!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Μην κλαις αλλοΕμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 09:23Με βάση αυτά που γίνονται στον ύπνο σου ή τον ξύπνιο σου.under έγραψε: 13 Αύγ 2020, 09:16Πονας ακομα φουκαρα τουρκοσπορε ;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 09:12
Καλημερούδια. Σε περιμέναμε. Πόσες τουρκικές φρεγάτες καταστρέψαμε στον ύπνο σου...![]()
![]()
![]()
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
ότι ήτανε να γράψω για το τι έγινε πρίν το έγραψα δεν ξέρω αν είναι επειδή είμαι δεξιά ή νέα και βλέπω τα πράγματα πιο καθαρά.
Το γεγονός είναι ότι ο Βαρουφάκης έπρεπε να είναι μέσα χωμένος βαθιά.
Όχι να είναι στην βουλή.
Τέλος πάντων θα έρθει θεωρώ η μέρα του.
Είδατε δεν γράφω για τον Τσίπρα η βλακεία δεν πρέπει να τιμωρείτε άλλο βλακεία άλλο προδοσία.
Το γεγονός είναι ότι ο Βαρουφάκης έπρεπε να είναι μέσα χωμένος βαθιά.
Όχι να είναι στην βουλή.
Τέλος πάντων θα έρθει θεωρώ η μέρα του.
Είδατε δεν γράφω για τον Τσίπρα η βλακεία δεν πρέπει να τιμωρείτε άλλο βλακεία άλλο προδοσία.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Το πιθανότερο να δε στον ύπνο του αμερικανική ταινία . Ντοκυμαντέρ αφιερωμένο στο usarmy .. πόνο και δυστυχία παντού και ο αμερικανός στρατιώτης να απλώνει το χέρι και να χαϊδεύει το μικρό κορίτσι στο πρόσωπό. Ή υδρόγειος και κορίτσια διαφόρων εθνικοτήτων σε ανθρώπινες στιγμές με αμερικανούς στρατιωτεςΕμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 09:23Με βάση αυτά που γίνονται στον ύπνο σου ή τον ξύπνιο σου.under έγραψε: 13 Αύγ 2020, 09:16Πονας ακομα φουκαρα τουρκοσπορε ;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 09:12
Καλημερούδια. Σε περιμέναμε. Πόσες τουρκικές φρεγάτες καταστρέψαμε στον ύπνο σου...![]()
![]()
![]()
-
Εμπεδοκλής
Εντάξει. Πες μου μόνο πόσα πλοία τους βουλιάξαμε στον ύπνο σου.under έγραψε: 13 Αύγ 2020, 09:29Μην κλαις αλλο![]()
-
Εμπεδοκλής
Είσαι ψεκασμένο ή έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας; Ήρεμα ρωτάω.Kiki mat έγραψε: 13 Αύγ 2020, 09:31Το πιθανότερο να δε στον ύπνο του αμερικανική ταινία . Ντοκυμαντέρ αφιερωμένο στο usarmy .. πόνο και δυστυχία παντού και ο αμερικανός στρατιώτης να απλώνει το χέρι και να χαϊδεύει το μικρό κορίτσι στο πρόσωπό. Ή υδρόγειος και κορίτσια διαφόρων εθνικοτήτων σε ανθρώπινες στιγμές με αμερικανούς στρατιωτες
Ψεκασμενο τι εννοεις;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 09:35Είσαι ψεκασμένο ή έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας; Ήρεμα ρωτάω.Kiki mat έγραψε: 13 Αύγ 2020, 09:31Το πιθανότερο να δε στον ύπνο του αμερικανική ταινία . Ντοκυμαντέρ αφιερωμένο στο usarmy .. πόνο και δυστυχία παντού και ο αμερικανός στρατιώτης να απλώνει το χέρι και να χαϊδεύει το μικρό κορίτσι στο πρόσωπό. Ή υδρόγειος και κορίτσια διαφόρων εθνικοτήτων σε ανθρώπινες στιγμές με αμερικανούς στρατιωτες
Από προβλήματα υγείας τινγκα . .
Ήρεμα απανταω . Απλά κινούμαι στο ίδιο πνεύμα . Ενοχλώ ;
Εάν ενοχλώ πρόκειται για συμπεριφορά μου η οποία απαγορεύεται ;
Αα και Καλημέρα ..(δεν θα αναλυσω τα συναισθήματα μου για τον τρόπο που μου απευθύνεται τον λόγο)
Είσαι σε φρεγάτα ή υποβρύχιο τώρα;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 09:33Εντάξει. Πες μου μόνο πόσα πλοία τους βουλιάξαμε στον ύπνο σου.![]()
Αν δεν είσαι σε κάτι από αυτά πιθανότατα κανένα, ούτε στον ύπνο ούτε στον ξύπνιο. Άλλοι είναι αυτοί που θα βουλιάξουν, αν βουλιάξουν.
Τότε να μην ψηφίζετε ΤσίπραΕμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 08:43Κανείς δεν χαίρεται. Απλά κάποιοι δεν γουστάρουμε παραμυθάδες προδότες.Maejima έγραψε: 13 Αύγ 2020, 08:41 Μου αρέσει που τα αριστερά παιντιά εδώ χαίρονται.
Πιστεύετε ότι θα υπάρχει κασέρι για το τεμπελχανείο/αργομισθίες σας και μετά από νίκη Τούρκων;
Για πείτε, είμαι πολύ περίεργος.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Σε τουρκικό τουιτ αναφέρεται ότι η 'Λημνος' από τη Ρόδο που κατευθύνθηκε, πηγαίνει τώρα Σαλαμίνα με βοήθεια ρυμουλκου. Αυτοί ισχυρίζονται ότι δεν έχουν ζημιές σε πλοίο τους.
Η 'πτήση' βέβαια δημοσίευσε φώτο της 'Λήμνος' να κινείται αυτοδύναμα.
ΚΚΕδικες μαλακιες πρωινιατικα.Fluffy έγραψε: 13 Αύγ 2020, 09:07 Το ζήτημα είναι πως οι τσιπρομητσοτακηδες συσκοτίζουν το πλαισιο που δημιουργουνται τα προβλήματα, προσπαθουν να καρατομισουν την πραγματικοτητα σε μικρα γεγονότα. Π.χ. ελλαδα με τουρκια είναι συμμαχες ή εχθρες;
Αυτά σε ρητορικό επίπεδο, σε επιπεδο προπαγανδας, γιατί τις στρατηγικες των αστικων ταξεων ελλαδας και τουρκιας για συμπλευση στο ΝΑΤΟ τις υπηρετουν μια χαρα.
Καρατομιση σημαίνει κόψιμο του κεφαλιού κι όχι τεμαχισμός σε μικρά κομμάτια.
Η πραγματικότητα είναι ότι κάθε λίγο φτάνουμε στα πρόθυρα πολέμου με την Τουρκία και οι ΕΕ - ΝΑΤΟ τρέχουν να σώσουν την κατάσταση.
Μπερδεύεις την Ελλάδα με την Βουλγαρία επί σύμφωνο Βαρσοβίας.
Επίσης η πραγματικότητα είναι πως το ΚΚΕ δεν έχει να προσφέρει τίποτα στην χώρα εκτός από μιζέρια.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Για ποια προβοκάτσια να μιλάει άραγε ο Τουρκαλας εδώ;
https://www.kathimerini.gr/1091749/arti ... -o-pnigmos
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Προφανώς το παιχνίδι της προπαγάνδας και του ψυχολογικού πολέμου συνεχίζεται.Japetus έγραψε: 13 Αύγ 2020, 09:50 Σε τουρκικό τουιτ αναφέρεται ότι η 'Λημνος' από τη Ρόδο που κατευθύνθηκε, πηγαίνει τώρα Σαλαμίνα με βοήθεια ρυμουλκου. Αυτοί ισχυρίζονται ότι δεν έχουν ζημιές σε πλοίο τους.
Για ποια προβοκάτσια μιλάει ο αγαπημένος σου εδώ;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 09:26Λυπάμαι. Δεν καταλαβαίνω τα παραληρήματα σου.Kiki mat έγραψε: 13 Αύγ 2020, 09:20Και στην ομόνοια τι έκανε σκορπαγε πιώματα και του σκαγαν σάμπες στα μούτρα . Νομίζω ότι έχει λογική .Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Αύγ 2020, 09:14
Αλλιώς τα θυμάμαι. Θυμάμαι κάτι δημοσκοπήσεις και κάτι ρεπορτάζ με εικόνες λατινικής Αμερικής ότι δήθεν ήταν στην Ομόνοια...
Επίσης, και ισχύει για όλους, δεν μπορώ να ασχολούμαι με όσα βλέπετε στον ύπνο σας ή σε ψεκασμένα sites...
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος