Το πρόβλημα είναι ότι θα μεγαλώσουν σαν Έλληνες άτομα που οι γονείς τους γεννήθηκαν σε άλλες χώρες; Το πρόβλημά σου είναι η αναλογία παιδιών με ξένη καταγωγή σε σχέση με ελληνική; Πόσα παιδιά έχεις κάνει μέχρι τώρα εσύ;Otto Weininger έγραψε: 14 Σεπ 2021, 20:40Αφαιρώ την φωτογραφία ώστε να βγουν τα κεφάλια από την άμμο και να εστιάσουμε στο θέμα. Όποιος θέλει να δει, στο παρακάτω link.
https://meaculpa.gr/o-sokaristikos-katalogos-mathiton/
Και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει η χώρα με διαφορά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας
- hellegennes
Re: Ο σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Νωρίς το πήρες πρέφα εσύ το νήμα, βλέπω.hellegennes έγραψε: 19 Σεπ 2021, 01:19Το πρόβλημα είναι ότι θα μεγαλώσουν σαν Έλληνες άτομα που οι γονείς τους γεννήθηκαν σε άλλες χώρες; Το πρόβλημά σου είναι η αναλογία παιδιών με ξένη καταγωγή σε σχέση με ελληνική; Πόσα παιδιά έχεις κάνει μέχρι τώρα εσύ;Otto Weininger έγραψε: 14 Σεπ 2021, 20:40Αφαιρώ την φωτογραφία ώστε να βγουν τα κεφάλια από την άμμο και να εστιάσουμε στο θέμα. Όποιος θέλει να δει, στο παρακάτω link.
Ακομα στην αρχή είσαι, αν το παρεις εργολαβία μέχρι το τέλος, θα διαβασεις πραγματα που θα καραφλιάσεις.
Κι επειδή γράφτηκε το "θα". Δεν ήταν "θα", ένας συνάνθρωπός μας διέδωσε ονοματεπώνυμα 5χρονων και αντί να ζητήσει συγγνώμη έκανε τον μάγκα. Τέτοιους ανθρώπους βρίσκει κανείς εδώ, και πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στο εξής.
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Δεν έχω τόση υπομονή.vantono έγραψε: 19 Σεπ 2021, 01:22Νωρίς το πήρες πρέφα εσύ το νήμα, βλέπω.hellegennes έγραψε: 19 Σεπ 2021, 01:19Το πρόβλημα είναι ότι θα μεγαλώσουν σαν Έλληνες άτομα που οι γονείς τους γεννήθηκαν σε άλλες χώρες; Το πρόβλημά σου είναι η αναλογία παιδιών με ξένη καταγωγή σε σχέση με ελληνική; Πόσα παιδιά έχεις κάνει μέχρι τώρα εσύ;Otto Weininger έγραψε: 14 Σεπ 2021, 20:40
Και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει η χώρα με διαφορά.![]()
Ακομα στην αρχή είσαι, αν το παρεις εργολαβία μέχρι το τέλος, θα διαβασεις πραγματα που θα καραφλιάσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ειναι όντως σοβαρός, αλλά είναι και φουλ κολλημένος στις κομματικές και ιδεοληπτικές του αγκυλώσεις. Σε καποια που τον διαβάζεις υπερισχύει η σοβαρότητα, σε κάποια άλλα τα υπόλοιπα.Cavaliere έγραψε: 19 Σεπ 2021, 00:57 Διασύρει 5χρονα, και από πάνω βγαίνει. Τον υποστήριξα στη αρχή και είπα, είναι σοβαρός, λάθος έκανε. Μετά επέμενε, για μένα έχει σβήσει, και κρίμα, επειδή τον σεβόμουνα.
Εν προκειμένω, μάλλον εθελοτυφλεί. Ή θεωρεί απολυτα νορμαλ πχ, το να πάει καποιος και να φωτογραφίσει τα ονοματα στα κουδουνια της πολυκατοικίας του (που ειναι σε εξωτερικο χώρο) και να τα ανεβάσει σε κανενα ιντυγίδια με λεζάντα τύπου "οριστε συντρόφια, αυτή η πολυκατοικία απαρτιζεται απο 80% φασιστες" και να φαινεται και το Όθωνας Οττόπουλος μεσα.
Αυτο ακριβώς εκανε και το εν λόγω σάιτ. Ηθελημένα ή άθελά του, στοχοποίησε. Οποιος δεν καταλαβαίνει οτι 1+1=2 (σε μια περιοδο που εχουμε κι ενα GDPR υποτιθεται) πρόβλημά του.
-
netmaggas21
- Phorum.gr user: netmaggas21
Νά κάνουν παιδιά οι Έλληνες.
Τι άλλο να πούμε πάνω σε αυτό το θέμα ?
Τι άλλο να πούμε πάνω σε αυτό το θέμα ?
Time is an illusion.
- EKPLIKTIKOS
Εγώ σας δέρνω όλους με τα μπράτσα μου
- Otto Weininger
Άλλο ένα τέτοιο ποστ και θα σε φωνάζω Naida.hellegennes έγραψε: 19 Σεπ 2021, 01:19Το πρόβλημα είναι ότι θα μεγαλώσουν σαν Έλληνες άτομα που οι γονείς τους γεννήθηκαν σε άλλες χώρες; Το πρόβλημά σου είναι η αναλογία παιδιών με ξένη καταγωγή σε σχέση με ελληνική; Πόσα παιδιά έχεις κάνει μέχρι τώρα εσύ;Otto Weininger έγραψε: 14 Σεπ 2021, 20:40Αφαιρώ την φωτογραφία ώστε να βγουν τα κεφάλια από την άμμο και να εστιάσουμε στο θέμα. Όποιος θέλει να δει, στο παρακάτω link.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Αφού, ρε μαλάκα, είσαι άτεκνος. Τι θες; Από την μια ενοχλείσαι που δεν υπάρχει ικανή αναλογία «καθαρόαιμων» ελληνόπουλων-ξενόπουλων, από την άλλην δεν έχεις συνεισφέρει ούτε το ελάχιστο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αυτο με τη στοχοποιηση ειναι πατατραβηγμενο ... θα πανε δηλαδη οι χαγιτες στο νηπειαγωγειο και θα βλαψουνε τα παιδακια επειδη ο Μπογδανος εβγαλε μια λιστα με ονοματα σε σοσιαλ μηντια ...? ελεος ρεvantono έγραψε: 19 Σεπ 2021, 01:30Ειναι όντως σοβαρός, αλλά είναι και φουλ κολλημένος στις κομματικές και ιδεοληπτικές του αγκυλώσεις. Σε καποια που τον διαβάζεις υπερισχύει η σοβαρότητα, σε κάποια άλλα τα υπόλοιπα.Cavaliere έγραψε: 19 Σεπ 2021, 00:57 Διασύρει 5χρονα, και από πάνω βγαίνει. Τον υποστήριξα στη αρχή και είπα, είναι σοβαρός, λάθος έκανε. Μετά επέμενε, για μένα έχει σβήσει, και κρίμα, επειδή τον σεβόμουνα.
Εν προκειμένω, μάλλον εθελοτυφλεί. Ή θεωρεί απολυτα νορμαλ πχ, το να πάει καποιος και να φωτογραφίσει τα ονοματα στα κουδουνια της πολυκατοικίας του (που ειναι σε εξωτερικο χώρο) και να τα ανεβάσει σε κανενα ιντυγίδια με λεζάντα τύπου "οριστε συντρόφια, αυτή η πολυκατοικία απαρτιζεται απο 80% φασιστες" και να φαινεται και το Όθωνας Οττόπουλος μεσα.
Αυτο ακριβώς εκανε και το εν λόγω σάιτ. Ηθελημένα ή άθελά του, στοχοποίησε. Οποιος δεν καταλαβαίνει οτι 1+1=2 (σε μια περιοδο που εχουμε κι ενα GDPR υποτιθεται) πρόβλημά του.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Otto Weininger
Μαλακες δεν παλεύεστε, αλήθεια.hellegennes έγραψε: 19 Σεπ 2021, 01:36 Αφού, ρε μαλάκα, είσαι άτεκνος. Τι θες; Από την μια ενοχλείσαι που δεν υπάρχει ικανή αναλογία «καθαρόαιμων» ελληνόπουλων-ξενόπουλων, από την άλλην δεν έχεις συνεισφέρει ούτε το ελάχιστο.
- Otto Weininger
Χρυσαυγίτες όχι. Τίποτα αριστεράτζες για προβοκάτσια παίζει.nostromos έγραψε: 19 Σεπ 2021, 01:38αυτο με τη στοχοποιηση ειναι πατατραβηγμενο ... θα πανε δηλαδη οι χαγιτες στο νηπειαγωγειο και θα βλαψουνε τα παιδακια επειδη ο Μπογδανος εβγαλε μια λιστα με ονοματα σε σοσιαλ μηντια ...? ελεος ρεvantono έγραψε: 19 Σεπ 2021, 01:30Ειναι όντως σοβαρός, αλλά είναι και φουλ κολλημένος στις κομματικές και ιδεοληπτικές του αγκυλώσεις. Σε καποια που τον διαβάζεις υπερισχύει η σοβαρότητα, σε κάποια άλλα τα υπόλοιπα.Cavaliere έγραψε: 19 Σεπ 2021, 00:57 Διασύρει 5χρονα, και από πάνω βγαίνει. Τον υποστήριξα στη αρχή και είπα, είναι σοβαρός, λάθος έκανε. Μετά επέμενε, για μένα έχει σβήσει, και κρίμα, επειδή τον σεβόμουνα.
και κατι ακομη ... την πεφτετε στο Οτο ολοι μαζι γιατι ειστε ευαισθητοι για τα δικαιωματα των παιδιων κτλ ... δεν ειδα κανενα να αντιδρα οταν βγαζουνε φατσες παιδιων προσφυγων στη φορα για συγκηνισιακους λογους ... κατι που εγινε αρκετες φορες στο φορουμ ...πολιτικη υποκρισια σε αηδιαστικο βαθμο
- Otto Weininger
Δεν μου τη πέφτουν ακριβώς. Αν εξαιρέσεις τον Καβαλιέρε που έχει περίοδο, οι υπόλοιποι απλα γυρνάνε γύρω γύρω απο το θέμα επί της ουσίας.nostromos έγραψε: 19 Σεπ 2021, 01:44 και κατι ακομη ... την πεφτετε στο Οτο ολοι μαζι γιατι ειστε ευαισθητοι για τα δικαιωματα των παιδιων κτλ ... δεν ειδα κανενα να αντιδρα οταν βγαζουνε φατσες παιδιων προσφυγων στη φορα για συγκηνισιακους λογους ... κατι που εγινε αρκετες φορες στο φορουμ ...πολιτικη υποκρισια σε αηδιαστικο βαθμο
αν αρχιζω και βαζω ποστ απο κατι νηματα για τον Εβρο και τους καταυλισμους θα εξαφανιστουνε πολλοι απο το νημα ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-