!!! DEVELOPMENT MODE !!!

91 νεκροί. «Η άρτια εκστρατεία που οργάνωσα».

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
adon99

Re: 91 νεκροί. «Η άρτια εκστρατεία που οργάνωσα».

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Πλασιεδακο πες το αφεντικο σου τον κτηνιατρο να δινει και κανα δωρο στις 3 δοσεις εστω ενα κουλουρι δωρο
36 δις εβγαλε με το "δωρεαν" εμβολιο
Μην ειναι τοσο τσιπης
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

«Η άρτια εκστρατεία που οργάνωσα»

Xτες:

Ελλαδα 91 νεκροι

Βρετανια 45 νεκροι

Γαλλια 10 νεκροι

.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Αρίστος έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 19:00 «Η άρτια εκστρατεία που οργάνωσα»

Xτες (23/11/21):

Ελλαδα 92 νεκροι

Βρετανια 165 νεκροι

Γαλλια 84 νεκροι

.
fixed
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

adon99 έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 18:54 Πλασιεδακο πες το αφεντικο σου τον κτηνιατρο να δινει και κανα δωρο στις 3 δοσεις εστω ενα κουλουρι δωρο
36 δις εβγαλε με το "δωρεαν" εμβολιο
Μην ειναι τοσο τσιπης
Που να δεις πόσα βγάζουν οι νεκροθάφτες από τους ανεμβολίαστους.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... tografies/

ή και οι επαγγελματίες αντιεμβολιαστές που στέλνουν κόσμο στα ραδίκια:
https://www.efsyn.gr/themata/infowar/29 ... mosiologoi
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 01:54 Επόμενη Τετάρτη η Πέμπτη, σύσκεψη λοιμωξιολόγων. Παρασκευή, ανακοίνωση επιβολής ολικού Λοκνταουν 15 ημερών, με ισχύ από επόμενη Δευτερα. Πλήρης απαγόρευση μετακινήσεων εκτός νομου για ανεμβολιαστους (και ελεύθερη υπό όρους, για εμβολιασμενους). Απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας 01:00-06:00.
Δεν το μάθατε από 'μένα!
Καλή μας εβδομαδα :8)
https://twitter.com/PGPapanikolaou/stat ... 5784269824
:roll:
Άβαταρ μέλους
vantono

θεούληδες στο σκάι. :lol:
https://twitter.com/JeronymoBoss2/statu ... 1475382275

Ανεμβολίαστοι και ζαίοι θελουν λοκντάουν, λέει ο Πορτοσαλταρισμένος εν τω μεταξύ, και δεν πέτυχε ουτε το ένα ούτε το άλλο. Μάλλον δεν ξερει (ή αγνοεί εσκεμμένα) οτι οι ανεμβολίαστοι είναι ψέκουλες, και θέλουν λοκντάουν ακριβώς τόσο όσο θέλουν και εμβόλιο.
Δεν ξερω με τι είδους ανεμβολίαστους συναναστρέφεται ο πορδοκλάσε, αλλά εγώ ούτε εναν ανεμβολίαστο δεν ξερω που να ζητάει λοκντάουν (ουτε καν στο πχορουμ δεν υπάρχει τέτοιος). Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, όλοι τους ειναι φανατικοί αντιλοκνταουνάκηδες.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

vantono έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 11:49 εγώ ούτε εναν ανεμβολίαστο δεν ξερω που να ζητάει λοκντάουν. Ουτε καν στο πχορουμ δεν υπάρχει τέτοιος.
Hellloooooow :wave:
Άβαταρ μέλους
vantono

BigChiefWahoo έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 11:52
vantono έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 11:49 εγώ ούτε εναν ανεμβολίαστο δεν ξερω που να ζητάει λοκντάουν. Ουτε καν στο πχορουμ δεν υπάρχει τέτοιος.
:xena: Μπαρδόν, πως μου ξέφυγες? Ούτε που το είχα καταλάβει.
:+1: πάντως!
Μπορεί να είμεθα σε αντίπαλο στρατόπεδο, αλλά μετά απ'αυτό που έμαθα, δεν είμεθα εχθροί.
Προτείνω να υπογράψομεν ένα σύμφωνο μη επίθεσης, και να συνεργαστούμε δια να επιτύχομεν το πολυπόθητο λοκντάουν.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

BigChiefWahoo έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 11:52
Εσυ το θες για δικαιολογία που δε δουλεύεις.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

vantono έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 11:58
Μπορεί να είμεθα σε αντίπαλο στρατόπεδο, αλλά μετά απ'αυτό που έμαθα, δεν είμεθα εχθροί.
Προτείνω να υπογράψομεν ένα σύμφωνο μη επίθεσης, και να συνεργαστούμε δια να επιτύχομεν το πολυπόθητο λοκντάουν.
Ποτέ δεν ήμασταν εχθροί.
Εγώ ρε το φωνάζω από την day one,τώρα το είδες εσύ ; Θέλετε να εξαλειφτεί ο ιός ; κλείσιμο μέσα ΟΛΟΙ,για ένα χρόνο ; δύο ; όσο θέλετε,αρκεί να φύγει αυτό το πράγμα.
Τα ψυχολογικά της κάθε χιονονιφάδας που δεν αντέχει τον εγκλεισμό,με αφήνουν εντελώς αδιάφορο,ας μάθουν στη σκληραγωγία και ας δουλέψουν λίγο παραπάνω με τον εαυτό τους.
Αλλά ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα ; Ότι φυσικά ΔΕΝ θέλουν να εξαλειφτεί ο ιός,απλά και όμορφα.Το καλλίτερο εργαλείο χειραγώγησης βρήκαν,λες να το αφήσουν να πάει χαμένο ;
Έχοντας γράψει αυτή την τελευταία πρόταση,φαντάζομαι γίναμε ξανά "εχθροί".
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 12:00
Μία μόνο ημέρα στα χωράφια θα σε ήθελα μαζί,μόνο μία.
Την δεύτερη δεν θα ερχόσουν γιατί δεν θα μπορούσες ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι να κουνήσεις.
Άβαταρ μέλους
vantono

BigChiefWahoo έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 12:04
vantono έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 11:58
Ποτέ δεν ήμασταν εχθροί.
Εγώ ρε το φωνάζω από την day one,τώρα το είδες εσύ ; Θέλετε να εξαλειφτεί ο ιός ; κλείσιμο μέσα ΟΛΟΙ,για ένα χρόνο ; δύο ; όσο θέλετε,αρκεί να φύγει αυτό το πράγμα.
Τα ψυχολογικά της κάθε χιονονιφάδας που δεν αντέχει τον εγκλεισμό,με αφήνουν εντελώς αδιάφορο,ας μάθουν στη σκληραγωγία και ας δουλέψουν λίγο παραπάνω με τον εαυτό τους.
Αλλά ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα ; Ότι φυσικά ΔΕΝ θέλουν να εξαλειφτεί ο ιός,απλά και όμορφα.Το καλλίτερο εργαλείο χειραγώγησης βρήκαν,λες να το αφήσουν να πάει χαμένο ;
Έχοντας γράψει αυτή την τελευταία πρόταση,φαντάζομαι γίναμε ξανά "εχθροί".
Μπορεί να μη συμφωνώ με την τελευταία πρόταση, αλλά επειδή με συμφέρουν αυτά που λες, οφείλω να υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να τα λες!
Βγάλε πένα τώρα, και προχωράμε.
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

BigChiefWahoo έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 12:06
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 12:00
Μία μόνο ημέρα στα χωράφια θα σε ήθελα μαζί,μόνο μία.
Την δεύτερη δεν θα ερχόσουν γιατί δεν θα μπορούσες ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι να κουνήσεις.
Πηγαίνω κάθε χρόνο στα χωραφια. Σε μάζεμα στις ελιες και που και που σε αμπέλια.

Έχω κάνει και τριημερα εφημερίας. Περισσότερος κόπος και γύρω στα 6 εκατομμυρια φορές μεγαλύτερη ευθύνη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 12:14
Πηγαίνω κάθε χρόνο στα χωραφια. Σε μάζεμα στις ελιες και που και που σε αμπέλια.

Έχω κάνει και τριημερα εφημερίας. Περισσότερος κόπος και γύρω στα 6 εκατομμυρια φορές μεγαλύτερη ευθύνη.
Ωραία,αφού έχεις δει έστω και για λίγο πως είναι στα χωράφια,μην βγάζεις συμπεράσματα για μένα.

Μου βάζεις και την ευθύνη εντωμεταξύ στην εξίσωση,τη στιγμή που η ειρωνεία σου είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την τεμπελιά μου,για το μόνο πράγμα δηλαδή που δεν με κατηγόρησε ποτέ,κανείς,από αυτούς που δούλεψαν μαζί μου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”