Μια ταπεινη εκτιμηση εκανα. Αλλα πρεπει να την πληγωσα με την ευστοχια μου.sharp έγραψε: 04 Μαρ 2025, 22:13Εσύ είσαι σπουδαίος. Σαν τους ανθρωπολόγους που βρίσκουν ένα νεάντερταλ και υπολογίζουν το ύψος από τα δόντια.Οργισμένος έγραψε: 04 Μαρ 2025, 22:04155 με 158 εδωσα βασει φωτο του μανικιουρ της. Δεν απαντησε με νουμερο οποτε νομιω επεσα μεσα. Αντε να εχασα 1-2 ποντους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τέμπη - ΚΑΙ ΤΩΡΑ;
- Οργισμένος
Re: Τέμπη - ΚΑΙ ΤΩΡΑ;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Αν βάλω τη δική μου παλάμη θα με βγάλεις 1.95Οργισμένος έγραψε: 04 Μαρ 2025, 22:04155 με 158 εδωσα βασει φωτο του μανικιουρ της. Δεν απαντησε με νουμερο οποτε νομιω επεσα μεσα. Αντε να εχασα 1-2 ποντους.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Οργισμένος
Δεν ξερω, ειμαι στρεητ.Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2025, 22:14Αν βάλω τη δική μου παλάμη θα με βγάλεις 1.95Οργισμένος έγραψε: 04 Μαρ 2025, 22:04155 με 158 εδωσα βασει φωτο του μανικιουρ της. Δεν απαντησε με νουμερο οποτε νομιω επεσα μεσα. Αντε να εχασα 1-2 ποντους.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
τιμαλακαεισαι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Από τα γνωστά αγοραφοβικά/κωλοπετεινιτσιώτικα/παπαροειδή, από ποιους άλλους;
Οι τεκμηριώσεις τους είναι ΠΑΝΤΑ εγγύηση με πχορουμικό iso πγιότητας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ψες έτυχε να δώ ένα ντοκιμαντέρ για την Νότιο Αφρική και έδειχνε μια Τουρκική εταιρεία πόσο γρήγορα έφτιαχνε μια καινούργια σιδηροδρομική γραμμή.
Εμείς μια γραμμή έτοιμη που έχουμε δεν μπορούμε να την συντηρήσουμε και από το 2019 λέμε ότι το 2027 θα είναι ασφαλής.
Έτοιμη γραμμή να την συντηρήσουμε.
Η Τουρκία εξάγει τρένα και τεχνολογίες και εμείς εξάγουμε τα παιδιά μας.
Ναι κάθε χρόνο μεταναστεύουν τα νέα παιδιά αυτό εξάγουμε σαν χώρα και ξεπουλιέται η γή σε ξένους.
Αυτή είναι η Ελλάδα.
Μια γραμμή έτοιμη να συντηρήσουμε δεν μπορούμε και σκοτώθηκε κόσμος.
Πόσο άχρηστοι είναι και ακόμα συζητάμε ποιος φταίει.
Καμία εμπιστοσύνη στους άχρηστους.
Τους εμπιστεύεται κανείς την λειτουργία του θόλου άμυνας του Ισραήλ;
Αστο διάολο άχρηστοι.
Που συζητάμε ακόμα ποιός φταίει.
Αυτό που υπονόησε ο εκπρόσωπος των Αγγλικών σιδηροδρόμων για τον Κωστίκα και τον Γιωρίκα ταιριάζει γάντι για τους πολιτικούς μας.
Εμείς μια γραμμή έτοιμη που έχουμε δεν μπορούμε να την συντηρήσουμε και από το 2019 λέμε ότι το 2027 θα είναι ασφαλής.
Έτοιμη γραμμή να την συντηρήσουμε.
Η Τουρκία εξάγει τρένα και τεχνολογίες και εμείς εξάγουμε τα παιδιά μας.
Ναι κάθε χρόνο μεταναστεύουν τα νέα παιδιά αυτό εξάγουμε σαν χώρα και ξεπουλιέται η γή σε ξένους.
Αυτή είναι η Ελλάδα.
Μια γραμμή έτοιμη να συντηρήσουμε δεν μπορούμε και σκοτώθηκε κόσμος.
Πόσο άχρηστοι είναι και ακόμα συζητάμε ποιος φταίει.
Καμία εμπιστοσύνη στους άχρηστους.
Τους εμπιστεύεται κανείς την λειτουργία του θόλου άμυνας του Ισραήλ;
Αστο διάολο άχρηστοι.
Που συζητάμε ακόμα ποιός φταίει.
Αυτό που υπονόησε ο εκπρόσωπος των Αγγλικών σιδηροδρόμων για τον Κωστίκα και τον Γιωρίκα ταιριάζει γάντι για τους πολιτικούς μας.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
καμμια σχεση η απαντηση σου με αυτο που ειπα εγω.SeaHawk έγραψε: 04 Μαρ 2025, 10:23Ε ναι για τον μεσο Ελληνα η διαδικασια αυτη θα επρεπε να διαρκει περιπου 2 λεπτα οχι χρονιαaxilmar έγραψε: 04 Μαρ 2025, 09:54 Τωρα περιμενουμε το επομενο ατυχημα.
Ο Κουλης μας ειπε οτι ο ΟΣΕ θα ειναι ασφαλης το '27, ο Οικονομου μας ειπε οτι ειναι ...απολυτως ασφαλης τωρα.
Τριμπουρδελο...
Πατας το μπλε κουμπακι μπηκε etcs παντου
Πατας το κοκκινο κουμπακι τσουπ εγιναν οι οδικοι αξονες
Πατας το ροζ κουμπακι εγιναν παντου ενα αεροδρομια
Πατας το πρασινο κουμπακι εγινε η Ελλαδα Νορβηγια
Ολα μπρουν να γινουν μεσα σε 2 λεπτακια αν εισαι ψεκας
εγω απλως ειπα οτι δεν εχουν καποιο πραγματικο σχεδιο γιατι αλλα λεει ο ενας και αλλα λεει ο αλλος.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Η τεχνοκρατική αριστεία που κυβερνά από το 19.
Τη σχετική εντολή να πάει για έρευνα το ειδικό κλιμάκιο της ΔΑΕΕ έδωσε ο εφέτης ανακριτής, καθώς ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ του παρέδωσε το πόρισμα-κόλαφος.
Τα συντρίμμια της εμπορικής αμαξοστοιχίας πρόκειται να ερευνήσει κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής, δύο χρόνια μετά το έγκλημα των Τεμπών.
Το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, μαζί με δύο δικαστικούς πραγματογνώμονες, πρόκειται να μεταβεί στην τοποθεσία Κουλούρι την Παρασκευή 7 Μαρτίου.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Έχετε δίκιο κύριε, δεν θα έπρεπε να μιλήσω τόσο αισχρά. Ομως ειλικρινά μετανοώ γι'αυτό μου το ατόπημα και υπόσχομαι πως οι δημοσιεύσεις μου πλέον, θα είναι πολιτισμένες. Αν κάπως ενοχληθήκατε, λυπάμαι. Μπορώ καλλίτερα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
οχι καλε ολα καλα . μιλα μαςΠασιφάη έγραψε: 05 Μαρ 2025, 19:37Έχετε δίκιο κύριε, δεν θα έπρεπε να μιλήσω τόσο αισχρά. Ομως ειλικρινά μετανοώ γι'αυτό μου το ατόπημα και υπόσχομαι πως οι δημοσιεύσεις μου πλέον, θα είναι πολιτισμένες. Αν κάπως ενοχληθήκατε, λυπάμαι. Μπορώ καλλίτερα.![]()
Γατι να σας μιλήσω για κάτι που δεν σας αφορά; Δώστε μου μια καλή δικαιολογία.Νon4me έγραψε: 05 Μαρ 2025, 19:38οχι καλε ολα καλα . μιλα μας για το μουνακι σουΠασιφάη έγραψε: 05 Μαρ 2025, 19:37Έχετε δίκιο κύριε, δεν θα έπρεπε να μιλήσω τόσο αισχρά. Ομως ειλικρινά μετανοώ γι'αυτό μου το ατόπημα και υπόσχομαι πως οι δημοσιεύσεις μου πλέον, θα είναι πολιτισμένες. Αν κάπως ενοχληθήκατε, λυπάμαι. Μπορώ καλλίτερα.![]()
![]()
μηπως εσυ θα επρεπε ??Πασιφάη έγραψε: 05 Μαρ 2025, 19:42Γατι να σας μιλήσω για κάτι που δεν σας αφορά; Δώστε μου μια καλή δικαιολογία.Νon4me έγραψε: 05 Μαρ 2025, 19:38οχι καλε ολα καλα . μιλα μας για το μουνακι σουΠασιφάη έγραψε: 05 Μαρ 2025, 19:37
Έχετε δίκιο κύριε, δεν θα έπρεπε να μιλήσω τόσο αισχρά. Ομως ειλικρινά μετανοώ γι'αυτό μου το ατόπημα και υπόσχομαι πως οι δημοσιεύσεις μου πλέον, θα είναι πολιτισμένες. Αν κάπως ενοχληθήκατε, λυπάμαι. Μπορώ καλλίτερα.![]()
![]()
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Όχι καλέ μου συμπχωρουμίτη. Είπα πρωτίστως πως η απρεπής εκφορά λόγου, ήτο όντως ''ένα χαστούκι'' στην ουσία για μένα. Να αλλάξω ρότα. Μια απόφαση τελεσίδικη. Μπορείτε κάλλιστα να συνεχίσετε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 167 Απαντήσεις
- 4559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
-