YeapCustom_F έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:16
Ίσως σε βλέπει σαν δεύτερη μαμά γι'αυτό κ να ντρέπεται να πει τα ερωτικά του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ειμαι νεος αγαπητε αλλα με πειρα πολλων εγγεγραμενων
Τωρα αν ημουν παλια και δεν το ξερω, ολα παιζουν
Αγάπης δε ουδέν μείζον ούτε ίσον εστί.
Βεβαίως και υπάρχουν εξαιρέσεις σε κάθε κανόνα, ειδικά αν ο κανόνας αφορά κάτι τόσο περίπλοκο όσο οι ανθρώπινες σχέσεις.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:12
Διαφωνώ κάθετα. Εξάλλου 1+1 δεν κάνει πάντα δυο,πχ στο δυαδικό. Οπότε και άντρας + γυναίκα μπορεί να είναι και φίλοι κολλητοί σε κάποιο άλλο μυαλό. Εσύ το έχεις δεδομένο. Εγώ επειδή το βίωσα δεν το έχω δεδομένο. Δεν τον εξιδανικεύω. Είναι ένα πολύ γαμάτο παιδί και αξιόλογο.
Σε κάθε περίπτωση όμως όταν κάποιος μιλήσει με δέκα γυναίκες για τον "κολλητό" τους, οι 9 από αυτές, αν όχι παραπάνω, θα σου πουν πως ανήκουν στην εξαίρεση, όπως άλλωστε κανεις και εσύ.
Αυτό δεν ειναι σχήμα οξύμωρο, είναι απλά μια εκλογίκευση της "φιλίας" σας με το άλλο άτομο. Και κάθε τέτοια εκλογίκευση είναι τα μικρό ή μεγαλύτερο ψέμμα που λέμε στον εαυτό μας, απλά επειδή δεν θέλουμε ή δεν είναι βολικο να αντιμετωπισουμε την πραγματικότητα όπως είναι.
Κάτι ανθρώπινο βέβαια, σε τελική ανάλυση.
Nάιδα, τα ερωτικά τους οι φίλοι τα συζητάνε με εμάς, δεν τα μαθαίνουμε από τους άλλους.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:06 Δεν ξέρω γιατί δεν τον απορρίπτουν. Δεν μου έχει πει ποτέ έφαγα χ. Αλλά ούτε μου έλεγε εριξα εκεινη, την άλλη. Ξέρω όμως από τον άλλο φίλο μας ότι του την πέφτανε και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να την πέσει σε κάποια και να μην κάνει κάτι. Αλλά γενικά δεν την έπεφτε.
Στην τελική, εκεί είναι και το κρας τεστ των σχέσεων. Όποιος/α νοιώθει ανταγωνιστικά προς τον άντρα/γυναίκα του φίλου του, δεν είναι φίλος/η.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στο πρώτο part, μπορεί να παίζει σέηφ όπως λες δεν το ξερω. Αλλά πάντα ειχε πολυ ωραίες γκόμενες. Απο μικρό.Namrail έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:14Δεν τον απορρίπτουν γιατί παίζει σέιφ και δεν εκτίθεται σε καταστάσεις με ρίσκο απορριψης. Παίζει μόνο σε "κλειδωμένες" περιπτώσεις και μονο όταν η άλλη εκπέμπει ολοφάνερα θετικά vibes προς εκείνον.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:06 Δεν ξέρω γιατί δεν τον απορρίπτουν. Δεν μου έχει πει ποτέ έφαγα χ. Αλλά ούτε μου έλεγε εριξα εκεινη, την άλλη. Ξέρω όμως από τον άλλο φίλο μας ότι του την πέφτανε και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να την πέσει σε κάποια και να μην κάνει κάτι. Αλλά γενικά δεν την έπεφτε
Αυτή είναι μια μαστιγα της εποχής. Διότι όταν παίζεις σέιφ τότε αντικειμενικά χαμηλώνεις τις απαιτήσεις σου, αφού αποκλείεις από το ρεπερτόριο όλες εκείνες τις γυναίκες που η κατάκτηση τους μπορεί να εμπεριέχει το ρίσκο να απορριφθείς.
Σύνηθες.
Είμαι στα 32 και αν κάποιος φαίνεται ηλιακά μικρότερος από τους δυο μας, αυτή είσαι εσύ.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:06 45 δεν είμαι, 36 είμαι αλλά νομίζω είσαι μικρούλης.
27;30; καπου εκεί αν θυμαμαι καλά.
Έχεις μια αφέλεια που δεν ταιριάζει με την ηλικία σου. Από το 2014 όταν ήσουν από τις μανιώδεις συριζολαγνες, τότε που πίστευες στην ελπίδα που θα έρθει και θα σκίσει τα μνημόνια μέχρι και σήμερα, που μας λες για τον "φίλο" σου που κοιμαστε στο ίδιο κρεβάτι και μοιράζεστε τα αισθήματα της αγνής ανόθευτης φιλίας.
Να φανταστώ πως έχεις βγάλει και κάποια θεωρητική σχολή, ή γίνομαι αδιάκριτος;
Στο δευτερο παρτ. Σε ευχαριστωωωωω , μουρη μικρότερη με κάνουν, μπουμπουκάκι είμαι
Δεν ήμουν συριζολάγνα ,αμαν πχια. Να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό ήθελα.
Δεν έχω βγάλει καμία σχολή, έχω πάρει το ecdl όμως
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όποιος/α νοιώθει ανταγωνιστικά προς τον άντρα/γυναίκα του φίλου του, δεν είναι φίλος/ηΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:23Nάιδα, τα ερωτικά τους οι φίλοι τα συζητάνε με εμάς, δεν τα μαθαίνουμε από τους άλλους.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:06 Δεν ξέρω γιατί δεν τον απορρίπτουν. Δεν μου έχει πει ποτέ έφαγα χ. Αλλά ούτε μου έλεγε εριξα εκεινη, την άλλη. Ξέρω όμως από τον άλλο φίλο μας ότι του την πέφτανε και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να την πέσει σε κάποια και να μην κάνει κάτι. Αλλά γενικά δεν την έπεφτε.![]()
Στην τελική, εκεί είναι και το κρας τεστ των σχέσεων. Όποιος/α νοιώθει ανταγωνιστικά προς τον άντρα/γυναίκα του φίλου του, δεν είναι φίλος/η.
ΣΩΣΤΟ
Ε πιθανόν να νιωθει άβολα. Όποτε τον ρώταγα εχεις κάτι ρε; μου έλεγε κατι παίζει. Του έλεγα αντε φερ'τη να τη γνωρίσω να εγκρίνω (στην πλάκα)/μου έλεγε εσένα θα σου φέρω την καλή ,τη νύφη. Απο μένα δεν υπήρχε κάτι ανταγωνιστικό ,ίσα ίσα οπότε ερχόταν να με πάρει του έλεγα να αφήσουμε και την τάδε πιο πάνω που ήταν ωραίο κορίτσι στην ηλικία του και της άρεσε. Μπας και κάνουν κάτι. Και μου έλεγε τον ταξιτζή θα κάνω;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:23Nάιδα, τα ερωτικά τους οι φίλοι τα συζητάνε με εμάς, δεν τα μαθαίνουμε από τους άλλους.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:06 Δεν ξέρω γιατί δεν τον απορρίπτουν. Δεν μου έχει πει ποτέ έφαγα χ. Αλλά ούτε μου έλεγε εριξα εκεινη, την άλλη. Ξέρω όμως από τον άλλο φίλο μας ότι του την πέφτανε και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να την πέσει σε κάποια και να μην κάνει κάτι. Αλλά γενικά δεν την έπεφτε.![]()
Αυτός με έλεγε γεροντόφιλη επειδή ο πρωην ηταν 44 για να με πειράζει και καλά
Αλλά αυτά τα βαθιά που είχε μέσα του μόνο με μένα μπόρεσε να τα μοιραστεί. Σε άλλον δεν του έβγαινε όσο και αν τον πλησίαζαν οι άντρες κολλητοί. Εγώ από την άλλη σιγά σιγά τον κατάφερα να μου ανοιχτεί και να φτάσουμε στην πηγή. Μετά βέβαια κλείστηκε πολύ στον εαυτό του, δεν μου μίλαγε σχεδον καθόλου, αλλά του πέρασε. Και αυτά που του είπα έπιασαν τοπο. Γιατι είχε πολύ θυμό μέσα του.Και ακόμα έχει δηλαδή αλλά λιγότερο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το δύσκολο δεν είναι να βρεις ωραία γκόμενα, αν εκπληρώνεις κάποια μίνιμουμ στανταρντς εσύ ο ιδιος ,το δύσκολο είναι να βρεις μια ενδιαφέρουσα γυναίκα.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:28
Στο πρώτο part, μπορεί να παίζει σέηφ όπως λες δεν το ξερω. Αλλά πάντα ειχε πολυ ωραίες γκόμενες. Απο μικρό.
Και για να το κάνεις αυτό πρέπει να βάζεις κριτήρια. Όσο περισσότερα τα κριτήρια, τόσο πιο δύσκολο και απαιτητικό γίνεται το παιχνιδι. Τόσο πιο μεγάλο είναι το ρίσκο της απορριψης, αφού όσο πιο ενδιαφέρον και συναισθηματικά ευφυές είναι το άτομο απέναντι, τόσο πιο δύσκολα κριτήρια θα θετει, εκείνο τώρα προς εσένα.
Υπάρχει καλή πιθανότητα να βρεθείς ελλιποβαρης και να αποκλειστείς. Και αυτό πολλές φορές είναι ΕΥΛΟΓΙΑ.
Ακριβώς, η απόρριψη είναι ευλογία. Γιατί σου επισημαίνει τα λάθη σου ώστε να τα διορθώσεις. Γιατί σου μαθαίνει να χειρίζεσαι άβολες καταστάσεις και να αναβαθμιζεις τα κοινωνικά σου skills και δεξιότητες.
Για αυτό η μη απόρριψη δεν είναι τίτλος τιμής, όπως ίσως φαντάζονται πολλοί. Είναι αδυναμία, φόβος στην εκθεση, στασιμοτητα, είναι σημάδι αντικοινωνικής συμπεριφοράς, αναχωρητισμου.
Εκτός βέβαια από την περίπτωση που η μη απόρριψη απορρέει από κάποιο πανίσχυρο φυσικό ή και κοινωνικό στάτους.
Αλλά τύποι too big to fail είναι ελάχιστοι, αποτελούν εξαιρέσεις.
Μαλλον σε ηθελε πολυ ο φιλος σου, οι περισσοτεροι ανδρες ερωτευονται τις φιλες τους. Σπανια συμβαινει το αντιθετοNaida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:45Ε πιθανόν να νιωθει άβολα. Όποτε τον ρώταγα εχεις κάτι ρε; μου έλεγε κατι παίζει. Του έλεγα αντε φερ'τη να τη γνωρίσω να εγκρίνω (στην πλάκα)/μου έλεγε εσένα θα σου φέρω την καλή ,τη νύφη. Απο μένα δεν υπήρχε κάτι ανταγωνιστικό ,ίσα ίσα οπότε ερχόταν να με πάρει του έλεγα να αφήσουμε και την τάδε πιο πάνω που ήταν ωραίο κορίτσι στην ηλικία του και της άρεσε. Μπας και κάνουν κάτι. Και μου έλεγε τον ταξιτζή θα κάνω;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:23Nάιδα, τα ερωτικά τους οι φίλοι τα συζητάνε με εμάς, δεν τα μαθαίνουμε από τους άλλους.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:06 Δεν ξέρω γιατί δεν τον απορρίπτουν. Δεν μου έχει πει ποτέ έφαγα χ. Αλλά ούτε μου έλεγε εριξα εκεινη, την άλλη. Ξέρω όμως από τον άλλο φίλο μας ότι του την πέφτανε και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να την πέσει σε κάποια και να μην κάνει κάτι. Αλλά γενικά δεν την έπεφτε.![]()
Αυτός με έλεγε γεροντόφιλη επειδή ο πρωην ηταν 44 για να με πειράζει και καλά![]()
Αλλά αυτά τα βαθιά που είχε μέσα του μόνο με μένα μπόρεσε να τα μοιραστεί. Σε άλλον δεν του έβγαινε όσο και αν τον πλησίαζαν οι άντρες κολλητοί. Εγώ από την άλλη σιγά σιγά τον κατάφερα να μου ανοιχτεί και να φτάσουμε στην πηγή. Μετά βέβαια κλείστηκε πολύ στον εαυτό του, δεν μου μίλαγε σχεδον καθόλου, αλλά του πέρασε. Και αυτά που του είπα έπιασαν τοπο. Γιατι είχε πολύ θυμό μέσα του.Και ακόμα έχει δηλαδή αλλά λιγότερο.
Τι να σου πω δεν ξέρω αν πάει εκ του ασφαλούς και δεν τρώει Χ,αν τρώει Χ και δεν το ξέρω εγώ. Ξέρω ότι γενικά δεν την πέφτει εύκολα και αυτή που θα του αρέσει και θα της την πέσει θα την έχει κιόλας. Θες χαμηλώνει τα στάνταρτ του για να έχει επιτυχία να είναι εμφανίσιμες αλλά αδιάφορες κατά τ' άλλα(δύσκολο το βλέπω); Θες είναι τόσο Άλφα μεηλ και τις καταφέρνει όλες; Δεν το ξέρω.Namrail έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:47Το δύσκολο δεν είναι να βρεις ωραία γκόμενα, αν εκπληρώνεις κάποια μίνιμουμ στανταρντς εσύ ο ιδιος ,το δύσκολο είναι να βρεις μια ενδιαφέρουσα γυναίκα.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:28
Στο πρώτο part, μπορεί να παίζει σέηφ όπως λες δεν το ξερω. Αλλά πάντα ειχε πολυ ωραίες γκόμενες. Απο μικρό.
Και για να το κάνεις αυτό πρέπει να βάζεις κριτήρια. Όσο περισσότερα τα κριτήρια, τόσο πιο δύσκολο και απαιτητικό γίνεται το παιχνιδι. Τόσο πιο μεγάλο είναι το ρίσκο της απορριψης, αφού όσο πιο ενδιαφέρον και συναισθηματικά ευφυές είναι το άτομο απέναντι, τόσο πιο δύσκολα κριτήρια θα θετει, εκείνο τώρα προς εσένα.
Υπάρχει καλή πιθανότητα να βρεθείς ελλιποβαρης και να αποκλειστείς. Και αυτό πολλές φορές είναι ΕΥΛΟΓΙΑ.
Ακριβώς, η απόρριψη είναι ευλογία. Γιατί σου επισημαίνει τα λάθη σου ώστε να τα διορθώσεις. Γιατί σου μαθαίνει να χειρίζεσαι άβολες καταστάσεις και να αναβαθμιζεις τα κοινωνικά σου skills και δεξιότητες.
Για αυτό η μη απόρριψη δεν είναι τίτλος τιμής, όπως ίσως φαντάζονται πολλοί. Είναι αδυναμία, φόβος στην εκθεση, στασιμοτητα, είναι σημάδι αντικοινωνικής συμπεριφοράς, αναχωρητισμου.
Εκτός βέβαια από την περίπτωση που η μη απόρριψη απορρέει από κάποιο πανίσχυρο φυσικό ή και κοινωνικό στάτους.
Αλλά τύποι too big to fail είναι ελάχιστοι, αποτελούν εξαιρέσεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Με αγαπάει και τον αγαπάω πάρα πολύ. Έχουμε αγάπη μεταξύ μας. Φιλική όμως. Αγάπη φιλική. Ούτε έρωτες, ούτε ερωτικές επιθυμίες,ούτε κρυφοερωτικες επιθυμίες. Σκέτη αγάπη. Όπως έχω και με τις κολλητές μου.andy12gr έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:48
Μαλλον σε ηθελε πολυ ο φιλος σου, οι περισσοτεροι ανδρες ερωτευονται τις φιλες τους. Σπανια συμβαινει το αντιθετο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σου ευχομαι να ειναι ετσι, εσυ ξερεις καλυτερα (ισως)Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 11:00Με αγαπάει και τον αγαπάω πάρα πολύ. Έχουμε αγάπη μεταξύ μας. Φιλική όμως. Αγάπη φιλική. Ούτε έρωτες, ούτε ερωτικές επιθυμίες,ούτε κρυφοερωτικες επιθυμίες. Σκέτη αγάπη. Όπως έχω και με τις κολλητές μου.andy12gr έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:48
Μαλλον σε ηθελε πολυ ο φιλος σου, οι περισσοτεροι ανδρες ερωτευονται τις φιλες τους. Σπανια συμβαινει το αντιθετο
Λέω τα καλύτερα γι' αυτόν που ισχύουν, το πόσο τον εκτιμάω σαν άνθρωπο και λες τον ξεφτιλισα; Για ποιο λόγο ακριβώς τον έχω ξεφτιλισει;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έτσι ακριβώς είναιandy12gr έγραψε: 26 Δεκ 2019, 11:01Σου ευχομαι να ειναι ετσι, εσυ ξερεις καλυτερα (ισως)Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 11:00Με αγαπάει και τον αγαπάω πάρα πολύ. Έχουμε αγάπη μεταξύ μας. Φιλική όμως. Αγάπη φιλική. Ούτε έρωτες, ούτε ερωτικές επιθυμίες,ούτε κρυφοερωτικες επιθυμίες. Σκέτη αγάπη. Όπως έχω και με τις κολλητές μου.andy12gr έγραψε: 26 Δεκ 2019, 10:48
Μαλλον σε ηθελε πολυ ο φιλος σου, οι περισσοτεροι ανδρες ερωτευονται τις φιλες τους. Σπανια συμβαινει το αντιθετο![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...