Kauldron έγραψε: 13 Ιουν 2024, 13:02
taliban έγραψε: 13 Ιουν 2024, 06:59
Kauldron έγραψε: 12 Ιουν 2024, 22:57
Εσύ πήγαινε τώρα να μετρήσεις τα κοτόπουλα, να δείς πόσα σου έχει βουτήξει ο Αλβανός αυτή τη βδομάδα, και άσε την Ουκρανία.
Για την παραπληροφορηση μια χαρά στα λέει.
Κανείς δεν είπε οτι είχαν 14 μύρια απώλειες. Μόνη της το έβγαλε, μόνη της το "αντικρούει". Λέγεται αχυράνθρωπος.
Διάβασα εδώ μέσα πάνω από δέκα φορές το μεγάλο πρόβλημα της Ουγγαρίας είναι ότι τους τελείωσε το έμψυχο υλικό, γέμισαν τάφους είδα και φωτογραφίες , μειώσανε το όριο ηλικίας για επιστράτευση πράγμα που είναι αντισυνταγματικό , και άρχισαν να στρατολογούν και γυναίκες.
Πάμε να δούμε από αυτά πόσα ψέματα είναι.
Για να τους τελείωνε το έμψυχο υλικό θα έπρεπε να χαθούν 14.000.000 άντρες.
Είδα φωτογραφίες τις φωτογραφίες με τους τάφους και τις σημαίες και όταν τις ακολούθησα μετά από λίγο κατάλαβα ότι ήτανε ψεύτικη στημένη είδηση.
Διάβασα την είδηση για την μείωση της ηλικίας , πήγα έλεγξα και είδα ότι μείωσαν την ηλικία της εκπαίδευση σε νεαρά άτομα στην καινούργια τεχνολογία των εξοπλιστικών.
Εκπαίδευση , όχι να τους στείλουν στον πόλεμο.
Εκπαίδευση καθαρά σε νεαρούς φοιτητές που μπορούνε να οδηγούν drone κ.λ.π και το κυριότερο όσοι θέλουν πάνε εθελοντικά για αυτό και δεν είναι και αντισυνταγματικό.
Είδα ότι το γεγονός ότι τους τελείωσαν οι άντρες τα 14.000.000 αυτό κατά την κρίση σας φαίνεται από τις στρατολογήσεις , οδηγών ασθενοφόρων με το ζόρι , και στο τέλος τις γυναίκες.
Μα τις γυναίκες η Ουκρανία τις έχει στο στράτευμα πολλά χρόνια όπως και οι Ισραηλίτες.
Να μην το πλατείαζω.
Είναι κουραστικό να ακολουθώ μια είδηση και να ανακαλύπτω ότι είναι μούφα.
Γιατί ρε φίλε να μου τρώς χρόνο από την ζωή μου;
Ποιός είσαι εσύ που κάθε λίγο και λιγάκι θα ανεβάσεις μια ψεύτικη είδηση και θα με βάλεις εμένα στο τρυπάκι να ψάχνομαι;
Εγώ δεν είδα ειδήσεις των ουκρανών για καταστροφή των καινούργιων αεροπλάνων της Ρωσίας .
Τις έφερα;
Δεν τις έφερα γιατί σας σέβομαι.
Εσύ γιατί δεν σέβεσαι;
Απάντησε μου τίμια και καθαρά.
Μην αρχίσεις μπορδουλολογίες θα σε κάνω αόρατο.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.