Πάνε χαμένες γιατί του φουσκώνει τα μυαλά ο sys3x.Otto Weininger έγραψε: 09 Ιαν 2022, 10:11Δεν είσαι αστείος. Στο έχω πει άπειρες φορές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Dwarven Blacksmith
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Σεβαστή η απόφαση του για προσωρινή τουλάχιστον αποστασιοποίηση, μπορεί στο μέλλον να διαφοροποιηθεί.
Είναι σημαντικό μέρος του ΑΕΠ, να το θέσω έτσι λίγο απλοϊκά, για τον χώρο εδώ μέσα. Ποιοτικής μορφής πάντα.
Έχει ενδιαφέρουσες απόψεις, τοποθετήσεις κλπ.
Είναι σημαντικό μέρος του ΑΕΠ, να το θέσω έτσι λίγο απλοϊκά, για τον χώρο εδώ μέσα. Ποιοτικής μορφής πάντα.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δεν σε καταλαβαίνω...Να απέχεις για καθαρά δικούς σου λόγους είναι οκ αλλά να απέχεις εξαιτίας άλλων αυτό είναι λιγουλάκι δύσκολο να το κατανοήσω... Αφού μπόρεσαν εσένα να σου επιβληθούν ψυχολογικά τότε τι μένει σε κάποιους άλλους;;;hellegennes έγραψε: 08 Ιαν 2022, 23:13 Μια χαρά είμαι. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.
Συνδέθηκα μόνο για να πω ότι είμαι καλά, γιατί ξέρω ότι υπάρχουν κάποια άτομα που ενδιαφέρονται. Δεν έπαθα κάτι, απλά αποσυνδέθηκα.
Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο φόρουμ. Η συμπεριφορά ορισμένων ατόμων -που είχα σε εκτίμηση- με έχει απογοητεύσει και, για πρώτη φορά, μετά από 16 χρόνια που γράφω στο φόρουμ, νιώθω ότι η ατμόσφαιρα είναι τόσο τοξική που με ενοχλεί. Την προηγούμενη φορά που απείχα, είχα αποφασίσει να επιστρέψω με προοπτική να αποφεύγω να γράφω σε θέματα που με ενοχλούν οι απόψεις κάποιων ατόμων, αλλά σχεδόν αμέσως άρχισαν να αναφέρονται στο όνομά μου, παρότι είχα ζητήσει να μην με μπλέκουν σε συζητήσεις που δεν θέλω να μπω. Έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτήν την στιγμή είναι αδύνατον να βρίσκομαι εδώ και να μην γίνεται αναφορά στο όνομά μου σε θέματα που δεν θέλω πια να συζητήσω.
Ίσως κάποια στιγμή επιστρέψω φουλ, ίσως να μπαίνω καμμιά φορά απλά για να ανεβάσω κάποιο νήμα που με ενδιαφέρει. Ίσως, γιατί δεν θυμάμαι να έχω ξενερώσει τόσο πολύ άλλη φορά. Το ίδιο είχα πει ότι θα έκανα και στην Λεξιλογία, της οποίας είμαι μέλος, αλλά σε μια κοινότητα το ενδιαφέρον είναι τα μέλη της και αν σε ξενερώσουν τα μέλη δύσκολα επιστρέφεις. Στην Λεξιλογία είχα 6000+ δημοσιεύσεις. Στα επόμενα δυο χρόνια αφού αποχώρησα έκανα καμμιά 10αριά δημοσιεύσεις μόνο και μετά σταμάτησα. Η διάθεσή μου να συμμετέχω απλά έσβησε.
Για όποιον ενδιαφέρεται, το handle μου στο FB είναι το ίδιο.
Χαβαλέ να γίνεται Χέλι και θα συμφωνήσω με τον Δέλτα ...
Παρατηρητής...
το ίδιο περίπου είπε και η κάσπερ, δυστυχώς.
κάτι αλλο λέει, ασχετα αν συμφωνούμε, ας το καταλάβουμε πρώτα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Cecily Anne
Σώπα καλέ, μια χαρά είναι το γλυκούλι, τον παρακολουθώ στα σόσιαλ. Άστον στην ησυχία του.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
δωσε φωςCecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2022, 16:18Σώπα καλέ, μια χαρά είναι το γλυκούλι, τον παρακολουθώ στα σόσιαλ. Άστον στην ησυχία του.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Λείπει όμως από εδώCecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2022, 16:18Σώπα καλέ, μια χαρά είναι το γλυκούλι, τον παρακολουθώ στα σόσιαλ. Άστον στην ησυχία του.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
περαστική
Τι εννοείς; Λέει ότι τον απογοήτευσαν μέλη που είχε σε εκτίμηση και ότι γενικά ξενέρωσε με τα μέλη του φόρουμ και την τοξικότητα. Δεν ήταν τόσο δύσκολο αυτό που είπε για να μην το καταλάβουμε.
δεν το ειπα καλά οκ, δεν έχει και σημασία νομίζω, σορυ.
Αρχέλαος έγραψε: 09 Ιαν 2022, 12:14 Σεβαστή η απόφαση του για προσωρινή τουλάχιστον αποστασιοποίηση, μπορεί στο μέλλον να διαφοροποιηθεί.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Ακολουθώ Χέλλη, βαρέθηκα τα αυτονόητα ,διάλειμμα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το να κάνει ρέιτζ κουίτ ο χελιγκίνς επειδή τον κράζουνε για ψεκ και μετά να βγάζει βρώμα ο γγ ότι είναι τέζα με κόβιντ είναι πικ φόρουμ. Συγχαρητήρια σε όσους συνεισφέραμε και ελπίζομε οι πρωταγωνιστές να επανέλθουν το συντομότερον
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 743 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-