!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

jimdenin

Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin »

Είναι σεβαστή η απόφαση του αγαπητού h.g, αλλά οι απόψεις του έβρισκαν σύμφωνους αρκετούς μέσα στο φόρουμ και έδειχνε γνώστης πολλών θεμάτων. Είναι κρίμα που αποχωρεί όπως δυστυχώς και άλλα παιδιά που έχουν εγκαταλείψει το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

jimdenin έγραψε: 08 Ιαν 2022, 23:38 Είναι σεβαστή η απόφαση του αγαπητού h.g, αλλά οι απόψεις του έβρισκαν σύμφωνους αρκετούς μέσα στο φόρουμ και έδειχνε γνώστης πολλών θεμάτων. Είναι κρίμα που αποχωρεί όπως δυστυχώς και άλλα παιδιά που έχουν εγκαταλείψει το φόρουμ.
+1. Το ξέρει ότι έχει φίλους εδώ και ότι πολλοί τον θέλουμε στην παρέα μας. Επίσης μικρή σημασία έχει αν συμφωνούν οι άλλοι ή όχι. Στη διαφωνία βρίσκεται το αλάτι των συζητήσεων. Η αλήθεια είναι όμως ότι πολλοί καταφεύγουν με ευκολία στις προσβολές και στην κακοήθεια και το κλίμα γίνεται βαρύ.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 08 Ιαν 2022, 23:13 Μια χαρά είμαι. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

Συνδέθηκα μόνο για να πω ότι είμαι καλά, γιατί ξέρω ότι υπάρχουν κάποια άτομα που ενδιαφέρονται. Δεν έπαθα κάτι, απλά αποσυνδέθηκα.

Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο φόρουμ. Η συμπεριφορά ορισμένων ατόμων -που είχα σε εκτίμηση- με έχει απογοητεύσει και, για πρώτη φορά, μετά από 16 χρόνια που γράφω στο φόρουμ, νιώθω ότι η ατμόσφαιρα είναι τόσο τοξική που με ενοχλεί. Την προηγούμενη φορά που απείχα, είχα αποφασίσει να επιστρέψω με προοπτική να αποφεύγω να γράφω σε θέματα που με ενοχλούν οι απόψεις κάποιων ατόμων, αλλά σχεδόν αμέσως άρχισαν να αναφέρονται στο όνομά μου, παρότι είχα ζητήσει να μην με μπλέκουν σε συζητήσεις που δεν θέλω να μπω. Έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτήν την στιγμή είναι αδύνατον να βρίσκομαι εδώ και να μην γίνεται αναφορά στο όνομά μου σε θέματα που δεν θέλω πια να συζητήσω.

Ίσως κάποια στιγμή επιστρέψω φουλ, ίσως να μπαίνω καμμιά φορά απλά για να ανεβάσω κάποιο νήμα που με ενδιαφέρει. Ίσως, γιατί δεν θυμάμαι να έχω ξενερώσει τόσο πολύ άλλη φορά. Το ίδιο είχα πει ότι θα έκανα και στην Λεξιλογία, της οποίας είμαι μέλος, αλλά σε μια κοινότητα το ενδιαφέρον είναι τα μέλη της και αν σε ξενερώσουν τα μέλη δύσκολα επιστρέφεις. Στην Λεξιλογία είχα 6000+ δημοσιεύσεις. Στα επόμενα δυο χρόνια αφού αποχώρησα έκανα καμμιά 10αριά δημοσιεύσεις μόνο και μετά σταμάτησα. Η διάθεσή μου να συμμετέχω απλά έσβησε.

Για όποιον ενδιαφέρεται, το handle μου στο FB είναι το ίδιο.
Είναι η περίοδος τέτοια. Έχει ένταση. Και δίπολο. Από κει και πέρα σε βρίσκω λίγο υπερβολικό περί της τοξικότητας, της πέραν του κανονικού τέλος πάντων.
Κάνε την αποχή σου, αλλά μη ρίχνεις μαύρη πέτρα. Υπάρχουν και θα υπάρξουν άπειρα θέματα που μπορούμε να συζητήσουμε, τώρα αλλά και στο μέλλον.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Κι εγώ στεναχωριέμαι που ξενέρωσε ο Ελληγενής, παρολο που διαφωνώ μαζί του σε θέματα... μάσκας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιαν 2022, 23:26 Έλα ρε συ, ο ΓΓ άφησε να εννοηθεί ότι πέθανες από κορονοϊό.
Ε, όλο και κάποιος θα την έλεγε αυτήν την μαλακία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

hellegennes
Αφού είσαι καλά, όλα εντάξει.
Μία αποχή θα σου κάνει καλό ρε συ...και άσε τις σειρήνες να λένε... :wave:
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Otto Weininger έγραψε: 08 Ιαν 2022, 23:49 Από κει και πέρα σε βρίσκω λίγο υπερβολικό περί της τοξικότητας, της πέραν του κανονικού τέλος πάντων.
:smt005:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

hellegennes έγραψε: 08 Ιαν 2022, 23:13 Μια χαρά είμαι. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

Συνδέθηκα μόνο για να πω ότι είμαι καλά, γιατί ξέρω ότι υπάρχουν κάποια άτομα που ενδιαφέρονται. Δεν έπαθα κάτι, απλά αποσυνδέθηκα.

Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο φόρουμ. Η συμπεριφορά ορισμένων ατόμων -που είχα σε εκτίμηση- με έχει απογοητεύσει και, για πρώτη φορά, μετά από 16 χρόνια που γράφω στο φόρουμ, νιώθω ότι η ατμόσφαιρα είναι τόσο τοξική που με ενοχλεί. Την προηγούμενη φορά που απείχα, είχα αποφασίσει να επιστρέψω με προοπτική να αποφεύγω να γράφω σε θέματα που με ενοχλούν οι απόψεις κάποιων ατόμων, αλλά σχεδόν αμέσως άρχισαν να αναφέρονται στο όνομά μου, παρότι είχα ζητήσει να μην με μπλέκουν σε συζητήσεις που δεν θέλω να μπω. Έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτήν την στιγμή είναι αδύνατον να βρίσκομαι εδώ και να μην γίνεται αναφορά στο όνομά μου σε θέματα που δεν θέλω πια να συζητήσω.

Ίσως κάποια στιγμή επιστρέψω φουλ, ίσως να μπαίνω καμμιά φορά απλά για να ανεβάσω κάποιο νήμα που με ενδιαφέρει. Ίσως, γιατί δεν θυμάμαι να έχω ξενερώσει τόσο πολύ άλλη φορά. Το ίδιο είχα πει ότι θα έκανα και στην Λεξιλογία, της οποίας είμαι μέλος, αλλά σε μια κοινότητα το ενδιαφέρον είναι τα μέλη της και αν σε ξενερώσουν τα μέλη δύσκολα επιστρέφεις. Στην Λεξιλογία είχα 6000+ δημοσιεύσεις. Στα επόμενα δυο χρόνια αφού αποχώρησα έκανα καμμιά 10αριά δημοσιεύσεις μόνο και μετά σταμάτησα. Η διάθεσή μου να συμμετέχω απλά έσβησε.

Για όποιον ενδιαφέρεται, το handle μου στο FB είναι το ίδιο.
Αφού είσαι καλά, θα σε περιμένουμε να ξανάρθεις, μια μέρα να ξανάρθεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

vagabondo έγραψε: 09 Ιαν 2022, 00:38
Otto Weininger έγραψε: 08 Ιαν 2022, 23:49 Από κει και πέρα σε βρίσκω λίγο υπερβολικό περί της τοξικότητας, της πέραν του κανονικού τέλος πάντων.
Έχεις κάποιο παράδειγμα;

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Otto Weininger έγραψε: 09 Ιαν 2022, 09:50 Έχεις κάποιο παράδειγμα;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

enaon έγραψε: 09 Ιαν 2022, 09:52
Otto Weininger έγραψε: 09 Ιαν 2022, 09:50 Έχεις κάποιο παράδειγμα;
Εσύ αρλεκίνε;
Έχεις κάποιο παράδειγμα που θα μπορούσε να κάνει ένα χρήστη σαν τον Χέλη να αισθανθεί δυσφορία;

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Τελευταία είχε γίνει πολύ ισχυρογνώμων. Τόσο που αρνείτο να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος έστω και σε μισή γραμμή. Έτσι λοιπόν κατέληγε να υποστηρίζει εκτός τόπου και χρόνου σενάρια και απόψεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γελοιοποιείται συνεχώς.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Otto Weininger έγραψε: 09 Ιαν 2022, 09:55 Εσύ αρλεκίνε;
:lol:
οχι βρε δεν εχω, αυτο λεει και ο χέλης νομίζω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”