!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Για το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο

1. Στηρίζω ανεπιφύλακτα, μπράβο στην κυβέρνηση
123
64%
2. Στηρίζω κριτικά
36
19%
3. Στηρίζω αναγκαστικά γιατί το κάνει η κυβέρνηση, θα προτιμούσα συνεννόηση με Ε.Ε. και ΝΑΤΟ
7
4%
3. Είμαι αντίθετος, αλλά έτσι και αλλιώς είμαστε χαμένοι
4
2%
4. Είμαι αντίθετος, το θέμα είναι να πέσει η κυβέρνηση
3
2%
5. Είμαι αντίθετος, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι
20
10%

Σύνολο ψήφων: 193

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Otto Weininger έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:02
Gherschaagk έγραψε: 07 Μαρ 2020, 22:57
Otto Weininger έγραψε: 07 Μαρ 2020, 22:49

Το ignore είναι μεγάλη λύση. Ηρεμούν τα νεύρα σου κατά πολύ.
Υπάρχουν και τα quotes. :003:
Ναι το ξέρω. Σας είπα να τους κάνετε tag αλλά δεν ακούτε.
Όπως και να έχει έχουν μειωθεί κατά πολύ από το οπτικό μου πεδίο.
Οπότε παραμένει ένα καλό φίλτρο απέναντι στο ιό της βλακείας (Έθνι) και στην μετάλλαξη του (Naida).
Επίσης στο ignore είναι και ο Northern Spirit φυσικά, ο οποίος είναι γραφείο Τύπου του Ερντογάν.
Νομιζω οτι δεν θα καταφερω για πολυ να μην το χρησιμοποιησω, αλλιως θα πρεπει να αρχισω τα μπινελικια.... Ενταξει εχουν ξεφυγει και δεν εχω ορεξη να διαβαζω τις μαλακιες του καθε αγαμητου και καθε κακογαμημενης.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Philip Mortimer έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:06
Είμαστε συγχρονο κράτος της ευρωπαϊκής Ένωσης και τετοιες αποψεις πέραν του ότι είναι τελειως ανορθολογικές (ότι δηλαδή δήθεν η αφαίρεση των ναρκών κατέστρεψε την Ελλάδα) δεν έχουν καμία περίπτωση εφαρμογής γιατί είναι προς το κακό μας σε πάρα πολλά επίπεδα.

Ούτε φυσικά είναι θεμιτή η δίωξη της αντίθετης αποψης (υποστήριξη ανοιχτών συνόρων), έστω και αν είναι ανορθολογική (όπως και οι αντίστοιχες ακροδεξιές περί ναρκων).

Ακουσε να δεις.

Πρωτα η Ευρωπη εκλεισε τα συνορα ενω ηταν αντιθετο στην ευρωπαικη νομοθεσια.

Μετα αρνηθηκε την ποσοστωση ενω ηταν αντιθετο στην ευρωπαικη νομοθεσια.

Απο το 2015 ξεκινησαν καποιες χωρες να κοβουν η να μειωνουν τα επιδοματα στους προσφυγες που ηταν αντιθετο στην ευρωπαικη νομοθεσια.

Τωρα η κυρια Ουρσουλα κανει τα στραβα ματια σε καποιες πρακτικες μας που ειναι αντιθετες στην ευρωπαικη νομοθεσια.

Οποτε και η ναρκοθετηση χωρας που καθημερινα προκαλειται απο τον αερα, τη στερια και τη θαλασσα απο τους γειτονες της θα περασει και ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μιλησει στην ΕΕ. Μην σου πω οτι απο πολλες χωρες θα παρουμε συγχαρητηρια.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 07 Μαρ 2020, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Σουβλίτσα έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:04 Otto το ταγκ δεν ξερω πώς γίνεται :102:
Πατάς αυτό το σύμβολο (κάτω από το σύμβολο της παράθεσης) και γράφεις το όνομα του μέλους μέσα. Απλά να το γράφεις ακριβώς όπως είναι.

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Otto Weininger έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:07
Νομιζω εχεις δικιο, δεν εχω και τις αντοχες στις μαλακιες που ειχα μικροτερος.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Αρίστος έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:10
Philip Mortimer έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:06
Είμαστε συγχρονο κράτος της ευρωπαϊκής Ένωσης και τετοιες αποψεις πέραν του ότι είναι τελειως ανορθολογικές (ότι δηλαδή δήθεν η αφαίρεση των ναρκών κατέστρεψε την Ελλάδα) δεν έχουν καμία περίπτωση εφαρμογής γιατί είναι προς το κακό μας σε πάρα πολλά επίπεδα.

Ούτε φυσικά είναι θεμιτή η δίωξη της αντίθετης αποψης (υποστήριξη ανοιχτών συνόρων), έστω και αν είναι ανορθολογική (όπως και οι αντίστοιχες ακροδεξιές περί ναρκων).

Ακουσε να δεις.

Πρωτα η Ευρωπη εκλεισε τα συνορα ενω ηταν αντιθετο στην ευρωπαικη νομοθεσια.

Μετα αρνηθηκε την ποσοστωση ενω ηταν αντιθετο στην ευρωπαικη νομοθεσια.

Απο το 2015 ξεκινησαν καποιες χωρες να κοβουν η να μειωνουν τα επιδοματα στους προσφυγες που ηταν αντιθετο στην ευρωπαικη νομοθεσια.

Τωρα η κυρια Ουρσουλα κανει τα στραβα ματια σε καποιες πρακτικες μας που ειναι αντιθετες στην ευρωπαικη νομοθεσια.

Οποτε και η ναρκοθετηση χωρας που καθημερινα προκαλειται απο τον αερα, τη στερια και τη θαλασσα απο τους γειτονες της θα περασει και ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μιλησει στην ΕΕ. Μην σου πω οτι απο πολλες χωρες θα παρουμε συγχαρητηρια.

.
Άλλο η πρακτική κατάργηση της ποσόστωσης και άλλο η ναρκοθετηση... Καμία απολύτως σχέση....

Το ότι έχει αυστηροποιησει τη θέση της στο μεταναστευτικό της ΕΕ δε σημαίνει ότι θα δεχθεί και μεσαιωνικούς βασανισμούς μεταναστών, ούτε η διεθνής κοινή γνώμη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 07 Μαρ 2020, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Αρίστος έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:06 Εν τω μεταξυ ειναι δεδομενο οτι στην Τουρκια και σε καποια καθυστερημενα ισλαμικα κρατη, ενδεχεται να θεριζει ο κορονοϊος και δεν βγαινουν να το ανακοινωσουν.
Αυτό είναι όντως ένα θέμα και πολλά έχουν λεχθεί αλλά επίσημα τίποτα... Πρώτο και κυριότερο η πτήση εκκένωσης της 25/2 των 132 τουρκων πολιτών που βρίσκονταν στο Ιράν (που ήταν και η τελευταία πτήση από εκεί) και τέθηκαν σε καραντίνα σε ειδικό νοσοκομείο της Άγκυρας. Τίποτα δεν ακούστηκε γι αυτούς έκτοτε.. Την άλλη εβδομάδα λήγει η 14ήμερη περίοδος καραντίνας και θα πρέπει να γίνουν ανακοινώσεις...
Έχει πάντως ανοίξει στο fb ανεπίσημη σελίδα όπου αναρτώνται όλες οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες για το θέμα Τουρκία και κορονοϊός: fb.com/coronavirusinturkey
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Πρεπει να καταλαβουν καποιοι φιλευρωπαιστες εδω μεσα σαν τον Mortimer πως η Ευρωπη ΑΠΑΙΤΕΙ απο μας σημερα να εχουμε ΚΛΕΙΣΤΑ συνορα και οχι το αντιθετο οπως ισχυε μεχρι το 2015.

Ο φιλευρωπαιστης Kameron το εχει καταλαβει.

Nα δουμε εσυ Μορτιμερ ποτε.

.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Αρίστος έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:14 Πρεπει να καταλαβουν καποιοι φιλευρωπαιστες εδω μεσα σαν τον Mortimer πως η Ευρωπη ΑΠΑΙΤΕΙ απο μας σημερα να εχουμε ΚΛΕΙΣΤΑ συνορα και οχι το αντιθετο οπως ισχυε μεχρι το 2015.

Ο φιλευρωπαιστης Kameron το εχει καταλαβει.

Nα δουμε εσυ Μορτιμερ ποτε.

.
Εγώ έχω δεχθεί κλειστά σύνορα με τη μετρημένη πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση τώρα. Η οποία έχει την υποστήριξη της ΕΕ και της ευρωπαϊκης και διεθνούς κοινής γνώμης.

Άλλο αυτό και άλλο οι ναρκοθετησεις και ο,τι άλλο σκεφτεί ο καθένας... Δεν είναι και τόσο τυχαίο που η τουρκική προπαγάνδα στα κοινωνικά δίκτυα αναρτα συνεχώς για δήθεν πυροβολισμούς σε μετανάστες στα σύνορα απο τις ελληνικές αρχες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 07 Μαρ 2020, 23:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Gherschaagk έγραψε: 07 Μαρ 2020, 22:55
Naida έγραψε: 07 Μαρ 2020, 22:47
Gherschaagk έγραψε: 07 Μαρ 2020, 22:35

Τα βουλγαρικά σύνορα είναι παραδίπλα. Γιατί δεν πάνε από κει;; Καημένοι μετανάστες είναι που θέλουν να περάσουν αφού.
Τους αρέσει η φέτα.
Τι ωραία που τα γράφεις απ' το αθηναϊκό σου σπίτι καλή μου;

Βέβαια αν ζούσες εκεί πάνω θα σου είχε πάει το σκατό στην κάλτσα όπως θα ένιωθες την ανάσα των Τουρκαλάδων να γίνεται όλο και πιο ζεστή. Αλλά είπαμε, εμείς μια χαρά μαλακιζόμαστε κι απόψε.
Δεν έχω καλή σχέση με τον φόβο μέχρι να γίνει υπαρκτός.
Αλλά εσένα τώρα σε έπιασε ο φόβος καλή μου; Τόσα χρόνια που τους μαζεύει ο Έρντο δεν φοβόσουν τι θα απογίνουν και πως θα τους χρησιμοποιήσει; τους είχε παρκαρισμένους και ήσουν ήσυχη στο σπιτάκι σου; τόσα χρόνια που του χαϊδεύει τα αυτιά η Ευρώπη και τον ταϊζει χρήμα χωρίς να αντιμετωπίζει ουσιαστικά το πρόβλημα της μετανάστευσης; όταν του πουλούσαν. όπλα οι εταιροί σου δεν ανησυχούσες καλή μου; όπως και να έχει, έχε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της χώρας σου.

@Otto να ξέρεις πολύ με πονάς :cry
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Philip Mortimer έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:12

Άλλο η πρακτική κατάργηση της ποσόστωσης και άλλο η ναρκοθετηση... Καμία απολύτως σχέση....

Το ότι έχει αυστηροποιησει τη θέση της στο μεταναστευτικό της ΕΕ δε σημαίνει ότι θα δεχθεί και μεσαιωνικούς βασανισμούς μεταναστών, ούτε η διεθνής κοινή γνώμη...

Αγαπητε φιλε ο Ορμπαν εχει σταματησει ακομη και την ΣΥΤΙΣΗ των προσφυγων και ΚΑΝΕΙΣ δεν τολμαει να του τραβηξει το αυτι στην ΕΕ γιατι τρεμουν μηπως αποχωρησει απο το ΕΛΚ.

Το ιδιο θα ετρεμαν μηπως αποχωρησει και η ΝΔ οποτε ειναι η ιδανικη ευκαιρια με ΑΥΤΗ την κυβερνηση να ορμπανοποιησουμε ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ την πολιτικη μας.

Οχι φυσικα να τους αφηνουμε νηστικους αλλα τα επιδοματα πρεπει να κοπουν ολα και στα νησια να παψουν να κανουν κουμαντο οι ΜΚΟ.

Οι ναρκες πρεπει να μπουν αμεσα.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 07 Μαρ 2020, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Σουβλίτσα έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:04 @ Εθνικοκοινωνιστής

το να ψάχνεις πόσα ποστ και νήματα εμμονικά και χαιρέκακα μιαν οποιαδήποτε (αληθινή ή φαντασιακή) αυτοδικαίωση την ώρα που η χώρα σου δέχεται αυτά που δέχεται... δεν θα άντεχε η ετοιμόρροπη αυτοεκτίμησή σου για πάνω από 5sec εαν ήσουν σε θέση να αντιληφθείς τα πραγματικά συναισθήματα αηδίας που προκαλείς στους πάντες όσους διαθέτουν έστω το ελαχιστότερο ίχνος τσίπας και αξιοσύνης (για νοημοσύνη δεν το συζητώ καν, ειδικά εαν είσαι κάτοικος αυτής της χώρας)

Θα σε προτείνω στα επόμενα φορουμικά καλλιστεία για τον κακομοίρη της παρέας
Εσένα και μερικούς άλλους μαζί

Otto το ταγκ δεν ξερω πώς γίνεται :102:
αναφερεσαι στους χρηστες που ψευδολογησαν εις βαρος μου και μου απεδωσαν πραγματα που δεν ειπα?

τα παραπονα σου λοιπον στους διαχειριστες που εκριναν οτι σωστα αναφερθηκαν απο μερους οι συγκεκριμενες δημοσιευσεις

ποιος ειναι ο προβληματικος

αυτος που κριτικαρει επι χρονια τα ανεπαρκη μετρα που οδηγουν στον ολεθρο η αυτος που πουλουσε τρελιτσα (και ακομη πουλαει) επι χρονια και τρεχει να διασωθει φορτωνοντας την δικη του ανεπαρκεια στις πλατες των αλλων ψευδολογοντας και απο πανω?

σταματα τις εξυπναδες και ανελαβε τις ευθυνες της ψηφου σου (αφου θιγεσαι προσωπικα απο τις αναφορες στους χειρισμους της κουλοκυβερνησης) και των επιλογων σου σαν ενηλικο ατομο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Κατω τα χερια απο τον Εθνικοκοινωνιστη.

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Nostalgia έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:02
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Μαρ 2020, 22:59 κατι σαν την απελπισμενη κουστωδια του παλαιολογου που ζητιανευε βοηθεια στην δυση λιγο πριν το τελος

το αποτελεσμα το ξερουμε :102:

ειμαστε η σκληρη δεξια κατα τα αλλα :giggle: :giggle: :giggle:
Πραγματικα δεν αντιλαμβανομαι πως γινεται να ειρωνευεσαι. Σε ειχα για πιο σοβαρο, αλλα προφανως εισαι η αρσενικη ναιδα....
Εχουμε διαφορετικές απόψεις με τον Εθνι, σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Αυτοι οι αντρες σας αξιζουν καναπεδατες αλληλεγγυες....
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Αρίστος έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:18 Κατω τα χερια απο τον Εθνικοκοινωνιστη.

.
Θες κάτι να γελάς;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”