Εντάξει, η μνήμη δεν είναι το ατού μου αλλά εδώ ο Αρχέλαος με βοήθησε.Σπανακιας έγραψε: 11 Δεκ 2022, 00:53 Ουτε υπαινιγμος υπαρχει
Ο Χελις ισχυριστηκε οτι εκανε παρανομια και εγω του ελεγα οτι ενεργησε νομιμα
Ο Χελις υποστηριξε οτι εβαλε πλακες πεζοδρομιου σε δημοσιο χωρο,επειδη δεν εβαζε ο Δημος και εγω ελεγα οτι εβαλε πλακες σε ιδιοκτητο χωρο της οικοδομης
Επεισης εχει γραφτει πολλες φορες οτι εχω ανεβασει φωτο απο το μαγαζι του Χελι
Ουτε αυτο εγινε ποτε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιο χρήστη του φόρουμ συμπαθείτε;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ποιο χρήστη του φόρουμ συμπαθείτε;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- hellegennes
Αν είχες μπει ποτέ στο μαγαζί μου δεν θα έλεγες ένα σωρό παπαριές, ειδικά για τις τιμές.Σπανακιας έγραψε: 11 Δεκ 2022, 00:41 Αλλο παλι και τουτο
Ξερεις τα διαδικτυακα ψευδωνυμα οποιου μπαινει στο μαγαζι σου;
Εχεις καποιο ειδικο σκανερ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εισαι εμπαθης.hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2022, 09:54
Αν είχες μπει ποτέ στο μαγαζί μου δεν θα έλεγες ένα σωρό παπαριές, ειδικά για τις τιμές.
Βλεπεις να γραφουν συνεχεια οτι σε κατηγορησα για παρανομια με τις πλακες πεζοδρομιου και δεν μιλας,δεν λες οτι δεν σε κατηγορησα.
Βλεπεις συνεχεια να γραφουν οτι ανεβασα φωτο απο το μαγαζι σου και δεν μιλας,δεν λες οτι δεν ανεβασα φωτο απο το μαγαζι σου
Τα βλεπεις ολα αυτα,δεν τους βαζεις στην θεση τους και το μονο που ειχες να γραψεις ειναι οτι λεω παπαριες για τις τιμες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπανακιας την 11 Δεκ 2022, 10:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πέρασα από εδώ για να υπενθυμίσω ότι ο ΓΓ είναι σεσημασμενος ψεύτης.
My Life had stood, a Loaded Gun
- hellegennes
Δεν είμαι εμπαθής, εσύ είσαι εμμονικός. Σιγά μην κάθομαι να αναλύω τι έχεις γράψει και τι έχεις πει. Η αλήθεια είναι ότι φωτογραφία ανέβασες αλλά όχι συγκεκριμένα από το μαγαζί μου, απλά από το οικόπεδο. Tehcnically δεν φαίνεται το μαγαζί εσωτερικά γιατί το είχες μοντάρει, αλλά φαίνεται εξωτερικά.Σπανακιας έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:20Εισαι εμοαθης.hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2022, 09:54
Αν είχες μπει ποτέ στο μαγαζί μου δεν θα έλεγες ένα σωρό παπαριές, ειδικά για τις τιμές.
Βλεπεις να γραφουν συνεχεια οτι σε κατηγορησα για παρανομια με τις πλακες πεζοδρομιου και δεν μιλας,δεν λες οτι δεν σε κατηγορησα.
Βλεπεις συνεχεια να γραφουν οτι ανεβασα φωτο απο το μαγαζι σου και δεν μιλας,δεν λες οτι δεν ανεβασα φωτο απο το μαγαζι σου
Τα βλεπεις ολα αυτα,δεν τους βαζεις στην θεση τους και το μονο που ειχες να γραψεις ειναι οτι λεω παπαριες για τις τιμες
Σταμάτα να ασχολείσαι τόσο πολύ, η ζωή είναι μικρή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 11 Δεκ 2022, 10:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ειναι πασιγνωστο οτι καποιοι εχετε υποστει απο εμενα κατα την αντιμνημονιακη περιοδο κατα συρροην διαδικτιακα ξεφτιλισματα και ειναι πασιφανες οτι καποιοι δεν θα το ξεπερασετε ποτε.aljawn έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:21 Πέρασα από εδώ για να υπενθυμίσω ότι ο ΓΓ είναι σεσημασμενος ψεύτης.
Την ξεφτίλα που έχεις φάει στο αληστου μνήμης νήμα που σου ανοίχτηκε για την πρεσβεία, δεν την έχω ξαναδεί σε διαδικτυακό forum ποτέ.Σπανακιας έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:28Ειναι πασιγνωστο οτι καποιοι εχετε υποστει απο εμενα κατα την αντιμνημονιακη περιοδο κατα συρροην διαδικτιακα ξεφτιλισματα και ειναι πασιφανες οτι καποιοι δεν θα το ξεπερασετε ποτε.aljawn έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:21 Πέρασα από εδώ για να υπενθυμίσω ότι ο ΓΓ είναι σεσημασμενος ψεύτης.
My Life had stood, a Loaded Gun
Περιεργο γιατι εσυ εισαι ενας απο αυτους που διαδιδει ψεμματα για εκεινη την ιστοριαaljawn έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:33
Την ξεφτίλα που έχεις φάει στο αληστου μνήμης νήμα που σου ανοίχτηκε για την πρεσβεία, δεν την έχω ξαναδεί σε διαδικτυακό forum ποτέ.
Οπως πχ οτι παρελειψα ταξεις του σχολειου για να δουλεψω στην Αμερικανικη πρεσβεια στην Σοφια
Για να γραψει καποιος ενα τοσο μεγαλειωδες ψεμα πρεπει να ειναι εμμονικος ψευτης.Και αυτος εισαι εσυ οχι εγω.
Εισαι σιγουρος;Να κοιταξω στο αρχειο;Σπανακιας έγραψε: 11 Δεκ 2022, 00:53
Επεισης εχει γραφτει πολλες φορες οτι εχω ανεβασει φωτο απο το μαγαζι του Χελι
Ουτε αυτο εγινε ποτε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Απολυτα σιγουρος
Έλα βρε Σπανάκια.Σπανακιας έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:20Εισαι εμπαθης.hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2022, 09:54
Ο Χελετζένς δεν είναι εμπαθής. Μπορείς να τον κατηγορήσεις για υπερηφάνεια, αλλά όχι εμπάθεια.
Αν του θίξεις τη θέση στο εκάστοτε κοινωνικό σύνολο -όποιο κι αν είναι αυτό- ή την πνευματική υπεροχή που θεωρεί ότι διαθέτει, θα σου επιτεθεί.
Αλλά δεν είναι τύπος που θα σου κάνει stalking όπου βρίσκεσαι κι όπου στέκεσαι.
Εξηγησα τι κανει και τι δεν κανει
Μελη γραφουν κατα συρροην ψευδως οτι τον κατηγορησα για παρανομιες για τοποθετηση πλακων πεζοδρομιου και οτι εχω αναρτησει φωτο απο το μαγαζι του
Και ουτε μια φορα δεν τους διεψευσε
Εν μεσω λοιπον μιας τετοιας συζητησης με καποιους να γραφουν ξανα το ιδιο ψεμα αυτος το μονο που επελεξε να γραψει ηταν κατι ασχετο για να με προσβαλλει,οτι γραφω μαλακιες για τις τιμες επειδη δεν εχω παει στο μαγαζι του
Μελη γραφουν κατα συρροην ψευδως οτι τον κατηγορησα για παρανομιες για τοποθετηση πλακων πεζοδρομιου και οτι εχω αναρτησει φωτο απο το μαγαζι του
Και ουτε μια φορα δεν τους διεψευσε
Εν μεσω λοιπον μιας τετοιας συζητησης με καποιους να γραφουν ξανα το ιδιο ψεμα αυτος το μονο που επελεξε να γραψει ηταν κατι ασχετο για να με προσβαλλει,οτι γραφω μαλακιες για τις τιμες επειδη δεν εχω παει στο μαγαζι του
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Γιαννόπουλος ρε ο πιο συμπαθής χρήστης του φόρουμ. Ακόμα και στο πιο wannabe PR νήμα μπήκε και το έκανε πουτάνα
με τις κόντρες του
με τις κόντρες του
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2022, 15:21 Γιαννόπουλος ρε ο πιο συμπαθής χρήστης του φόρουμ. Ακόμα και στο πιο wannabe PR νήμα μπήκε και το έκανε πουτάνα
με τις κόντρες του![]()
Έχω δηλώσει φαν καί του ΓΓ και του Χελετζένς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
-
- 272 Απαντήσεις