ε τους μαλακες τους κατασκευαστες. δεν ξερουν να φτιαξουν ενα θερμοσιφωνα που να ζεσταινει ολο το νερο.
παρατηρω οτι ενω σου γραφω πως λειτουργουν τα πραγματα, με λογικη και απλοποιημενη επιστημη για να καταλαβεις, απαντας παντα με εναν χαρακτηρισμο, οτι ειμαι ας πουμε ασχετος, η με μια ειρωνια, οπως τωρα.
ποτε με λογικο επιχειρημα, επειδη δεν εχεις.
τελοσπαντων, αδιαβαστη και σημερα. θα δω τι κεφια θα εχω παλι αυριο για μαθημα, αλλα πολυ φοβαμαι οτι αν συνεχισουμε ετσι θα μεινεις στην ιδια ταξη.
Από που έβαλες το βύσμα για να βλέπεις την θερμοκρασία απομακρυσμένα ; Δίπλα από την αντίσταση ας πούμε; Δεν θα τσακίσει το καλώδιο όταν τα σφίξεις όλα ;
Άμα είναι ας πούμε 15 μέτρα το καλώδιο του αισθητήρα πειράζει; Λογικά όχι.
Τώρα όπου να ναι πρέπει να αλλάξω ανωδιο , θα το κάνω και αυτό
δεν ειναι μεσα στο νερο. ειναι εξω απο εκει που βιδωνει η αντισταση. καρφωσα ενα κατσαβιδι στη μονωση μεχρι να βρω μεταλλο και το εμπηξα.
για να βγει το καλωδιο απο το καπακι, εκανα τρυπα και εβαλα λαστιχο, βρισκεις και στυπτιοθλιπτη ανθες.
λογικα οχι, αλλα και γω επειδη αυτο σκεφτηκα, εβαλα το ρελε και το σονοφ διπλα σε στεγανο κουτι.
αλλα και αν βαλεις 15 μετρα καλωδιο, το χειροτερο θα ειναι λογω καποιας αντιστασης να δινει λιγο λαθος μετρηση. κλαιν.
και γω αν ποτε το ξαναφτιαξω, μακρυ καλωδιο του αισθητηρα θα βαλω, σιγα μην ξαναφτιαχνω στεγανα κουτια.
Α μετράς δηλαδή την θερμοκρασία του μποιλερ όχι του νερού. Οκ και αυτό βολεύει χονδρικά αν λέει 40 βαθμούς, μέσα θα είναι 60 ξέρω γω .
Όχι το σονοφ το έχω στον πίνακα του σπιτιού μαζί με το ρελέ , μπλέξαμε με τα gadgets
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Από που έβαλες το βύσμα για να βλέπεις την θερμοκρασία απομακρυσμένα ; Δίπλα από την αντίσταση ας πούμε; Δεν θα τσακίσει το καλώδιο όταν τα σφίξεις όλα ;
Άμα είναι ας πούμε 15 μέτρα το καλώδιο του αισθητήρα πειράζει; Λογικά όχι.
Τώρα όπου να ναι πρέπει να αλλάξω ανωδιο , θα το κάνω και αυτό
δεν ειναι μεσα στο νερο. ειναι εξω απο εκει που βιδωνει η αντισταση. καρφωσα ενα κατσαβιδι στη μονωση μεχρι να βρω μεταλλο και το εμπηξα.
για να βγει το καλωδιο απο το καπακι, εκανα τρυπα και εβαλα λαστιχο, βρισκεις και στυπτιοθλιπτη ανθες.
λογικα οχι, αλλα και γω επειδη αυτο σκεφτηκα, εβαλα το ρελε και το σονοφ διπλα σε στεγανο κουτι.
αλλα και αν βαλεις 15 μετρα καλωδιο, το χειροτερο θα ειναι λογω καποιας αντιστασης να δινει λιγο λαθος μετρηση. κλαιν.
και γω αν ποτε το ξαναφτιαξω, μακρυ καλωδιο του αισθητηρα θα βαλω, σιγα μην ξαναφτιαχνω στεγανα κουτια.
Α μετράς δηλαδή την θερμοκρασία του μποιλερ όχι του νερού. Οκ και αυτό βολεύει χονδρικά αν λέει 40 βαθμούς, μέσα θα είναι 60 ξέρω γω .
Όχι το σονοφ το έχω στον πίνακα του σπιτιού μαζί με το ρελέ , μπλέξαμε με τα gadgets
Μένιο, κι άλλο οφ-τόπικ εδώ.
(Δεν είμαι ρουφιάνος, απλά βοηθάω να αποκατασταθεί η τάξις. Και η ηθική).
Ασέβαστος έγραψε: 16 Ιαν 2025, 13:53
Μένιο, κι άλλο οφ-τόπικ εδώ.
(Δεν είμαι ρουφιάνος, απλά βοηθάω να αποκατασταθεί η τάξις. Και η ηθική).
Μα ον τοπικ είναι, για θερμοσίφωνες μιλάμε
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Α ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΟΦΤΟΠΙΚ ΕΔΩ Ε. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΑ. ΤΟ ΖΩΟΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΛΛΟΝΩΝ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΠΙΚ Ε; ΤΑ ΜΙΚΡΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΡΩΤΉΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΠΙΚ Ε;