Μοχάμεντ;Allah έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 20:39 Α, κάτσε, έχουμε και Ευριπίδη στο σόι, αν και ο παππούς του ήταν Ευρυβιάδης.
Στο χωριό υπάρχει και γιαγιά Ραμπέλα (με καταγωγή από τα καθολικά μέρη), με εγγονή Ραφαέλα. Έχουμε και πάρα πολλούς Φραγκίσκους.
Και παλιός φίλος Αγαμέμνονας.
(Τι διάλο, όλα τα ασυνήθιστα ονόματα μέσα στον κύκλο μου έχουν τύχει - στο μεταξύ το δικό μου όνομα είναι το πλέον κοινότυπo, όπως και τα ονόματα των γονιών μου)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεόκοπα ονόματα, αυτή η μάστιγα
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Νεόκοπα ονόματα, αυτή η μάστιγα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Γιάννης. Του Γιώργου και της Μαρίας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 20:42Μοχάμεντ;Allah έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 20:39 Α, κάτσε, έχουμε και Ευριπίδη στο σόι, αν και ο παππούς του ήταν Ευρυβιάδης.
Στο χωριό υπάρχει και γιαγιά Ραμπέλα (με καταγωγή από τα καθολικά μέρη), με εγγονή Ραφαέλα. Έχουμε και πάρα πολλούς Φραγκίσκους.
Και παλιός φίλος Αγαμέμνονας.
(Τι διάλο, όλα τα ασυνήθιστα ονόματα μέσα στον κύκλο μου έχουν τύχει - στο μεταξύ το δικό μου όνομα είναι το πλέον κοινότυπo, όπως και τα ονόματα των γονιών μου)
Πιο νορμάλ πεθαίνεις.
Έριξα πάλι μια ματιά στο θέμα από την αρχή του και διαπίστωσα ακόμη μία φορά πόσο επηρεάζονται οι άνθρωποι από τις πολιτικές τους αντιλήψεις, χωρίς να αντιλαμβάνονται καν το κατά πόσον αυτό έρχεται σε σύγκρουση με αυτό που καθημερινώς υποστηρίζουν σε άλλα θέματα.
Αυτό έχει όντως κοινωνιολογικό ενδιαφέρον.
Αυτό έχει όντως κοινωνιολογικό ενδιαφέρον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και εμείς έχουμε πολλούς με αρχαία ονόματα.
Και δεν έχουμε καθόλου τα: Γιώργος, Νίκος, Μαρία.
Α, έχουμε ένα Γιώργο που είναι δεύτερος ξάδελφος.
Και δεν έχουμε καθόλου τα: Γιώργος, Νίκος, Μαρία.
Α, έχουμε ένα Γιώργο που είναι δεύτερος ξάδελφος.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αν σε λένε Τσαμπίκο, τι θα το κάνεις; Τσα;Allah έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 19:56 Και φυσικά, Άκης.
Πιο μαλακία όνομα δεν υπάρχει.
Παράγεται ως υποκοριστικό οποιουδήποτε αντρικού ονόματος, ανεξαιρέτως.
Βασικά, είναι σαν να μην έχεις όνομα.
Μόνον Άκης μπορείς να το κάνεις.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άνθρωπο, πάντως, που μου συστήνεται ως Κωνσταντίνος δεν μπορώ να τον πάρω σοβαρά.
Πόσο μάλλον ως Μιχαήλ
Πόσο μάλλον ως Μιχαήλ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ναι, και;Beria έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:03 Άνθρωπο, πάντως, που μου συστήνεται ως Κωνσταντίνος δεν μπορώ να τον πάρω σοβαρά.
Πόσο μάλλον ως Μιχαήλ
Από τη στιγμή που παίρνεις στα σοβάρα τον Ιάσονα που συστήνεται ως Ιάσονας (μπλιαχ ή μπλιατ), είναι απολύτως συμβατό αυτό που γράφεις.
Σιγά μη μετρήσουν ως σοβαροί απέναντι στο μέγιστο μεταελληνικόν δέος όσοι συστήνονται ως Κωνσταντίνοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πως τόλμησες να θες να βγάλεις το όνομα της μάνας σου; τι πράματα είναι αυτά; αν είναι δυναμονCecily Anne έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 20:11 Προχτές μια μαλακω με ρώτησε γιατί θα δώσω το όνομα της μάνας μου. Άντε από κει μωρή σάπια που τολμάς και ρωτάς !
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Beria έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:03 Άνθρωπο, πάντως, που μου συστήνεται ως Κωνσταντίνος δεν μπορώ να τον πάρω σοβαρά.
Πόσο μάλλον ως Μιχαήλ

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Στο σοι μου έχουμε Βενετία, Επιστήμη και Ηλιοστάλακτη.. Α, και μια μικρή ,5χρονη ,Παλμύρα που τα παιδάκια την φωνάζουνε πλημμύρα .. 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γυφτάκι την 09 Ιούλ 2024, 21:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Οσο πιο μεγαλοπρεπες το ονομα τοσο πιο κακογαμημενη η μανα. Τουλαχιστον απο τον πατερα. Νομος.-Ερμής έγραψε: 17 Σεπ 2022, 14:12 Φαινόμενο που το συναντάμε για πάνω από δεκαετία απλά τώρα πιστεύω πως έχει κορυφωθεί.
Πήγα το πρωί σε μια παιδική χαρά εδώ κοντά στο πατρικό το γιο με την ανιψιά.
Σε σύνολο 30 παιδιών ήταν τα μοναδικά παιδιά με όνομα Κωνσταντίνος και Ελένη. Δεν άκουσα ούτε μια Μαρια ούτε μια Κατερινα, ούτε ένα Γιώργο, ούτε ένα Γιάννη Δημήτρη κλπ.
Μέτρησα 2 μαξιμους, 3 νεφελες, Κάρολο αλλά και κάτι περίεργα που δε τα είχα ξανακούσει όπως Ελυσεα Αμέλια Ελενικη.
Καλά κάνεις δε θέλει να δώσει το όνομα των γονιών του στο παιδί του;
Ρε συ το θέμα δεν είναι το πως θα τολμήσει να βγάλει ο καθένας το όνομα της μάνας ή του πατέρα του. Αυτό που θεωρείται το απόλυτο θράσος είναι να αποκαλεί το παιδί του με το πραγματικό όνομα που του δίνεται στη βάφτιση ή έστω στη δήλωση.Ερμής έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:11Πως τόλμησες να θες να βγάλεις το όνομα της μάνας σου; τι πράματα είναι αυτά; αν είναι δυναμονCecily Anne έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 20:11 Προχτές μια μαλακω με ρώτησε γιατί θα δώσω το όνομα της μάνας μου. Άντε από κει μωρή σάπια που τολμάς και ρωτάς !
Αν δεν το βάλεις στην προκρούστεια κλίνη είτε τεντώνοντας το είτε κόβοντας το, είσαι ψωνάρα.
Μιλάμε για τέρμα παράνοια ιδεολογικού τύπου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όταν αναφέρεσαι σε μεγαλοπρεπή ονόματα, τί εννοείς;foscilis έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:15Οσο πιο μεγαλοπρεπες το ονομα τοσο πιο κακογαμημενη η μανα. Τουλαχιστον απο τον πατερα. Νομος.-Ερμής έγραψε: 17 Σεπ 2022, 14:12 Φαινόμενο που το συναντάμε για πάνω από δεκαετία απλά τώρα πιστεύω πως έχει κορυφωθεί.
Πήγα το πρωί σε μια παιδική χαρά εδώ κοντά στο πατρικό το γιο με την ανιψιά.
Σε σύνολο 30 παιδιών ήταν τα μοναδικά παιδιά με όνομα Κωνσταντίνος και Ελένη. Δεν άκουσα ούτε μια Μαρια ούτε μια Κατερινα, ούτε ένα Γιώργο, ούτε ένα Γιάννη Δημήτρη κλπ.
Μέτρησα 2 μαξιμους, 3 νεφελες, Κάρολο αλλά και κάτι περίεργα που δε τα είχα ξανακούσει όπως Ελυσεα Αμέλια Ελενικη.
Καλά κάνεις δε θέλει να δώσει το όνομα των γονιών του στο παιδί του;
Ονόματα θεών, αυτοκρατόρων, μυθολογικών ηρώων, χριστιανών μαρτύρων, κάτι άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ακριβώς γι' αυτό γράφω ότι παίζει το απόλυτο κοκομπλόκο σε συνειρμούς/συσχετισμούς/αντιφάσεις κλπ σ' αυτό το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 11427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-