Όχι αναγκαστικά, μπορείς να πεις την Κ. να κάνει λογαριασμό εδώ σε μας.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Φεβ 2020, 09:58Τελικά είναι κόκκινο και δεν με άφησε να τη φορέσω. Είχα κι ένα μικρό διαμαντένιο σκουλαρίκι αλλά δεν μ' άφησε να βάλω ούτε κι αυτό.Custom_F έγραψε: 15 Φεβ 2020, 19:22Μοβ είναι αυτό;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Φεβ 2020, 19:21 Δεν ξέρω. Έχω δυσχρωματοψία. Η γυναίκα μου λέει ότι είναι μπλαβί. Υπαρχει τέτοιο χρώμα;
Έτσι νομίζω λένε το χρώμα που έχουν οι μελανιές...
Να κατατεθεί στα πρακτικά ότι μπορεί να μην βρεις ποτέ γκόμενα στο φόρουμ αλλά σίγουρα μπορείς να την χάσεις εξαιτίας του.hellegennes έγραψε: 16 Φεβ 2020, 00:55 Και κατ' ιδίαν τα συνηθίζω αυτά. Ορίστε ένα χαρακτηριστικό δείγμα που θυμάμαι. Ήμουν σπίτι της και καθόμουν στον καναπέ και διάβαζα κάτι στο φόρουμ. Αυτή έπλενε πιάτα. Σε κάποια φάση λέει:
-Λέω να τηγανίσω πατάτες.
-... (συνεχίζω να κοιτάω το φόρουμ και δεν απαντάω)
-Στ' αρχίδια σου, ε;
-Όχι, στ' αρχίδια μου. Στην φριτέζα κάν' τες.
-Είσαι ηλίθιος, αγόρι μου;
-Το ηλίθιος γράφεται με ήτα-γιώτα-γιώτα.
-Και τι μου το λες;
-Για να μην το λες λάθος.
-Δεν υπάρχει ορθογραφία στον προφορικό λόγο, βλάχο. Τι λέει αυτό για το IQ σου;
-Ό,τι λέει για το δικό σου που με διάλεξες.
-Βρε, δεν γαμιέσαι;
-Δεν το κόβω για σήμερα.
-Καλά κάνεις και δεν το κόβεις.
-Να μπω τώρα στο φόρουμ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εμένα αν έκανε λογαριασμό εδώ πάντως θα ζητούσα διαγραφή δια παντός 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κι εγώ βαριέμαι θανάσιμα στην ώρα της γλώσσας ,αλλά αυτό μεταξύ μας ,ε;hellegennes έγραψε: 16 Φεβ 2020, 00:14 Τα δύο τουλάχιστον. Ακοινώνητος δεν είμαι και σίγουρα δεν είμαι βλάχος. Η καταγωγή μου είναι από τον Πόντο και την Χαλκιδική και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Καμμία σχέση με την Βλαχία.
Έχω -δικαίως- μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου και έπαρση λόρδου γιατί μού αξίζει και γενικά είμαι πολύ ανώτερος από τον μέσο όρο. Αν και το «μεγάλη ιδέα» και «έπαρση» είναι το ίδιο και της το έγραψα σε μήνυμα. Συγκεκριμένα έγραψα «δεν χρειάζεται μόρφωση λόρδου για να ξέρεις ότι η έπαρση είναι μεγάλη ιδέα. Αρκεί να τελείωσες το σχολείο χωρίς να χασμουριέσαι στην ώρα της γλώσσας».
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Της έστειλα ήδη πρόσκληση αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμη.sys3x έγραψε: 16 Φεβ 2020, 15:16Όχι αναγκαστικά, μπορείς να πεις την Κ. να κάνει λογαριασμό εδώ σε μας.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Φεβ 2020, 09:58Τελικά είναι κόκκινο και δεν με άφησε να τη φορέσω. Είχα κι ένα μικρό διαμαντένιο σκουλαρίκι αλλά δεν μ' άφησε να βάλω ούτε κι αυτό.Custom_F έγραψε: 15 Φεβ 2020, 19:22
Μοβ είναι αυτό;
Έτσι νομίζω λένε το χρώμα που έχουν οι μελανιές...
Να κατατεθεί στα πρακτικά ότι μπορεί να μην βρεις ποτέ γκόμενα στο φόρουμ αλλά σίγουρα μπορείς να την χάσεις εξαιτίας του.hellegennes έγραψε: 16 Φεβ 2020, 00:55 Και κατ' ιδίαν τα συνηθίζω αυτά. Ορίστε ένα χαρακτηριστικό δείγμα που θυμάμαι. Ήμουν σπίτι της και καθόμουν στον καναπέ και διάβαζα κάτι στο φόρουμ. Αυτή έπλενε πιάτα. Σε κάποια φάση λέει:
-Στ' αρχίδια σου, ε;
-Και τι μου το λες;
-Βρε, δεν γαμιέσαι;
-Δεν το κόβω για σήμερα.
-Να μπω τώρα στο φόρουμ;

Γιατί δεν αλλάζετε τίτλο? Γιατί δεν το κάνετε "πώς φαντάζεστε τους χύστες"?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ταιριαστο ζευγαρι,κριμα που χωρισατε.hellegennes έγραψε: 16 Φεβ 2020, 00:55 Και κατ' ιδίαν τα συνηθίζω αυτά. Ορίστε ένα χαρακτηριστικό δείγμα που θυμάμαι. Ήμουν σπίτι της και καθόμουν στον καναπέ και διάβαζα κάτι στο φόρουμ. Αυτή έπλενε πιάτα. Σε κάποια φάση λέει:
-Στ' αρχίδια σου, ε;
-Και τι μου το λες;
-Βρε, δεν γαμιέσαι;
-Δεν το κόβω για σήμερα.
-Να μπω τώρα στο φόρουμ;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
εγω παντως,οχι.Κόκκορας έγραψε: 16 Φεβ 2020, 01:55
εντωμεταξυ το ολο διστιχο παραπεμπει με καποιο (απιθανο) τροπο στην θεολογια Ρωμανιδη!![]()
μια αποπειρα να την συνοψισω χωρις να γινομαι κουραστικος(μια και εχω αναφερθει αναλυτικα σε αυτη αλλου) εχοντας την αφελη πεποιθηση πως μπορει και να διαβαζουν καποιοι τα μηνυματα μου.![]()
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- Dwarven Blacksmith
Naida (στις καλές της)
under (φρέσκος από ταξιδάκι στη Σκάλα του Μιλάνου)
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Φεβ 2020, 20:29 Naida (στις καλές της)
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Ταιριάζαμε σε μερικά πράγματα. Γενικά είχαμε κοινά γούστα σε ταινίες και μουσική. Δεν είχε παραξενιές στο φαγητό τύπου να φάμε υγιεινά/βιγκανισμό και λοιπές ασθένειες. Της αρέσουν οι επιστήμες (είναι φυσικός) και συγκεκριμένα η αστρονομία. Και το μορφωτικό της επίπεδο γενικά είναι καλό. Επίσης είχαμε καλή επικοινωνία και στο σημαντικότερο κομμάτι μιας σχέσης. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα εκεί.Thor έγραψε: 16 Φεβ 2020, 18:34ταιριαστο ζευγαρι,κριμα που χωρισατε.hellegennes έγραψε: 16 Φεβ 2020, 00:55 Και κατ' ιδίαν τα συνηθίζω αυτά. Ορίστε ένα χαρακτηριστικό δείγμα που θυμάμαι. Ήμουν σπίτι της και καθόμουν στον καναπέ και διάβαζα κάτι στο φόρουμ. Αυτή έπλενε πιάτα. Σε κάποια φάση λέει:
-Στ' αρχίδια σου, ε;
-Και τι μου το λες;
-Βρε, δεν γαμιέσαι;
-Δεν το κόβω για σήμερα.
-Να μπω τώρα στο φόρουμ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Γιατί χωρίσατε;hellegennes έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:46Ταιριάζαμε σε μερικά πράγματα. Γενικά είχαμε κοινά γούστα σε ταινίες και μουσική. Δεν είχε παραξενιές στο φαγητό τύπου να φάμε υγιεινά/βιγκανισμό και λοιπές ασθένειες. Της αρέσουν οι επιστήμες (είναι φυσικός) και συγκεκριμένα η αστρονομία. Και το μορφωτικό της επίπεδο γενικά είναι καλό. Επίσης είχαμε καλή επικοινωνία και στο σημαντικότερο κομμάτι μιας σχέσης. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα εκεί.Thor έγραψε: 16 Φεβ 2020, 18:34ταιριαστο ζευγαρι,κριμα που χωρισατε.hellegennes έγραψε: 16 Φεβ 2020, 00:55 Και κατ' ιδίαν τα συνηθίζω αυτά. Ορίστε ένα χαρακτηριστικό δείγμα που θυμάμαι. Ήμουν σπίτι της και καθόμουν στον καναπέ και διάβαζα κάτι στο φόρουμ. Αυτή έπλενε πιάτα. Σε κάποια φάση λέει:
-Στ' αρχίδια σου, ε;
-Και τι μου το λες;
-Βρε, δεν γαμιέσαι;
-Δεν το κόβω για σήμερα.
-Να μπω τώρα στο φόρουμ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Είχε καλό μορφωτικό επίπεδο αλλά της τόνιζε πως γράφεται το ηλίθιος.Naida έγραψε: 17 Φεβ 2020, 08:17Γιατί χωρίσατε;hellegennes έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:46Ταιριάζαμε σε μερικά πράγματα. Γενικά είχαμε κοινά γούστα σε ταινίες και μουσική. Δεν είχε παραξενιές στο φαγητό τύπου να φάμε υγιεινά/βιγκανισμό και λοιπές ασθένειες. Της αρέσουν οι επιστήμες (είναι φυσικός) και συγκεκριμένα η αστρονομία. Και το μορφωτικό της επίπεδο γενικά είναι καλό. Επίσης είχαμε καλή επικοινωνία και στο σημαντικότερο κομμάτι μιας σχέσης. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα εκεί.
Και είναι λόγος χωρισμού αυτός;don't speak έγραψε: 17 Φεβ 2020, 08:43Είχε καλό μορφωτικό επίπεδο αλλά της τόνιζε πως γράφεται το ηλίθιος.Naida έγραψε: 17 Φεβ 2020, 08:17Γιατί χωρίσατε;hellegennes έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:46
Ταιριάζαμε σε μερικά πράγματα. Γενικά είχαμε κοινά γούστα σε ταινίες και μουσική. Δεν είχε παραξενιές στο φαγητό τύπου να φάμε υγιεινά/βιγκανισμό και λοιπές ασθένειες. Της αρέσουν οι επιστήμες (είναι φυσικός) και συγκεκριμένα η αστρονομία. Και το μορφωτικό της επίπεδο γενικά είναι καλό. Επίσης είχαμε καλή επικοινωνία και στο σημαντικότερο κομμάτι μιας σχέσης. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα εκεί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ρε σεις, παραδεχεστε στον κοινωνικο σας περιγυρο οτι γραφετε στο πχορουμ; εγω ντρεπομαι.Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2020, 12:48Δε θεωρώ καλή ιδέα να γνωρίσει τον χέλι μέσω πχωρουμικων του ποσταρισματωνdon't speak έγραψε: 16 Φεβ 2020, 12:43Δεν της έκοψε και εκείνης να γραφτεί να μιλάνε μέσω ποσταρισμάτων στο φόρουμ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Φεβ 2020, 09:58
Να κατατεθεί στα πρακτικά ότι μπορεί να μην βρεις ποτέ γκόμενα στο φόρουμ αλλά σίγουρα μπορείς να την χάσεις εξαιτίας του.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Οι φίλοι μου ξερουν. Αλλοι όχι. Αν και έχω την αμυδρή εντύπωση ότι χθες πρέπει να με έβλεπε που χάζευα στο φορουμ.Ασέβαστος έγραψε: 17 Φεβ 2020, 09:28ρε σεις, παραδεχεστε στον κοινωνικο σας περιγυρο οτι γραφετε στο πχορουμ; εγω ντρεπομαι.Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2020, 12:48Δε θεωρώ καλή ιδέα να γνωρίσει τον χέλι μέσω πχωρουμικων του ποσταρισματωνdon't speak έγραψε: 16 Φεβ 2020, 12:43
Δεν της έκοψε και εκείνης να γραφτεί να μιλάνε μέσω ποσταρισμάτων στο φόρουμ.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-