Κι εγώ το ίδιο. Αρκεί να ξέρω και το χρόνο εμβολιασμού τους πριν την εμφάνιση της νόσου.vagabondo έγραψε: 23 Απρ 2021, 19:16Μα δεν δεν θέλω το συμφέρον μου, θέλω να μάθω πόσοι από αυτούς που πεθαίνουν στις ΜΕΘ έχουν εμβολιαστεί.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με ποιο εμβόλιο;Frappezitis έγραψε: 24 Απρ 2021, 09:03 Ξενυχτησα για να κλεισω ραντεβου με το που θα ανοιξει η πλατφορμα για τον εμβολιασμο.
Σχεδον ... 1 μηνα μετα το Α διαθεσιμο ραντεβου.
21/05![]()
Μια δουλεια ειχαν να κανουν και τα καναν μανταρα,.
Και τι εννοείς με το "μετά το Α διαθέσιμο ραντεβού";
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Highlander
Παγκοσμίως περιορισμοί και φόβοι υπάρχουν για το αστραζενεκα όχι για το pfizer.Otto Weininger έγραψε: 24 Απρ 2021, 08:59Όχι, αλλά προωθούν τα συμφέροντά τους και οι μάζες χρήσιμων ηλιθίων παίζουν τον ρολο τους.Highlander έγραψε: 24 Απρ 2021, 08:40Πσεκαζμένη και η Ντοιτσε Βελλε και οι Γερμανοί ερευνητές;![]()
https://www.dw.com/el/%CE%B3%CE%B9%CE%B ... a-56933030
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Σίγουρα θα έχει Άστρα Ζένεκα για την επόμενη εβδομάδα.Πως γίνονται οι αλλαγές το έχω γράψει πιο πίσω.Frappezitis έγραψε: 24 Απρ 2021, 09:03 Ξενυχτησα για να κλεισω ραντεβου με το που θα ανοιξει η πλατφορμα για τον εμβολιασμο.
Σχεδον ... 1 μηνα μετα το Α διαθεσιμο ραντεβου.
21/05![]()
Μια δουλεια ειχαν να κανουν και τα καναν μανταρα,.
Η αρχική τοποθέτηση γίνεται τυχαία από το σύστημα,εάν δεν σου αρέσει κάνεις αλλαγές.
Όπως έχω ξαναγράψει, ο ρυθμός εμβολιασμών καλύπτει πλέον και τις μεσαίες ηλικίες.
Από Ιούλιο, το πρόβλημα θα είναι να βρεθούν πρόθυμοι να κάνουν το εμβόλιο, όχι η έλλειψη εμβολίων. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται δύσκολο να περάσει η Ελλάδα το 50% εμβολιασμένων, στην πραγματικότητα ένα 55%, βαριά 60% αν συνυπολογισθεί η απουσία πολλών στο εξωτερικό και ληξιαρχικές αστοχίες στις πολύ μεγάλες ηλικίες.
Από Ιούλιο, το πρόβλημα θα είναι να βρεθούν πρόθυμοι να κάνουν το εμβόλιο, όχι η έλλειψη εμβολίων. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται δύσκολο να περάσει η Ελλάδα το 50% εμβολιασμένων, στην πραγματικότητα ένα 55%, βαριά 60% αν συνυπολογισθεί η απουσία πολλών στο εξωτερικό και ληξιαρχικές αστοχίες στις πολύ μεγάλες ηλικίες.
Αν φτάσουμε το 50% θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Εδώ οι μεγάλες ηλικίες και δεν το κάνουν. Εδώ ήρθε στο γραφείο άτομο 100 χρονών (είδα και ταυτότητα γεννηθείς το 21) που δεν το έκανε γιατί μου είπε οτι περιμένει το καλοκαίρι για να δει τι θα κάνει. Και άλλοι σαν και αυτόν. Το θέμα είναι οτι με 40 και 45% εμβολιασμένων κάνεις μια τρύπα στο νερό και πιθανότατα σε περιμένει και τέταρτο κύμα του ιού. Και υπάρχει και το θέμα των μεταλλάξεων, υπάρχει και το ζήτημα για πόσο χρονικό διάστημα σε καλύπτει το εμβόλιο.kameron έγραψε: 24 Απρ 2021, 12:09 Όπως έχω ξαναγράψει, ο ρυθμός εμβολιασμών καλύπτει πλέον και τις μεσαίες ηλικίες.
Γι΄αυτό ο κόσμος περιμένει να εμβολιαστεί το φθινόπωρο.Arisvilla έγραψε: 24 Απρ 2021, 12:18 υπάρχει και το ζήτημα για πόσο χρονικό διάστημα σε καλύπτει το εμβόλιο.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να τα ξοδεύουμε σε τριαντάρηδες το καλοκαίρι.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αυτό λέω και εγώ, ότι όπως πάει η προβολή μου δίνει μάξιμουμ 50%, πραγματικό 60% βαριά.Arisvilla έγραψε: 24 Απρ 2021, 12:18Αν φτάσουμε το 50% θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Εδώ οι μεγάλες ηλικίες και δεν το κάνουν. Εδώ ήρθε στο γραφείο άτομο 100 χρονών (είδα και ταυτότητα γεννηθείς το 21) που δεν το έκανε γιατί μου είπε οτι περιμένει το καλοκαίρι για να δει τι θα κάνει. Και άλλοι σαν και αυτόν. Το θέμα είναι οτι με 40 και 45% εμβολιασμένων κάνεις μια τρύπα στο νερό και πιθανότατα σε περιμένει και τέταρτο κύμα του ιού. Και υπάρχει και το θέμα των μεταλλάξεων, υπάρχει και το ζήτημα για πόσο χρονικό διάστημα σε καλύπτει το εμβόλιο.kameron έγραψε: 24 Απρ 2021, 12:09 Όπως έχω ξαναγράψει, ο ρυθμός εμβολιασμών καλύπτει πλέον και τις μεσαίες ηλικίες.
Τρύπα στο νερό δεν κάνεις βέβαια ακόμα και με το 50%, πολύ καλύτερα θα είναι τα πράγματα, και το ΗΒ έφτασε εκεί που έφτασε με τέτοιο ποσοστό μέχρι στιγμής και οι Ισραηλινοί έχουν πιάσει ταβάνι στο 60%+ εδώ και ένα μήνα με άνοδο μόνο 2%.
Άλλωστε αυτό το ποσοστό είναι επί του συνόλου του πληθυσμού, δεν αφαιρούνται οι ανήλικοι.
Πιθανό να αρκεί και το 50% για ένα επίπεδο συλλογικής ανοσίας, θα δούμε.
Το ζήτημα της διάρκειας δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, το πολύ σε 2-3 μήνες θα ξέρουμε, ίσως χρειασθεί μια τρίτη επαναληπτική, από τη στιγμή που έχει στηθεί το σύστημα εμβολιασμών και δουλεύει καλά.
19/5 η πρώτη δόση.
Pfizer εννοείται και χαλάλι τα 15χλμ που θα κάνω για να πάω στο εμβολιαστικό κέντρο.
Pfizer εννοείται και χαλάλι τα 15χλμ που θα κάνω για να πάω στο εμβολιαστικό κέντρο.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μπορείς να επιχειρήσεις αλλαγή για να έλθεις πιο κοντά.Ναύτης έγραψε: 24 Απρ 2021, 12:25 19/5 η πρώτη δόση.![]()
Pfizer πιο κοντά δεν έχει. Τέλος πάντων, μια χαρά είναι και η 19/5.πατησιωτης έγραψε: 24 Απρ 2021, 12:42Μπορείς να επιχειρήσεις αλλαγή για να έλθεις πιο κοντά.Ναύτης έγραψε: 24 Απρ 2021, 12:25 19/5 η πρώτη δόση.![]()
Αυτό που εννοείται είναι ότι έδωσε άλλη διεύθυνση.πατησιωτης έγραψε: 24 Απρ 2021, 12:42Μπορείς να επιχειρήσεις αλλαγή για να έλθεις πιο κοντά.Ναύτης έγραψε: 24 Απρ 2021, 12:25 19/5 η πρώτη δόση.![]()
Οι μικρές, γλυκές παρατυπίες των ξύπνιων πολιτών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μ' αρέσει που όλα τα ξέρεις κι όλα τα καταλαβαίνεις, Σέρλοκ.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Απρ 2021, 12:45Αυτό που εννοείται είναι ότι έδωσε άλλη διεύθυνση.πατησιωτης έγραψε: 24 Απρ 2021, 12:42Μπορείς να επιχειρήσεις αλλαγή για να έλθεις πιο κοντά.Ναύτης έγραψε: 24 Απρ 2021, 12:25 19/5 η πρώτη δόση.![]()
Οι μικρές, γλυκές παρατυπίες των ξύπνιων πολιτών.
Φίλη φαρμακοποιός μού έκλεισε το ραντεβού, με τον ΑΜΚΑ και τον ταχυδρομικό μου κώδικα όπως συμβαίνει με όλον τον κόσμο.
Απλώς εκείνη ξέρει, από τις ημερομηνίες επανάληψης του εμβολίου, ποια εμβολιαστικά κέντρα κάνουν εμβόλια Pfizer εξ' ου και θα πάω 15χλμ από το σπίτι μου.
Σύμφωνα με αυτό το σάιτ είναι πολύ περισσότερα τα σημεία παραγωγήςkameron έγραψε: 24 Απρ 2021, 01:15
«Προς το παρόν, έχουμε σε όλον τον κόσμο τρεις μονάδες παραγωγής: μία στις ΗΠΑ και δύο στην Ευρώπη (σ.σ. στο Πουρς και στο Μάρμπουργκ της Γερμανίας). Συνολικά, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να παρασκευάσουμε 2,5 δισεκατομμύρια δόσεις φέτος και να ξεπεράσουμε τα 3 δισεκ. το επόμενο έτος. Η Ευρώπη, με την τεχνογνωσία της και το εκκολαπτήριο ταλέντων της στις νέες τεχνολογίες είναι το ιδανικό περιβάλλον!».
https://www.pharma-food.de/markt/stando ... d-338.html
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-