!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Το ποιοι κάνουν κομματικό παιγνίδι εδώ μέσα κάνει μπαμ από χιλιόμετρα και είναι λίγο ή πολύ φανερό σε όποιον ξέρει ανάγνωση. Κατά τα άλλα ναι, έχεις δίκιο, δεν σε ρώτησε πριν μιλήσει το πάηκη.Πασιφάη έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:24Έχω ξεκαθαρίσει πως δεν με απασχολούν οι μικροκομματικές βλέψεις χρηστών εδώ μέσα. Μ'ενδιαφέρει το ανθρώπινο στοιχείο. Και όπως παρατηρώ, δεν υπάρχει προκοπή, στο συγκεκριμένο πεδίο. Τράβα τώρα στη ντάγκλα σου με κανα μπάφο μωρή κακομοίρα και μη διανοηθείς να μου απευθύνεις ξανά το λόγο.pikey25 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 15:51E γουστα ειναι αυτα.Πασιφάη έγραψε: 10 Αύγ 2021, 15:45
Όχι, δεν μου άρεσε, όπως δεν μου γουστάρεις κι εσύ, συλλήβδην με τα υπόλοιπα παρτάλια - κομήτες εδώ μέσα, που σκάτε μύτη για να εκμεταλλευτείτε μια κατάσταση τραγική, στο βωμό της κομματικής πουστιάς σας. Κάνε παραπέρα γιατί στον επόμενο τόνο θα φας γαμωσταυρίδι.
Παρε τα χαπια σου παντως προληπτικα.
Η ''άλλη'' χέστηκε που θα μυρίσει τα νύχια της εδώ μέσα, για όσους έξτρα αγνώστους κάνουν παιχνίδι στο πολιτικό γίγνεσθαι, με φόντο όσα διαδαματίζονται. Μας φτάνει η εγχώρια γνωστη τσογλαναρία.sys3x έγραψε: 10 Αύγ 2021, 15:54 Η άλλη τα βάζει με το πάηκη και απειλεί με γαμωσταυρίδια (λες και κάτι έγινε)ενώ τα κομματόσκυλα αλωνίζουν αβέρτα δίνοντας συγχαρητήρια το ένα στο άλλο για την αποτελεσματικότητα της κυβερνησάρας μας σε ένα πρωτοφανή circle jerk ακόμη και για το πχωρουμάκι μας.
![]()
ΠΑΗΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛ' Η ΧΩΡΑ.
![]()
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:36 Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ.
https://www.skai.gr/news/politics/to-st ... ssion=true
![]()
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Φως εκ φωτός.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Όλα τριγύρω αλλάζουν,κι όλα τα ίδια μένουν....
ε ρε δουλειες με φουντες που ερχονται,
"ένας πολιτικός που ως Δήμαρχος είχε συνδεθεί με την αναμόρφωση της Καλαμάτας"
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Εμπεδοκλής
Ακόμη αναρωτιώμαστε αν φταίει η κακιά στιγμή ή απλά είναι ανίκανοι βλάκες;
- Cecily Anne
Δεν ξέρω, αλλά είναι τρομερά κακόγουστο. Βέβαια, κρίνοντας από τη μάπα του, δεν περίμενα και πολλά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αυτός ήταν συμμαθητής με το μακαρίτη τον πατέρα μου.Orion22 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:10ΟΥΤΙΣ έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:36 Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ.
https://www.skai.gr/news/politics/to-st ... ssion=true
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Tα 2 ρωσσικα αεροπλανα που ειναι μεγαλυτερα απο το beriev που ειναι κολλησαν στα διοδια?
Ο Μπένος υπήρξε εξαιρετικός δήμαρχος και εμπνευσμένος.pikey25 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:13 ε ρε δουλειες με φουντες που ερχονται,
Όταν όμως θέλησε να μπει στην κεντρική πολιτική σκηνή ήταν λίγος. Παρ όλα αυτά έκανε τα ΚΕΠ.
Δεν είναι πάντως ο Πασοκος που έχεις συνηθίσει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
100 χρονων ειναι;
Αυτος μεσουρανουσε δεκαετια 90.
.
Αυτος μεσουρανουσε δεκαετια 90.
.
-
stergiosbik
Φυσικά και πρέπει.ST48410 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 14:42Κι εγώ πιστεύω ότι η αυστηροποίηση ποινών θα περιόριζε σημαντικά τις πυρκαγίες. Αυτό με το κρέμασμα δεν πρόκειται να γίνει και δεν πρέπει. Αν όμως πιάσουν οι κάτοικοι αυτών των περιοχών κάποιον την ώρα που βάζει εμπρηστικό μηχανισμό δεν ξέρω αν θα παρέμβει κάποιος να τον γλιτώσει από το ξύλο.stergiosbik έγραψε: 10 Αύγ 2021, 14:26 Πρώτα απ' όλα χρειάζεται ένα πράγμα.
Κρέμασμα κάνα δυο εμπρηστων με πανελλήνια μετάδοση από ΟΛΑ τα κανάλια.
Μανι μανι ξεμπερδευεις με το 70-80% των πυρκαγιών στην χώρα.
Ακολουθούν τα υπόλοιπα.
Η καταστροφή που προκαλούν αυτοί οι πουστηδες και οι ζωές που χάνονται είναι εκτός ανθρώπινου νου.
Η αφαίρεση της ζωής τους είναι το ελάχιστο που τους πρέπει και ο μόνος ενδεδειγμένος τρόπος να χεστουν πάνω τους οι μελλοντικοί εμπρηστες.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:28 Ένας λόγος που υπάρχουν αντιτιθέμενοι στις ανεμογεννήτριες είναι αυτες οι υποδομές που χρειάζονται να κατασκευαστούν. Δεν θέλουν να γεμίσει το δάσος με τεράστιους ασφαλτόδρομους. Τώρα για το ποσό λειτουργεί ως αντιπυρική ζώνη δεν ξέρω. Ανάλογα την χάραξη.
Οι πλατφόρμες που μεταφέρουν τις πτέρυγες δεν χρειάζονται απαραίτητα ασφαλτόδρομους, αν και σίγουρα βολεύουν.

Αλλά σίγουρα οι δρόμοι που δημιουργούνται εξυπηρετούν την αντιπυρική προστασία!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 853 Απαντήσεις
- 21566 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-