από το κεφάλΙ μου το κατέβασα πως υπάρχουν ελ προιόντα φτηνότερα σε ξένα σούπερ μάρκετ?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Koυλης: Ανακοινωνει μέτρο-εκπληξη για ολους τους πολιτες στη Βουλή
Re: Koυλης: Ανακοινωνει μέτρο-εκπληξη για ολους τους πολιτες στη Βουλή
- hellegennes
Δεν ξέρω. Για δείξε μου κάνα price match.nowhere έγραψε: 18 Δεκ 2022, 23:53από το κεφάλΙ μου το κατέβασα πως υπάρχουν ελ προιόντα φτηνότερα σε ξένα σούπερ μάρκετ?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
2.10 λιρες αγοράζω 200γραμμαρια φέτα στην Αγγλία. Πριν την ακρίβεια είχε 1.60hellegennes έγραψε: 19 Δεκ 2022, 00:01Δεν ξέρω. Για δείξε μου κάνα price match.nowhere έγραψε: 18 Δεκ 2022, 23:53από το κεφάλΙ μου το κατέβασα πως υπάρχουν ελ προιόντα φτηνότερα σε ξένα σούπερ μάρκετ?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ακριβα την παιρνεις. Ιδια τιμη εχει και εδω.mao mao έγραψε: 19 Δεκ 2022, 00:142.10 λιρες αγοράζω 200γραμμαρια φέτα στην Αγγλία. Πριν την ακρίβεια είχε 1.60hellegennes έγραψε: 19 Δεκ 2022, 00:01Δεν ξέρω. Για δείξε μου κάνα price match.nowhere έγραψε: 18 Δεκ 2022, 23:53
από το κεφάλΙ μου το κατέβασα πως υπάρχουν ελ προιόντα φτηνότερα σε ξένα σούπερ μάρκετ?
Τελευταια φορα που ειδα στο Σ/Μ ειχε 11.60 το κιλο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
2.10 έχει στο ακριβό σχετικά μάρκετ που πάω. Στο Άλντι τσεκαρα τώρα την έχουν 1.49
- hellegennes
Αυτό δεν μου λέει κάτι από μόνο του. Κι εδώ έχει συσκευασμένες φέτες που μπορείς να βρεις με λιγότερο από 10 το κιλό.mao mao έγραψε: 19 Δεκ 2022, 00:142.10 λιρες αγοράζω 200γραμμαρια φέτα στην Αγγλία. Πριν την ακρίβεια είχε 1.60hellegennes έγραψε: 19 Δεκ 2022, 00:01Δεν ξέρω. Για δείξε μου κάνα price match.nowhere έγραψε: 18 Δεκ 2022, 23:53
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Είδα τι είναι αυτό που λες. Είναι φέτα που φτιάχνει κάποιος για τα Aldi, δηλαδή τελευταία της τελευταίας ποιότητας, που προφανώς έχουν απόθεμα και ο παραγωγός δεν έχει περιθώριο κέρδους. Κατά πάσα πιθανότητα μπαίνει μέσα.mao mao έγραψε: 19 Δεκ 2022, 00:23 2.10 έχει στο ακριβό σχετικά μάρκετ που πάω. Στο Άλντι τσεκαρα τώρα την έχουν 1.49
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
μια χαρά είναι οι τιμές για εισαγώμενα προιόντα που έχουν ταξιδέψει μια ευρώπη σε ψυγεία
https://www.agoragreekdelicacies.co.uk/ ... ek-cheeses
- EKPLIKTIKOS
Βρίσκεις κ εδώ τέτοιες τιμές αλλά οι μισθοί στην Αγγλία είναι υψηλότεροι, οπότε θα δώσω τον πόντο στον nowhere
- hellegennes
Πιο φθηνές πάντως δεν είναι, γιατί αυτό είπες.nowhere έγραψε: 19 Δεκ 2022, 00:48 μια χαρά είναι οι τιμές για εισαγώμενα προιόντα που έχουν ταξιδέψει μια ευρώπη σε ψυγεία
Δεν έχει σημασία αυτό γιατί μιλάς για εξαγωγές. Δεν προσαρμόζεται η τιμή των εξαγώμενων προϊόντων προς τα πάνω επειδή πηγαίνουν σε χώρα με υψηλότερο μέσο εισόδημα. Αυτό είναι το βασικό τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Δεκ 2022, 00:49 Βρίσκεις κ εδώ τέτοιες τιμές αλλά οι μισθοί στην Αγγλία είναι υψηλότεροι, οπότε θα δώσω τον πόντο στον nowhere
Το θέμα είναι αν βρίσκεις φθηνότερη φέτα σε απόλυτη τιμή στην Αγγλία, όχι αν το κόστος ζωής σε σχέση με την φέτα είναι μικρότερο στην Αγγλία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
και λογικά ούτε από τα 2500 χιλιόμετρα και όλα τα πιθανά έξοδα μια και διακτινιζεται από τη στάνη κατευθείαν στα αγγλικά ράφιαhellegennes έγραψε: 19 Δεκ 2022, 00:59 Δεν προσαρμόζεται η τιμή των εξαγώμενων προϊόντων προς τα πάνω επειδή πηγαίνουν σε χώρα με υψηλότερο μέσο εισόδημα. Αυτό είναι το βασικό τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα..
-
talaipwros
απο το λινκ που εβαλες το πρωτο στη λισταnowhere έγραψε: 19 Δεκ 2022, 01:19και λογικά ούτε από τα 2500 χιλιόμετρα και όλα τα πιθανά έξοδα μια και διακτινιζεται από τη στάνη κατευθείαν στα αγγλικά ράφιαhellegennes έγραψε: 19 Δεκ 2022, 00:59 Δεν προσαρμόζεται η τιμή των εξαγώμενων προϊόντων προς τα πάνω επειδή πηγαίνουν σε χώρα με υψηλότερο μέσο εισόδημα. Αυτό είναι το βασικό τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα..
δηλαδη 22 ευρω το κιλοKefalograviera Grated Cheese 150gr Epirοs
£2.85
https://eshop.mymarket.gr/tyria-allanti ... -pop-chyma
Βαριεμαι να ψαξω τα υπολοιπαΉπειρος Κεφαλογραβιέρα Π.Ο.Π. Χύμα
Τριμμενο
14,90€
Τελική τιμή κιλού
- hellegennes
Απ' αυτά επηρεάζεται η τιμή, γι' αυτό είναι στην πραγματικότητα ακριβότερα στην Αγγλία.nowhere έγραψε: 19 Δεκ 2022, 01:19και λογικά ούτε από τα 2500 χιλιόμετρα και όλα τα πιθανά έξοδα μια και διακτινιζεται από τη στάνη κατευθείαν στα αγγλικά ράφιαhellegennes έγραψε: 19 Δεκ 2022, 00:59 Δεν προσαρμόζεται η τιμή των εξαγώμενων προϊόντων προς τα πάνω επειδή πηγαίνουν σε χώρα με υψηλότερο μέσο εισόδημα. Αυτό είναι το βασικό τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα..
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Στην Ιταλία πουλάγανε το τοτάλ γιαούρτι ατομικά το κεσεδάκι ένα ευρώ πάνω, δεν το αγόρασα ΠΟΤΕ, έχω καιρό να πάω οπότε δεν ξέρω πόσο έχει πάει. Η δε φέτα σα φελιζόλ, πραγματικά δεν ξέρω με ποιο μαλάκα έκαναν τον ντιλ, αλλά δεν τρώγεται. Δεν ήταν φοβερά ακριβή, αλλά πιο ακριβή από έδώ και βασικά δεν ήταν φέτα. Zorbas νομίζω το μπραντ. Μακριά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ζευγάρι με 2.000 το μήνα και 400.000 περιουσία δεν το λες και αδύνατο.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 18 Δεκ 2022, 13:10 Τελικά, βλέπουμε τον Κυριάκο να τα παίρνει από την πλουτοκρατία (crisis pay plutocracy που λένε και κάποιες ψυχές) σαν Ρομπέν των δασών και να τα μοιράζει στους οικονομικά αδύνατους/μεσαίους και αμέσως αρχίσανε οι ειρωνίες. Δεν μπορείς να κερδίσεις σε αυτή την ζωή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 4 Απαντήσεις