!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Απείχε και άλλη φορά για συγκεκριμένο λόγο που αφορούσε το φόρουμ και επανήλθε.
Η παρουσία-συμμετοχή του κοσμεί πνευματικά και ουσιαστικά αυτόν εδώ τον χώρο.
Η παρουσία-συμμετοχή του κοσμεί πνευματικά και ουσιαστικά αυτόν εδώ τον χώρο.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Οντως, Αρχελαε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
μηπως τον περασε για πασοκο ο μπερια και τον μπαναρε;
- EKPLIKTIKOS
Μήπως απλά βαρέθηκε να τσακώνεται με τους ψεκμπολ; μαλακες, το διώξατε το παιδί 
- Dwarven Blacksmith
Μπορεί να μαζεύει διαλόγους με τη νυν του, που θα παρουσιάσει αργότερα ως διαλόγους με την πρώην του.
Μακάρι!!! Όχι να γίνει πρωην!Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιαν 2022, 18:12 Μπορεί να μαζεύει διαλόγους με τη νυν του, που θα παρουσιάσει αργότερα ως διαλόγους με την πρώην του.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
πιθανοτερο να συναντηθηκε με τον ΓΓ κ να ζουν τον ερωτα τουςDwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιαν 2022, 18:12 Μπορεί να μαζεύει διαλόγους με τη νυν του, που θα παρουσιάσει αργότερα ως διαλόγους με την πρώην του.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
τουλάχιστον αυτός δεν είναι μυθομανής να τα κατεβάζει από το κεφάλι τουDwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιαν 2022, 18:12 Μπορεί να μαζεύει διαλόγους με τη νυν του, που θα παρουσιάσει αργότερα ως διαλόγους με την πρώην του.
- hellegennes
Μια χαρά είμαι. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.
Συνδέθηκα μόνο για να πω ότι είμαι καλά, γιατί ξέρω ότι υπάρχουν κάποια άτομα που ενδιαφέρονται. Δεν έπαθα κάτι, απλά αποσυνδέθηκα.
Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο φόρουμ. Η συμπεριφορά ορισμένων ατόμων -που είχα σε εκτίμηση- με έχει απογοητεύσει και, για πρώτη φορά, μετά από 16 χρόνια που γράφω στο φόρουμ, νιώθω ότι η ατμόσφαιρα είναι τόσο τοξική που με ενοχλεί. Την προηγούμενη φορά που απείχα, είχα αποφασίσει να επιστρέψω με προοπτική να αποφεύγω να γράφω σε θέματα που με ενοχλούν οι απόψεις κάποιων ατόμων, αλλά σχεδόν αμέσως άρχισαν να αναφέρονται στο όνομά μου, παρότι είχα ζητήσει να μην με μπλέκουν σε συζητήσεις που δεν θέλω να μπω. Έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτήν την στιγμή είναι αδύνατον να βρίσκομαι εδώ και να μην γίνεται αναφορά στο όνομά μου σε θέματα που δεν θέλω πια να συζητήσω.
Ίσως κάποια στιγμή επιστρέψω φουλ, ίσως να μπαίνω καμμιά φορά απλά για να ανεβάσω κάποιο νήμα που με ενδιαφέρει. Ίσως, γιατί δεν θυμάμαι να έχω ξενερώσει τόσο πολύ άλλη φορά. Το ίδιο είχα πει ότι θα έκανα και στην Λεξιλογία, της οποίας είμαι μέλος, αλλά σε μια κοινότητα το ενδιαφέρον είναι τα μέλη της και αν σε ξενερώσουν τα μέλη δύσκολα επιστρέφεις. Στην Λεξιλογία είχα 6000+ δημοσιεύσεις. Στα επόμενα δυο χρόνια αφού αποχώρησα έκανα καμμιά 10αριά δημοσιεύσεις μόνο και μετά σταμάτησα. Η διάθεσή μου να συμμετέχω απλά έσβησε.
Για όποιον ενδιαφέρεται, το handle μου στο FB είναι το ίδιο.
Συνδέθηκα μόνο για να πω ότι είμαι καλά, γιατί ξέρω ότι υπάρχουν κάποια άτομα που ενδιαφέρονται. Δεν έπαθα κάτι, απλά αποσυνδέθηκα.
Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο φόρουμ. Η συμπεριφορά ορισμένων ατόμων -που είχα σε εκτίμηση- με έχει απογοητεύσει και, για πρώτη φορά, μετά από 16 χρόνια που γράφω στο φόρουμ, νιώθω ότι η ατμόσφαιρα είναι τόσο τοξική που με ενοχλεί. Την προηγούμενη φορά που απείχα, είχα αποφασίσει να επιστρέψω με προοπτική να αποφεύγω να γράφω σε θέματα που με ενοχλούν οι απόψεις κάποιων ατόμων, αλλά σχεδόν αμέσως άρχισαν να αναφέρονται στο όνομά μου, παρότι είχα ζητήσει να μην με μπλέκουν σε συζητήσεις που δεν θέλω να μπω. Έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτήν την στιγμή είναι αδύνατον να βρίσκομαι εδώ και να μην γίνεται αναφορά στο όνομά μου σε θέματα που δεν θέλω πια να συζητήσω.
Ίσως κάποια στιγμή επιστρέψω φουλ, ίσως να μπαίνω καμμιά φορά απλά για να ανεβάσω κάποιο νήμα που με ενδιαφέρει. Ίσως, γιατί δεν θυμάμαι να έχω ξενερώσει τόσο πολύ άλλη φορά. Το ίδιο είχα πει ότι θα έκανα και στην Λεξιλογία, της οποίας είμαι μέλος, αλλά σε μια κοινότητα το ενδιαφέρον είναι τα μέλη της και αν σε ξενερώσουν τα μέλη δύσκολα επιστρέφεις. Στην Λεξιλογία είχα 6000+ δημοσιεύσεις. Στα επόμενα δυο χρόνια αφού αποχώρησα έκανα καμμιά 10αριά δημοσιεύσεις μόνο και μετά σταμάτησα. Η διάθεσή μου να συμμετέχω απλά έσβησε.
Για όποιον ενδιαφέρεται, το handle μου στο FB είναι το ίδιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Πού είσαι μωρέ?!!!!!!!!!! 
Τώρα διάβασα πού είσαι, έχεις δίκιο είναι τοξικό το φόρουμ, κάνε όση αποχή θέλεις, αλλά κάποιοι να ξέρεις οτι σε συμπαθούν πάρα πολύ!
Και μπαίνε καμιά φορά να λες ένα γεια, εντάξει, ίσως δεν μείνουμε επίσης όλοι από εμας μέχρι το τέλος αλλά ειναι που τόσα χρόνια, ε, είναι λίγο κάπως να λες αυτόν δεν θα τον "ξαναδώ"
Φιλιά Χελούκο!
Και μπαίνε καμιά φορά να λες ένα γεια, εντάξει, ίσως δεν μείνουμε επίσης όλοι από εμας μέχρι το τέλος αλλά ειναι που τόσα χρόνια, ε, είναι λίγο κάπως να λες αυτόν δεν θα τον "ξαναδώ"
Φιλιά Χελούκο!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έλα ρε συ, ο ΓΓ άφησε να εννοηθεί ότι πέθανες από κορονοϊό.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
hellegennes έγραψε: 08 Ιαν 2022, 23:13 Συνδέθηκα μόνο για να πω ότι είμαι καλά, γιατί ξέρω ότι υπάρχουν κάποια άτομα που ενδιαφέρονται. Δεν έπαθα κάτι, απλά αποσυνδέθηκα.
Να είσαι καλά και να περνάς πότε πότε να μαθαίνουμε νέα σου. Αν τέλος πάντων σου κάνει ευχαρίστηση. Η ζωή έχει αρκετές στεναχώριες για να προσθέτουμε και άλλες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 42 Απαντήσεις