Ασέβαστος έγραψε: 17 Ιουν 2021, 19:16ευκολο. οποια θελει, μου στελνει πμ.Juno έγραψε: 16 Ιουν 2021, 13:02
Τι λέει εδώ βρε "παιδιά";
Γιατί μουγκαθήκατε όλοι σας ενώ σε άλλα σχόλια είστε λαλίστατοι και καυστικοί;
Για πείτε καμία ιδέα, πώς θα κάνουν μόνες τους παιδιά οι γυναίκες;και δεν χρειαζεται να τρεχει στις τραπεζες.
![]()
ελα τωρα, που δυσκολευονται ν αβρουν σπερματοδοτη...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δικαίωση Έθνι. Σκληρός ρεντπιλιαστικός αντιφεμινιΖμός από την Πρωτοβουλία.
Re: Δικαίωση Έθνι. Σκληρός ρεντπιλιαστικός αντιφεμινιΖμός από την Πρωτοβουλία.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εσύ, τύπισσα, πόσα παιδιά έχεις;Juno έγραψε: 17 Ιουν 2021, 07:45Με δανέζικο σπέρμα, έτσι;EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Ιουν 2021, 13:45Εγώ έγραψα, με τράπεζα σπέρματος, δε νομίζω ότι χρειάζεται να έχεις γκόμενο σήμερα για να κάνεις παιδί, αν είναι αυτό που επιθυμείς τόσο πολύ πάντα.Juno έγραψε: 16 Ιουν 2021, 13:02
Για πείτε καμία ιδέα, πώς θα κάνουν μόνες τους παιδιά οι γυναίκες;![]()
Επίσης ζευγάρια το αναβαλλουν γιατί δεν βγαίνουν οικονομικά και θα τα καταφέρει μια γυναίκα μόνη της;
Μετά μην λέτε για πανομοιότυπο DNA με τους αρχαίους κτλ. Όχι εσύ EKPLIKTIKE, αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα που θέλουν και την βολή τους χωρίς υποχρεώσεις και να βρίσκουν γυναίκα οπότε θέλουν να ξεχαρμανιάσουν και να λύσουν άλλες το δημογραφικό και να μείνει το αρχαίο DNA αναλλοίωτο.Μετανάστρια έγραψε: 13 Ιουν 2021, 22:29 Εδώ να σημειώσουμε επίσης ότι όλοι οι ελληναράδες πατριώτες που αγωνιούν για το κακό που κάνουν στο έθνος οι κάργιες που θέλουν καρριέρες και διασκεδάσεις αντί να κάνουν κουτσούβελα, όχι μόνο θεωρούν αυτονόητο δικαίωμά τους οι ίδιοι να μην αναλαμβάνουν καμμία ευθύνη και να συνεχίζουν να μαλακίζονται αενάως, (τα παιδιά προφανώς θα τα κάνουν μόνες τους οι γυναίκες ή με κανένα μαλάκα που θα τον πιάσουν κορόιδο) αλλά δεν μπαίνουν καν στον κόπο να πεταχτούν να μαλακιστούν σε καμμιά τράπεζα σπέρματος. Δανέζικο σπέρμα πουλάνε όλες.
Αυτό δε σας αλλοιώνει τον πληθυσμό λεβεντομαλάκες μου;
Μια πρόταση που να περιλαμβάνει όλα αυτά δεν κάνουν γιατί δεν υπάρχει, απλώς στάζουν χολή για κάθε ένα από αυτά απομονώνοντάς το από το σύνολο του προβλήματος.
Α, και παραβλέπουν σχόλια σαν το δικό μου και της Μετανάστριας που τους δείχνουν στα μούτρα τους την ηλιθιότητα και το παρτακισμό τους.
Νομίζω πως όποιος γράφει επικριτικά σχόλια εδώ, πρέπει να ξεκινά λέγοντας πόσα παιδιά έχει ο ίδιος. Γιατί τα σχόλια που έχουν λογική, έγιναν από αυτούς που έχουν παιδιά, αυτούς δηλαδή που θα μπορούσαν να τα χώσουν, ενώ οι μπούληδες που δεν φεύγουν από το πατρικό σπίτι, έκαναν τους ιεροεξεταστές και πέταξαν τις απίστευτες βλακείες.
Αναμενόμενο βέβαια από τον σαραντάρη βουτυρομπεμπέ που δεν παντρεύεται γιατί δεν βρήκε ακόμα την τέλεια γυναίκα: 20χρονη, κληρονόμο από μεγάλο τζάκι, παρθένα, με σπουδές, μεταπτυχιακό, κουκλάρα, να την έχει σήκω-σήκω κάτσε-κάτσε, να στείλει τους γονείς της στο γηροκομείο γιατί ο μπούλης δεν αντέχει την πεθερά του, αλλά να ξεσκατίζει αγόγγυστα την δική της πεθερά και να την αποκαλεί "μανούλα" ... έχει και άλλα ο κατάλογος, νομίζω όμως πως έδωσα μια ακριβή εικόνα κάποιων συμπχωρουμιτών εδώ μέσα.
Dein Herz, meine Gier
Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2021, 18:09 Άσχετο, αλλά στην Ελλάδα υφίσταται η τράπεζα σπέρματος ή θα πρέπει να ταξιδεύει η γυναίκα και να τα πληρώσει σε χρυσό;
Τι να σου πω; Εδώ άκουσα για το μπόλιασμα με Βίκινγκς και απλώς το επιβεβαίωσα.
Αυτό είναι το πανεύκολο.Ασέβαστος έγραψε: 17 Ιουν 2021, 19:16ευκολο. οποια θελει, μου στελνει πμ.Juno έγραψε: 16 Ιουν 2021, 13:02
Για πείτε καμία ιδέα, πώς θα κάνουν μόνες τους παιδιά οι γυναίκες;και δεν χρειαζεται να τρεχει στις τραπεζες.
![]()
ελα τωρα, που δυσκολευονται ν αβρουν σπερματοδοτη...
Πώς το μεγαλώνουν μόνες τους να μας πεις.
Γιατί;
Ενδιαφέρεσαι;
Εγώ δεν έτρεξα πρώτη να κατακρίνω τους άλλους, δηλαδή τους άντρες και μάλιστα βρίζοντας και επιπλέον είπα και για άλλα προβλήματα (πχ οικονομικό).
Οι γνωστοί πχωρουμίτες που μας κατακρίνουν συνεχώς, ας πουν τι έχουν κάνει για να λυθεί το πρόβλημα της υπογεννητικότητας.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Γιατί όχι, δικιά μου, αρκεί να μην είσαι σαραντάρα μεγαλοκοπέλα, που δεν βρήκε ακόμα τον τέλειο άνδρα: ώριμο, κληρονόμο από μεγάλο τζάκι, έμπειρο, με σπουδές, μεταπτυχιακό, κούκλο, να τον κάνει ότι θέλει, να στείλει τους γονείς του στο γηροκομείο γιατί η μεγαλοκοπέλα δεν αντέχει την πεθερά της, αλλά να τους κατσικώνεται η μάνα της όλη την ώρα γιατί δεν έχει παρέα η καημένη ...έχει κι άλλα ο κατάλογος.Juno έγραψε: 17 Ιουν 2021, 20:00
Γιατί;![]()
Ενδιαφέρεσαι;![]()
Εγώ δεν έτρεξα πρώτη να κατακρίνω τους άλλους, δηλαδή τους άντρες και μάλιστα βρίζοντας και επιπλέον είπα και για άλλα προβλήματα (πχ οικονομικό).
Οι γνωστοί πχωρουμίτες που μας κατακρίνουν συνεχώς, ας πουν τι έχουν κάνει για να λυθεί το πρόβλημα της υπογεννητικότητας.
Dein Herz, meine Gier
Κατάλαβες πως αυτό το σχόλιο δεν απευθυνόταν σε όλους, αλλά σε μερικούς, γραφικούς πχωρουμίτες ή μπα; Το λέω δύο φορές στο αρχικό σχόλιο, έλεος.Feindflug έγραψε: 17 Ιουν 2021, 20:29Γιατί όχι, δικιά μου, αρκεί να μην είσαι σαραντάρα μεγαλοκοπέλα, που δεν βρήκε ακόμα τον τέλειο άνδρα: ώριμο, κληρονόμο από μεγάλο τζάκι, έμπειρο, με σπουδές, μεταπτυχιακό, κούκλο, να τον κάνει ότι θέλει, να στείλει τους γονείς του στο γηροκομείο γιατί η μεγαλοκοπέλα δεν αντέχει την πεθερά της, αλλά να τους κατσικώνεται η μάνα της όλη την ώρα γιατί δεν έχει παρέα η καημένη ...έχει κι άλλα ο κατάλογος.Juno έγραψε: 17 Ιουν 2021, 20:00
Γιατί;![]()
Ενδιαφέρεσαι;![]()
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- karapialis7
Μια ψύχραιμη και επιστημονικά ορθή προσέγγιση από το Λαϊκό Εθνικιστικό-αντικαπιταλιστικό Κίνημα των Ελλήνων πατριωτών.
Αν και διαφαίνεται στο κείμενο εστω και καλυμμένη η τυπική γυναικεία τάση για να βρούν τον τέλειο και απορρίπτουν το μέτριο ή "μέτριο" στα μάτια τους, θα σου δώσω ένα δίκιο στις γυναίκες. Η τυπική κοπέλα 27-28 με 35 που κάνουν στην εποχή μας γάμους παιδιά, οι αντίστοιχοι συνομίληκοι τους άντρες είναι συνηθως στην κοσμάρα τους. Η λύση απλή, προσαρμόσου (όχι εσύ, γενικότερα) στην εποχή και στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, βρες ένα μεγαλύτερο 35+ ή ακόμα και 40 που θα έχει ξεπεράσει την φάση. Θα μου πεις δεν είναι ιδανικό, τι να κάνουμε και για ένα άντρα θα ήταν ιδανικό μία 18-20 κάτι ετών παρθένα όπως στις παλιές "κακές" εποχές πριν έρθει η πολυπόθητη πρόοδος και η η σεξουαλική επανάσταση που τα έκανε όλα μπάχαλο. εκτός από το ότι ποσοτικά είναι πολύ σπάνιο, είναι και βραδυφλεγής βόμβα καθώς οι πιο πολλές έχουν αποδεχθεί την κοινωνική επιταγή ότι πρώτα πρέπει λίγο να "διασκεδάσουν¨ και να έχουν κάποιες εμπειρίες. Θα αρχίσει να τσινάει σχεδόν σίγουρα στην πορεία. Στο καλύτερο σενάριο λοιπόν ρεαλιστικά να βρει ένας άντρας μία 28-30κάτι που να είχε λίγες ή μόνο μία σοβαρή σχέση πριν συνήθως στα φοιτητικά χρόνια για σοβαρή σχέση γάμο.Juno έγραψε: 17 Ιουν 2021, 07:45Με δανέζικο σπέρμα, έτσι;EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Ιουν 2021, 13:45Εγώ έγραψα, με τράπεζα σπέρματος, δε νομίζω ότι χρειάζεται να έχεις γκόμενο σήμερα για να κάνεις παιδί, αν είναι αυτό που επιθυμείς τόσο πολύ πάντα.Juno έγραψε: 16 Ιουν 2021, 13:02
Για πείτε καμία ιδέα, πώς θα κάνουν μόνες τους παιδιά οι γυναίκες;![]()
Επίσης ζευγάρια το αναβαλλουν γιατί δεν βγαίνουν οικονομικά και θα τα καταφέρει μια γυναίκα μόνη της;
Μετά μην λέτε για πανομοιότυπο DNA με τους αρχαίους κτλ. Όχι εσύ EKPLIKTIKE, αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα που θέλουν και την βολή τους χωρίς υποχρεώσεις και να βρίσκουν γυναίκα οπότε θέλουν να ξεχαρμανιάσουν και να λύσουν άλλες το δημογραφικό και να μείνει το αρχαίο DNA αναλλοίωτο.Μετανάστρια έγραψε: 13 Ιουν 2021, 22:29 Εδώ να σημειώσουμε επίσης ότι όλοι οι ελληναράδες πατριώτες που αγωνιούν για το κακό που κάνουν στο έθνος οι κάργιες που θέλουν καρριέρες και διασκεδάσεις αντί να κάνουν κουτσούβελα, όχι μόνο θεωρούν αυτονόητο δικαίωμά τους οι ίδιοι να μην αναλαμβάνουν καμμία ευθύνη και να συνεχίζουν να μαλακίζονται αενάως, (τα παιδιά προφανώς θα τα κάνουν μόνες τους οι γυναίκες ή με κανένα μαλάκα που θα τον πιάσουν κορόιδο) αλλά δεν μπαίνουν καν στον κόπο να πεταχτούν να μαλακιστούν σε καμμιά τράπεζα σπέρματος. Δανέζικο σπέρμα πουλάνε όλες.
Μια πρόταση που να περιλαμβάνει όλα αυτά δεν κάνουν γιατί δεν υπάρχει, απλώς στάζουν χολή για κάθε ένα από αυτά απομονώνοντάς το από το σύνολο του προβλήματος.
Α, και παραβλέπουν σχόλια σαν το δικό μου και της Μετανάστριας που τους δείχνουν στα μούτρα τους την ηλιθιότητα και το παρτακισμό τους.
Νομίζω πως όποιος γράφει επικριτικά σχόλια εδώ, πρέπει να ξεκινά λέγοντας πόσα παιδιά έχει ο ίδιος. Γιατί τα σχόλια που έχουν λογική, έγιναν από αυτούς που έχουν παιδιά, αυτούς δηλαδή που θα μπορούσαν να τα χώσουν, ενώ οι μπούληδες που δεν φεύγουν από το πατρικό σπίτι, έκαναν τους ιεροεξεταστές και πέταξαν τις απίστευτες βλακείες.
Αναμενόμενο βέβαια από τον σαραντάρη βουτυρομπεμπέ που δεν παντρεύεται γιατί δεν βρήκε ακόμα την τέλεια γυναίκα: 20χρονη, κληρονόμο από μεγάλο τζάκι, παρθένα, με σπουδές, μεταπτυχιακό, κουκλάρα, να την έχει σήκω-σήκω κάτσε-κάτσε, να στείλει τους γονείς της στο γηροκομείο γιατί ο μπούλης δεν αντέχει την πεθερά του, αλλά να ξεσκατίζει αγόγγυστα την δική της πεθερά και να την αποκαλεί "μανούλα" ... έχει και άλλα ο κατάλογος, νομίζω όμως πως έδωσα μια ακριβή εικόνα κάποιων συμπχωρουμιτών εδώ μέσα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Τύπε, βάλε και το σπίτι στα προάστια με το λαμπραντόρ στην εικόνα.Dorian έγραψε: 20 Ιουν 2021, 12:20Αν και διαφαίνεται στο κείμενο εστω και καλυμμένη η τυπική γυναικεία τάση για να βρούν τον τέλειο και απορρίπτουν το μέτριο ή "μέτριο" στα μάτια τους, θα σου δώσω ένα δίκιο στις γυναίκες. Η τυπική κοπέλα 27-28 με 35 που κάνουν στην εποχή μας γάμους παιδιά, οι αντίστοιχοι συνομίληκοι τους άντρες είναι συνηθως στην κοσμάρα τους. Η λύση απλή, προσαρμόσου (όχι εσύ, γενικότερα) στην εποχή και στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, βρες ένα μεγαλύτερο 35+ ή ακόμα και 40 που θα έχει ξεπεράσει την φάση. Θα μου πεις δεν είναι ιδανικό, τι να κάνουμε και για ένα άντρα θα ήταν ιδανικό μία 18-20 κάτι ετών παρθένα όπως στις παλιές "κακές" εποχές πριν έρθει η πολυπόθητη πρόοδος και η η σεξουαλική επανάσταση που τα έκανε όλα μπάχαλο. εκτός από το ότι ποσοτικά είναι πολύ σπάνιο, είναι και βραδυφλεγής βόμβα καθώς οι πιο πολλές έχουν αποδεχθεί την κοινωνική επιταγή ότι πρώτα πρέπει λίγο να "διασκεδάσουν¨ και να έχουν κάποιες εμπειρίες. Θα αρχίσει να τσινάει σχεδόν σίγουρα στην πορεία. Στο καλύτερο σενάριο λοιπόν ρεαλιστικά να βρει ένας άντρας μία 28-30κάτι που να είχε λίγες ή μόνο μία σοβαρή σχέση πριν συνήθως στα φοιτητικά χρόνια για σοβαρή σχέση γάμο.Juno έγραψε: 17 Ιουν 2021, 07:45Με δανέζικο σπέρμα, έτσι;EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Ιουν 2021, 13:45
Εγώ έγραψα, με τράπεζα σπέρματος, δε νομίζω ότι χρειάζεται να έχεις γκόμενο σήμερα για να κάνεις παιδί, αν είναι αυτό που επιθυμείς τόσο πολύ πάντα.![]()
Dein Herz, meine Gier
θα με μπανάρουν δεν είμαστε στο 4chanFeindflug έγραψε: 20 Ιουν 2021, 13:54Τύπε, βάλε και το σπίτι στα προάστια με το λαμπραντόρ στην εικόνα.Dorian έγραψε: 20 Ιουν 2021, 12:20Αν και διαφαίνεται στο κείμενο εστω και καλυμμένη η τυπική γυναικεία τάση για να βρούν τον τέλειο και απορρίπτουν το μέτριο ή "μέτριο" στα μάτια τους, θα σου δώσω ένα δίκιο στις γυναίκες. Η τυπική κοπέλα 27-28 με 35 που κάνουν στην εποχή μας γάμους παιδιά, οι αντίστοιχοι συνομίληκοι τους άντρες είναι συνηθως στην κοσμάρα τους. Η λύση απλή, προσαρμόσου (όχι εσύ, γενικότερα) στην εποχή και στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, βρες ένα μεγαλύτερο 35+ ή ακόμα και 40 που θα έχει ξεπεράσει την φάση. Θα μου πεις δεν είναι ιδανικό, τι να κάνουμε και για ένα άντρα θα ήταν ιδανικό μία 18-20 κάτι ετών παρθένα όπως στις παλιές "κακές" εποχές πριν έρθει η πολυπόθητη πρόοδος και η η σεξουαλική επανάσταση που τα έκανε όλα μπάχαλο. εκτός από το ότι ποσοτικά είναι πολύ σπάνιο, είναι και βραδυφλεγής βόμβα καθώς οι πιο πολλές έχουν αποδεχθεί την κοινωνική επιταγή ότι πρώτα πρέπει λίγο να "διασκεδάσουν¨ και να έχουν κάποιες εμπειρίες. Θα αρχίσει να τσινάει σχεδόν σίγουρα στην πορεία. Στο καλύτερο σενάριο λοιπόν ρεαλιστικά να βρει ένας άντρας μία 28-30κάτι που να είχε λίγες ή μόνο μία σοβαρή σχέση πριν συνήθως στα φοιτητικά χρόνια για σοβαρή σχέση γάμο.Juno έγραψε: 17 Ιουν 2021, 07:45
Με δανέζικο σπέρμα, έτσι;
Μετά μην λέτε για πανομοιότυπο DNA με τους αρχαίους κτλ. Όχι εσύ EKPLIKTIKE, αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα που θέλουν και την βολή τους χωρίς υποχρεώσεις και να βρίσκουν γυναίκα οπότε θέλουν να ξεχαρμανιάσουν και να λύσουν άλλες το δημογραφικό και να μείνει το αρχαίο DNA αναλλοίωτο.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- John Brown Gun Club
Εσυ Τζουνω, που δεν πρεπει να εισαι και πολυ μακρια απο τα 40κατι του επιμαχου σποτ, ποσα παιδια εχεις;Juno έγραψε: 17 Ιουν 2021, 07:53Ας εξηγήσει κάποιος στον βλάκυ πως μετά τη μεταμόσχευση, πρέπει να παίρνει για πάντα ανοσοκατασταλτικά για να μην απορρίψει το μόσχευμα και αυτό είναι ασύμβατο με την κύηση.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2021, 20:42αμφιβαλεις οτι θα ζησεις να το δεις αυτο;Otto Weininger έγραψε: 13 Ιουν 2021, 01:27 Έχει τίποτα το πρόγραμμα για την γονιμοποίηση των τρανς γυναικών ή μπα;
Απαντάς μόνον στην πρώτη πρόταση και όλο το υπόλοιπο σαν να μην το είδες.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2021, 21:53Γινεσαι λιγο κωμικος με αυτες τις ανησυχιες σου περι πολεμου.ST48410 έγραψε: 16 Ιουν 2021, 21:50
Δεν έχουμε όλοι άκρες ούτε σκοπό να διαφύγουμε σε τρίτες χώρες αν ξεσπάσει πόλεμος. Η τύχη μας είναι συνδεδεμένη με την τύχη αυτού του τόπου. Επίσης δεν μπορεί στο όνομα της παγκόσμιας προόδου και ειρήνης να ζητάμε να πρωτοστατεί η Ελλάδα σε όλες τις μόδες, αδιαφορώντας για τα συμφέροντά της. Πρώτα θα πάρει μέτρα για τον πληθυσμιακό περιορισμό η Κίνα, η Ινδία κοκ, κατόπιν ο γείτονας και στο τέλος να το συζητήσουμε για εμάς. Το έγραψα και σε άλλη σελίδα. Η Κίνα απελευθερώνει τις γεννήσεις. Όταν σας δω να κάνετε τον κόσμο άνω κάτω με διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις σχετικά, θα αρχίσω να βλέπω τα κίνητρά σας με λιγότερη επιφύλαξη. Εκτός κι αν πιστεύεις πως αύξηση των γεννήσεων στην Ελλάδα θα έχει τόσο τραγικές συνέπειες σε παγκόσμιο επίπεδο, που δεν το νομίζω.
Το μαρκάρω για να σε βοηθήσω.![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Η Τζούνο έίναι άντρας
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
Δημοκράτης
το σποτ δεν έλεγε τίποτα το παράλογο και επίσης δεν ήταν καθόλου επιθετικό, Ίσα ίσαι που παρουσίαζαι μια μεγαλοκοπέλα που σκεφτόταν τι έκανα λάθος και την παρηγορούσε ότι οκ η μαλακία έγινε γιατί δεν ήξερες. Αλλά όοοοοοοχι, σήμερα δεν πρέπει να ακούει κανένας την δυσάρεστη πραγματικότητα. Θες να πιστεύεις ότι θα γίνεις μάνα στα 55, πρέπει να πιστεύεις ότι θα γίνει. Θα μπουν και οι γνωστοί ψέκες να μας πουν πως είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας, μάλλον και το κάθε άντρα, να πιστεύει ότι θα γίνει μανούλα στα 55
- John Brown Gun Club
δεν με αφορα αυτο, και δεν το πιστευω κιολας.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Τελικά Juno πόσο είσαι;
Και συνεχίζει να στρίβεις από δω και από κει για μην απαντήσεις. Γίνεσαι λίγο κωμικός έτσι.John Brown Gun Club έγραψε: 21 Ιουν 2021, 21:41Εσυ Τζουνω, που δεν πρεπει να εισαι και πολυ μακρια απο τα 40κατι του επιμαχου σποτ, ποσα παιδια εχεις;Juno έγραψε: 17 Ιουν 2021, 07:53John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2021, 21:53 Γινεσαι λιγο κωμικος με αυτες τις ανησυχιες σου περι πολεμου.
Απαντάς μόνον στην πρώτη πρόταση και όλο το υπόλοιπο σαν να μην το είδες.
Το μαρκάρω για να σε βοηθήσω.![]()
Τελικά θα απαντήσεις έστω και τόσες μέρες μετά ή μπα;
Να εδώ είναι: viewtopic.php?p=1975998#p1975998
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 2077 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 35 Απαντήσεις