aljawn έγραψε: 11 Απρ 2022, 14:05
Εμένα ο εκκαθαριστικός μου ήρθε 43, αν και ο έναντι είχε φτάσει τα 85 (ποσό ρεκόρ για την κατανάλωση μου). Elpedison βέβαια, νυχτερινό κτλ
Υποψιάζομαι ότι αρκετά από τα απίστευτα νούμερα οφείλονται σε υπερβολική κατανάλωση, αλλά σίγουρα το ρεύμα έχει πάει στον θεό και ο Χατζηδάκης μασάει πασατέμπο (πιθανώς και καμία μίζα στο βάθος γιατί τόσο βλάκας δεν μπορεί να είναι). Γενικά όταν στον τομέα τις πραγματικής οικονομίας έχει μαζευτεί ο κατιμάς της πολιτικής (Γεωργιάδης, Χατζηδάκης κτλ) αυτή είναι η προφανής συνέπεια - μέχρι και ο Τζουμάκας καλύτερα τα είχε καταφέρει, σ΄αυτούς και οι ροχάλες τους πάνε πολύ, μόνο μπουκέτα μέχρι να ματώσουν
εσυ προφανως εχεις παλιο συμβολαιο και σταθερο χωρις προσαυξησεις ... δες το συμβολαιο που εχεις ποτε ληγει γιατι και εσενα δεν σε βλεπω καλα
τα ποσα δεν οφειλονται σε καμια υπερβολικη καταναλωση ... οφειλονται σε αναπροσαρμογες που βγαζουνε οι εταιριες απο τα βαθη της κωλαρας τους ... πεφτει το κλεψιμο της αρκουδας και το κρατος δεν μπορει να τους ελεγξει