!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Live: Πρόταση μομφής
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Live: Πρόταση μομφής
Από όλη την Μπαρμπαρουσιάδα θα βγουν πολλοί κερδισμένοι.
Μόνο οι κότες θα βγουν χαμένες από αυτή την υπόθεση\εξαιτίας της ταύτισής τους με τους Χρυσαυγίτες.
Μόνο οι κότες θα βγουν χαμένες από αυτή την υπόθεση\εξαιτίας της ταύτισής τους με τους Χρυσαυγίτες.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Επειδή δεν καταλαβαίνω αν κάνεις πλάκα ή μιλάς σοβαρά εχω δυο απορίες:Spiros252 έγραψε: 17 Ιουν 2018, 12:33 Μια απορία:
Αν κάποιοι Έλληνες της Μακεδονίας (της δικιάς μας) προσφύγουν στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων για να λάβουν κι αυτοί την διεθνώς πλέον αναγνωρισμένη (σκέτη) μακεδονική ιθαγένεια θα δικαιωθούν ;
Ή θα πει το δικαστήριο ότι η απόδοση αυτής είναι προνόμιο μόνο της κυβέρνησης του κράτους των Σκοπίων;![]()
Εννοείς ότι
α. θα πάνε οι σλαβομακεδόνες που έχουν απομείνει στην Ελλάδα και θα ζητήσουν να τους αναγνωριστεί Μακεδονική ιθαγένεια;
(η συμφωνία λύνει δια παντός τα αλυτρωτικά ζητήματα, άρα δεν αναγνωρίζεται ζήτημα μειονότητας)
β. θα πάνε Έλληνες κάτοικοι της Β. Ελλάδας και θα ζητήσουν να τους αποδοθεί Μακεδονική ιθαγένεια;
(αυτό είναι αποσχιστικό αίτημα)
Επειδή υποψιάζομαι ότι έχεις κάτι άλλο στο νου σου δεν το γράφω εγώ, αλλά περιμένω να το πεις εσύ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Ποιες χυδαίες επιθέσεις του Μαρινάκη στον Καμμένο ρε φίλε;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Ιουν 2018, 10:43Ο συγκεκριμένος είναι απλά άνθρωπος του Μαρινάκη. Περισυ τετοιο καιρό είχαμε ένα μαραθώνιο δημόσιο διάλογο στα social,για μέρες με δική του πρωτοβουλία, παρενέβει σε κάτι που έγραψα. Έληξε απότομα όταν τον ρώτησα να μου πει την γνώμη του για τις χυδαίες επιθέσεις του συγκροτήματος Μαρινάκη κατά του Πάνου Καμμένου,τουμπεκεισιον.ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 17 Ιουν 2018, 01:19 Άξιος!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Φρονώ πως τελικά θα πάει όχι προς ΝΔ,αλλά προς Καρατζαφερη την παλιά πόρνη της καταρραμένης οικογένειας. Εταίροι για τον Κούλη δεν βρίσκονται, Ποτάμι και Φώφη, είναι ανύπαρκτοι, ο τρελοΛεβέντης είναι σκληρό καρύδι μπορεί να ζητήσει την Μακεδονία και του παιδί του Τζεησον πίσω+ διαφάνεια για παλιές και μελλοντικές βρομιές. Οπότε ο Περιστερης επιστρεφει.
Σε ενδιαφέρει ακόμη ο Πάνος;
Ο τύπος έφτασε στο σημείο να αφήσει να πέσουν υπογραφές για συμφωνία με τα σκόπια (αυτό ήταν το τελευταίο και κυριότερο σημείο των προεκλογικών του υποσχέσεων στο οποίο θα μπορούσε να φανεί για μια φορά αξιόπιστος - έλεγε ότι χάρη σε αυτόν η επόμενη κυβέρνηση της αριστεράς δε θα κλείσει συμφωνία με τα σκόπια) και αυτή τη στιγμή -στο παρα πέντε πλέον- στηρίζει την κυβέρνηση τσίπρα και διαγράφει τον μητσάρα που φάνηκε συνεπής!!
Εάν αυτό δεν είναι χυδαιότητα...
Ο αξιέπαινος Δημήτρης Καμμένος κι εγώ πιστεύω ότι θα ακολουθήσει τον δρόμο του μίχου και θα πάει στον καρατζαφέρη, γιατί φαίνεται ότι εάν ενώσουν τις δυνάμεις τους καρατζαφέρης - βελόπουλος μπαίνουν βουλή και αντικαθιστούν πάνο.
- Υπερκουλτουριάρης
Δεν ψηφισα,ούτε θα ψηφίσω ΠτΘ,αλλά ο Εσκομπάρ και το δεσιμο του με τον πολιτικο βραχίονα της εγκληματικής οργάνωσης(βλ. κλεπτοκρατική παράταξη) με ανατριχιάζει. Ο Πάνος είναι ο μόνος που άγγιξε το ναρκόπλοιο και δεχθηκε τόνους λάσπης,μεχρι και μαφιοζους, να παρακολουθουν πότε πάει για κατούρημα. Έχω την εντύπωση πως ο αποχωρήσας είναι ένας από τους εκατοντάδες χοντροπροσκυνημενους μπουρδελοθαμώνες(τα γράφω στην γλώσσα Σορεντινο,για προφανείς λόγους), μακάρι να είναι αγνός πατριώτης.ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 17 Ιουν 2018, 15:15
Ποιες χυδαίες επιθέσεις του Μαρινάκη στον Καμμένο ρε φίλε;
Για την όμορφη Μανταλένα Παπαδοπούλου,ας πουμε που παραιτήθηκε χθες, δεν έχω να πω τίποτα.
χρειάζεται ο Πάνος ο Καμμένος τόνους λάσπης;Λάσπη από μόνος του είναι .Ακόμα πρέφα δεν πήρες ότι είνα καθικι \ Αν του τα χωνε ο Μαρινάκης αποδεικνύεται ότι καλός το έκανε. Αντε γιατί και εσύ ΥΠερκουλ πολυ ναι μεν αλλά είσαιΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Ιουν 2018, 16:02Δεν ψηφισα,ούτε θα ψηφίσω ΠτΘ,αλλά ο Εσκομπάρ και το δεσιμο του με τον πολιτικο βραχίονα της εγκληματικής οργάνωσης(βλ. κλεπτοκρατική παράταξη) με ανατριχιάζει. Ο Πάνος είναι ο μόνος που άγγιξε το ναρκόπλοιο και δεχθηκε τόνους λάσπης,μεχρι και μαφιοζους, να παρακολουθουν πότε πάει για κατούρημα. Έχω την εντύπωση πως ο αποχωρήσας είναι ένας από τους εκατοντάδες χοντροπροσκυνημενους μπουρδελοθαμώνες(τα γράφω στην γλώσσα Σορεντινο,για προφανείς λόγους), μακάρι να είναι αγνός πατριώτης.ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 17 Ιουν 2018, 15:15
Ποιες χυδαίες επιθέσεις του Μαρινάκη στον Καμμένο ρε φίλε;
Για την όμορφη Μανταλένα Παπαδοπούλου,ας πουμε που παραιτήθηκε χθες, δεν έχω να πω τίποτα.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Υπερκουλτουριάρης
Είμαι ευφυής άνθρωπος,άρα ο εγκεφαλος μου δεν λειτουργει με λογικές άσπρο ή μαύρο, όλα στην ζωή σχετικά είναι και υπερηρωες υπάρχουν μόνο στα κομικς. Προφανώς εδώ δεν είμαι για να κάνω προπαγάνδα υπερ ενός κομματος,πάντα την γνωμη μου αντικειμενικά την λέω, για αυτό νομίζω και με διαβάζετε οι περισσότεροι από εσας. Καθαρά το γράφω, πως οι ροζ ψυχάκιδες του ΣΥΡΙΖΑ είναι κακή εξέλιξη για την χώρα, αλλά δεν είναι ο πάτος, εφόσον απέναντι τους έχουν μια συμμορία, το σκανδαλομπουκωμένο πολιτικό σκέλος του Νοορ 1.hades έγραψε: 17 Ιουν 2018, 16:34
χρειάζεται ο Πάνος ο Καμμένος τόνους λάσπης;Λάσπη από μόνος του είναι .Ακόμα πρέφα δεν πήρες ότι είνα καθικι \ Αν του τα χωνε ο Μαρινάκης αποδεικνύεται ότι καλός το έκανε. Αντε γιατί και εσύ ΥΠερκουλ πολυ ναι μεν αλλά είσαι
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο άλλος έχει 40 σύγχρονα τάνκερ και 20 τεράστια πλοία κοντέινερ μεταφοράς σε όλο τον κόσμο => https://www.capitalship.gr/our-fleet
αλλά δεν τον φτάνουν τα έσοδα από όλα αυτά και θέλησε να εισπράξει τα ναύλα από ενα φορτίο ναρκωτικών με ένα σαπιοκάραβο... επειδή είχε ρίξει πόρτα και κάτι ψιλές πριν από χρόνια στον άλλον στο Αϊλαντ σε ένα πάρτυ. Τεσπα, η δικαιοσύνη θα δείξει, αλλά η ιστορία μοιάζει σαν να μην φτάνουν σε έναν μέσο εργαζόμενο των 2000 ευρώ τα λεφτά του και να ληστεύει τα χαρτζιλίκια απο τα πιτσιρίκια στο διπλανό νηπιαγωγείο.
αλλά δεν τον φτάνουν τα έσοδα από όλα αυτά και θέλησε να εισπράξει τα ναύλα από ενα φορτίο ναρκωτικών με ένα σαπιοκάραβο... επειδή είχε ρίξει πόρτα και κάτι ψιλές πριν από χρόνια στον άλλον στο Αϊλαντ σε ένα πάρτυ. Τεσπα, η δικαιοσύνη θα δείξει, αλλά η ιστορία μοιάζει σαν να μην φτάνουν σε έναν μέσο εργαζόμενο των 2000 ευρώ τα λεφτά του και να ληστεύει τα χαρτζιλίκια απο τα πιτσιρίκια στο διπλανό νηπιαγωγείο.
- Ελβετός Τραπεζίτης
ΠαναθηναΙκός είμαι, φιλελεύθερος είμαι, αισχρό υποκείμενο ειναι ο καμμένος,
αλλά στην υπόθεση αυτη ο εντελώς κάηκε για πάντα απο την στιγμή που καταγράφηκε να συνδιαλάσσεται με τον βαρυποινήτη ωστε ο βαρυποινήτης να καταθέσει ψευδώς κατα του Μαρινάκη.
αλλά στην υπόθεση αυτη ο εντελώς κάηκε για πάντα απο την στιγμή που καταγράφηκε να συνδιαλάσσεται με τον βαρυποινήτη ωστε ο βαρυποινήτης να καταθέσει ψευδώς κατα του Μαρινάκη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 17 Ιουν 2018, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Μαυροβασίλης
γιαυτό και γιατί είσαι γαμωτατομάς αλλά στο συγκεκριμένο θέμα είσαι λάθος και το μη χείρων πάει ανάποδα (δες και τα σημερινά γκιοζιλίκια του κοντού στη welt)Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Ιουν 2018, 16:42 Προφανώς εδώ δεν είμαι για να κάνω προπαγάνδα υπερ ενός κομματος,πάντα την γνωμη μου αντικειμενικά την λέω, για αυτό νομίζω και με διαβάζετε οι περισσότεροι από εσας. Καθαρά το γράφω, πως οι ροζ ψυχάκιδες του ΣΥΡΙΖΑ είναι κακή εξέλιξη για την χώρα, αλλά δεν είναι ο πάτος, εφόσον απέναντι τους έχουν μια συμμορία, το σκανδαλομπουκωμένο πολιτικό σκέλος του Νοορ 1.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Διαλύεται ο διαλυμένος;Spiros252 έγραψε: 17 Ιουν 2018, 13:26 Αποχώρησε η Μανταλένα Παπαδοπούλου από τους ΑΝΕΛ
Διαλύονται ...
http://www.kathimerini.gr/970014/articl ... -toys-anel
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Ήταν μπετόν αρμέ μέχρι χτες!
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Μπετόν, στόκοι, τούβλα δε θα μαλώσουμε τωρα, ας πουμε δομικα υλικά γενικώς κι ας υπογραφεί η συμφωνία
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Ελβετός Τραπεζίτης
Mεχρι τις εκλογές θα έχει εξαϋλωθεί.
- Ελβετός Τραπεζίτης

Αυτό έγινε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση