!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA Champions League 2019-20
Re: UEFA Champions League 2019-20
Παει το ρεκορ του γαυρου
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πες τα ρε φίλε όταν μου συγκρινουν τον Μαραντόνα με τον Μέσι Για μενα τον ξεπερνάνε πολλοι παίκτεςjason έγραψε: 14 Αύγ 2020, 23:04 Ο μαραντονα με 6 χρόνια ποδόσφαιρο να συγκρίνεται με τον άλλον που ναι 15 χρόνια ο πρώτος σκόρερ στην ευρωπη τι διαβάζουμε εδώ μέσα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- wooded glade
Φέτος όλη τη χρονιά έβλεπα Μπάρτσα και Ρεάλ στο live και πάθαινα παναγουλίαση.
Η Μπάγερν για τη Μπουντεσλίγκα δεν είχε αντίπαλο και το στοίχημα σ' αυτήν ήταν αδιάφορο - κατέβαζε και τις μηχανές σε πολλά ματς.
Αλλά όταν οι Γερμανοί κατεβούν με όρεξη για οχτάρα, πέφτει οχτάρα.
Η Μπάγερν για τη Μπουντεσλίγκα δεν είχε αντίπαλο και το στοίχημα σ' αυτήν ήταν αδιάφορο - κατέβαζε και τις μηχανές σε πολλά ματς.
Αλλά όταν οι Γερμανοί κατεβούν με όρεξη για οχτάρα, πέφτει οχτάρα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Έχει πέσει πιο παλιά
Αλλά η διαφορά τερμάτων είναι 7-6
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- wooded glade
Πελέ - Μέσσι - Κρόϊφ - Σάντρο Ματσόλα - Εουσέμπιο ... ... - νάϋλον κεφτές.
Ρε λέμε βλεπεις μπάλα εσύ
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Ο Μεσι παιζει στην Μπαρτσελονα που ειναι μια απο τις δυο ομαδες της Ισπανιας που εχουν παρει το 70-80% των πρωταθληματων.Ο Μαραντονα οδηγησε την Ναπολι σε πρωταθληματα που ηταν μια μικρομεσαια ομαδα της Ιταλλιας.jason έγραψε: 14 Αύγ 2020, 23:16Αν είχε Κανιγια ή Μπουρουσαγκα αντί για Ιγκουαιν θα χε πάρει και αυτός μουντιάλMiGiSukhoI έγραψε: 14 Αύγ 2020, 23:07 Ο Maradona πήρε Mundial μόνος.
Η άλλη η λουλού δεν μπόρεσε.
Ο Maradona έπαιζε στο Κορυφαίο Πρωτάθλημα του Κόσμου, με τους πιο σκληροτράχηλους αμυντικούς και τις πιο ακριβοπληρωμένες ομάδες, η λουλού όχι.
Επίσης και ο Μεσι έπαιζε 15 χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου με τις πιο ακριβοπληρωμένες ομάδες και παίζει να πήρε καμιά 20 τίτλους παραπάνω
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δλδ ο Ρονάλντο ο ορίτζιναλ το φαινόμενο ήταν χειροτερος από τον Μαραντόνα; Ο Κριστιάνο που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ σκοραρίσματος και.ειναι τόσο εποδραστικος και γίνεται άμεσα ηγέτης σε ομάδες τυπου Γιουνάιτεντ Ρεάλ και Γιούβε; Ο άρχοντας ζιζου Ο Πίρλο που όπου πήγαινε απευθείας σηκώνονταν σκουντετο; Άντε τώρα με το ντεμεκ επαναστάτη
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- wooded glade
Η Σίτυ 1.22 μόνο. Πολύ κακή απόδοση, δεν προσφέρεται ούτε για χάντικαπ. Τα Γαλλάκια δεν θα πέσουν εύκολα.
Στον πρώτο ημιτελικό η Παρί μόνο 1.72 εναντίον της σκληροτράχηλης Leipzig. Οι ανατολικογερμανοί είναι τσεκούρια, δεν είναι Αταλάντα.
Έπεται Μπάγερν - Σίτυ, το οποίο είναι βέβαια ξερό Μπάγερν. Μάλλον θα παίξω hcp σ' αυτό, αλλά δεν έχει βγει ακόμα στο bet.
Στον πρώτο ημιτελικό η Παρί μόνο 1.72 εναντίον της σκληροτράχηλης Leipzig. Οι ανατολικογερμανοί είναι τσεκούρια, δεν είναι Αταλάντα.
Έπεται Μπάγερν - Σίτυ, το οποίο είναι βέβαια ξερό Μπάγερν. Μάλλον θα παίξω hcp σ' αυτό, αλλά δεν έχει βγει ακόμα στο bet.
Μην συγκρινεις παικτες που παιζουν σε διαφορετικες θεσεις.Το ερωτημα ειναι ποιος ειναι καλλυτερος παικτης αυτος που οδηγει μια άτιτλη μικρομεσαια ομαδα σε τιτλο η αυτος που οδηγει μια μεγαλη ομαδα 20-30 τιτλων σε τιτλο?hades έγραψε: 15 Αύγ 2020, 00:05 Δλδ ο Ρονάλντο ο ορίτζιναλ το φαινόμενο ήταν χειροτερος από τον Μαραντόνα; Ο Κριστιάνο που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ σκοραρίσματος και.ειναι τόσο εποδραστικος και γίνεται άμεσα ηγέτης σε ομάδες τυπου Γιουνάιτεντ Ρεάλ και Γιούβε; Ο άρχοντας ζιζου Ο Πίρλο που όπου πήγαινε απευθείας σηκώνονταν σκουντετο; Άντε τώρα με το ντεμεκ επαναστάτη
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Προβλεπω οτι φετος την κατακτηση του ΤΛ θα γιορταστει κατω απο εναν πυργο. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- wooded glade
Νάτος:zteo έγραψε: 15 Αύγ 2020, 00:11 Προβλεπω οτι φετος την κατακτηση του ΤΛ θα γιορταστει κατω απο εναν πυργο.![]()
wooded glade έγραψε: 15 Αύγ 2020, 00:16Νάτος:zteo έγραψε: 15 Αύγ 2020, 00:11 Προβλεπω οτι φετος την κατακτηση του ΤΛ θα γιορταστει κατω απο εναν πυργο.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ο μαραντονα πηρε μουντιαλ ποτε παιχτης δεν ηταν τοσο επιδραστικος οσο αυτος σε εθνικη και στην κατακτηση τιτλου,πηρε πρωταθλημα στο καμπιονατο(τοτε κορυφαιο στον κοσμο) με ναπολι,μια κλαση δηλαδη κατω απο τις παραδοασιακες κατεστημενες ομαδες.hades έγραψε: 15 Αύγ 2020, 00:05 Δλδ ο Ρονάλντο ο ορίτζιναλ το φαινόμενο ήταν χειροτερος από τον Μαραντόνα; Ο Κριστιάνο που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ σκοραρίσματος και.ειναι τόσο εποδραστικος και γίνεται άμεσα ηγέτης σε ομάδες τυπου Γιουνάιτεντ Ρεάλ και Γιούβε; Ο άρχοντας ζιζου Ο Πίρλο που όπου πήγαινε απευθείας σηκώνονταν σκουντετο; Άντε τώρα με το ντεμεκ επαναστάτη
δεν εχουν τετοια κατορθωματα οι αλλοι δυο
για την ακριβεια εδω που τα λεμε ο ενας,ο ροναλντο ασφαλως δεν μπορει να σταθει διπλα στον μαραντονα,ο οποιος μεσι λοιπον συνολικα σε απολυτες τιμες ειναι μαλλον καλυτερος παιχτης του μαραντονα.,αλλα...
επισης μην ξεχναμε τον ροναλντινιο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 15 Αύγ 2020, 00:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2503 Απαντήσεις
- 48959 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-
- 146 Απαντήσεις