μετα απο χιλια τοσα σκατα πουσταρισμένα , αμόλησες και ένα καλο, σου βάζω το γκροβεράκι στη καλιμπρα για 0.1%βοθρατζης έγραψε: 29 Αύγ 2024, 07:02 θέλοντας να συμβάλλω στη διάνθιση αυτού του ενδιαφέροντος τοπικ..
προσθέτω
![]()
happy shit;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
μετα απο χιλια τοσα σκατα πουσταρισμένα , αμόλησες και ένα καλο, σου βάζω το γκροβεράκι στη καλιμπρα για 0.1%βοθρατζης έγραψε: 29 Αύγ 2024, 07:02 θέλοντας να συμβάλλω στη διάνθιση αυτού του ενδιαφέροντος τοπικ..
προσθέτω
![]()
Machine ghost έγραψε: 29 Αύγ 2024, 07:11μετα απο χιλια τοσα σκατα πουσταρισμένα , αμόλησες και ένα καλο, σου βάζω το γκροβεράκι στη καλιμπρα για 0.1%βοθρατζης έγραψε: 29 Αύγ 2024, 07:02 θέλοντας να συμβάλλω στη διάνθιση αυτού του ενδιαφέροντος τοπικ..
προσθέτω
![]()
happy shit;
συνάδελφος τορναδόρος;βοθρατζης έγραψε: 29 Αύγ 2024, 07:27Machine ghost έγραψε: 29 Αύγ 2024, 07:11μετα απο χιλια τοσα σκατα πουσταρισμένα , αμόλησες και ένα καλο, σου βάζω το γκροβεράκι στη καλιμπρα για 0.1%βοθρατζης έγραψε: 29 Αύγ 2024, 07:02 θέλοντας να συμβάλλω στη διάνθιση αυτού του ενδιαφέροντος τοπικ..
προσθέτω
![]()
happy shit;![]()
Αρίστος έγραψε: 28 Αύγ 2024, 19:47Και ειναι ακομη πιο παπαρες επειδη τα γυριζουν οπου δεν τους συμφερει.
Οι γυναικοκτονιες και οι βιασμοι δεν πολυπαιζονται οταν γινονται απο Ισλαμιστες.
Οι φεμινιστριες υποστηριζονται μονο εναντιον των αντρων αλλα τους τρανς πρεπει να τους προσκυνανε.
Ο διαφωτισμος ειναι καλος οταν τα χωνει στην Εκκλησια, οταν ομως στην ταξη ενας μαθητης πει οτι ειναι κοαλα ολοι πρεπει να το σεβαστουν.
Τα αρχαια κλασσικα εργα κατηγορουνται και λογοκρινονται για σεξισμο αλλα η τραπ μπορει να βριζει τις γυναικες πουτανες και να πουλιεται ελευθερα.
omg kai 3 lol έγραψε: 29 Αύγ 2024, 08:38
ο Τραμπ σου κατηγορειται οτι εχει παει με πουτανες και σε καθε ευκαιρια συμπεριφερεται στις γυναικες σα πουτανες, κατα τα αλλα η τραπ σε πειραξε.. υποκριτακο...
Αρίστος έγραψε: 29 Αύγ 2024, 21:23omg kai 3 lol έγραψε: 29 Αύγ 2024, 08:38
ο Τραμπ σου κατηγορειται οτι εχει παει με πουτανες και σε καθε ευκαιρια συμπεριφερεται στις γυναικες σα πουτανες, κατα τα αλλα η τραπ σε πειραξε.. υποκριτακο...
Θα στο ξαναπω, εχεις αναγκη απο βοηθεια, επειδη ο Τραμπ εχει παει με πουτανες, που σιγα το εγκλημα μιας και ηταν απολυτα συναινετικη φαση, θεωρεις οτι ειναι το ιδιο με το οτι η τραπ θεωρει πουτανες τις κανονικες γυναικες που δεν εκδιδονται και ως αντικειμενα ηδονης για καθε βαρβατο μαφιοζο που θα τις απειλησει με το πιστολι του η θα τις εξαγορασει με μια γραμμη κοκα.
Κανε μια αυτοκριτικη που και που ρε φιλε για οσα γραφεις, παρε μια ανασα πριν γραψεις ξανα μια απιστευτη παπαρια που δεν πρεπει να χαθει.
Προσωπικα προσβαλεις και την αισθητικη μου και τη λογικη μου και την υπομονη μου και τη συμπαθεια που ακομη σου εχω.
Bill Clintonomg kai 3 lol έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:58 πες μου εναν πολιτικο -παντρεμενο μαλιστα- που μπλεχτηκε σε οποιοδηποτε ροζ σκανδαλο και την επομενη μερα δεν πηγε σπιτι του
Λοιπόν, βρήκα το πρώτο βιβλίοΑρίστος έγραψε: 26 Αύγ 2024, 22:04Otto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2024, 21:40Λοιπόν με αυτό το νήμα με έκαψες. Πριν πολλά χρόνια ήθελα μια έκδοση τριών βιβλίων του malleus maleficarum που έδινε ο Λιακοπουλος (μάπα εν τέλει, αγόρασα πριν 2 χρόνια φοβερή έκδοση, χαλάλι τα λεφτά).
Τέλος πάντων, μην τα πολυλογώ, το έδινε σε πακέτο με άλλα 6 βιβλία. Οπότε τα πήρα και αυτά.
Δυο από αυτά ήταν κάτι βιβλία καμμενων ιερέων ή θρησκοληπτων αμερικανών (υποθέτω) που μιλούσαν για τον Σατανισμο στην Ροκ μουσική και τα επιτραπεζια.
Ούτε θυμάμαι που τα έχω και με αυτό το νήμα με έκαψες και μόλις γυρίσω Πειραιά θα ψάξω στις βιβλιοθήκες να τα βρω και να ανεβάσω μερικά κομμάτια![]()
Αναμενουμε με αγωνια.![]()
.

Αρίστος έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:33 Εσεις ξεφτυλιζεστε καθημερινα γιατι εσεις κυβερνατε στη Δυση και οχι καποιο παραδοσιακο συστημα. Και ειδικα στο θεμα της τραπ τρωτε τεραστιο ξεφτιλικι γιατι ενω λογοκρινετε μεχρι τα κλασσικα κειμενα ως σεξιστικα, την τραπ που βριζει σκαιοτατα τις γυναικες οχι απλα την ανεχεστε αλλα την προωθειτε μεσω της μουσικης βιομηχανιας.
.
Zundapp έγραψε: 23 Αύγ 2024, 22:20
αν εσυ πιστευεις οτι το ΕΦ του Μακκα δεν ειναι ''Free'' ή της Beyonce ''Family''
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.