GoBack έγραψε: 24 Οκτ 2018, 00:02
Αφου σε διοριζαν απευθειας ρε μλκαρε ποσα χρονια και ξεκιναγες απο 3οτη γκρουπ.Κατι ψαραδες εβρισκες απ το 4ο που συχνα πυκνα σε γλεντουσαν και αυτοι
Ρε μλκ έχω 4 προκρίσεις σε 20 περίπου συμμετοχές, δηλ. 20% επιτυχίες. 4 φορές έχασα τη δεύτερη θέση στην ισοβαθμία λόγω γκολ. Τις περισσότερες φορές πήρα την 3η θέση και συνέχισα στο Γιουρόπα. Έχω γονατίσει στο Καραΐσκάκη ομαδάρες που δεν ξέρεις ούτε τι χρώματα έχουν.
Εσύ απλώς έχεις 0/5.
Χαλάλι σας το χάρτινο,λιώνουμε στο γέλιο κάθε δεύτερη εβδομάδα με σας στο Tσ(ιμπουκ)Λού.
Ο Μπρέζβηζ του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έγραφε νέες σελίδες δόξας, όπως με Εστορίλ και Καμπάλα.
o Πρεσβης μικρε ανοητε φιλε μου,εδωσε βαθμους στη χωρα,για να μπορεις να παριστανεις τον σπουδαιο εσυ στην Ευρωπη.
Με τις πλατες του Πρεσβη εκανες αυτα τα εστω και λιγα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Τι μας λες ρε κακομοιροβιτς; Ο Θρυλος περασε, σαν πρωταθλητης, με προκριματικα στην πρωτη του χρονια στο τσουλου, οπως και στη δευτερη. Οι βαθμοι που εδωσες μονο εσενα βοηθησαν γιατι χαρη σε αυτους βγαλαμε και δευτερη ομαδα στο τσαμπιονς λιγκ, η οποια ηταν (μαντεψε!) η μπαναθα.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Παρασημο μας αυτο.
Στην χριστιανομαρξιστικη χαβουζα οπου 3 «αδικημενες» ομαδες κατεχουν το 95% περιπου των πρωταθληματων απο το 1920 τοσο...
Απατος βουρκος.
Albrecht έγραψε: 25 Οκτ 2018, 16:52
Τι μας λες ρε κακομοιροβιτς; Ο Θρυλος περασε, σαν πρωταθλητης, με προκριματικα στην πρωτη του χρονια στο τσουλου, οπως και στη δευτερη. Οι βαθμοι που εδωσες μονο εσενα βοηθησαν γιατι χαρη σε αυτους βγαλαμε και δευτερη ομαδα στο τσαμπιονς λιγκ, η οποια ηταν (μαντεψε!) η μπαναθα.
Οι χιλιαδες καρπαζες που χετε φαει στο τσουλου ειναι μνημειωδεις.
Παρασημο μας αυτο.
Στην χριστιανομαρξιστικη χαβουζα οπου 3 «αδικημενες» ομαδες κατεχουν το 95% περιπου των πρωταθληματων απο το 1920 τοσο...
Απατος βουρκος.
Θα σου μάθω τα βασικά της μπάλας.
Σήμερα ξεκινάμε από το Άλφα: για να πάρεις πρωτάθλημα, πρέπει να έχεις ομάδα. Όσο και να σε σπρώχνει η διαιτησία δε φτάνει.