!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Απαράδεκτοι. Πως είναι δυνατόν να την αφήνουν ελεύθερη ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ακριβώς! Η επιτομή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ EVERYWHERE
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
likosmokeses έγραψε: 18 Φεβ 2021, 13:43 Ελεύθερη η καθηγήτρια
Αφού θα την παρακολουθεί ψυχολόγος όλα καλά. Έχει και παιδί να μεγαλώσει.Υπερ της άποψης του εισαγγελέα λύθηκε η διαφωνία για την δικαστική τύχη της 35χρονης καθηγήτριας που κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της. Το Δικαστικό Συμβούλιο που έλαβε την απόφαση, έκρινε πως πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους λύνοντας τη διαφωνία που προέκυψε μετά την απολογία της την περασμένη Παρασκευή μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέως.
Οι περιοριστικοί όροι που της επιβλήθηκαν είναι της απαγόρευσης να πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη του 1 χλμ., απαγόρευση οποιασδήποτε επικοινωνίας μαζί του (διαδικτυακής, τηλεφωνικής και δια ζώσης) καθώς και παρακολούθησή της από ψυχολόγο, όπως είχε προτείνει η εισαγγελέας.
Υπενθυμίζεται ότι η ανακρίτρια είχε την άποψη πως η καθηγήτρια πρέπει να προφυλακιστεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να συνεχίσει την αποπλάνηση του 13χρονου.
Στην απολογία της η κατηγορουμένη είχε δηλώσει μετανιωμένη ζητώντας συγγνώμη από την οικογένεια και τον μαθητή για την αναστάτωση που τους προκάλεσε.
Τον προπονητή ιστιοπλοίας γιατί τον κλείσαν μέσα;
Οι δικαστές μάλλον γνωρίζουν περισσότερα από σας και μένα, ειδικά όταν έχει και ανήλικο τέκνο ,εκτός κι αν της αφαιρεθεί η επιμέλεια.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να θυμηθούμε εδώ τι έγραψαν πολλοί εδώ μέσα για τη μητέρα του 13χρονου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ΦαντάζομαιGherschaagk έγραψε: 18 Φεβ 2021, 15:01Να θυμηθούμε εδώ τι έγραψαν πολλοί εδώ μέσα για τη μητέρα του 13χρονου.
Σωστη αποφαση απο το δικαστη,ειπαμε δεν θα γινουμε ΗΠΑ.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εχουν να πεσουν γαμησια με τον ψυχολογο που θα την παρακολουθει...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Εκτός κι αν είναι η ψυχολόγος , οπότε περνάμε σε άλλη διάσταση.
Μπα, αντρα θα της βαλουν για να την τεσταρουν και φυσιλα θα ενδωσει ΚΑΙ αυτος.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_72
-
- 5 Απαντήσεις