
Dear Dr. Ioannis Lymperis,
We are contacting you from B P International regarding the status of the following Manuscript No.: 2024/BP/7702C
Manuscript Title: The Ultimate Anti-Seismic Design Method
Current Status of your Manuscript: Step 7: Final Editorial Acceptance
Track your Manuscript
Μα δεν την βγάζω εγώ...seismic έγραψε: 24 Φεβ 2024, 17:13Η λύσσα σου και μόνο να βγάλεις άχρηστη την ιδέα μου επιβεβαιώνει την αξία της.Λοξίας έγραψε: 24 Φεβ 2024, 16:42Μα ο Νταγκλης, είναι ήδη πλούσιος...και αρκετά πλούσιος θα έλεγα.
Έχει χτίσει τόσες πολυτελείς βίλες και χλιδάτες πολυκατοικίες, που εσύ δεν τις έχεις δει ούτε στον ύπνο σου.
Και όσο πάει γίνεται πλουσιότερος...
Χαζός είναι να επενδύσει σε επικίνδυνες πατέντες;
.