!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ασέβαστος έγραψε: 30 Ιουν 2018, 10:18
Namrail έγραψε: 30 Ιουν 2018, 09:26
Athina__P έγραψε: 30 Ιουν 2018, 08:10

Ναι, γιατί από όλα αυτά που έγιναν, το συμπέρασμα είναι ότι αυτός που θέλει να διώξει χρήστες είναι ο Γιαννόπουλος :bravo: :goodpost: :smt038 :fp:
Ο Γιαννόπουλας έχει ανοίξει μακροσκελή αυτοαναφορικά με το πχώρουμ νήματα όπου πέρα από τη μιζέρια αναλώνεται εξίσου σε κριτική περσόνων, με τον επίμονο και αναιδή τρόπο του.

Είχα προειδοποιήσει τον σπύρο ότι θα έπρεπε να βάλει περιορισμό (έστω χωρικό) σε αυτά τα νήματα αλλά δεν άκουσε. Γεμίζαν σελίδες επί σελίδες με κριτικές του ένα στον άλλο, λες και έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα της οικουμένης, λες και έχουμε συζητήσει ότι υπάρχει για να συζητηθεί, ώστε το μόνο που μένει είναι να συζητάμε 100 σελίδες σε νήματα όπως αυτά που άνοιγε ο γιαννόπουλας ή άλλοι, που θίχτηκαν από το συντονισμό.

Ποιος συντονιστής θα κάθεται να βλέπει κριτική 100 σελίδων και να απαντάει συνέχεια; Είχα προειδοποιήσει νωρίς ότι τέτοια νήματα με τέτοιο μάκρος θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Ο συντονισμός πρέπει να υπόκειται σε κριτική, όμως δεν γίνεται να μπορεί ο καθένας (και ειδικά οι γιαννόπουλοι) να ανοίγει και να συντηρεί με επίμονο θράσος μακροσκελή νήματα γεμάτα κατηγορίες και υπονοούμενα προς πάσα κατεύθυνση.
ο γγ ανοιγε τα νηματα, οι χρηστες τα καναμε 100 σελιδες. μονος του δεν θα μπορουσε να το καταφερει.
Διαφωνώ εν μέρει, εμείς πήραμε τα ροπαλάκια μας κι αρχίσαμε να κοπανάμε την πινιάτα μας, λίγες για να μην πω καμία πινιάτα έχουν αυτή την μαγική ικανότητα να βγάζουν ασταμάτητα δώρα λόγω μηδενικής αξιοπρέπειας, γι' αυτό αγαπάμε όλοι τονγιάνννημας κατά βάθος και φυσικά ο γιάνννης εμάς, αλληλοανατροφοδότηση τρέλας και παράνοιας.
:wink
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Uppercut έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:13 Εγώ βέβαια δεν καταλαβάινω ούτω τον ένα/μία. Πολύ στα σοβαρά δεν παίρνουν κάποιοι μερικές άλλες περσόνες;
Έλα λίγο στην θέση της Ιφιδας. Έχει την καθημερινότητα της, και μπαίνει στο φόρουμ να ξεσκάσει. Να γελάσει. Και βλέπει μιζέρια, κομπλεξισμο και μισογυνισμό. Ε άντε γεια λέει.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Εγώ κάπου είχα γράψει : θέλει η Π@@τανα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει και μάλλον με επιβεβαιώνει ο συσέξιός μας

Εκεί που υπάρχει λόγος να επέμβει η τσατσά και να κάνει μανούρα ας πούμε όμως, δεν επεμβαίνει, γιατι ξέρω γω δεν έχει πελατάκια, δεν κάνει γούστο τα πελατάκια κτλ (η τσατσά δεν είναι αναγκαστική αναφορά στον συντονισμό είναι συνολικη τοποθέτηση όλων των συμμετεχόντων στο φορουμ)

Και για να απαντήσω ολοκληρωμένα στις δικές μου τοποθετήσεις με τον πσι κτλ:
εχω στειλει ενα μηνυμα στον Σπυρο, αναγκαστικα πμ μιας και το επιμαχο νημα ειχε κλειδωθει, και του εξηγω συνοπτικα τα καθεκαστα (οχι γιατι "ζητιανεψα" καμια προστασία εκ μέρους του αλλα επειδή έβλεπα ολον τον κακό χαμό και την καίλα για το "φόρουμ μας" που μας το χαλά ο κακός ο ΓΓ.
Ελαβα την απαντηση με λιγα λογια αυτη: τα λαμβάνουμε όλα υπόψιν, μην στεναχωριέσαι, εσύ κανε αναφορες
(ως γνωστον,εγώ αναφορες ΔΕΝ κάνω, επι προσωπικου δηλαδη, αν και εχω δεχτει χοντρα βρισιδια και σε νηματα και σε πμ, το αντιμετωπιζω οπως καταλαβαινω εγω, σε θεματα ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ και για λογους ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ αλλά και αγανάκτησης γιατι κουβέντες μπαχαλεύονται και για λογους επιλεκτικής προστασίας σε συγκεκριμένους, πρεπει να εχω κανει τελικα 2-3 αναφορές, δεν θυμάμαι, ας ενημερώσει καποιος αρμοδιος)

Μπαινει ο Πσι εδώ και κανει λογο για αναφορες (συμπεριλαμβανομενης της ενοτητας "θρησκειολογία") κλαψιάρικες, και για μπουκάλια με δάκρυα και διαφορα αλλα αστεια πραγματάκια.

Ερώτηση: εγώ να ακούσω τον Σπυρο ή τον Υπερσυντονιστή?
Και τελικά, τί συμβαίνει? Εγώ (ο κάθε εγώ στην τελική) "φωνάζω τον μπαμπούλα να κάνει ντα", υπάρχει μπαμπούλας που κάνει ντα, υπάρχει επιλεκτικός μπαμπούλας που κάνει ντα, υπάρχει δόλος εκ μέρους μου και διαμαρτύρομαι (ως άλλος Γιαννόπουλας) για να κάνω το φόρουμ μπαχαλο, υπάρχει δόλος εκ μέρους μου γιατι αρνούμαι κάποια διαφορετική άποπση? Τί από όλα αυτά συμβαίνει?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

enterprise-psi έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:25
Uppercut έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:13 Εγώ βέβαια δεν καταλαβάινω ούτω τον ένα/μία. Πολύ στα σοβαρά δεν παίρνουν κάποιοι μερικές άλλες περσόνες;
Έλα λίγο στην θέση της Ιφιδας. Έχει την καθημερινότητα της, και μπαίνει στο φόρουμ να ξεσκάσει. Να γελάσει. Και βλέπει μιζέρια, κομπλεξισμο και μισογυνισμό. Ε άντε γεια λέει.
Από ένα άτομο όλα αυτά; Ξέρεις πόσο εύκολο είναι απλά να μην ασχολείσαι με ένα άτομο απ' όλο το πχώρουμ;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Σουβλίτσα έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:29 διαμαρτύρομαι (ως άλλος Γιαννόπουλας) για να κάνω το φόρουμ μπαχαλο
Αυτό βλέπω εγώ, ελπίζω να κάνω λάθος.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Επίσης να μου μου απαντήσει ο Πσι ως συντονιστής:

Γιατί -εφόσον έχουμε άδικο στην θρησκειολογία να διαμαρτυρομαστε κάποιοι (3 νοματαίοι ειμαστε, δεν ξερω τί κανουν οι αλλοι, σαφως για εμενα μιλω) αφου και καλα "δεν επιτρεπουμε στην αλλη αποψη να ακουστει"- γίνοναι δεκτές οι αναφορες απο τον συντονισμο?
Ή έχουμε δίκιο οτι παραβαίνοναι κανόνες ή άδικο. Και τα δυο δεν γίνεται να συμβαίνουν, ναι?
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:33
Σουβλίτσα έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:29 διαμαρτύρομαι (ως άλλος Γιαννόπουλας) για να κάνω το φόρουμ μπαχαλο
Αυτό βλέπω εγώ, ελπίζω να κάνω λάθος.
:lol:
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Uppercut έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:33
Από ένα άτομο όλα αυτά; Ξέρεις πόσο εύκολο είναι απλά να μην ασχολείσαι με ένα άτομο απ' όλο το πχώρουμ;
Αμα ήταν μόνο ένα δεν θα είχε θέμα.
Σουβλίτσα έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:35 Επίσης να μου μου απαντήσει ο Πσι ως συντονιστής:
Ήμαρτον 2 λεπτά πέρασαν :lol:

Σουβλίτσα κάνεις επιλεκτική ερμηνεία των κείμενων μου , και δεν θα σε ακολουθήσω. Έγραψα γιατί έφυγε ο Φιν, και οτι εγώ τα γουστάρω.

Εσύ κατάλαβες άλλα. Με γεια σου με χαρά σου.

Δεν μπορούμε να είμαστε 24ωρο στο φόρουμ, και ούτε να το διαβάζουμε όλο. Σαφώς και θέλουμε αναφορές. Δεν είναι θέμα ούτε μπαμπούλα, ούτε ρουφιάνου, πρέπει να κάνετε αναφορές, αλλιώς πως θα τα δούμε;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

Σουβλίτσα έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:12

δεν ξέρω, η μπουκάλα συνδυάζεται με τα παραπάνω πρόσωπα?
Οχι η hope ,o φιν και η Ιφιδα εφυγαν
χωρις καν πολλοι να το καταλαβουν.
Ουτε 100 νηματα,ουτε δακρυα,ουτε ιντριγκες,ουτε κατηγοριες,
ουτε αφηναν χρηστες να σκεφτουν τι εγινε και να παιρνουν πλευρα στο στρατοπεδο
ουτε δημιουργησαν το παραμικρο προβλημα στο φορουμ.
(και λεω μονο για τους συγκεκριμενους γιατι στους αλλους δεν ειδα ακριβως
τι συνεβει ,δεν ημουν μεσα καταλαβα τον λογο που εφυγαν απο αυτα που διαβασα αργοτερα)
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

ΕΛα ρε πσι, λιγα ποστ παραπάνω είναι τα προηγούμενα λεχθέντα σου!

Δεν πειράζει, μην απαντήσεις σε τίποτα, δεν χρειάζεται

(επίσης, μπουκάλια με δάκρυα δεν μαζεύω ούτε για να καταθέσω "τους λόγους της παραιτήσεώς μου" και να δηλώσω οτι φεύγω, εδώ είμαι, όταν δεν θα γουστάρω να μπαίνω δεν θα μπαίνω και όταν θα γουσταρω να μπαίνω θα μπαίνω, μην φοβηθείς και για μια ακόμη αποχώρηση :) )
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

η αληθεια ειναι οτι είναι λίγο τοξικο το πχώρουμ. και για αυτο δε φταιει ο συντονισμος ή η διαχειριση αλλα εμεις οι χρηστες
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

Yochanan έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:44
η αληθεια ειναι οτι είναι λίγο τοξικο το πχώρουμ. και για αυτο δε φταιει ο συντονισμος ή η διαχειριση αλλα εμεις οι χρηστες
Φυσικα και φταιμε οι χρηστες και μονο. Αμα δεν καταλαβαινει ο αλλος βασικα και λογικα πραγματα τι να κανεις; να του τα μαθεις με το ζορυ; Δεν γινεται!
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Αγις έγραψε: 30 Ιουν 2018, 11:23
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Ιουν 2018, 11:14Οτι υπαρχει καποιος που θα πληρωσει καποιους να γραφουνε εδω μεσα;
Με 350 μελη ,απο τα οποια τα 50 ειναι πιο ενεργα; :xena:
Η περίπτωση στην φωλιά των Μποτ να δίνει ο υπεύθυνος στον καθε ενα εργαζόμενο :003: λίστα με πολλά φορα και σαιτ για να περνάει γραμμή αποκλείεται - η παίρνουν παραμάσχαλα μόνο ένα φορουμ οπως αυτό εδώ ;
Έχεις ακούσει για Τα παιδιά του Μεταλληνού;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Πόσο χαίρομαι να επιβεβαιώνομαι παντοιοτρόπως! :D
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

θα το καταλαβαινα, αν ηταν καμμια καινουρια χρηστρια. αλλα η ιφιδα, σαν τι περιμενε να βρει δηλαδη; δεν ηταν δα καμμια πρωταρα, ηξερε που μπαινει.

φυσικα γουστο της καπελο της, και του καθενος, να φευγει η να καθεται, απλως δεν μου καλοστεκει αυτο για αιτιολογια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”