Πωωωωω βοήθειά μας γι' αύριο και το Σάββατο!!!taliban έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 11:41 Παρέδωσα πνεύμα. Ότι πρόλαβα πρόλαβα σήμερα στα μελισσια. Δεν άντεξα άλλο.
Το βράδυ η συνέχεια για φόρτωμα. Βοήθεια μου.
[img]https://i.postimg.cc/g0H00JV5/Scre ... .jpg[/img]
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Άρχισαν να τσούζουν τα δάκτυλα μου , μέσα από τα γάντια, από την λάβα 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Αυτη τη στιγμή στην αγορά πρέπει να έχει μια σαραντάρα στο χαλαρό.
Μολις μίλησα με δύο φορτηγά,
ο ένας στο ύψος του Κιλελερ για Θεσσαλονική, στους 41
ο άλλος στο νέο μοναστήρι μετά το Δομοκό για Τρίκαλα, στους 43.
να το αφήσω;
Μολις μίλησα με δύο φορτηγά,
ο ένας στο ύψος του Κιλελερ για Θεσσαλονική, στους 41
ο άλλος στο νέο μοναστήρι μετά το Δομοκό για Τρίκαλα, στους 43.
να το αφήσω;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πάτρα μέσα στο σουπερμάρκετ μια χαρά. Έξω δε βγαίνω.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Σήμερα και αύριο παίζει να χάσω καναδυο κιλά μονο απο ιδρώτα, εδω στη γουβα του Ρέντη
Ήλιος, Φορτηγά, καθολου ac με εξαίρεση στο γραφείο. Ομορφιές.
Ήλιος, Φορτηγά, καθολου ac με εξαίρεση στο γραφείο. Ομορφιές.
-
user0972003
Το σκέφτηκα αλλά δεν έχει τέτοιο ρε γμτ. Και το έχει πολύ ψηλά τοποθετημένο δεν το φτάνω με τίποτα
Άμα σου την λέει για το άνοιγμα πόρτας, για το κλιματιστικό θα σε "αγαπήσει".user έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 13:11Το σκέφτηκα αλλά δεν έχει τέτοιο ρε γμτ. Και το έχει πολύ ψηλά τοποθετημένο δεν το φτάνω με τίποτα
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Sid Vicious
Εδώ μια χαρά είμαστε 37 βαθμοι μονο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Μήπως αν του μιλούσαμε λίγο να κατανοούσε ότι είναι λάθος; Πιστεύω με ένα πολιτισμένο διάλογο και καλή προαίρεση λύνονται αυτάuser έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 07:50 Και μου θέλει να φοράω και καπελάκι στη δουλειά-ας γελάσω- και το τηλεχειριστήριο το έχει εξαφανίσει και το ψάχνω από πέρυσι το καλοκαίρι. Ανοίγω κι εγώ και την άλλη πόρτα να κάνει ρεύμα και μου την είπε. Αλήτες![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακριβως. Μια οικογένεια είμαστε όλοι σε μια επιχείρηση. Αρκεί που και που να γίνεσαι Σεχίδης, και το δίκιο σου θα το βρεις.Sid Vicious έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 13:36Μήπως αν του μιλούσαμε λίγο να κατανοούσε ότι είναι λάθος; Πιστεύω με ένα πολιτισμένο διάλογο και καλή προαίρεση λύνονται αυτάuser έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 07:50 Και μου θέλει να φοράω και καπελάκι στη δουλειά-ας γελάσω- και το τηλεχειριστήριο το έχει εξαφανίσει και το ψάχνω από πέρυσι το καλοκαίρι. Ανοίγω κι εγώ και την άλλη πόρτα να κάνει ρεύμα και μου την είπε. Αλήτες![]()
-
user0972003
Κι όχι μόνο για αυτό αλλά έχε χάρη που είμαι σε επαρχιακή πόλη κι ύστερα θα είμαι το μαύρο πρόβατο αυτή που τραβάει καταγγελίες και δεν θα με παίρνει κανείς για δουλειά. Βέβαια μπορεί να γίνω ηρωίδα στην πόλη μουΠασιφάη έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 08:51Ε, ρε τσόγλανος. Καταγγελίες που χρειάζονται ορισμένοι.user έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 07:50 Και μου θέλει να φοράω και καπελάκι στη δουλειά-ας γελάσω- και το τηλεχειριστήριο το έχει εξαφανίσει και το ψάχνω από πέρυσι το καλοκαίρι. Ανοίγω κι εγώ και την άλλη πόρτα να κάνει ρεύμα και μου την είπε. Αλήτες![]()
![]()
- vantono
Αν σε φοβούνται όλοι οι βλάχοι μπιχειερηεεματίες μόνο και μόνο λόγω "καταγγελιολαγνείας", τότε όλοι τους εχουν λερωμενη τη φωλιά τους και θελουν απο τουλαχιστον μία καταγγελία.user έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 13:46Κι όχι μόνο για αυτό αλλά έχε χάρη που είμαι σε επαρχιακή πόλη κι ύστερα θα είμαι το μαύρο πρόβατο αυτή που τραβάει καταγγελίες και δεν θα με παίρνει κανείς για δουλειά. Βέβαια μπορεί να γίνω ηρωίδα στην πόλη μουΠασιφάη έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 08:51Ε, ρε τσόγλανος. Καταγγελίες που χρειάζονται ορισμένοι.user έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 07:50 Και μου θέλει να φοράω και καπελάκι στη δουλειά-ας γελάσω- και το τηλεχειριστήριο το έχει εξαφανίσει και το ψάχνω από πέρυσι το καλοκαίρι. Ανοίγω κι εγώ και την άλλη πόρτα να κάνει ρεύμα και μου την είπε. Αλήτες![]()
![]()
Μονο εγώ ειμαι έξω στο λιοπύρι και ο έργαζόμενος μέσα στο ac, σε μικρό χώρο και στους 24
- vantono
Οι αντικλιματιστικάκηδες πάντως, την εχουν πάει σε άλλο λεβελ την ψεκοτσιγκουνιά τους. Οι περισσότεροι μεν ειναι μπουμερς που νομιζουν οτι και τα καινουρια a/c καινε τον κωλο τους, όπως έκαιγαν τα σαράβαλα στην εποχή τους, και για αυτο δεν μπορεις να βγαλεις άκρη ο,τι και να τους λες.
Αν εχει ενα καλο ινβερτερ εν τω μεταξύ ο τυπος, 15 ωρες τη μερα να το εχει ανοιχτό σε μια νορμαλ θερμοκρασία, δεν παιζει να καψει πανω απο 3€ τη μερα. Αν δεν εχει ινβερτερ οκ, να δεχτώ τις ενστάσεις του στο να το ανάψει, αλλά απ'την αλλη αν προτιμάει οι μπαρίστι της επιχείρησής του να σερβίρουν τους καφέδες στον κοσμο μαζί με σταγονίδια ιδρώτα που θα τους στάζουν και θα πιτσιλάνε μέσα στον καφε πάνω στην κρέμα μαδαγασκάρης και την κανέλλα Κευλάνης, κλείσ'το το ρημάδι και τραβα γινε πωλητής, σεκιουριτάς, κάτι άλλο.
Μου θες και μπιεχίρηεεση!!
Αν εχει ενα καλο ινβερτερ εν τω μεταξύ ο τυπος, 15 ωρες τη μερα να το εχει ανοιχτό σε μια νορμαλ θερμοκρασία, δεν παιζει να καψει πανω απο 3€ τη μερα. Αν δεν εχει ινβερτερ οκ, να δεχτώ τις ενστάσεις του στο να το ανάψει, αλλά απ'την αλλη αν προτιμάει οι μπαρίστι της επιχείρησής του να σερβίρουν τους καφέδες στον κοσμο μαζί με σταγονίδια ιδρώτα που θα τους στάζουν και θα πιτσιλάνε μέσα στον καφε πάνω στην κρέμα μαδαγασκάρης και την κανέλλα Κευλάνης, κλείσ'το το ρημάδι και τραβα γινε πωλητής, σεκιουριτάς, κάτι άλλο.
Μου θες και μπιεχίρηεεση!!
- Sid Vicious
Εγώ πάντως δουλεύω μπροστά από150-200 βαθμους, οτι χαμηλοτερο απο 150 ειναι δροσια 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις