Κοίτα να δεις που τόσο καιρό νόμιζα είσαι άντρας.enaon έγραψε: 22 Οκτ 2018, 15:49
το βλεπεις μπερδεμένα, ανταγωνιστικά, περίπλοκα. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι, άνδρες και γυναίκες μοιάζουν σε όλα, απλά εμείς είμαστε σε όλα καλύτεροι, δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε κολλήσει τόσο στην φιλία.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία
Re: Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ναι καλά είχες καταλάβει, αλλά ειπαμε δεν έχει και διαφορά, σαν να ειμαι γυναίκα, απλά καλύτερος σε όλα.
Τελικά για το τυπικό θα το εξηγήσει ρε παιδιά καποιος, τι μας κάνει καλύτερους φίλους;
Τελικά για το τυπικό θα το εξηγήσει ρε παιδιά καποιος, τι μας κάνει καλύτερους φίλους;
Αυτός ο ισχυρισμός σου με έκανε να πιστέψω ότι είχα καταλάβει λάθος για το φύλο σου.enaon έγραψε: 22 Οκτ 2018, 15:59 ναι καλά είχες καταλάβει, αλλά ειπαμε δεν έχει και διαφορά, σαν να ειμαι γυναίκα, απλά καλύτερος σε όλα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ειπαμε, αγαπη, ανιδιοτελεια, μη συγκρητισμος κλπ κλπ
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ατοπο ερώτημα - δεν υπάρχει κάτι για να συγκριθεί .enaon έγραψε: 22 Οκτ 2018, 15:59 ναι καλά είχες καταλάβει, αλλά ειπαμε δεν έχει και διαφορά, σαν να ειμαι γυναίκα, απλά καλύτερος σε όλα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
εχει γινει παρανόηση με τα χρόνια, λέμε συχνά εισαι η καλυτερη σε μια γυναίκα, εννούμε είσαι η καλυτερη στο να εισαι χειρότερη απο εμένα, με τον καιρό μίκρυνε η πρόταση και ισως μπερδέυει, αλλά η ουσία παραμένει.Naida έγραψε: 22 Οκτ 2018, 16:00Αυτός ο ισχυρισμός σου με έκανε να πιστέψω ότι είχα καταλάβει λάθος για το φύλο σου.enaon έγραψε: 22 Οκτ 2018, 15:59 ναι καλά είχες καταλάβει, αλλά ειπαμε δεν έχει και διαφορά, σαν να ειμαι γυναίκα, απλά καλύτερος σε όλα.
enaon έγραψε: 22 Οκτ 2018, 15:49 το βλεπεις μπερδεμένα, ανταγωνιστικά, περίπλοκα. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι, άνδρες και γυναίκες μοιάζουν σε όλα, απλά εμείς είμαστε σε όλα καλύτεροι, δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε κολλήσει τόσο στην φιλία.![]()
-Ίφιδα που είναι τα ακουστικά;
-Εκεί που είναι πάντα μήπως;
-Κοίταξα πριν και δεν ήταν!
-Για ξανακοίτα!
-Απίστευτο κύριοι, κοιτάω για ακούστικα, δεν είναι, ρωτάω την Ίφιδα, είναι! Παγκόζμια συνωμοσία!
περίπουΊφιδα έγραψε: 22 Οκτ 2018, 16:06enaon έγραψε: 22 Οκτ 2018, 15:49 το βλεπεις μπερδεμένα, ανταγωνιστικά, περίπλοκα. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι, άνδρες και γυναίκες μοιάζουν σε όλα, απλά εμείς είμαστε σε όλα καλύτεροι, δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε κολλήσει τόσο στην φιλία.![]()
-Ίφιδα που είναι τα ακουστικά;
-Εκεί που είναι πάντα μήπως;
-Κοίταξα πριν και δεν ήταν!
-Για ξανακοίτα!
-Απίστευτο κύριοι, κοιτάω για ακούστικα, δεν είναι, ρωτάω την Ίφιδα, είναι! Παγκόζμια συνωμοσία!
μέχρι το ξανακοίτα θα έκανε φλάπ φλάπ στην οθόνη του κινητού, αφού το είπες και βεβαιώθηκε οτι δεν θα κουνηθεί άδικα, πήγε
δεν γίνεται αυτό άγι νομίζω, πρέπει να είμαστε καλύτεροι, άρα πρέπει να υπάρχουν μονόκεροι, είναι βασικό στοιχείοΑγις έγραψε: 22 Οκτ 2018, 16:03Ατοπο ερώτημα - δεν υπάρχει κάτι για να συγκριθεί .enaon έγραψε: 22 Οκτ 2018, 15:59 ναι καλά είχες καταλάβει, αλλά ειπαμε δεν έχει και διαφορά, σαν να ειμαι γυναίκα, απλά καλύτερος σε όλα.
enaon έγραψε: 22 Οκτ 2018, 16:04
εχει γινει παρανόηση με τα χρόνια, λέμε συχνά εισαι η καλυτερη σε μια γυναίκα, εννούμε είσαι η καλυτερη στο να εισαι χειρότερη απο εμένα, με τον καιρό μίκρυνε η πρόταση και ισως μπερδέυει, αλλά η ουσία παραμένει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
οκ είμαστε καλυτεροι απο τα ανύπαρκτο - μεγάλο κατόρθωμα.enaon έγραψε: 22 Οκτ 2018, 16:12δεν γίνεται αυτό άγι νομίζω, πρέπει να είμαστε καλύτεροι, άρα πρέπει να υπάρχουν μονόκεροι, είναι βασικό στοιχείοΑγις έγραψε: 22 Οκτ 2018, 16:03Ατοπο ερώτημα - δεν υπάρχει κάτι για να συγκριθεί .enaon έγραψε: 22 Οκτ 2018, 15:59 ναι καλά είχες καταλάβει, αλλά ειπαμε δεν έχει και διαφορά, σαν να ειμαι γυναίκα, απλά καλύτερος σε όλα.
Τελικά για το τυπικό θα το εξηγήσει ρε παιδιά καποιος, τι μας κάνει καλύτερους φίλους;![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
μακάρι να γινόταν δεν στέκει όμως, δεν μπορείς να συγκριθείς με το τίποτα. Το μόνο σίγουρο ειναι οτι είμαστε καλύτεροι, δυστυχώς αν δεν βρούμε γιατί, απλά θα υπάρχουν μονόκεροι.
Και το άλλο που είστε πολύυυυ καλύτεροι είναι το μούλτιτασκ. Μ αρέσει που μπορείτε να κάνετε μόνο ένα πολλά ταυτόχρονα
και στην οργάνωση....αυτό που το πάς;
Γενικά ρε παιδί μου, φυσάτε
νόμιζα οτι έκανε πλάκα η μπύρα, δεν ήμουν σίγουρος οτι πρέπει να τα μετρήσουμε.
Η οδήγηση είναι πρακτικό παράδειγμα - του να μπορείς να κάνεις καλά, πολλά πράγματα ταυτόχρονα.Ίφιδα έγραψε: 22 Οκτ 2018, 16:21 Και το άλλο που είστε πολύυυυ καλύτεροι είναι το μούλτιτασκ. Μ αρέσει που μπορείτε να κάνετε μόνο ένα πολλά ταυτόχρονα
Διαπρέπετε να υποθέσω ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 622 Προβολές