Τα ψυγεία που δουλεύουν σαν τρελά σε τόσο ζεστό περιβάλλον δεν τον καιν ρεύματα νομίζει ο γυφτουλας.vantono έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 09:26Πες του γύφτουλα πως όσο περισσότερο καιρό μένει τελείως αδρανές ενα a/c, τόσο περισσότερες πιθανότητες να βαρέσει βλάβη, με το που ανοίξει καιρό μετά παλι, και σε τετοιον καιρό.user έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 07:50 Και μου θέλει να φοράω και καπελάκι στη δουλειά-ας γελάσω- και το τηλεχειριστήριο το έχει εξαφανίσει και το ψάχνω από πέρυσι το καλοκαίρι. Ανοίγω κι εγώ και την άλλη πόρτα να κάνει ρεύμα και μου την είπε. Αλήτες![]()
Και τί καπελάκι, απ'αυτό το κάμπριο, που φοράνε και στα μακντόλαντς?
Στρατιωτικός ο κύριος, δεν σε θέλει "ασκεπή", μουσουλμάνος, τι απ'ολα τα καλά?
Όσο για την πόρτα γυρνάει και μου δείχνει με το δείκτη με αυστηρό ύφος και μου λέει κλείστη. Ποια οικογένεια? Τι λες;
Δεν πειράζει. Τα βλέπουν οι πελάτες αυτά που μπαίνουν και μου λεν "καλά δεν δουλεύει το αιρκοντίσιον; Μα καλά μόνη σου δουλεύεις ένα ολόκληρο μαγαζί;"
Οικογένεια λέει...που θέλει να μου φάει ακόμη κι είκοσι ευρώ απ' αυτά που μου δίνει. Οικογένεια μάλλον είμαστε μόνο για τη τζάμπα εργασία που καθημερινά βγαίνει σχεδόν μία ώρα.
Και το κορυφαίο, γυρνάει και σου λέει είμαι καλός εργοδότης και αρχίζει και σου λέει τον πόνο του ό,τι δεν βγαίνει και αμάν αυτός ο Μητσοτάκης που σας έδωσε αύξηση (τη ζήτησε πίσω...)
Κι έχει κι άλλα αλλά άστο καλύτερα :/
Να του καεί το αιρκοντίσιον λοιπόν και να πάθει έγκαυμα στην παραλία όπου βρίσκεται στο εξοχικό του.
Ευτυχώς δεν τους έχουμε στα πόδια μας και ανοίγω την πόρτα. Το καπελάκι να το ξεχάσει. Έχω μαζεμένα τα μαλλιά.