Chilloutbuddy έγραψε: 05 Σεπ 2019, 17:15
πάντως ρε πστ μου να μην έχουμε ψηλούς ως χαμηλόκωλος μεσογειακός λαός το καταλαβαίνω, να μην έχουμε κοντούς άντε πες το καταλαβαίνω κι αυτό με λίγη φαντασία, αλλά να μην έχουμε ούτε προπονητή ρε γαμώτο; γιατί; όλος ο πλανήτης έχει καλύτερο προπονητή από μαςόλοι οι έλληνες ειναι καλύτεροι προπονητες από τον δικο μας
enaon έγραψε: 05 Σεπ 2019, 17:12
Έλα Νταζέ τώρα ειναι η ώρα, έχεις μία μέρα να μας λες τι θα κάνουμε στους Αμερικάνους.
Θα τους ξεκωλιασουμε φιλε.
Θα νομιζουν οτι περασε σμηνος απο ζουλου.
Θα μας βιάσουν άσχημα οι Αμερικανοί κι όπως θα είμαστε παραζαλισμένοι, θα περάσουν να μας ρίξουν έναν κι οι Τσέχοι.
Αν χάσουμε απο αμερικη και νικήσουν την ίδια μέρα οι βραζιλιανοι την τσεχια αρα αποκλειστηκαμε, δανείζεσαι από όποιον μπορείς για κλαρίνο των απογοητευμένων με τους τσεχους
Μόνο αν παίξουμε με εντελώς τρελό σύστημα έχουμε ελπίδες π.χ (το ξέρω μαλακία είναι) ζώνη 2-1-2 ,με δίδυμους πύργους Μπουρούση -Παπαγιάννη, Γιάννη στο 3 και Σλούκα - Καλάθη στο 1-2 .
Ειστε τελειως αμπασκετοι.Ο giannis πρεπει να παει στον ασσο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Γω φταίω ρε τύποι που κατέθεσα την άποψη μου . Θα τη στείλω πάντως και με mail στον ταβερνιάρη στον πάγκο μπας και ξεστραβωθεί.
Εσείς με την κακία θα μείνετε τύποι ,ε τύποι.
Καλό υλικό έχουμε.
Με εξαίρεση αμερικάνους, σερβους και ιθπανούθ , τους έχουμε όλους . ( πριν το ματς με τη Βρσζιλία τουλάχιστον, αυτό πίστευα).
Μπορούμε 4άδα