Γιατί Κική μου όταν γράφουν ο οδηγός δεν λένε ο άντρας οδηγός; σωφερ είναι άλλο πράγμα Κική μου, δεν είναι ο/η οδηγός. Επίσης λέμε ο άνθρωπος οδηγός Κική μου. Ανεξαρτήτως αν φέρει πουτσα, πούτσο, πουτσακι ή μουνί, μούνα ή μουνακι. Ναι;Kiki mat έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:11Είναι διευκρίνηση ναιδα . Είναι σαν να λέμε η πουτσα ,ο πουτσος και το πουτσακι . Αυτό ναιδα γιατί υπάρχει σε όλα τα γένη ; Γιατί πρόκειται περί ηλιθιότητας να στραβωνεις γιατι λέμε ο οδηγός ή η οδηγός . Και η πουτσα είναι ανδρικό προνόμιο και ανακαλύφθηκε προ φεμινισμού .Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:42 Βλέπω τώρα στον Alpha ρεπορτάζ που λέει
"τρόμος με γυναίκα οδηγό" προκάλεσε 2 ατυχήματα.
Πόσες φορές είδατε να λέει τίτλος "τρόμος με άντρα οδηγό"; να βάζουν μέσα και το φυλο;
Να λένε Σωφερίνα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οχι.Βλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:13Ίσως δεν έχω καταλάβει τι είναι φεμινίστρια. Μπορείς να μου ορίσεις την φεμινίστρια; Κι επειδή θα προκύψει και για να μην χάνουμε χρόνο, μπορείς να μου ορίσεις και την ισότητα;Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:11 Δεν γνωρίζω τέτοιες φεμινίστριες. Λυπάμαι. Αυτές που συναναστρεφομαι εγώ αγαπούν το αντρικό φύλο και ιδιαίτερα τους άντρες που είναι νορμαλ. Δεν αγαπούν και αποδέχονται σεξιστικές συμπεριφορές. Δεν ξέρω για αυτές που γνωρισες εσύ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Υπάρχει κάποιο βιβλίο ή άρθρο που ορίζει αυτά τα δύο και θα μπορούσες να μου προτείνεις; Όχι για τα διαχρονικά προβλήματα των γυναικών, ούτε για την αναγκαιότητα του φεμινισμού, αλλά που να ορίζει συγκεκριμένα τον φεμινισμό και την ισότητα.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:17Οχι.Βλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:13Ίσως δεν έχω καταλάβει τι είναι φεμινίστρια. Μπορείς να μου ορίσεις την φεμινίστρια; Κι επειδή θα προκύψει και για να μην χάνουμε χρόνο, μπορείς να μου ορίσεις και την ισότητα;Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:11 Δεν γνωρίζω τέτοιες φεμινίστριες. Λυπάμαι. Αυτές που συναναστρεφομαι εγώ αγαπούν το αντρικό φύλο και ιδιαίτερα τους άντρες που είναι νορμαλ. Δεν αγαπούν και αποδέχονται σεξιστικές συμπεριφορές. Δεν ξέρω για αυτές που γνωρισες εσύ.
Μα αν μου έλεγε το παραμικρό εννοείται θα ζητούσα συγνώμη και δεν θα το ξαναεκανα. Αυτός γέλαγε και μου έλεγε, "φατο Λάσυ, φατο κορίτσι μου " και άμα έβαζα περισσότερη δύναμη με τράβαγε από τη φαβοριτα. Δεν μου είχε δείξει ότι ασκούσα βιαΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:16
Σωστός κι αυτός.![]()
Πρόβλημα θα υπήρχε αν έβαζε τα κλάματα και άρχιζε τα "αγάπη μου πρέπει να μιλήσουμε για τη σχέση μας" χωρίς να γελάει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι. Ότι και να ακούσεις είσαι σε φάση για όλα φταιν' οι γκόμενές οι πριν και οι επόμενες.Βλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:21Υπάρχει κάποιο βιβλίο ή άρθρο που ορίζει αυτά τα δύο και θα μπορούσες να μου προτείνεις; Όχι για τα διαχρονικά προβλήματα των γυναικών, ούτε για την αναγκαιότητα του φεμινισμού, αλλά που να ορίζει συγκεκριμένα τον φεμινισμό και την ισότητα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ωραίος!
Τι να πρωτοσχολιάσω...
"What about the 12% that are fucking nuts? That's a reasonable number, wouldn't you say?"
Γιατί να ζητήσεις συγγνώμη για κάτι που τον διασκέδαζε;Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:21Μα αν μου έλεγε το παραμικρό εννοείται θα ζητούσα συγνώμη και δεν θα το ξαναεκανα. Αυτός γέλαγε και μου έλεγε, "φατο Λάσυ, φατο κορίτσι μου " και άμα έβαζα περισσότερη δύναμη με τράβαγε από τη φαβοριτα. Δεν μου είχε δείξει ότι ασκούσα βιαΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:16
Σωστός κι αυτός.![]()
Πρόβλημα θα υπήρχε αν έβαζε τα κλάματα και άρχιζε τα "αγάπη μου πρέπει να μιλήσουμε για τη σχέση μας" χωρίς να γελάει.![]()
Πάλι καλά που δεν σου έδωσε και μπισκότο μετά την βίαια αντίδραση σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πόσο δύσκολο είναι να προτείνεις ένα βιβλίο ακόμα κι αν δεν το διαβάσω;Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:22 Όχι. Ότι και να ακούσεις είσαι σε φάση για όλα φταιν' οι γκόμενές οι πριν και οι επόμενες.
Καταλαβαίνω να βαριέσαι να απαντάς σε κόσμο που θεωρείς ότι έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, στο πχόρουμ είμαστε, όλοι το έχουμε περάσει. Ένα γαμημένο βιβλίο σου ζητάω. Άρθρο έστω. Υπόσχομαι να το διαβάσω (αν είναι λιγότερες από 800 σελίδες, όχι πολύ πυκνογραμμένο).
Μου έδινεΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:24Γιατί να ζητήσεις συγγνώμη για κάτι που τον διασκέδαζε;Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:21Μα αν μου έλεγε το παραμικρό εννοείται θα ζητούσα συγνώμη και δεν θα το ξαναεκανα. Αυτός γέλαγε και μου έλεγε, "φατο Λάσυ, φατο κορίτσι μου " και άμα έβαζα περισσότερη δύναμη με τράβαγε από τη φαβοριτα. Δεν μου είχε δείξει ότι ασκούσα βιαΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:16
Σωστός κι αυτός.![]()
Πρόβλημα θα υπήρχε αν έβαζε τα κλάματα και άρχιζε τα "αγάπη μου πρέπει να μιλήσουμε για τη σχέση μας" χωρίς να γελάει.![]()
Πάλι καλά που δεν σου έδωσε και μπισκότο μετά την βίαια αντίδραση σου.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε, όταν σου λέω "σωστός" κάτι ξέρω.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:25Μου έδινεΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:24Γιατί να ζητήσεις συγγνώμη για κάτι που τον διασκέδαζε;Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:21
Μα αν μου έλεγε το παραμικρό εννοείται θα ζητούσα συγνώμη και δεν θα το ξαναεκανα. Αυτός γέλαγε και μου έλεγε, "φατο Λάσυ, φατο κορίτσι μου " και άμα έβαζα περισσότερη δύναμη με τράβαγε από τη φαβοριτα. Δεν μου είχε δείξει ότι ασκούσα βια![]()
Πάλι καλά που δεν σου έδωσε και μπισκότο μετά την βίαια αντίδραση σου.![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ξέρω κανέναΒλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:25Πόσο δύσκολο είναι να προτείνεις ένα βιβλίο ακόμα κι αν δεν το διαβάσω;Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:22 Όχι. Ότι και να ακούσεις είσαι σε φάση για όλα φταιν' οι γκόμενές οι πριν και οι επόμενες.
Καταλαβαίνω να βαριέσαι να απαντάς σε κόσμο που θεωρείς ότι έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, στο πχόρουμ είμαστε, όλοι το έχουμε περάσει. Ένα γαμημένο βιβλίο σου ζητάω. Άρθρο έστω. Υπόσχομαι να το διαβάσω (αν είναι λιγότερες από 800 σελίδες, όχι πολύ πυκνογραμμένο).
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν υπάρχει κάποιο μανιφέστο που να διάβασες και να συμφώνησες μαζί του; Ε, τότε πώς ξέρεις ότι είσαι φεμινίστρια;
Είπα εγώ ότι είμαι φεμινιστρια;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα έπαιρνα όρκο ότι το έχεις γράψει.
Δεν είσαι; Γράψε λάθος τότε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Naida πρέπει να γυρισουμε ταινία. Κάτι σαν το 8 miles high.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢