Είναι Νταγκεστάνtalaipwros έγραψε: 22 Σεπ 2022, 19:56![]()
Τι αθλιο κτηριο ειναι αυτό; σαν την Ελλαδα του 1930.
Αυτο το χάλι θέλει να το παίξει μεγάλη δυναμη;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρωσία: μερική επιστράτευση ανακοίνωσε ο Πούτιν
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ρωσία: μερική επιστράτευση ανακοίνωσε ο Πούτιν
-
Δημοκράτης
Ακόμα και έτσι να ήταν θα εξακολουθούν να έβγαζε νόημα σε σχέση με τους Ρώσους που πεθαίνουν ώστε να εξακολούθησε η Ουκρανία να είναι προτεκτορατο της ρωσσιας και να μη μπει στο νατοdna replication έγραψε: 23 Σεπ 2022, 01:04ενώ οι ουκρανοί πεθαίνουν για να μπουν στο ΝΑΤΟΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2022, 00:53 Τα τρολαρει τα παιδια της κανονικα η μαμα Ρωσια. Τα στελνει να σφαχτουν για 800 ευρω τον μηνα και λιγο πατριωτικο σανο.
Οι ουκρανοί πεθαίνουν γιατί το επιβάλει ο χασικλής. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ζήσουν με τους ρώσους, μια ζωή ζούσαν μαζί.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2022, 01:19Οι Ουκρανοι πεθαινουν για να μη μπει ο καθε κατσαπλιας στα σπιτια τους.dna replication έγραψε: 23 Σεπ 2022, 01:04ενώ οι ουκρανοί πεθαίνουν για να μπουν στο ΝΑΤΟΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2022, 00:53 Τα τρολαρει τα παιδια της κανονικα η μαμα Ρωσια. Τα στελνει να σφαχτουν για 800 ευρω τον μηνα και λιγο πατριωτικο σανο.
Μόνο κάποιοι κασιδιάριδες της Ουκρανίας νομίζουν πως κάτι είναι.
Η Ουκρανία είναι προτεκτοράτο της Ρωσίας, αφού από αυτήν δημιουργήθηκε και δεν υπήρχε περίπτωση να την δώσει έτσι απλά στους Αμερικανούς.Δημοκράτης έγραψε: 23 Σεπ 2022, 10:14 Ακόμα και έτσι να ήταν θα εξακολουθούν να έβγαζε νόημα σε σχέση με τους Ρώσους που πεθαίνουν ώστε να εξακολούθησε η Ουκρανία να είναι προτεκτορατο της ρωσσιας και να μη μπει στο νατο
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αν τους το επεβαλε καποιος, μαλλον θα ετρεχαν σαν τα ποντικια να σωθουν οπως κανει καθε λογικος Ρωσος.vagabondo έγραψε: 23 Σεπ 2022, 10:45Οι ουκρανοί πεθαίνουν γιατί το επιβάλει ο χασικλής. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ζήσουν με τους ρώσους, μια ζωή ζούσαν μαζί.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2022, 01:19Οι Ουκρανοι πεθαινουν για να μη μπει ο καθε κατσαπλιας στα σπιτια τους.
Και γω δεν εχω κανενα προβλημα να ζησω με Ρωσους αλλα δε ψηνομαι και πολυ να ζω υπο το καθεστως Πουτιν.
Παραλογο ε?
-
Δημοκράτης
Δεν θα την δώσω, έφυγε μόνη τηςvagabondo έγραψε: 23 Σεπ 2022, 10:45Οι ουκρανοί πεθαίνουν γιατί το επιβάλει ο χασικλής. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ζήσουν με τους ρώσους, μια ζωή ζούσαν μαζί.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2022, 01:19Οι Ουκρανοι πεθαινουν για να μη μπει ο καθε κατσαπλιας στα σπιτια τους.
Η Ουκρανία είναι προτεκτοράτο της Ρωσίας, αφού από αυτήν δημιουργήθηκε και δεν υπήρχε περίπτωση να την δώσει έτσι απλά στους Αμερικανούς.Δημοκράτης έγραψε: 23 Σεπ 2022, 10:14 Ακόμα και έτσι να ήταν θα εξακολουθούν να έβγαζε νόημα σε σχέση με τους Ρώσους που πεθαίνουν ώστε να εξακολούθησε η Ουκρανία να είναι προτεκτορατο της ρωσσιας και να μη μπει στο νατο
Αυτό έκαναν όταν ξεκίνησε ο πόλεμος.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2022, 10:55
Αν τους το επεβαλε καποιος, μαλλον θα ετρεχαν σαν τα ποντικια να σωθουν οπως κανει καθε λογικος Ρωσος.
Τα ξαδέρφια έφυγαν από κει με, μια βαλίτσα στο χέρι λόγω του ότι είχαν και ελληνική υπηκοότητα.
Άλλο που δεν τα δείχνανε τα κανάλια σας.
Occasio facit furem
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
φαινεται οτι συνηλθες και άνοιξες τα μάτια στις 24 Φεβρουαρίου και ειδες έκπληκτος τη Ρωσία να εισβάλει στην ΟυκρανίαΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2022, 01:19Οι Ουκρανοι πεθαινουν για να μη μπει ο καθε κατσαπλιας στα σπιτια τους.dna replication έγραψε: 23 Σεπ 2022, 01:04ενώ οι ουκρανοί πεθαίνουν για να μπουν στο ΝΑΤΟΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2022, 00:53 Τα τρολαρει τα παιδια της κανονικα η μαμα Ρωσια. Τα στελνει να σφαχτουν για 800 ευρω τον μηνα και λιγο πατριωτικο σανο.
Ολα φραγκοδιφραγκα πρεπει να σας τα κανουμε?
Πόσο καιρό ήσουν σε κωμα να σου περιγράψω τι έγινε τα τελευταια χρόνια?
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Είναι στο Polska επομένως δεν ξύπνησε ακόμα.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
-
talaipwros
η συνθηκη των Βερσαλλιων καταπιεζει τη Γερμανια, χρειαζομαστε ζωτικο χωροdna replication έγραψε: 23 Σεπ 2022, 11:06φαινεται οτι συνηλθες και άνοιξες τα μάτια στις 24 Φεβρουαρίου και ειδες έκπληκτος τη Ρωσία να εισβάλει στην ΟυκρανίαΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2022, 01:19Οι Ουκρανοι πεθαινουν για να μη μπει ο καθε κατσαπλιας στα σπιτια τους.
Με ενθουσιασμό, συγκίνηση και πατριωτικό ζήλο παραλαμβάνουν οι Ρώσοι τα φύλλα πορείας.
https://twitter.com/Misana2022/status/1 ... 7UGBdhzjyQ
https://twitter.com/Misana2022/status/1 ... 7UGBdhzjyQ
Γι'αυτό απέτυχε η ειδική στρατιωτική επιχείρηση. Γιατί κάποιοι Ρώσοι πίστεψαν σε τέτοια παραμύθια.vagabondo έγραψε: 23 Σεπ 2022, 10:45Οι ουκρανοί πεθαίνουν γιατί το επιβάλει ο χασικλής. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ζήσουν με τους ρώσους, μια ζωή ζούσαν μαζί.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Θα περίμενε κανείς ότι αφού οι Ρώσοι χάσανε τον πόλεμο απο αυτούς που "δεν υπάρχου,ν που είναι όλοι ρώσοι και δεν έχουν πρόβλημα να ζήσουν με ρώσους", ότι υποχρεώνονται να κηρύξουν γενική επιστράτευση και να παριστάνουν ότι ο πόλεμος είναι αμυντικός για να καλύψουν την αποτυχία τους...θα περίμενε λέω να αρχίσουν σε μερικούς να μπαίνουν σκέψεις ότι η ρητορική "δεν υπάρχουν ουκρανοί" ίσως δεν είναι και 100 ακριβής, αλλά μάλλον όχι...Leporello έγραψε: 23 Σεπ 2022, 11:32Γι'αυτό απέτυχε η ειδική στρατιωτική επιχείρηση. Γιατί κάποιοι Ρώσοι πίστεψαν σε τέτοια παραμύθια.vagabondo έγραψε: 23 Σεπ 2022, 10:45Οι ουκρανοί πεθαίνουν γιατί το επιβάλει ο χασικλής. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ζήσουν με τους ρώσους, μια ζωή ζούσαν μαζί.
Άντε πάλι με τον Χίτλερ που αναγκάστηκε να εισβάλει στην Πολωνία και φταίνει οι Άγγλοι γι' αυτόdna replication έγραψε: 23 Σεπ 2022, 11:06φαινεται οτι συνηλθες και άνοιξες τα μάτια στις 24 Φεβρουαρίου και ειδες έκπληκτος τη Ρωσία να εισβάλει στην ΟυκρανίαΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2022, 01:19Οι Ουκρανοι πεθαινουν για να μη μπει ο καθε κατσαπλιας στα σπιτια τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 23 Σεπ 2022, 11:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Γιατί δε κάθεσαι να ανοίξεις κανένα βιβλίο για να μπορείς μετά να κάνεις σωστές συγκρίσεις φίλε sharp; Ξέρεις καταρχάς να διαβάζεις;sharp έγραψε: 23 Σεπ 2022, 11:55Άντε πάλι με τον Χίτλερ που αναγκάστηκε να εισβάλει στην Πολωνίαdna replication έγραψε: 23 Σεπ 2022, 11:06φαινεται οτι συνηλθες και άνοιξες τα μάτια στις 24 Φεβρουαρίου και ειδες έκπληκτος τη Ρωσία να εισβάλει στην ΟυκρανίαΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2022, 01:19
Οι Ουκρανοι πεθαινουν για να μη μπει ο καθε κατσαπλιας στα σπιτια τους.
Πόσο καιρό ήσουν σε κωμα να σου περιγράψω τι έγινε τα τελευταια χρόνια?![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
-
- 33 Απαντήσεις