!!! DEVELOPMENT MODE !!!

The Childfree Life

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Έχετε παιδιά;

1) Ναι, έχω και δε θα το άλλαζα με τίποτα
29
39%
2) Ναι, έχω αλλά δεν είχα υπολογίσει το ζόρι, ίσως αν είχα τώρα επιλογή να μην έκανα
3
4%
3) Όχι δεν έχω αλλά θέλω να κάνω
20
27%
4) Όχι δεν έχω και ούτε θέλω να κάνω
23
31%

Σύνολο ψήφων: 75

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Re: The Childfree Life

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

έκανα τέσσερα παιδιά, ο μικρότερος είναι είκοσι ετών πια και μπαίνει στα εικοσιένα .
δε θα αισθανόμουν σε καμία περίπτωση ολοκληρωμένος αν δεν τα χα κάνει,το μόνο που με λυπεί είναι ότι αισθάνομαι πως πέρασαν τα χρόνια πολύ γρήγορα.
τώρα έχω και τα πρώτα δυο εγγόνια βέβαια που μετριάζουν τη μελαγχολία της ηλικίας.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

metaxoskolikas έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:41 έκανα τέσσερα παιδιά, ο μικρότερος είναι είκοσι ετών πια και μπαίνει στα εικοσιένα .
δε θα αισθανόμουν σε καμία περίπτωση ολοκληρωμένος αν δεν τα χα κάνει,το μόνο που με λυπεί είναι ότι αισθάνομαι πως πέρασαν τα χρόνια πολύ γρήγορα.
τώρα έχω και τα πρώτα δυο εγγόνια βέβαια που μετριάζουν τη μελαγχολία της ηλικίας.
Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι είσαι τόσο μεγάλος.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:42
metaxoskolikas έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:41 έκανα τέσσερα παιδιά, ο μικρότερος είναι είκοσι ετών πια και μπαίνει στα εικοσιένα .
Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι είσαι τόσο μεγάλος.
το καλοκαίρι κλείνω τα 64.αλλά ούτε σύνταξη δεν πήρα ακόμα. :lol:
Uppercut

Έχω κηφήνες θείους που πήραν στα 50 κάτι. Νομίζω καταλαβαίνεις από ποιους τομείς του δημοσίου.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:43 Έχω κηφήνες θείους που πήραν στα 50 κάτι. Νομίζω καταλαβαίνεις από ποιους τομείς του δημοσίου.
βεβαίως. ένας ξάδερφος μου, δύο χρόνια μικρότερος, έχει πάρει σύνταξη από το 2004.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:43 Έχω κηφήνες θείους που πήραν στα 50 κάτι. Νομίζω καταλαβαίνεις από ποιους τομείς του δημοσίου.
Πεθερός πολύ κοντινού μου προσώπου πήρε σύνταξη στα 49 του λόγω... υγείας (θα 'λεγα τώρα αλλά τέλος πάντων, τη δουλειά που πάτησε από τότε και μετά για προσωπικούς του σκοπούς, ούτε θα τη φανταζόταν στην υπηρεσία που δούλευε). Έχει πατήσει τα 92 πλέον. Και για πάρα πολλά χρόνια, η σύνταξή του ήταν πάνω από 2,5 χιλιάρικα, πλέον έχει πέσει περίπου στο 1,5. Καλά να 'ναι ο άνθρωπος, δε λέω, αλλά τον έχουμε πληρώσει χρυσό... όλοι μας.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Άσχετο, σχετικό με κέρατα.

Συζητάμε τώρα 3 γυναίκες παντρεμένες και οι 3. Η μία δεν κάνει τίποτα με τον άντρα της γιατί δεν έχει όρεξη. Η άλλη κοιμάται γύρω στις 9 το βράδυ μαζί με το παιδί γιατί είναι και καλά πολύ κουρασμένη αλλά και όταν δε την παίρνει ο ύπνος κάνει πως κοιμάται για να μην της ζητήσει ο άντρας της να κάνουν τίποτα γιατί βαριέται να το κάνει. Κι εγώ κουνάω το κεφάλι και σκέφτομαι πως αν φάνε κέρατο οι λεγάμενες θα τους σουβλίσουν και τους δύο που τόλμησαν να μοιχεύσουν.

Γουατ δε φακ;;;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Uppercut

Gherschaagk έγραψε: 24 Μάιος 2019, 19:21 Άσχετο, σχετικό με κέρατα.

Συζητάμε τώρα 3 γυναίκες παντρεμένες και οι 3. Η μία δεν κάνει τίποτα με τον άντρα της γιατί δεν έχει όρεξη. Η άλλη κοιμάται γύρω στις 9 το βράδυ μαζί με το παιδί γιατί είναι και καλά πολύ κουρασμένη αλλά και όταν δε την παίρνει ο ύπνος κάνει πως κοιμάται για να μην της ζητήσει ο άντρας της να κάνουν τίποτα γιατί βαριέται να το κάνει. Κι εγώ κουνάω το κεφάλι και σκέφτομαι πως αν φάνε κέρατο οι λεγάμενες θα τους σουβλίσουν και τους δύο που τόλμησαν να μοιχεύσουν.

Γουατ δε φακ;;;;
Δεν έχει όρεξη με τον άντρα της ή γενικά; Και για τι ηλικίες μιλάμε;
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Γουατ δε φακ;;;;
Και θα είναι και καργιολιδες :lol:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Γουατ δε φακ;;;;
Πω πω καταδίκη και για τους δυο. Νομίζω η λύση εδώ δεν είναι το κέρατο ούτε για να ικανοποιηθεί ο ένας ούτε για να τιμωρηθεί η άλλη.Αλλά κάποια ουσιαστική κίνηση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Uppercut

Ποια είναι η ουσιαστική κίνηση;
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

foscilis έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:20 μπορείς να συνεχίσεις να ζεις πάνω-κάτω σαν μετέφηβος για τουλάχιστον 20 χρόνια παραπάνω.

Δεν ισχύει.

Βασικά γίνεσαι κάτι που για τους αληθινά μετέφηβους είναι ό,τι περίπου το απέθαντο ζόμπι σε σχέση με τους αθάνατους κι αγέραστους των παραμυθιών.
Α αυτό για εμένα είναι που είμαι έτσι πολύ μετέφηβος!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 19:34 Ποια είναι η ουσιαστική κίνηση;
Να συζητήσουν ειλικρινά την ερωτική τους ζωή και να ψαχτούν τι μπορεί να τους ξυπνήσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Γουατ δε φακ;;;;
+10000000000000000000000000000000000000000

μη νομιζεις, το ξερουν. δεν του εκατσαν μια, δεν του κατσαν 2, 10, 100, ε, και καποια στιγμη σταματησε κι αυτος να τους ζηταει. ξερουν πολυ καλα οτι δεν ειναι επειδη βαρεθηκε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 19:23

Γουατ δε φακ;;;;
Δεν έχει όρεξη με τον άντρα της ή γενικά; Και για τι ηλικίες μιλάμε;
Γενικά δεν έχει όρεξη.

Η μία λίγο πριν τα 40 και η άλλη λίγο μετά.

Ρε παιδιά, είναι δυνατόν να τον καταδικάζεις τον άλλο στην αγαμία και αν τολμήσει να κάνει κάτι με κάποια άλλη να του ρίχνεις κατάρες που τον είχες στα ώπα - ώπα και δεν γύρισες να κοιτάξεις άλλον τόσα χρόνια και λοιπές βλακείες;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”