Μεσήλικα σπορε κόψε τα ματημπναγιαεισαιασχετος και τα ταεχωφαειστηνμαπα, πηγακαιρωτησα και δεν θα ασχολείται κανένας μαζί σου. Νούμερο.Fata_Morgana έγραψε: 16 Ιαν 2025, 20:38Μην έχεις τόση εμμονή μαζί μου, δε μπορώ να σου υποσχεθώ αιώνια ανταπόδοσηήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 16 Ιαν 2025, 20:31 Daddy issues και στα υδραυλικά, πρώτη φορά βλέπω...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μποφίλιου vs θερμοσίφωνας
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Re: Μποφίλιου vs θερμοσίφωνας
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Να ανοίξω νήμα για το αερόθερμο της Μαρινέλλας, να δω αν θα φαγωθείτε κι εκεί;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Αποχωρώ για να μην ξανά φυγειςIsildur έγραψε: 16 Ιαν 2025, 20:45 Να ανοίξω νήμα για το αερόθερμο της Μαρινέλλας, να δω αν θα φαγωθείτε κι εκεί;
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
μήπως επειδή έριχνε κάθε μέρα βραστό νερό στο κεφάλι της, για αυτό το καψε?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Ποτέ δεν έφυγα εξαιτίας σου, καλό μου. Ούτε και εξαιτίας κάποιου συγκεκριμένου άλλου χρήστη. Οκ, όντως κάποιοι ίσως "βοηθάνε" λίγο παραπάνω να με κουράσει ο παρών χώρος, αλλά ποτέ δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό που να με απομακρύνει. Μία φορά μόνο έπαιξε όντως πολύ σημαντικό ρόλο κάποιος, αλλά και τότε απλά μου έδωσε μια τελευταία σπρωξιά για να κάνω αυτό που είχα ήδη σχεδόν αποφασίσει, να την κοπανήσω δηλαδή για κάποιους μήνες.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 16 Ιαν 2025, 20:56Αποχωρώ για να μην ξανά φυγειςIsildur έγραψε: 16 Ιαν 2025, 20:45 Να ανοίξω νήμα για το αερόθερμο της Μαρινέλλας, να δω αν θα φαγωθείτε κι εκεί;![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
βαλε ενα BLE θερμομετρακι της χιομι, 2 ευρώ εχουν και με το firmware του atc1441 μπαίνουν στο HomeAssistant. Πανω στην σωλήνα εξόδου, τύλιξέ το να το μονώσεις και μια χαρά ειναι.enterprise-psi έγραψε: 16 Ιαν 2025, 12:25 Από που έβαλες το βύσμα για να βλέπεις την θερμοκρασία απομακρυσμένα ; Δίπλα από την αντίσταση ας πούμε; Δεν θα τσακίσει το καλώδιο όταν τα σφίξεις όλα ;
Άμα είναι ας πούμε 15 μέτρα το καλώδιο του αισθητήρα πειράζει; Λογικά όχι.
Τώρα όπου να ναι πρέπει να αλλάξω ανωδιο , θα το κάνω και αυτό![]()
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Το σκέφτηκα αλλά είναι στην ταράτσα ο ηλιακός και εγώ τρεις ορόφους κάτω . Εκτός αν το βάλω στο πατάρι όπως μπαίνει πριν το τηλέφωνο. Χμμμμenaon έγραψε: 17 Ιαν 2025, 08:34βαλε ενα BLE θερμομετρακι της χιομι, 2 ευρώ εχουν και με το firmware του atc1441 μπαίνουν στο HomeAssistant. Πανω στην σωλήνα εξόδου, τύλιξέ το να το μονώσεις και μια χαρά ειναι.enterprise-psi έγραψε: 16 Ιαν 2025, 12:25 Από που έβαλες το βύσμα για να βλέπεις την θερμοκρασία απομακρυσμένα ; Δίπλα από την αντίσταση ας πούμε; Δεν θα τσακίσει το καλώδιο όταν τα σφίξεις όλα ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
ναι αλλα ετσι δεν θα εχεις ενδειξη θερμοκρασιας χωρις να ανοιξεις το νερο.enterprise-psi έγραψε: 17 Ιαν 2025, 09:14Το σκέφτηκα αλλά είναι στην ταράτσα ο ηλιακός και εγώ τρεις ορόφους κάτω . Εκτός αν το βάλω στο πατάρι όπως μπαίνει πριν το τηλέφωνο. Χμμμμenaon έγραψε: 17 Ιαν 2025, 08:34βαλε ενα BLE θερμομετρακι της χιομι, 2 ευρώ εχουν και με το firmware του atc1441 μπαίνουν στο HomeAssistant. Πανω στην σωλήνα εξόδου, τύλιξέ το να το μονώσεις και μια χαρά ειναι.enterprise-psi έγραψε: 16 Ιαν 2025, 12:25 Από που έβαλες το βύσμα για να βλέπεις την θερμοκρασία απομακρυσμένα ; Δίπλα από την αντίσταση ας πούμε; Δεν θα τσακίσει το καλώδιο όταν τα σφίξεις όλα ;
σκοπος ειναι να βρισκεσαι μακρια, και να ξερεις αν και ποσο πρεπει να αναψεις την αντισταση, ωστε να το βρεις ετοιμο οταν φτασεις σπιτι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
στο πατάρι δεν θα εχεις πληροφορία καλα λεει ο ασέβαστος, μόνο πολυ κοντα στην εξοδο εχει καλό σημειο απωλειας, εκει μπορεις να διαβασεις χωρις να τον ανοιξεις.enterprise-psi έγραψε: 17 Ιαν 2025, 09:14 Το σκέφτηκα αλλά είναι στην ταράτσα ο ηλιακός και εγώ τρεις ορόφους κάτω . Εκτός αν το βάλω στο πατάρι όπως μπαίνει πριν το τηλέφωνο. Χμμμμ
τα χιομι παντως δεν συνδέονται, ανακοινωσεις βγαζουν, αυτες ειαι με fullTX power, δοκίμασε να τις λάβεις και 3 ορόφους κατω κοντα σε ενα μπαλκονι, μπορει να γινεται. Αν εχεις τον ΗΑ εχει επιλογή να προγραματίσει ενα εσπ32 για δεκτη-γεφυρα απο ΒLE σε wifi, να το εχεις καπου ενδιάμεσα.
τι χρειαζονται ολα αυτα οταν η σωστη λυση ειναι να το αφηνουμε παντα ανοιχτο;
μην εισαι κουτοπόνηρος, φτανει μια ναιδα. Δεν ειπα οτι πρεπει να τον αφηνουμε ανοικτό.Ειπα οτι αν τον αφήνουμε ανοκτό, και κανουμε χρήση ιδια ποσότητας νερου, τοτε οι διαφορές στην καταναλωση ενεργειας ειναι μικρές, δεν εχει σημασία.nemo έγραψε: 17 Ιαν 2025, 10:25 τι χρειαζονται ολα αυτα οταν η σωστη λυση ειναι να το αφηνουμε παντα ανοιχτο;
Καταλαβαινω οτι αν ειναι ανοικτός θα χαλασουμε πιο πολυ ζεστό νερό, γιατι στην πραξη καταπιεζόμαστε οταν τον ανοιγουμε μονοι μας. Αλλα δεν συζητουσα τα ψυχολογικά θεματα, ενεργειακά το λέω, να βοηθήσω να μην ειμαστε πιο ξανθοι απο την μποφίλιου.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δεν χρειάζονται όλα αυτά μαλακιζομαστε , εγώ όταν βλέπω σύννεφα, το ανοίγω απομακρυσμένα ώστε να έχει νερό όταν πάω σπίτι. Μέχρι εκεί οκ .
Τώρα επί του θέματος, αν μένουν 7-8 άτομα στο σπίτι και κάνουν διαφορετικές ώρες μπάνιο τότε ναι συμφέρει να είναι ανοιχτός συνέχεια, αν και καλύτερα συμφέρει μεγάλος ηλιακός .
Τώρα επί του θέματος, αν μένουν 7-8 άτομα στο σπίτι και κάνουν διαφορετικές ώρες μπάνιο τότε ναι συμφέρει να είναι ανοιχτός συνέχεια, αν και καλύτερα συμφέρει μεγάλος ηλιακός .
The business man whose master plan controls the world each day,
ε ναι, το απόλυτο ηλιακο παλελ, αν ειχαν την απόδοση του ηλιακου θερμοσίφωνα τα ηλιακά πανελ θα ειχαμε αλλαξει εποχή.enterprise-psi έγραψε: 17 Ιαν 2025, 10:33 Δεν χρειάζονται όλα αυτά μαλακιζομαστε
αν και καλύτερα συμφέρει μεγάλος ηλιακός .
και δεν χρειαζονται πραγματι, αλλα εχει ερθει ο καιρός να βαλουν σμαρτ θερμοστάτες νομίζω, εχουν τον διακόπτη διακοπής εκει μεσα, τίποτα δεν θελει στην ουσια. Και οκ, πραγματα οπως κατανάλωση αλατα στην αντίσταση και απώλειες με τα σονοφ δεν βλεπουμε, αυτα εχουν σημασία, θα τα εβλεπε ο θερμοστάτης μονος του εννοω.
ε;
μα γι αυτο τα χρειαζομαστε,για να μαλακιζομαστε.
αμα δε φκιασεις σκριπτ να αναβει καθε κυριακη χαραματα στις 5 μεχρι 5.30 η μεχρι να φτασει το νερο 30 βαθμους, για να εχεις το πρωι ετοιμο ζεστο να παρεις για το ψαροτουφεκο, τι σκατα λογο υπαρξης εχει ο θερμοσιφωνας;
πως επιβιωναμε πριν απο αυτα, απορω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 172 Απαντήσεις
- 4275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης