Παίζει και ποικιλία κερασάκια/αμελέτητα για γλυκό κουταλιού;
Αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα.
Παίζει και ποικιλία κερασάκια/αμελέτητα για γλυκό κουταλιού;
Γλυκό κεράσι είναι. ΑλήθειαΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 22:03Παίζει και ποικιλία κερασάκια/αμελέτητα για γλυκό κουταλιού;Fata_Morgana έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 21:51Όχι ρε, κερασακι γλυκό είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 21:48
Καμμία σχέση με κυδώνι γλυκό.
Το σχήμα και το μέγεθος περισσότερο σε ελιές παραπέμπει.
Πώς λέμε το "πχόρουμ της σοροπιασμένης ελιάς", κάτι τέτοιο.![]()
Αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα.
και καλα, αφου θα ηταν κερασί στρογγυλά αν ήταν κεράσια, δεν μας μπερδευεις, θρούμπες ειναι. Ασε που δεν υπαρχει γλυκο του κουταλιου κεράσι, θα το ξεραμε.
Οκ, ανθισμένες κερασιές είχες στο μυαλό, κοκκινιστές ελιές προέκυψαν. Κανένα πρόβλημα.Fata_Morgana έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 22:08Γλυκό κεράσι είναι. ΑλήθειαΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 22:03Παίζει και ποικιλία κερασάκια/αμελέτητα για γλυκό κουταλιού;![]()
Αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα.Δεν ήξερα τι να βάλω,σκεφτόμουν το γλυκό κεράσι και τσουπ μου ήρθε ιδέα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 22:23Οκ, ανθισμένες κερασιές είχες στο μυαλό, κοκκινιστές ελιές προέκυψαν. Κανένα πρόβλημα.Fata_Morgana έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 22:08Γλυκό κεράσι είναι. ΑλήθειαΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 22:03
Παίζει και ποικιλία κερασάκια/αμελέτητα για γλυκό κουταλιού;![]()
Αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα.Δεν ήξερα τι να βάλω,σκεφτόμουν το γλυκό κεράσι και τσουπ μου ήρθε ιδέα.
![]()
Αν μη τι άλλο, μου λύθηκε η απορία.
Όντως μοιάζουν για ελιές;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 22:23Οκ, ανθισμένες κερασιές είχες στο μυαλό, κοκκινιστές ελιές προέκυψαν. Κανένα πρόβλημα.Fata_Morgana έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 22:08Γλυκό κεράσι είναι. ΑλήθειαΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 22:03
Παίζει και ποικιλία κερασάκια/αμελέτητα για γλυκό κουταλιού;![]()
![]()
Αν μη τι άλλο, μου λύθηκε η απορία.
Δεν μοιάζουν, είναι ελιές.Fata_Morgana έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 22:29Όντως μοιάζουν για ελιές;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 22:23Οκ, ανθισμένες κερασιές είχες στο μυαλό, κοκκινιστές ελιές προέκυψαν. Κανένα πρόβλημα.Fata_Morgana έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 22:08
Γλυκό κεράσι είναι. ΑλήθειαΔεν ήξερα τι να βάλω,σκεφτόμουν το γλυκό κεράσι και τσουπ μου ήρθε ιδέα.
![]()
Αν μη τι άλλο, μου λύθηκε η απορία.![]()
Έπρεπε να βάλω βύσσινο.

Κεράσι είναι, κόκκινα είναι. Και στην αναζήτηση στο γλυκό κεράσι μου την έβαλε.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 22:32Δεν μοιάζουν, είναι ελιές.Fata_Morgana έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 22:29Όντως μοιάζουν για ελιές;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 22:23
Οκ, ανθισμένες κερασιές είχες στο μυαλό, κοκκινιστές ελιές προέκυψαν. Κανένα πρόβλημα.![]()
Αν μη τι άλλο, μου λύθηκε η απορία.![]()
Έπρεπε να βάλω βύσσινο.![]()
![]()
Μπορεί να πέρασε καιρός αλλά τα επιχειρήματα σου δεν έχασαν την στιβαρότητα τους
Αυτό είναι το πρόβλημα με τις ιντερνετικές αναζητήσεις.Fata_Morgana έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 22:34 Κεράσι είναι, κόκκινα είναι. Και στην αναζήτηση στο γλυκό κεράσι μου την έβαλε.
βαλε την φωτο σε παρακαλώ να δουμε αν ειναι θεμα μονιτορ, όρασης, η απλα τα γνωστα κλπ, θελει ελιες να δει.Fata_Morgana έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 22:34 Κεράσι είναι, κόκκινα είναι. Και στην αναζήτηση στο γλυκό κεράσι μου την έβαλε.