!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
-
user0972003
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Είναι καλά εδώ. 28-30 βαθμοί. Φυσάει και μια αύρα..πολύ ευχάριστα είναι τώρα
σώπα καημένε ... 3 ac έχω σπίτι και όταν τα δουλεύω και μετά βγαίνω κοντεύω να πάθω συγκοπή ...από τους 23 στους 38...για Λάρισα μιλάμε ...με τον ανεμιστήρα οροφής μια χαρά είναιΕρμής έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 16:32Είναι πολύ αποτελεσματικός αν μένεις στο Βελουχιnostromos έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 13:55να βάλεις ανεμιστήρα οροφής...πολύ πιο οικονομικός και εξαιρετικά αποτελεσματικοςGreen Dragon έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 12:34
Θα μου πληρώσεις το ρεύμα για το aircondition που δεν θα σβήσει λεπτό για 10 μέρες;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Τι μαλακίες κάνετε ρε , 23 βαθμούς το κλιματιστικό;!
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακόμα δεν έχετε βάλει ινβερτερ βρε βλαχαρες? Ολόκληρο ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ σας είχε δώσει ο Κουλαρος και δυστυχώς θα σας ξαναδωσει!Green Dragon έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 12:34Θα μου πληρώσεις το ρεύμα για το aircondition που δεν θα σβήσει λεπτό για 10 μέρες;
0,10-15 βαριά 0,20€ την ώρα καίει ένα πολύ καλό ινβερτερ. Το χειμώνα με τα πετρέλαια και τους καυστήρες και τα αέρια περισσότερα καίτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 09 Ιούλ 2023, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ναι όντως είναι ψηλά...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν έχεις άδικο σε αυτό, ειδικά το ένα πρέπει να αλλαχτεί, είναι τόσο παλιό που κάνεις απόσβεση σε 2 χρόνια με το ρεύμα που γλιτώνεις. Σκυλί πάντως, Fujitsu - εγγύηση.vantono έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 18:20 Ακόμα δεν έχετε βάλει ινβερτερ βρε βλαχαρες? Ολόκληρο ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ σας είχε δώσει ο Κουλαρος και δυστυχώς θα σας ξαναδωσει!
0,10-15 βαριά 0,20€ την ώρα καίει ένα πολύ καλό ινβερτερ. Το χειμώνα με τα πετρέλαια και τους καυστήρες και τα αέρια περισσότερα καίτε.
- vantono
Α, το βάζουν και 23? Ωραία, και μετά σκουζουν που καινε πολύ.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- vantono
Κι εγώ ένα τογιοτομι αρκετά παλιό και σκυλί μαυρο είχα στην κρεβατοκάμαρα και είχα θέμα με τον ανεμιστήρα του τον εσωτερικό. Στην πιο χαμηλη σκάλα το είχα και φύσαγε σαν διάολος. Όχι απλά ξεπαγιαζεις, αλλά δημιουργεί μια πολύ savage ατμόσφαιρα ο δυνατός ανεμιστήρας όταν κοιμάσαι.Green Dragon έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 18:22Δεν έχεις άδικο σε αυτό, ειδικά το ένα πρέπει να αλλαχτεί, είναι τόσο παλιό που κάνεις απόσβεση σε 2 χρόνια με το ρεύμα που γλιτώνεις. Σκυλί πάντως, Fujitsu - εγγύηση.vantono έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 18:20 Ακόμα δεν έχετε βάλει ινβερτερ βρε βλαχαρες? Ολόκληρο ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ σας είχε δώσει ο Κουλαρος και δυστυχώς θα σας ξαναδωσει!
Αλλά δεν έφταιγε μόνο αυτο, όλα τα παλιά έτσι είναι.
Το άλλαξα πρόσφατα με ένα tesla ινβερτερ που είναι τρομερά τίμιο μηχάνημα και βρήκα την υγειά μου. Λειτουργία sleep, αέρας ο,τι πρέπει για ύπνο, όλα τέλεια.
Σαλονι έχω daikin και στο άλλο δωμάτιο inventor εδώ και χρονια, και είμαι κατευχαριστημενος και με τα τρία.
Από τότε που αντικατεστησα τις παλιατζουρες έχω δει τρομερές διάφορες στο λογαριασμό ρεύματος.
-
stergiosbik
Από ένα σημείο και μετά δεν παλεύεται με τον ανεμιστήρα.nostromos έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 17:51σώπα καημένε ... 3 ac έχω σπίτι και όταν τα δουλεύω και μετά βγαίνω κοντεύω να πάθω συγκοπή ...από τους 23 στους 38...για Λάρισα μιλάμε ...με τον ανεμιστήρα οροφής μια χαρά είναι
Χρειάζεται κλιματιστικό.
-
stergiosbik
Το ποσό θα κάψει ενα κλιματιστικό έχει να κάνει και με τον χώρο που πρέπει να καλύψει.
Γιατί αν έχεις βάλει κάνα 9ρακι να καλύψει καμμία 60αρια τετραγωνικά τον ήπιες ακόμα και αν είναι ινβερτερ.
Σίγουρα πάντως σε μια σωστή τοποθέτηση τα ινβερτερ είναι πολύ πιο οικονομικά.
Γιατί αν έχεις βάλει κάνα 9ρακι να καλύψει καμμία 60αρια τετραγωνικά τον ήπιες ακόμα και αν είναι ινβερτερ.
- Otto Weininger
Γω έβαλα ένα οροφής στο νέο φαρμακείο 60.000BTU και πάει με τρέλα.stergiosbik έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 18:45 Το ποσό θα κάψει ενα κλιματιστικό έχει να κάνει και με τον χώρο που πρέπει να καλύψει.
Θα το δούμε και τον χειμώνα βέβαια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Dwarven Blacksmith
Ρε παιδιά το δικό μου κλιματιστικό γιατί είναι overachiever; Υποτίθεται είναι ενεργειακής κλάσης Α+++ αλλά αντί να σταματήσει στους 27 όπως του λέω συνεχίζει μέχρι και τους 23 άνετα, σύμφωνα με ανεξάρτητο θερμόμετρο.
Το οξύμωρο είναι πως το καλοκαίρι δεν το αντέχουν ούτε αυτοί που δηλώνουν "καλοκαιρακηδες".
Όλοι αγκαλιά με τα κλιματιστικά περνούν αυτήν την εποχή.
Όλοι αγκαλιά με τα κλιματιστικά περνούν αυτήν την εποχή.
- vantono
Ναι, λες κι εσάς που σας αρέσει ο χειμώνας, δεν τον περνάτε με καλοριφέρ και θερμάστρες και μαγκάλια δηλαδη...runner έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 19:09 Το οξύμωρο είναι πως το καλοκαίρι δεν το αντέχουν ούτε αυτοί που δηλώνουν "καλοκαιρακηδες".
Όλοι αγκαλιά με τα κλιματιστικά περνούν αυτήν την εποχή.![]()
.Αν δεν υπήρχε η μισθωτή σκλαβιά, το καλοκαιρι θα το περνούσαμε όλη μέρα μέσα στο νερό στις παραλίες, πύτε μου. Θενκ γιου μίστερ ομπβιους, πες μας και κάτι καινούριο.
Όσο αναγκαστικά ακόμα δουλεύεις όμως, δουλε, μέσα στην τσιμεντωμενη δουλοπολη, αναγκαστικά θα το περάσεις με ερκοντισχιο.
Δεν θέλετε λουξουρι κομμουνιζμ και τεχνολογική εξέλιξη όμως, να κάνουν τις δουλειές σας ρομπότ κι εσείς να αραζετε στις παραλιες, μου θέλετε μισθωτή σκλαβιά. Ε, φάτε ζεστακλα στη μάπα να στρώσετε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις