user έγραψε: 19 Φεβ 2023, 17:10
AlienWay έγραψε: 19 Φεβ 2023, 16:47
Νοτιγχαμαρα έγραψε: 19 Φεβ 2023, 16:43
Το πρώτο το είχα δει πρώτη προβολή όταν βγήκε αλλά κι εκείνο μέτριο ήταν. Χειρότερο απ' το δεύτερο
Στο πρώτο τραβούσα τα βυζιά μου από το κριντζ και όταν τέλειωσε, αισθανόμουν πτώση στο IQ μου.
Και ενώ με πήγαν στο σινεμά με το ζόρι να δω το δεύτερο (ήταν κερασμένο από ένα φίλο μπλοκμπαστερά) μπορώ να παραδεχτώ ότι ο Κάμερον το έκανε να βλέπεται κάπως.
Καλούλι ήταν όμως την τελευταία ώρα κοιμόμουν. Το πρώτο μου είχε αρέσει όταν το είχα δει παλιά.
Να σου πω την αλήθεια, έφυγα αμέσως μετά τη Πιετά με τον νεκρό γιό (ωραία σκηνη btw) για να πάω προς νερού μου και γιατί είχα χαρμανιάσει που είχα μείνει 2 ώρες και 10 λεπτά άκαπνος. Επειδή όμως βγαίνοντας πάτησα ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ κάποιον από τους διπλανούς (που δεν ήταν της παρέας) ντράπηκα να επιστρέψω γιατί λέω "θα με σκίσει αυτός".
Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για την πρώτη ταινία τεράστιας διάρκειας που βλέπω στο σινεμά. Το βιολογικό μου ρολόι έχει προσαρμοστεί στις 2 ώρες και 10 λεπτά το μάξιμουμ. Μετά με πιάνουν όλα μαζί (κατούρημα, τσιγάρο, πιάσιμο κλπ).
Μέχρι εκεί που είδα πάντως, παρατήρησα σαφή βελτίωση σε σχέση με το πρώτο. Για κάθε χιλιοφορεμένη και χιλιοπαιγμένη ατάκα του διαλόγου που ακουγότανε, υπήρχαν ψαράκια, τοπία, θαλάσσια πλάσματα, για να μεταθέσω σε αυτά τη προσοχή μου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.