Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 19 Μαρ 2021, 13:27
Επίσης, από ό,τι είδα με μια απλή αναζήτηση 5 λεπτών έχει αλλάξει και ο τρόπος βαθμολόγησης, π.χ. πλέον οι ομάδες δεν παίρνουν πόντους από τη συνολική βαθμολογία της χώρας, ούτε παίρνουν μπόνους από τις προκρίσεις σε προκριματικές φάσεις (π.χ. ο Ολυμπιακός το 2019/20 πέρασε τρεις προκριματικούς γύρους χωρίς να πάρει πόντους για τον ίδιο, έδωσε όμως στη βαθμολογία της Ελλάδας).
20% λεει
Since 2018 the UEFA club ranking is computed by the sum of club points in the last 5 years, with a minimum of 20% of the country ranking. For the distribution of revenue there is also a 10-year ranking that includes historic title points:
και παλια νομιζω οι προκριματικοι διναν το μισο κατι τετοιο
εποχες που εμπαινες κατευθειαν σε ομιλο γιατι ειχε καλη βαθμολογια η Ελλαδα ειχε μπονους και 0 ποντους να εκανες σε ομιλο επαιρνες 4,000
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 19 Μαρ 2021, 13:01
Rocco Siffredi έγραψε: 19 Μαρ 2021, 12:10
νομιζα τολεγες οτι πατε σερι στους 16 ΓΛ
το θεωρεις σπουδαιο επιτευγμα τελικα δεν μου απαντησες;
Εξαρτάται από το πλαίσιο της διοργάνωσης.
Για παράδειγμα αν μιλάμε για το παλιό Κυπελλούχων που κάποιος προκρινόταν στους ''16'' αποκλείοντας κάποιο χωριό ή κάποια μπυραρία, όχι. Το ίδιο ισχύει χονδρικά και για τα παλιά Πρωταθλητριών ή κάποια Κύπελλα ΟΥΕΦΑ που βγάζοντας έξω μία ή δύο ομάδες αντίστοιχα, έφτανες πάλι μέχρι τη συγκεκριμένη φάση. Τουλάχιστον έτσι το έχω στο μυαλό μου.
αφου θεωρητικα ηταν ευκολοτερα ποσες φορες εφταναν ελλ ομαδες π.χ σε 8αδες
πριν το 89 ειδικα δεν ισχυει για Πρωταθλητριων και Ουεφα ισως στα 90's για το Κυπελλουχων
μιλαμε για πολυ λιγοτερες χωρες συνολικα ,ομαδες με λιγοτερους ξενους
ναι μεν δεν ειχες 4 ομαδες απο Αγγλια αλλα ο πρωταθλητης Ρουμανιας Βελγιου Σουηδιας κλπ ηταν ισχυρος
και το Ουεφα καποιες χρονιες παιζει ναταν και καλυτερο απο το αντιστοιχο Κυπελλο Πρωταθλητριων
στη συγχρονη εποχη εχει δυσκολεψει πολυ τα νοκ αουτ στο τσ λ να φτασεις 8 και 4 ειδικα
στο γιουροπα καθε χρονο ολο και καποιος τρυπωνει φετος εχεις 8αδα με Σλαβια και Ντιναμο Ζ
με το χαρτι πουχει μαζεψει ο χοντρος αυτα τα χρονια μαλλον αποτυχια το λες να πανηγυριζετε ακομα προκρισεις στους 16