!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δυτικές Δημοκρατικές Αξίες...
Re: Δυτικές Δημοκρατικές Αξίες...
Δεν γινεται να ειστε τετοια κουνουπιδια ρε γμτ. Ειναι αδικο για το ανθρωπινο ειδος.
Μην το παίρνεις και πολύ προσωπικά τύπε...ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 19:43Δεν γινεται να ειστε τετοια κουνουπιδια ρε γμτ. Ειναι αδικο για το ανθρωπινο ειδος.
Χαλάρωσε λίγο, άκου το ωραίο τραγουδάκι και γέλασε λιγάκι, δεν θα πάθεις τίποτα.
Μην το παίρνεις και πολύ προσωπικά τύπε...
Για τον τουιτερα και το κοινο του το εγραψα.
Αυτοι το πιστευουν. Για σενα δεν ειμαι σιγουρος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
giotis2005
- Phorum.gr user: Giotis2023
Πάντως ρε χελώνα η Δύση σου δίνει και άπλετο χρόνο (γιατί το έχεις τεντώσει) και άπλετο χώρο να εκφράζεις την άποψη σου εναντίον της δύσης!
Ο Πούτιν δεν ξέρω αν το επέτρεπε αυτό. Ισως μέσα από κανένα κελί.
Πάλι κλαιγεστε που έχετε καθαρό νερό και ρεύμα;
Κοίτα, για ν' απαγορεύσεις κάποια πράγματα, πρέπει να έχεις και άνδρες που να μπορούν να τα επιβάλλουν.giotis2005 έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 12:00 Πάντως ρε χελώνα η Δύση σου δίνει και άπλετο χρόνο (γιατί το έχεις τεντώσει) και άπλετο χώρο να εκφράζεις την άποψη σου εναντίον της δύσης!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
giotis2005
- Phorum.gr user: Giotis2023
Άλλο βούρτσα, άλλο πούτσα! Κάπου μπερδεύεσαιKauldron έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 12:17Κοίτα, για ν' απαγορεύσεις κάποια πράγματα, πρέπει να έχεις και άνδρες που να μπορούν να τα επιβάλλουν.giotis2005 έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 12:00 Πάντως ρε χελώνα η Δύση σου δίνει και άπλετο χρόνο (γιατί το έχεις τεντώσει) και άπλετο χώρο να εκφράζεις την άποψη σου εναντίον της δύσης!
Ρε, εδώ ρίχνετε σφαίρες στο Τράμπα και τις αποφεύγει σε ρίαλ τάιμ. Αν ήταν και στα κέφια του, θα έπιανε τη σφαίρα με το στόμα και θα την έφτυνε πίσω.giotis2005 έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 12:27Άλλο βούρτσα, άλλο πούτσα! Κάπου μπερδεύεσαιKauldron έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 12:17Κοίτα, για ν' απαγορεύσεις κάποια πράγματα, πρέπει να έχεις και άνδρες που να μπορούν να τα επιβάλλουν.giotis2005 έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 12:00 Πάντως ρε χελώνα η Δύση σου δίνει και άπλετο χρόνο (γιατί το έχεις τεντώσει) και άπλετο χώρο να εκφράζεις την άποψη σου εναντίον της δύσης!
Για τα πανηγύρια είναι οι δυτικοί.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Η Δύση κάνει συγκινητικά βήματα να ρίξει το πολιτιστικό της επίπεδο κάτω απο την Ρωσία. Το ντέρμπι είναι αμφίρροπο ποιοι είναι οι πιο μαλάκες πλέον. Παλια ήταν εύκολο να πας με τη Δύση τώρα έχει δυσκολέψει πολύ.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Ούτε παραγγελία να το είχα:giotis2005 έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 12:27Άλλο βούρτσα, άλλο πούτσα! Κάπου μπερδεύεσαιKauldron έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 12:17Κοίτα, για ν' απαγορεύσεις κάποια πράγματα, πρέπει να έχεις και άνδρες που να μπορούν να τα επιβάλλουν.giotis2005 έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 12:00 Πάντως ρε χελώνα η Δύση σου δίνει και άπλετο χρόνο (γιατί το έχεις τεντώσει) και άπλετο χώρο να εκφράζεις την άποψη σου εναντίον της δύσης!
https://twitter.com/leandroOnX/status/1 ... 6199958734
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Aν είσαι φ΄λος των Αμερικάνων, είναι ΟΚ να σκοτώνεις παδιά:

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση