!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είδα στο Σινεμά...

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Είδα στο Σινεμά...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Νοτιγχαμαρα έγραψε: 19 Φεβ 2023, 16:43
AlienWay έγραψε: 19 Φεβ 2023, 16:09 Το άβαταρ 2 ήταν συμπαθητικούλι.

Το πρώτο το είδα στο σπίτι λίγες μέρες πριν βγει το δεύτερο. Εκείνο δεν βλέπεται καθόλου.

Οποιος δεν έχει δει κανένα, μπορεί να δει κατευθείαν το 2ο.
Το πρώτο το είχα δει πρώτη προβολή όταν βγήκε αλλά κι εκείνο μέτριο ήταν. Χειρότερο απ' το δεύτερο
Στο πρώτο τραβούσα τα βυζιά μου από το κριντζ και όταν τέλειωσε, αισθανόμουν πτώση στο IQ μου.

Και ενώ με πήγαν στο σινεμά με το ζόρι να δω το δεύτερο (ήταν κερασμένο από ένα φίλο μπλοκμπαστερά) μπορώ να παραδεχτώ ότι ο Κάμερον το έκανε να βλέπεται κάπως.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

AlienWay έγραψε: 19 Φεβ 2023, 16:47
AlienWay έγραψε: 19 Φεβ 2023, 16:09 Το άβαταρ 2 ήταν συμπαθητικούλι.

Το πρώτο το είδα στο σπίτι λίγες μέρες πριν βγει το δεύτερο. Εκείνο δεν βλέπεται καθόλου.

Οποιος δεν έχει δει κανένα, μπορεί να δει κατευθείαν το 2ο.
Το πρώτο το είχα δει πρώτη προβολή όταν βγήκε αλλά κι εκείνο μέτριο ήταν. Χειρότερο απ' το δεύτερο
Στο πρώτο τραβούσα τα βυζιά μου από το κριντζ και όταν τέλειωσε, αισθανόμουν πτώση στο IQ μου.

Και ενώ με πήγαν στο σινεμά με το ζόρι να δω το δεύτερο (ήταν κερασμένο από ένα φίλο μπλοκμπαστερά) μπορώ να παραδεχτώ ότι ο Κάμερον το έκανε να βλέπεται κάπως.
Καλούλι ήταν όμως την τελευταία ώρα κοιμόμουν. Το πρώτο μου είχε αρέσει όταν το είχα δει παλιά.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

user έγραψε: 19 Φεβ 2023, 17:10

Καλούλι ήταν όμως την τελευταία ώρα κοιμόμουν. Το πρώτο μου είχε αρέσει όταν το είχα δει παλιά.
Να σου πω την αλήθεια, έφυγα αμέσως μετά τη Πιετά με τον νεκρό γιό (ωραία σκηνη btw) για να πάω προς νερού μου και γιατί είχα χαρμανιάσει που είχα μείνει 2 ώρες και 10 λεπτά άκαπνος. Επειδή όμως βγαίνοντας πάτησα ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ κάποιον από τους διπλανούς (που δεν ήταν της παρέας) ντράπηκα να επιστρέψω γιατί λέω "θα με σκίσει αυτός".

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για την πρώτη ταινία τεράστιας διάρκειας που βλέπω στο σινεμά. Το βιολογικό μου ρολόι έχει προσαρμοστεί στις 2 ώρες και 10 λεπτά το μάξιμουμ. Μετά με πιάνουν όλα μαζί (κατούρημα, τσιγάρο, πιάσιμο κλπ).

Μέχρι εκεί που είδα πάντως, παρατήρησα σαφή βελτίωση σε σχέση με το πρώτο. Για κάθε χιλιοφορεμένη και χιλιοπαιγμένη ατάκα του διαλόγου που ακουγότανε, υπήρχαν ψαράκια, τοπία, θαλάσσια πλάσματα, για να μεταθέσω σε αυτά τη προσοχή μου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

AlienWay έγραψε: 19 Φεβ 2023, 17:18

Να σου πω την αλήθεια, έφυγα αμέσως μετά τη Πιετά με τον νεκρό γιό (ωραία σκηνη btw) για να πάω προς νερού μου και γιατί είχα χαρμανιάσει που είχα μείνει 2 ώρες και 10 λεπτά άκαπνος. Επειδή όμως βγαίνοντας πάτησα ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ κάποιον από τους διπλανούς (που δεν ήταν της παρέας) ντράπηκα να επιστρέψω γιατί λέω "θα με σκίσει αυτός".

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για την πρώτη ταινία τεράστιας διάρκειας που βλέπω στο σινεμά. Το βιολογικό μου ρολόι έχει προσαρμοστεί στις 2 ώρες και 10 λεπτά το μάξιμουμ. Μετά με πιάνουν όλα μαζί (κατούρημα, τσιγάρο, πιάσιμο κλπ).

Μέχρι εκεί που είδα πάντως, παρατήρησα σαφή βελτίωση σε σχέση με το πρώτο. Για κάθε χιλιοφορεμένη και χιλιοπαιγμένη ατάκα του διαλόγου που ακουγότανε, υπήρχαν ψαράκια, τοπία, θαλάσσια πλάσματα, για να μεταθέσω σε αυτά τη προσοχή μου.
Καλά ήταν πολύ μεγάλες σε διάρκεια και οι δύο. Το πρώτο το είχα δει στο σπίτι φαντάσου και έλεγα άντε να τελειώσει. Το 2 στο σινεμά ήμουν στην τελευταία προβολή αργά κι ήμουν στο πόδι απ' τις 6 το πρωί και στο τέλος κοιμόμουν-ξυπνουσα όλη την ώρα κι έπιανα τα ποπ κορν μόνο και μόνο για να κρατηθώ.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

user έγραψε: 19 Φεβ 2023, 17:41
AlienWay έγραψε: 19 Φεβ 2023, 17:18

Καλά ήταν πολύ μεγάλες σε διάρκεια και οι δύο. Το πρώτο το είχα δει στο σπίτι φαντάσου και έλεγα άντε να τελειώσει. Το 2 στο σινεμά ήμουν στην τελευταία προβολή αργά κι ήμουν στο πόδι απ' τις 6 το πρωί και στο τέλος κοιμόμουν-ξυπνουσα όλη την ώρα κι έπιανα τα ποπ κορν μόνο και μόνο για να κρατηθώ.
Αυτά στο σπίτι βλέπονται μέσα σε 2 μέρες, όχι μόνο σε μία. Γιατί υπάρχει το pause.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Δεν μου αρέσει το είδος αλλά είμαι πολύ περίεργη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

CREED III
Αρκετα κατωτερο των 1 και 2.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

John Wick chapter 4

Καλο ηταν, ισως 15-20 λεπτα μεγαλυτερο απο οτι θα ηθελα.
Ειχε καποιες παρα πολυ ωραιες σκηνες ( η απο πανω καμερα στο σπιτι με τις καραμπινες που ριχναν κατι σαν ναπαλμ, λες και εβλεπα Diablo ή καποιο αλλο βιντεογκειμ αλλα σε καλη ποιοτητα ) αλλα στη φαση με τις σκαλες ειχα αρχισει να κοιταω το ρολοι
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Creed 3
Καλό αλλά δεν έχει ροκυ οπότε χάνει
John wick chapter 4
Από τις καλύτερες action ταινίες όλων των εποχών
Γύρισαν κάτι σκηνές δράσης που δεν έχω ξαναδει
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

talaipwros έγραψε: 25 Μαρ 2023, 23:53 John Wick chapter 4

Ειχε καποιες παρα πολυ ωραιες σκηνες ( η απο πανω καμερα στο σπιτι με τις καραμπινες που ριχναν κατι σαν ναπαλμ, λες και εβλεπα Diablo ή καποιο αλλο βιντεογκειμ αλλα σε καλη ποιοτητα ) αλλα στη φαση με τις σκαλες ειχα αρχισει να κοιταω το ρολοι
Μαρεσαν οι σκάλες μέχρι που το έκαναν επί 2. Δηλαδή οκ το παρατραβήξει

Η σκηνή με το σπίτι που πρακτικά έκαναν το hotel miami ταινία ήταν αριστούργημα. Η σκηνή με το αυτοκίνητο στην αψίδα του θριάμβου με το ντριφτ απά δεν υπαρχει
Νοτιγχαμαρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νοτιγχαμαρα »

Close 4/10
Inside 8/10
John Wick: Chapter 4 8/10
The banshees of Inisherin 6/10
65 6/10
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

talaipwros έγραψε: 25 Μαρ 2023, 23:53 John Wick chapter 4

Το είδα και γω, τύπε.

Αρκετά καλό για το είδος του.

Προσωπικά, μου άρεσε η μουσική επένδυση σε techno - Industrial κυρίως ρυθμούς, αλλά και η πλοκή σαν βίντεο γκέιμ, όπου σε κάθε πίστα που περνούσε ο πρωταγωνιστής, υπήρχε ένας αρχηγός που έπρεπε να νικήσει στο τέλος της.

Αρκετές φορές κατά την διάρκεια της ταινίας, πόνεσα και γω με αυτά που πάθαιναν τόσο ο John Wick, όσο και οι διάφοροι κακοί. Ιδίως σε κάτι σκηνές με χτυπήματα στους όρχεις!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
neon imposter
Phorum.gr user: neon imposter

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neon imposter »

Στο John Wick 4 δλδ η Αμερικανική Αυτοκρατορία παραχωρεί τη θέση της στην Κινεζική;

αυτό θέλει να πει ο ποιητής;
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Είδα κι εγώ το JW4. Tραγική .
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Tetris πολύ καλό.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”