Μήπως επρόκειτο για τρολλάρισμα ;Gewponos90 έγραψε: 23 Απρ 2021, 18:16
Εμμονές όλοι έχουμε αλλά λίγοι είναι αυτοί που για να στηρίξουν την άποψη τους θα φτάσουν στο σημείο να πιστέψουν ότι γαμηθηκαν ένας άνδρας, μια νυχτερίδα και ο καρπός του έρωτα τους ήταν ο batman των ιων
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Απλώς θα ξέρουμε πόσοι από τους νεκρούς ή τους βαριά νοσούντες είχαν εμβολιασθεί ή όχι.
Και φυσικά αναφέρομαι στους εμβολιασμένους που θα νοσήσουν μετά τη δεύτερη δόση (όταν χρειάζεται) και γενικώς όταν περάσει το χρονικό διάστημα παραγωγής των αντισωμάτων που επικαλούνται οι γιατροί.
Ναι, σαφώς και θα υπάρξουν θάνατοι ή επώδυνη ανάνηψη και από τις δύο πλευρές.
Η σύγκριση των ποσοστών όμως θα είναι ξεκάθαρη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Papa John έγραψε: 23 Απρ 2021, 18:17Μήπως επρόκειτο για τρολλάρισμα ;Gewponos90 έγραψε: 23 Απρ 2021, 18:16
Εμμονές όλοι έχουμε αλλά λίγοι είναι αυτοί που για να στηρίξουν την άποψη τους θα φτάσουν στο σημείο να πιστέψουν ότι γαμηθηκαν ένας άνδρας, μια νυχτερίδα και ο καρπός του έρωτα τους ήταν ο batman των ιων![]()
Αν επρόκειτο για τρολλαρισμα ήταν πολύ καλό αλλά πολύ φοβάμαι ότι ήταν αληθινό. Ταίριαζε απόλυτα με τις υπόλοιπες απόψεις του επί του θέματος. Τώρα αν είναι κανας Κινέζος και σπάει πλάκα, του βγάζω το καπέλο
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Δεν διαφωνώ με το σκεπτικό,αλλά πολύ φοβάμαι ότι ως απλοί χρήστες, ενός απλού φόρουμ,δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα πραγματικά στοιχεία.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Απρ 2021, 18:18
Απλώς θα ξέρουμε πόσοι από τους νεκρούς ή τους βαριά νοσούντες είχαν εμβολιασθεί ή όχι.
Και φυσικά αναφέρομαι στους εμβολιασμένους που θα νοσήσουν μετά τη δεύτερη δόση (όταν χρειάζεται) και γενικώς όταν περάσει το χρονικό διάστημα παραγωγής των αντισωμάτων που επικαλούνται οι γιατροί.
Ναι, σαφώς και θα υπάρξουν θάνατοι ή επώδυνη ανάνηψη και από τις δύο πλευρές.
Η σύγκριση των ποσοστών όμως θα είναι ξεκάθαρη.
Φήμες λένε ότι πλέον ψήνει μπιφτέκιαGewponos90 έγραψε: 23 Απρ 2021, 18:20
Αν επρόκειτο για τρολλαρισμα ήταν πολύ καλό αλλά πολύ φοβάμαι ότι ήταν αληθινό. Ταίριαζε απόλυτα με τις υπόλοιπες απόψεις του επί του θέματος. Τώρα αν είναι κανας Κινέζος και σπάει πλάκα, του βγάζω το καπέλο![]()
Μέχρι σήμερα δηλαδή δεν έχουμε κανέναν θάνατο;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Απρ 2021, 18:18Απλώς θα ξέρουμε πόσοι από τους νεκρούς ή τους βαριά νοσούντες είχαν εμβολιασθεί ή όχι.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
stergiosbik
Πρέπει να συγχαρούμε την κυβέρνηση για τον άρτιο τρόπο της οργάνωσης και της διεξαγωγής των εμβολίων.
Σήμερα είχε ραντεβού για εμβόλιο η μάνα μου.
Από την Τετάρτη ερχοτανε μηνύματα στο κινητό μου για επενθυμιση του ραντεβού μέχρι και σήμερα πρωί πρωί.
Το μεσημέρι μάλιστα με πήρανε και τηλέφωνο ότι μπορούμε να πάμε και πιο νωρίς αν είχαμε την δυνατότητα.
Καμμία καθυστέρηση στο εμβολιαστικο κέντρο δεν είχαμε και μετά ακριβώς από ένα! (1)λεπτό που έγινε το εμβόλιο μου ήρθε μήνυμα με την ημερομηνία και την ώρα του επαναληπτικού!
Εύγε!
Από την Τετάρτη ερχοτανε μηνύματα στο κινητό μου για επενθυμιση του ραντεβού μέχρι και σήμερα πρωί πρωί.
Το μεσημέρι μάλιστα με πήρανε και τηλέφωνο ότι μπορούμε να πάμε και πιο νωρίς αν είχαμε την δυνατότητα.
Καμμία καθυστέρηση στο εμβολιαστικο κέντρο δεν είχαμε και μετά ακριβώς από ένα! (1)λεπτό που έγινε το εμβόλιο μου ήρθε μήνυμα με την ημερομηνία και την ώρα του επαναληπτικού!
Εύγε!
Ένα ποστ που παραβιάζει δέκα νόμους.
Όσο η φαντασία μας δεν ενοχλεί κανέναν,μπορεί να είναι ακόμα και ευχάριστη.
Όταν όμως αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη,εκεί υπάρχει ζήτημα.Και όχι ζήτημα θεωρητικό,να`χουμε να λέμε.Ζήτημα πρακτικό που σχετίζεται με δεκάδες καθημερινούς θάνατους.
Το παραπάνω ποστ που παρέθεσα είναι εγκληματικό.
Με λίγα λόγια κόψτε τις θεωρητικές πίπες γιατί πεθαίνουν 100 άνθρωποι την ημέρα.
100 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
Κάθε μέρα πεθαίνουν όσοι άνθρωποι χάθηκαν στο Μάτι πριν χρόνια και το συζητάμε ακόμη ως εγκληματική αμέλεια,και αναζητούμε ποινικές ευθύνες.
100 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ και κάνουμε μικροπολιτικές.
100 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ρε πούστη μου.Μιά κωμόπολη μέσα σ`ένα μήνα.
Δεν θέλω να βρίσω από τώρα,αλλά μαζευτείτε ρε πούστη μου.
Πόση διάολο ψεκασμένη αντιπολίτευση να κάνεις σε 100 ΝΕΚΡΟΥΣ κάθε μέρα;
Φυσικά και έχουμε.
Αλλά η παράταση χρόνου που προτείνω, σας συμφέρει περισσότερο βρε κουτά.
Αν συγκρίνουμε τα σημερινά ποσοστά, είστε τέρμα γιόλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα δεν δεν θέλω το συμφέρον μου, θέλω να μάθω πόσοι από αυτούς που πεθαίνουν στις ΜΕΘ έχουν εμβολιαστεί.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Απρ 2021, 19:02Φυσικά και έχουμε.
Αλλά η παράταση χρόνου που προτείνω, σας συμφέρει περισσότερο βρε κουτά.
Αν συγκρίνουμε τα σημερινά ποσοστά, είστε τέρμα γιόλο.![]()
Occasio facit furem
- NewModelArmy
95% λιγοτεροι από τους ανεμβολιαστους. Επομενη ερωτησηvagabondo έγραψε: 23 Απρ 2021, 19:16
Μα δεν δεν θέλω το συμφέρον μου, θέλω να μάθω πόσοι από αυτούς που πεθαίνουν στις ΜΕΘ έχουν εμβολιαστεί.![]()
stergiosbik έγραψε: 23 Απρ 2021, 18:28 Πρέπει να συγχαρούμε την κυβέρνηση για τον άρτιο τρόπο της οργάνωσης και της διεξαγωγής των εμβολίων.
Εύγε!
- Δημοκρατικός
Δεν πρόκειται για απίθανο σενάριο.Gewponos90 έγραψε: 23 Απρ 2021, 18:16
Εμμονές όλοι έχουμε αλλά λίγοι είναι αυτοί που για να στηρίξουν την άποψη τους θα φτάσουν στο σημείο να πιστέψουν ότι γαμηθηκαν ένας άνδρας, μια νυχτερίδα και ο καρπός του έρωτα τους ήταν ο batman των ιων
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Γιγαντιαία συμφωνία ΕΕ - κτηνίατρου.
https://dexiextrem.blogspot.com/2021/04 ... ch-18.html
Κάθε χρόνο τρύπημα.
https://dexiextrem.blogspot.com/2021/04 ... ch-18.html