Το εμβόλιο της φυματίωσης το έκανες, που λέγαμε, ή θεωρείς επουσιώδες ότι πεθαίνουν 50 άτομα τον χρόνο επειδή δεν εμβολιάζεσαι;stavmanr έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 21:40Να εμβολιαστούν όλοι, για να αποσυμφορηθεί τελείως κι οριστικά το ΕΣΥ.nik_killthemall έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 12:17Με τον υποχρεωτικο εμβολιασμο συγκεκριμενων πληθυσμων με σκοπο την αποσυμφορηση του Ε.Σ.Υ. που ανηκει σε ολους μας και οχι σε μερικους, εγω συμφωνω !
Τα εμβόλια περιμένουν εδώ κι 11 μήνες στα ράφια και τα ψυγεία.
Τα ραντεβού δόθηκαν και κάποιοι τα αγνόησαν πολλάκις.
4μηνών μωρό διασωληνώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη.
Δεν υπάρχει "ηλικιακή ασφάλεια" έναντι του ιού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Re: Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;
Δεν έχει εμβολιαστεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Πες το στην Γαλη, που δεν εμβολιάζεται για γρίπη γιατί «αυτή δεν αρρωσταίνει από γρίπη».Otto Weininger έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 21:57σοβαρέψου. Συνδυασμός γρίπης και covid-19 θα σε γαμήσει από κάθε τρύπα. Δεν είναι καθόλου αστείο.GoBack έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 21:55Παιρνω γκριν πας με αυτο;Otto Weininger έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 21:51
κάνε τουλάχιστον το αντιγριπικό μη γίνει καμιά διπλή μαλακία και σε κλαίμε
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ανοίγεις ένα νήμα για τη φυματίωση που σε ενδιαφέρει τόσο πολύ;hellegennes έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:17Το εμβόλιο της φυματίωσης το έκανες, που λέγαμε, ή θεωρείς επουσιώδες ότι πεθαίνουν 50 άτομα τον χρόνο επειδή δεν εμβολιάζεσαι;stavmanr έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 21:40Να εμβολιαστούν όλοι, για να αποσυμφορηθεί τελείως κι οριστικά το ΕΣΥ.nik_killthemall έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 12:17
Με τον υποχρεωτικο εμβολιασμο συγκεκριμενων πληθυσμων με σκοπο την αποσυμφορηση του Ε.Σ.Υ. που ανηκει σε ολους μας και οχι σε μερικους, εγω συμφωνω !
Πέσε για ύπνο. Παρεκτρέπεσαι.
- hellegennes
Το μωράκι νοσηλεύεται επειδή εμβολιαστές σαν του λόγου σου*, κυκλοφορούν με την έπαρση ότι δεν διασπείρουν και δεν κολλάνε τον ιό, με αποτέλεσμα να έχουμε έξαρση.
Σαν τον άλλο, που μας είπε περιχαρής ότι πήγε να πάρει lego χωρίς να απαιτείται τεστ για την αφεντιά του. Έτσι διασπείρεται ο ιός.
* συγκεκριμένα εσύ είσαι ανεμβολίαστος εμβολιαστής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κόψε το ποτό. Δεν είναι υποκατάστατο της μη κοινωνικής ζωής.hellegennes έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:24Το μωράκι νοσηλεύεται επειδή εμβολιαστές σαν του λόγου σου*, κυκλοφορούν με την έπαρση ότι δεν διασπείρουν και δεν κολλάνε τον ιό, με αποτέλεσμα να έχουμε έξαρση.
Φάε ποπ κορν εν τέλει. Όχι άλλο αλκοόλ.
Εδώ λέμε ότι οι αντιεμβολιστές έχουν τιγκάρει τις ΜΕΘ με αποτέλεσμα ακόμα κι ένα μωράκι που έτυχε να πάει εκεί, να βρίσκεται σε πολύ δύσκολο περιβάλλον. Κάθε ημέρα που περνά, 6-7 ανεμβολίαστοι ανά εμβολιασμένο βρίσκονται σε ΜΕΘ ενώ θα μπορούσαν να το αποφύγουν.
Μην είσαι αναίσθητος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 15 Νοέμ 2021, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Έχω ανοίξει νήμα, αλλά κανείς εμβολιαστής δεν δήλωσε ότι το έχει κάνει. Δεν απάντησες όμως στο ερώτημά μου.stavmanr έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:18Δεν ανοίγεις ένα νήμα για τη φυματίωση που σε ενδιαφέρει τόσο πολύ;hellegennes έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:17Το εμβόλιο της φυματίωσης το έκανες, που λέγαμε, ή θεωρείς επουσιώδες ότι πεθαίνουν 50 άτομα τον χρόνο επειδή δεν εμβολιάζεσαι;stavmanr έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 21:40
Να εμβολιαστούν όλοι, για να αποσυμφορηθεί τελείως κι οριστικά το ΕΣΥ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το ερώτημά σου είναι αποπροσανατολιστικό. Δεν θα κάθομαι να απαντώ σε ό,τι κατεβάσει η κούτρα του καθενός.hellegennes έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:27Έχω ανοίξει νήμα, αλλά κανείς εμβολιαστής δεν δήλωσε ότι το έχει κάνει. Δεν απάντησες όμως στο ερώτημά μου.stavmanr έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:18Δεν ανοίγεις ένα νήμα για τη φυματίωση που σε ενδιαφέρει τόσο πολύ;hellegennes έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:17
Το εμβόλιο της φυματίωσης το έκανες, που λέγαμε, ή θεωρείς επουσιώδες ότι πεθαίνουν 50 άτομα τον χρόνο επειδή δεν εμβολιάζεσαι;
Έχουμε 16.500 νεκρούς σε 1,5 χρόνο πανδημίας Covid. Έχουμε 550 διασωληνωμένους από Covid στις ΜΕΘ.
Αν μπορείς να συγκεντρωθείς, καλώς, αν όχι, πέσε κοιμήσου και σήκω αύριο νηφάλιος.
Αρχηγέ, πως να στο εξηγησω, δεν είμαι με κανένα συστημα, εχω κανει 80 εφημεριες κοβιντ τον τελικό χρόνο κ δε μιλάω αναλύοντας γραφήματα, μιλαω από εμπειρια.nik_killthemall έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:02Ναι αλλα ισαριθμες φορες εχετε γραψει την ιδια παπαρια γεματη υποκρισια, οποτε θα συνεχισω να σας την λεω !Davidian έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 22:52Έχεις γράψει 480 φορες το ίδιο πραγμα που δεν έχει κανένα νόημα. Δεν απαγόρεψε κανένας του ανεμβολιαστους μπαρμπάδες να μπολιαστουν. Το επέλεξαν, δεν μπορείς να τους αλλάξεις άποψη, δεν υπάρχει μέσο πιεσης που να τους αφορα. Οι ανθρωποι αυτοί αποφασισαν συνειδητά τι θα πραξουν, δε θα σε βάλουν στην τελική νταβά στο σώμα τους.nik_killthemall έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 22:40
Θα ασχοληθω με τους 400 αρνητες των εμβολιων οταν θα ασχοληθεις με την ηλικια τους ... Αν εσυ δεν γουσταρεις να δεις πως οι 400 αρνητες των εμβολιων ειναι πλειοψηφικά ανω των 50-55 ετων, τοτε εγω γιατι να δω το διασωληνωμενο μωρακι ? Γιατί να μην παραδειγματιστω απο την δικια σας εγωιστική στραβωμαρα και να κανω και εγω το ιδιο για το διασωληνωμενο μωρακι ?
Έχεις γράψει το ίδιο ποστ 800 φορές. Θα είχε νόημα αυτό που γράφεις αν ειχε βγει νομοσχέδιο απαγόρευσης μπολιασμου των μπαμπάδων.
Έλεος.
Οταν βαζεις κανονικο νταβα (τεστ πληρωμενα απο τη τσεπη τους, περιορισμους, απαγορευσεις, σε καφε μπαρ, σε αθλητικα κεντρα κλπ ) σε εκεινους τους ανεμβολιαστους που γεμιζουν το 10% του συστηματος υγειας, και δεν βαζεις κανενα απολυτως νταβα σε εκεινους τους ανεμβολιαστους που γεμιζουν το 90% ενος συστηματος υγειας που καταρρεει, δεν δικαιουσαι να μιλας ουτε για ελευθεριες ουτε για νταβαδες γιατι εισαι απλα ενας απυθμενος υποκριτης και ως τετοιος θα καταχωρηθεις !
Προσωπικά με συμφέρει να εμβολιαστουν ολοι, να είναι κλειδωμένος σπίτι όλοι, να παψει κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα γιατί ολα αυτα βάζουν το δικό τους λιθαράκι στο κάψιμο της καθημερινότητας κ της ειδικότητας μου.
Ξέρω ότι δεν γινεται κ δεν απαιτω από κανεναν να επιβάλλει στον οποιονδήποτε να εμβολιαστει για να γλιτώσω εγώ δουλειά. Επαναλαμβάνεις υστερικά ότι θα πρεπει να υποχρεωθούν οι γεροι να εμβολιαστουν κ ν αφήσουν ήσυχους εμάς τους υπόλοιπους. Ε, δεν γίνεται να υποχρεώσεις κανέναν γέρο να μπολιαστουν, έχει δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει με το σώμα του.
Πιο ειδικά, το αυθαίρετο όριο "60 πλας"" που έχεις θέσει στατιστικολογωντας, είναι μια ηλιθιότητα κ μισή. Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστευεις οτι 15 80αρηδες που δυσπνοουν κ μπορει κ να πεθανουν,επιβαρύνουν το συστημα το ιδιο με τον 28 χρόνο που είναι σε HFNC, οριακος για σωληνα.
Δεν έχω καταλάβει που αποσκοπεί όλη αυτή η υστερία. Τα εμβόλια είναι εκεί, όποιος γουστάρει τα κάνει, όποιος δε γουστάρει τα αποφευγει, κ υπάρχουν κ πολλοί που υποχρεώνονται να τα κανουν χωρίς να το θέλουν, κ τυγχάνει αυτοί οι πολλοι να μην είναι γεροι. Οι γεροι δεν μπορουν να πιεστουν, δεν δουλευουν, δεν έχουν κοινωνική ζωή, δεν ελπιζουν σε τπτ. Τι να κάνουμε τώρα, να τους κόψουμε τα φάρμακα κ τη συνταξη?
Ποιο δυσκολο περιβαλλον ρε καημενε,υπαρχουν μοναδες για παιδια,τι νομιζεις οτι το χουν βαλει χυμα εκει στα ρατζα;Ρε που μπλεξαμεstavmanr έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:26Κόψε το ποτό. Δεν είναι υποκατάστατο της μη κοινωνικής ζωής.hellegennes έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:24Το μωράκι νοσηλεύεται επειδή εμβολιαστές σαν του λόγου σου*, κυκλοφορούν με την έπαρση ότι δεν διασπείρουν και δεν κολλάνε τον ιό, με αποτέλεσμα να έχουμε έξαρση.
Φάε ποπ κορν εν τέλει. Όχι άλλο αλκοόλ.
Εδώ λέμε ότι οι αντιεμβολιστές έχουν τιγκάρει τις ΜΕΘ με αποτέλεσμα ακόμα κι ένα μωράκι που έτυχε να πάει εκεί, να βρίσκεται σε πολύ δύσκολο περιβάλλον. Κάθε ημέρα που περνά, 6-7 ανεμβολίαστοι ανά εμβολιασμένο βρίσκονται σε ΜΕΘ ενώ θα μπορούσαν να το αποφύγουν.
Μην είσαι αναίσθητος.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Otto Weininger
το λέω σε σένα που δεν εμβολιάζεσαι για τίποτα.hellegennes έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:18Πες το στην Γαλη, που δεν εμβολιάζεται για γρίπη γιατί «αυτή δεν αρρωσταίνει από γρίπη».Otto Weininger έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 21:57σοβαρέψου. Συνδυασμός γρίπης και covid-19 θα σε γαμήσει από κάθε τρύπα. Δεν είναι καθόλου αστείο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Ε, να το πάρουμε απόφαση τότε ότι θα πεθαίνουν περισσότεροι ηλικιωμένοι και να καταργήσουμε τις υπόλοιπες υποχρεωτικότητες και ό,τι μέτρο υπάρχει, γιατί δεν αλλάζει την κατάσταση στο ΕΣΥ.Davidian έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:31 Δεν έχω καταλάβει που αποσκοπεί όλη αυτή η υστερία. Τα εμβόλια είναι εκεί, όποιος γουστάρει τα κάνει, όποιος δε γουστάρει τα αποφευγει, κ υπάρχουν κ πολλοί που υποχρεώνονται να τα κανουν χωρίς να το θέλουν, κ τυγχάνει αυτοί οι πολλοι να μην είναι γεροι. Οι γεροι δεν μπορουν να πιεστουν, δεν δουλευουν, δεν έχουν κοινωνική ζωή, δεν ελπιζουν σε τπτ. Τι να κάνουμε τώρα, να τους κόψουμε τα φάρμακα κ τη συνταξη?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ξέρω τι εφημερίες έχεις κάνει, ας δούμε τι λέει επώνυμα ο Γουργουλιάνης:Davidian έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:31Αρχηγέ, πως να στο εξηγησω, δεν είμαι με κανένα συστημα, εχω κανει 80 εφημεριες κοβιντ τον τελικό χρόνο κ δε μιλάω αναλύοντας γραφήματα, μιλαω από εμπειρια.nik_killthemall έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:02Ναι αλλα ισαριθμες φορες εχετε γραψει την ιδια παπαρια γεματη υποκρισια, οποτε θα συνεχισω να σας την λεω !Davidian έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 22:52
Έχεις γράψει 480 φορες το ίδιο πραγμα που δεν έχει κανένα νόημα. Δεν απαγόρεψε κανένας του ανεμβολιαστους μπαρμπάδες να μπολιαστουν. Το επέλεξαν, δεν μπορείς να τους αλλάξεις άποψη, δεν υπάρχει μέσο πιεσης που να τους αφορα. Οι ανθρωποι αυτοί αποφασισαν συνειδητά τι θα πραξουν, δε θα σε βάλουν στην τελική νταβά στο σώμα τους.
Έχεις γράψει το ίδιο ποστ 800 φορές. Θα είχε νόημα αυτό που γράφεις αν ειχε βγει νομοσχέδιο απαγόρευσης μπολιασμου των μπαμπάδων.
Έλεος.
Οταν βαζεις κανονικο νταβα (τεστ πληρωμενα απο τη τσεπη τους, περιορισμους, απαγορευσεις, σε καφε μπαρ, σε αθλητικα κεντρα κλπ ) σε εκεινους τους ανεμβολιαστους που γεμιζουν το 10% του συστηματος υγειας, και δεν βαζεις κανενα απολυτως νταβα σε εκεινους τους ανεμβολιαστους που γεμιζουν το 90% ενος συστηματος υγειας που καταρρεει, δεν δικαιουσαι να μιλας ουτε για ελευθεριες ουτε για νταβαδες γιατι εισαι απλα ενας απυθμενος υποκριτης και ως τετοιος θα καταχωρηθεις !
Προσωπικά με συμφέρει να εμβολιαστουν ολοι, να είναι κλειδωμένος σπίτι όλοι, να παψει κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα γιατί ολα αυτα βάζουν το δικό τους λιθαράκι στο κάψιμο της καθημερινότητας κ της ειδικότητας μου.
Ξέρω ότι δεν γινεται κ δεν απαιτω από κανεναν να επιβάλλει στον οποιονδήποτε να εμβολιαστει για να γλιτώσω εγώ δουλειά. Επαναλαμβάνεις υστερικά ότι θα πρεπει να υποχρεωθούν οι γεροι να εμβολιαστουν κ ν αφήσουν ήσυχους εμάς τους υπόλοιπους. Ε, δεν γίνεται να υποχρεώσεις κανέναν γέρο να μπολιαστουν, έχει δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει με το σώμα του.
Πιο ειδικά, το αυθαίρετο όριο "60 πλας"" που έχεις θέσει στατιστικολογωντας, είναι μια ηλιθιότητα κ μισή. Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστευεις οτι 15 80αρηδες που δυσπνοουν κ μπορει κ να πεθανουν,επιβαρύνουν το συστημα το ιδιο με τον 28 χρόνο που είναι σε HFNC, οριακος για σωληνα.
Δεν έχω καταλάβει που αποσκοπεί όλη αυτή η υστερία. Τα εμβόλια είναι εκεί, όποιος γουστάρει τα κάνει, όποιος δε γουστάρει τα αποφευγει, κ υπάρχουν κ πολλοί που υποχρεώνονται να τα κανουν χωρίς να το θέλουν, κ τυγχάνει αυτοί οι πολλοι να μην είναι γεροι. Οι γεροι δεν μπορουν να πιεστουν, δεν δουλευουν, δεν έχουν κοινωνική ζωή, δεν ελπιζουν σε τπτ. Τι να κάνουμε τώρα, να τους κόψουμε τα φάρμακα κ τη συνταξη?
Ας δούμε τι λέει ο καθηγητής Γουργουλιάνης που είναι και διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινκής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας:
"Προκειμένου να φτάσουμε στα επιθυμητά ποσοστά ανοσίας και να είμαστε προστατευμένοι πρέπει να ανοσοποιηθεί άλλο ένα 20% του γενικού πληθυσμού, δηλαδή 2 εκατομμύρια άνθρωποι. Οι πάνω από 50 - 60 ετών που είναι οι ευάλωτοι και δεν έχουν εμβολιαστεί, είναι περίπου 600.000. Αυτοί έρχονται στα νοσοκομεία",
"" αλλά θα έλεγα ότι αν μπορούσα να κάνω κάτι θα επέβαλα υποχρεωτικότητα εμβολιασμών στους πάνω των 60 χρονών. Δεν ξέρω τον τρόπο, αλλά πρέπει να αναζητηθεί. Όχι με την αντίληψη της τιμωρίας, αλλά της προστασίας".""
https://www.iatronet.gr/article/105024/ ... istoygenna
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Και για την αναφορά που ακολουθεί.
Μην αλλοιώνεις παραθέσεις.
Βασικά δεν ...αλλοίωσες ακριβώς. Έφτιαξες δικό σου διάλογο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση